Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija, nerimo sutrikimai

QUOTE(Night13 @ 2015 08 25, 19:45)
Galva (aną formulę dar vadino snukeliu. Šakės kiek sutapimų), tariamės tik kiek čia matai. Nesuprantu, ko jūs teisinatės, kad galiu nenorėti, gaišti, ir pan. Manau visos čia viską žino, ir supranta, kad taip gali atsitikti kiekvienai.
Psichai ne patys patikimiausi žmonės, bet man, psichei, tas netrukdo.  biggrin.gif

Aš nusipirkau šokdynę. Einu pašokinėsiu.

Turiu duomenų, kad kaimynė migdosi apie 23.30, tai ir apie tokį laiką reikės.
Papildyta:
Sunku senatvėj. Uždusau, kaip šuo. Reikėtų prie laiptinės durų prilipintį raštą, kad galimi trumpalaikiai žemės drebėjimai ir bombonešio nusileidimai. Beveik nepavojingi. Menka tikimybė, kad viena bomba, apsirėdžius tik triusikais, nusileis į pimą a., kam nors ant galvos.

Kur pirkai sokdyne?reiktu ir man savo lasinius padrebint.gerai,kad po apacia niekas negyvena,tai nusmegciau nebent pas kurmius.
Gavau realu darbo pasiulyma,tai nuo rugsejo vidurio vel turiu buti darbininkele.ziuresim kaip cia man seksis,nes be darbo neina ir sedet.tikiuosi nebusiu tame darbe pati storiausia,nes priesingu atveju vel reiks nebeest po sesiu ir po devyniu smile.gif
Kelintas sekmadienis ruosiuosi baznycion ir nedasliauziu.seniau beveik kas sekmadieni eidavau.maldos padeda ir man.
Atsakyti
QUOTE(Reja22 @ 2015 08 25, 21:59)
Kur pirkai sokdyne?reiktu ir man savo lasinius padrebint.gerai,kad po apacia niekas negyvena,tai nusmegciau nebent pas kurmius.
Gavau realu darbo pasiulyma,tai nuo rugsejo vidurio vel turiu buti darbininkele.ziuresim kaip cia man seksis,nes be darbo neina ir sedet.tikiuosi nebusiu tame darbe pati storiausia,nes priesingu atveju vel reiks nebeest po sesiu ir po devyniu smile.gif
Kelintas sekmadienis ruosiuosi baznycion ir nedasliauziu.seniau beveik kas sekmadieni eidavau.maldos padeda ir man.

Pakeliui namo iš darbo man yra tokia prabangi parduotuvė "Aibė". biggrin.gif Joje ir pirkau. Žinokit, atgal nebelabai moku šokinėt. doh.gif Vienas diedas sakė ir kažkur skaičiau, kad šokdynė gerai, nes treniruojas visi raumenys iš karto (ta prasme, mano atveju lašiniai). Su ėdimu negebu aš susiimt. Noriu ir ėdu vakare.
Aš einu kas sekm. į bažnyčią (į mišias). Bet, kol gyvenu, kur dabar gyvenu, bepigu, nes nereik važiuot, ir žargliot ne per toli. Kažin, kaip ten būtų, kur išsikrausčius. Būna, ir be triusikų ten nueinu, ir raudu nuėjus. Dėl to, kad padeda, gerai, džiaugiuosi. Nežinau, ar man padeda. Iš tikro nenorėčiau taip visai savanaudiškai į tikėjimą žiūrėt. Nors gaunas, kaip gaunas.

Katinas sunešiojo dienines užuolaidas, galima iš naujo skalbt. Imsiu, ir su sportbačiais įkišiu į skalbiankę. Gal nebus tokios nuobodžiai baltos. Karolius, beje, išsitraukiau iš siurblio. Tikiuosi, jūs manimi didžiuojatės? unsure.gif
Atsakyti
23.30 truputį pašokinėjau.

Norėčiau įsikalt į savo vandenligės apsemtus smegenis: "Gyvenimas yra mums patikėtas talentas, kurį turime perkeisti, pagausinti ir paversti dovana kitiems. Nė vienas asmuo nėra ledkalnis, plukdomas istorijos vandenyno. Kiekvienas mūsų priklausome didžiulei šeimai , kurioje kiekvienas turime savo vietą ir mums patiketą vaidmenį." Jonas Paulius II. Iš "Pamokymai gyvenimui".

