Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2015 08 19, 00:17)
Pristatau tuomet Tutis-Smarkutis biggrin.gif Tiksliau Tutė-Smarkutė

Patamselis grazumelis musu wub.gif wub.gif wub.gif

Na psio, ir as ant soniuko 4u.gif
Atsakyti
Dvynukai grazuoliukai wub.gif
Giliukas tiesiog auksas ne katinas 4u.gif
Tute jau i dama panaseja wub.gif , ka ti apie Ukraina spokso blink.gif
Busy labos, o as i darba lotuliukas.gif pas mus per puse numazino agenturos zmoniu, o as pasiemus iseigine vakar buvau, kolege skambina sako idomu ar bekvies, nes musu sefas pasigedo manes, o as i koledza isirasiau, jau kaip mokinuke, ale uztrukom virs 6val kol viska supilde doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 18, 22:20)
Patamselis grazumelis musu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Na psio, ir as ant soniuko 4u.gif

Taip taip, dar Rudasis patamsėlis ir dar dau kitų vardų biggrin.gif

Labos 4u.gif

Azu a tai kada į mokyklą? O kaip tu ištversi naktį darban, dieną į mokslus. Nukentės abu blush2.gif Bet kokiu atveju linkiu siprybės 4u.gif Mes su Tute esam ukrainietiškų talentų gerbėjos. Žiūėjom visus sezonus. Labai daug žiauriai talentingų žmonių. Ir šiaip mėgstu ukrainietiškus šou. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus Čijai. 4u.gif Jei jau būt tiksliai, tai jos gimtadienis buvo rugpjūčio 13 d., bet kadangi tą dieną mes buvom išvykę, tai pagalvojau, kad galima švęsti ir šiandien, kelios dienos nieko nekeičia. Gavo dovanų žaislą driežą iš pet24, ale anas kaži kokios spec technologijos dėka ypatingas- net perkąstas daug kartų vis tiek suspaustas spiegia, visą dieną cypina tą driežą įsikandusi. (Nors šiaip įprasti "cypliai" Čijos nasrus ištveria kokias 5 minutes.)
Beje, Ainu gimtadienio proga gavusi žaislą, deda ant jo ignorą. Pažiūrėkit, kaip gražiai su tokiu žaislu žaidžia katukas:
https://www.youtube....h?v=G75Q4DjpNjA
Tai va. Ainu taip nežaidžia. rolleyes.gif Kas norit šito daikto? Dovanoju.

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 18, 19:08)
Nu va aš baliaus nedarau, bet Aist tikrai padarys biggrin.gif

Jetau. unsure.gif Ką čia dabar ant smūgio baliui rast? Eeee, po vakarienės likę moliūgų trintos sriubos, troškintos žolelių padaže triušienos, daržovių salotų ir šakočio. Tai, jei kuri dar nemiegat, atlėkit- pavaišinsiu su malonumu. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 18, 21:35)
aplinkinius ima erzinti nuolatines mano snekos apie kacius, tai ieskojau bendraminciu  blush2.gif

Sveika 4u.gif Pataikei tiesiai ten, kur reikia. drinks_cheers.gif Vienos čia labiau mėgsta tyliai skaitinėti apie kačius, kitos- daug pasakoti apie kačius, trečios- ir tą, ir tą ( čia aš šitoje kategorijoje ax.gif ).

Vėtra, bet tikrai keista, kad jau kitą savaitę prasideda mokslai, gerai, kad pastebėjot. thumbup.gif Iš pradžių padėsi susirokuoti Rūtelei, paskui viskas įsivažiuos, bus puiku. 4u.gif
Giliukas šaunuolis gudruolis sumanuolis wub.gif
Busy, sėkmės moksluose, prasmingai leisi dienas, šaunuolė 4u.gif
Papildyta:
Mažas kokis meiliūzas wub.gif
Hipė gražuolė tunelyje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 rugpjūčio 2015 - 23:32
Labas rytas,

Naujokėlei 4u.gif už norą plepėti, pasirodyti ir kitus pamatyti. Vėtriukui 4u.gif už naują patirtį- būti suaugusios dukros mama ir pačiai būti jaunai tarp jaunų. 4u.gif Ir dar.. Na - kaip gi aš nepasigirsiu... Va- lapė bus undinėlė... Ir ir ir....... Aš irgi ten kažkuo būsiu.. Kažkuo fone maskatuosiuosi... blush2.gif Nu žodžiu- bijau, jaudinuosi ir sėdžiu išsišiepusi. IKI.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Naujokėlei 4u.gif jos dvynukams -gražuoliukams 4u.gif 4u.gif ,plepėkit iki soties,čia vienintelė vieta ,kur plepėjimas -privalumas lotuliukas.gif

