Ačiū, mergaitės, už sveikinimus Čijai.

Jei jau būt tiksliai, tai jos gimtadienis buvo rugpjūčio 13 d., bet kadangi tą dieną mes buvom išvykę, tai pagalvojau, kad galima švęsti ir šiandien, kelios dienos nieko nekeičia. Gavo dovanų žaislą driežą iš pet24, ale anas kaži kokios spec technologijos dėka ypatingas- net perkąstas daug kartų vis tiek suspaustas spiegia, visą dieną cypina tą driežą įsikandusi. (Nors šiaip įprasti "cypliai" Čijos nasrus ištveria kokias 5 minutes.)
Beje, Ainu gimtadienio proga gavusi žaislą, deda ant jo ignorą. Pažiūrėkit, kaip gražiai su tokiu žaislu žaidžia katukas:
https://www.youtube....h?v=G75Q4DjpNjA
Tai va. Ainu taip nežaidžia.

Kas norit šito daikto? Dovanoju.
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 18, 19:08)
Nu va aš baliaus nedarau, bet Aist tikrai padarys
Jetau.

Ką čia dabar
ant smūgio baliui rast? Eeee, po vakarienės likę moliūgų trintos sriubos, troškintos žolelių padaže triušienos, daržovių salotų ir šakočio. Tai, jei kuri dar nemiegat, atlėkit- pavaišinsiu su malonumu.
Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 18, 21:35)
aplinkinius ima erzinti nuolatines mano snekos apie kacius, tai ieskojau bendraminciu
Sveika

Pataikei tiesiai ten, kur reikia.

Vienos čia labiau mėgsta tyliai skaitinėti apie kačius, kitos- daug pasakoti apie kačius, trečios- ir tą, ir tą ( čia aš šitoje kategorijoje

).
Vėtra, bet tikrai keista, kad jau kitą savaitę prasideda mokslai, gerai, kad pastebėjot.

Iš pradžių padėsi
susirokuoti Rūtelei, paskui viskas įsivažiuos, bus puiku.
Giliukas šaunuolis gudruolis sumanuolis
Busy, sėkmės moksluose, prasmingai leisi dienas, šaunuolė
Papildyta:
Mažas kokis meiliūzas
Hipė gražuolė tunelyje