Kur mano vaidmuo, ką ir kam man dovanoti, ir kur mano vieta taip ir nesuvokiu. verysad.gif Kartais meldžiuosi, kad Dievas padėtų man tai suprasti, parodytų man mano kelią, apšviestų galvą, kokia mano misija. verysad.gif
Gan aiškiai jaučiu, kur NĖRA mano vieta. Bet kur YRA, niekaip nesusigaudau. verysad.gif
Čia gal nebūtinai krikščioniška - bendražmogiška prasme taip pat galioja. Nors aš iš krikščioniškos pusės, žinoma, labiau...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 25, 22:58)
23.30 truputį pašokinėjau.

Norėčiau įsikalt į savo vandenligės apsemtus smegenis: "Gyvenimas yra mums patikėtas talentas, kurį turime perkeisti, pagausinti ir paversti dovana kitiems. Nė vienas asmuo nėra ledkalnis, plukdomas istorijos vandenyno. Kiekvienas mūsų priklausome didžiulei šeimai , kurioje kiekvienas turime savo vietą ir mums patiketą vaidmenį." Jonas Paulius II. Iš "Pamokymai gyvenimui".

Kur mano vaidmuo, ką ir kam man dovanoti, ir kur mano vieta taip ir nesuvokiu.  verysad.gif  Kartais meldžiuosi, kad Dievas padėtų man tai suprasti, parodytų man mano kelią, apšviestų galvą, kokia mano misija.  verysad.gif
Gan aiškiai jaučiu, kur NĖRA mano vieta. Bet kur YRA, niekaip nesusigaudau.  verysad.gif
Čia gal nebūtinai krikščioniška - bendražmogiška prasme taip pat galioja. Nors aš iš krikščioniškos pusės, žinoma, labiau...

Night,man tu atrodai lb geras zmogus.

As pvz ir nezinau kur mano vieta,net normalaus gyvenimo neturiu,darbo kol kas neturiu....vietoj to kad siuo metu uzsiimciau kaxkuo rimtu esu panirus i depresija del to ko visad norejau.ir pati suprantu kad tai kvaila,nes as to norejau.bet man pikta ir liudna-tiek metu sakiau jai kad noriu gryzt,kol suo dar buvo sveikas.ir vis likdavau del jos mynimu ant sazines.jei rado iseiti dabar,tai kodel negalejo pasistengt anksciau!ne ant jos pykstu,net nezinau ant ko...
Tiek metu laukiau kol vel galesiu but su savo šune ir kai galiu but jos nebera... sad.gif taip neteisinga...
Atsakyti
mėja - tikrai neteisybė, neteisybių neteisybė.

skaitau kažkieno čia skaitomą, o ir internete, facebooko komentaruose užmatytą "toksiški tėvai". man patinka, tik man baisu, kad aš atpažįstu savo toksiškumą savo vaikams unsure.gif nu bet aišku labai gera proga tai pamatyti ir suvokti ir gal mažiau kenkti. ta proga nusprendžiau kad turiu trim mėnesiam savo pries metus užsipirktų vaistų (galioja, galioja biggrin.gif ) ir pradėsiu ryt. nes kažkaip....nu kodėl jie turi kentėt jei aš paniurusi verysad.gif mano tikslas buvo gyventi be vaistų, bet aš jaučiu kad visgi ta mano nuotaika įtakoja elgesį su vaikais. anys gi nekalti kad motina iš kito pasaulio. tai gal reikia man pagerti, kad jiems ateity nereikėtų unsure.gif paskui suaugus sakysiu - vaaa aš dėl jūsų vaistuus gėriau, o jūs šmikiai, neįvertinat biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 26, 08:28)
mėja - tikrai neteisybė, neteisybių neteisybė.

skaitau kažkieno čia skaitomą, o ir internete, facebooko komentaruose užmatytą "toksiški tėvai". man patinka, tik man baisu, kad aš atpažįstu savo toksiškumą savo vaikams  unsure.gif nu bet aišku labai gera proga tai pamatyti ir suvokti ir gal mažiau kenkti. ta proga nusprendžiau kad turiu  trim mėnesiam savo pries metus užsipirktų vaistų (galioja, galioja  biggrin.gif ) ir pradėsiu ryt. nes kažkaip....nu kodėl jie turi kentėt jei aš paniurusi  verysad.gif mano tikslas buvo gyventi be vaistų, bet aš jaučiu kad visgi ta mano nuotaika įtakoja elgesį su vaikais. anys gi nekalti kad motina iš kito pasaulio. tai gal reikia man pagerti, kad jiems ateity nereikėtų  unsure.gif  paskui suaugus sakysiu - vaaa aš dėl jūsų vaistuus gėriau, o jūs šmikiai, neįvertinat  biggrin.gif  biggrin.gif

