QUOTE(Night13 @ 2015 08 25, 19:45)
Galva (aną formulę dar vadino snukeliu. Šakės kiek sutapimų), tariamės tik kiek čia matai. Nesuprantu, ko jūs teisinatės, kad galiu nenorėti, gaišti, ir pan. Manau visos čia viską žino, ir supranta, kad taip gali atsitikti kiekvienai.
Psichai ne patys patikimiausi žmonės, bet man, psichei, tas netrukdo.
Aš nusipirkau šokdynę. Einu pašokinėsiu.
Turiu duomenų, kad kaimynė migdosi apie 23.30, tai ir apie tokį laiką reikės.
Papildyta:
Sunku senatvėj. Uždusau, kaip šuo. Reikėtų prie laiptinės durų prilipintį raštą, kad galimi trumpalaikiai žemės drebėjimai ir bombonešio nusileidimai. Beveik nepavojingi. Menka tikimybė, kad viena bomba, apsirėdžius tik triusikais, nusileis į pimą a., kam nors ant galvos.
Psichai ne patys patikimiausi žmonės, bet man, psichei, tas netrukdo.

Aš nusipirkau šokdynę. Einu pašokinėsiu.
Turiu duomenų, kad kaimynė migdosi apie 23.30, tai ir apie tokį laiką reikės.
Papildyta:
Sunku senatvėj. Uždusau, kaip šuo. Reikėtų prie laiptinės durų prilipintį raštą, kad galimi trumpalaikiai žemės drebėjimai ir bombonešio nusileidimai. Beveik nepavojingi. Menka tikimybė, kad viena bomba, apsirėdžius tik triusikais, nusileis į pimą a., kam nors ant galvos.
Kur pirkai sokdyne?reiktu ir man savo lasinius padrebint.gerai,kad po apacia niekas negyvena,tai nusmegciau nebent pas kurmius.
Gavau realu darbo pasiulyma,tai nuo rugsejo vidurio vel turiu buti darbininkele.ziuresim kaip cia man seksis,nes be darbo neina ir sedet.tikiuosi nebusiu tame darbe pati storiausia,nes priesingu atveju vel reiks nebeest po sesiu ir po devyniu

Kelintas sekmadienis ruosiuosi baznycion ir nedasliauziu.seniau beveik kas sekmadieni eidavau.maldos padeda ir man.