Vilkra ,šaunu ,lauksim vaizdų 4u.gif 4u.gif

Busy,jei tik galėsi, Osle nueik iki naujo rajono ,kuris įsikūręs pramonimiame rajone,savotiškuose loftuose,prie krantinės,neatsimenu ,kaip vadinasi..mane ten sužavėjo gėlių klombų gausa,dirbtinis upeliukas tekantis per grindinį,aplamai ten tokia gera aura,labai ten smagu vaikščioti buvo,,bet jau gėlės ,gėlės visur wub.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Undinele...wow thumbup.gif Saunuole mergina. Auga talentas thumbup.gif

Aciu Aistut, mes ir patys apake, kad savaite anksciau sujudimas vdu. Bet va, atsiverviau puslapi vdu ir vualia.
Siandien lekiam i Kauna. Apsiziuresim, o paskui jau sekmadieni popiet ir jau ilgam bigsmile.gif

Isivaizduojat - sauksteliai, puodeliai, pledas, kibiras su sluoste grindims plaut....kaip jaunamartei viska sudet reiks. Dicke mano nebuitine tokia. Sako - mama, tu kaifuoji pirkdama, suruosdama, tai tu ir supirk. AIsku ji bus salia, bet man tai dziaugsmas...Kad galeciau, as namuose nuo 0 supirkciau viska biggrin.gif bigsmile.gif
Gal jai koki katina iskomandiruot... hihihi.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 19, 07:15)
Aciu Aistut, mes ir patys apake, kad savaite anksciau sujudimas vdu. Bet va, atsiverviau puslapi vdu ir vualia.
Siandien lekiam i Kauna.

Sėkmės, Vėtra 4u.gif
Man tokia nostalgija, 6 metus bendrabutyje, tam pačiam kambarėly pragyvenau rolleyes.gif
Tiksliau, 1/3 kambarėlio biggrin.gif

Dvynukai labai gražūs 4u.gif

Ir pasimaivom, kad mūsų nepamirštumėt biggrin.gif

Oj, per didelė unsure.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonne: 19 rugpjūčio 2015 - 07:00
Vėtra, kuriame bendrike dukra gyvens? rolleyes.gif

Labas rytas patamsėliai, dvynukai, hipiai, undinėlės ir visi kiti mirksiukas.gif

Atiduočiau pusę algos jei dabar kas nors leistų padrybsot taip kaip Maivai...šiandien dirbu už tris doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 19 rugpjūčio 2015 - 07:14
QUOTE(Weronica @ 2015 08 19, 08:12)
Atiduočiau pusę algos jei dabar kas nors leistų padrybsot taip kaip Maivai...šiandien dirbu už tris  doh.gif

Tai su puse niekas neprasidės, reikia bent trijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 08 19, 09:12)
Vėtra, kuriame bendrike dukra gyvens? rolleyes.gif

Labas rytas patamsėliai, dvynukai, hipiai, undinėlės ir visi kiti mirksiukas.gif

Atiduočiau pusę algos jei dabar kas nors leistų padrybsot taip kaip Maivai...šiandien dirbu už tris  doh.gif

O Kauniete wub.gif
Bendrabutyje Taika:) Ten tokie pavadinimai bendriku juokingi: Karas, Taika, Baltija.
Gyvens viena ir tikiuosi visus 6m. tame paciame kambaryje.
Matai, pirmadieni prasideda maratonas, o as Kauno isvis nepazistu. Eismas judrus, as uz vairo, zodziu supranti doh.gif 9.00 turiu but Donelaicio g., 11 turiu but Jonavos g. po to pavalgyt, ir 13 val vel Donelaicio. Ir taip visa savaite daugmaz doh.gif

Sugalvojau viena diena ka veiksiu. Varysiu antakius dazyt, o tai nublukau visai. Pasidazysiu - busiu kaip Breznevas rolleyes.gif bigsmile.gif

Sonne - Tavo silkutis meilybiu meilybe. Tai ir noris i ta pailga melynai pukuota sona isiraust wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 19 rugpjūčio 2015 - 08:14
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 19, 09:12)
O Kauniete wub.gif
Bendrabutyje Taika:) Ten tokie pavadinimai bendriku juokingi: Karas, Taika, Baltija.

bigsmile.gif as sitam bendrike gyvenau 1,5 metų...gyvenom keturios vienam kambary doh.gif gerai, kad bent kambariokės buvo tikrai fainos, bet vistiek sąlygos gyvenant keturioms netinkamos mokytis. Išėjau nuomotis butuką.
Dar kiek atsimenu tai tuomet kiekvienais metais skirdavo kitą kambarį, bet gal dabar jau kitaip smile.gif
Atsakyti