As perskaiciau. Mano mamos ten daug ir manes ten yra. Sunku suvokti, bet geriau jau zinoti. Pradejom lankytis pas vaiku psich. Po menesio pradedu lankyt tevu igudziu lavinimo programa (gal kam aktualu vilniuj bet trb vietu neber, bet rengia kas pusmeti). Tik kaip tuos igudzius lavint kai esi vienisa mama ir ner kur vaiko palikt.... verysad.gif
Ivyko luzis su mama. Manau atsikraciau didele dali emocines nastos. Apsidziaugiau kad yra mane daugiau palaikanciu tuo klausimu...
Santykiuose vis dar painiava, bet juk negali viskas but gerai. Ane? biggrin.gif
Nors ne stebuklai. Jauciu kaip dziaugsma pamazu vel uztraukia TAS liudesys ir nerimas unsure.gif

Merginos jei planuosit susitikima, as jei galesiu prisiderinsiu. Noreciau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 26, 10:25)
Tik kaip tuos igudzius lavint kai esi vienisa mama ir ner kur vaiko palikt....  verysad.gif
Merginos jei planuosit susitikima, as jei galesiu prisiderinsiu. Noreciau.  4u.gif

yra labia daug knygų. aš kokias 10 pati paskaičiau. labai padėjo suvokti, susivokti. ir jei nesu puikiausiai mama labai savim didžiuojuosi, nes be tų knygų aš nė pusės tiek nebūčiau. kai kam yra tėvystė duota iš prigimties. man daug reikėjo išskaityti, suvokti. esu lankiusi ir kurselius, buvo įdomu ir naudinga. o vienišos mamos yra kažkas toookio. sunkaii įsivaizduoju auginimą vienai. darbas auginti - titaniškas.

o tau knyga kazkuo padėjo, aš dar tik 100 psl paskaičiau. bet laukiu tos patarimų dalies
Atsakyti
Ei jei kas auklejimo literaturos pdf turite ir as noreciau smile.gif
Atsakyti
turiu tik popierinių
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 26, 10:41)
yra labia daug knygų. aš kokias 10 pati paskaičiau. labai padėjo suvokti, susivokti. ir jei nesu puikiausiai mama labai savim didžiuojuosi, nes be tų knygų aš nė pusės tiek nebūčiau. kai kam yra tėvystė duota iš prigimties. man daug reikėjo išskaityti, suvokti. esu lankiusi ir kurselius, buvo įdomu ir naudinga. o vienišos mamos yra kažkas toookio. sunkaii įsivaizduoju auginimą vienai. darbas auginti - titaniškas.

o tau knyga kazkuo padėjo, aš dar tik 100 psl paskaičiau. bet laukiu tos patarimų dalies

Man mama lb ribojo savarankiskuma, tad kuo labiau neoriklausoma esu, tuo labiau dziaugouos. Bet taip norisi TO rupescio, pamatinio, besalygisko ir nereikalaujancio. Matyt todel velkuosi sudinuose santykiuose vis.
O as mama esu bloga. Neturiu to instinkto, man labai sunku,turiu daug ka prisiversti , kartais atrodo kad nemyliu... Bet dabar knygos terapijos kai ka sudelioja i vietas.

Merginos, nepamirskit, kad siais IT laikais yra dar bibliotekos - puikus dalykas!
Is knygu rekomenduoju " netobuli laisvi ir laimingi", skaitysiu netrukus ja.
Scot Peck "nepramintuoju taku" gera, apie vidine kaita, tevyste, meile, bet cia jau gal pazengusioms sveikimo stadijoje. Skaiciau lb seniai (kai dar net nesuvokiau kad man su galva negerai), kartosiu.
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 26, 13:37)
O as mama esu bloga. Neturiu to instinkto, man labai sunku,turiu daug ka prisiversti , kartais atrodo kad nemyliu... Bet dabar knygos terapijos kai ka sudelioja i vietas.

minčių ir man visokių būna. bet viena žinau, akd vaikams aš esu geriausia mama vistiek. pažiūrėk kaip soc rizikos šeimų vaikai veržias į namus, pas mamaą, nors tos mamos mūsų akimis. tai vat ir galvoju, kad paluyginti aš puikiausiai mama. aišku kad neišvengsiu klaidų.
Papildyta:

minčių ir man visokių būna. bet viena žinau, akd vaikams aš esu geriausia mama vistiek. pažiūrėk kaip soc rizikos šeimų vaikai veržias į namus, pas mamaą, nors tos mamos mūsų akimis. tai vat ir galvoju, kad paluyginti aš puikiausiai mama. aišku kad neišvengsiu klaidų.

ai nu ir dabar toks etapas biggrin.gif palauksim mėnulio kitaip giedosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 08 26, 11:30)
Ei jei kas auklejimo literaturos pdf turite ir as noreciau  smile.gif

As paziuresiu ka turiu senam kompe is sitos srities.
Atsakyti