Na gerai.......

Noreciau deti tik naturalius baziliko lapelius (o ne dziovintus) kaip ir raudoneli, ciobreli (timina ar Thyme vadinama) ir kitus, bet as auginti ju nemegstu. Kai kurie jau atsiranda parduotuvese,bet rozmarino is italijos ir nera. O jis man labai patiktu prie baltos zuvies ar orkaiteje keptu virtu bulvyciu, baltame padaze (su brokoliais ar sparaginemis-zaliomis pupelemis). Tas rozmarinas Europoje, gaila, gyvena...
Ir dar, myliu labai indiska masala, bet ne ta dukslia sulietuvinta, bet astria, aitria, svieziai is Indijos. Teko tureti tik viena karta, kai drauge parveze:) ir pasidalino. O tu jau "pagardintu"visokiais E ju tikrai visur rasime (tose prieskoniu parduotuvelese).
Zinau,kad geras priskonis i sriuba: petrazoliu saknis, imbiero saknis ir safrano du siuleliai (daugiau nedekite ir nescioms nepatriu!!!!!- tikrai nepatariu). O visus muskatus reiktu malti kada verdame ar kepame, nes prarandamas aromatas.
Ir reiktu issikelti i Italija ar Prancuzija - ten tokiu problemu nebutu kaip pas mus.