Šiandien pakalbėsiu apie prieskonius
Aš juos laikau Santa Marijos stikliniuose buteliukuose, spec, stovelyje.
Universalių prieskonių mišinių tokių kaip Vegeta niekad neperku (na, dar Vigora ar mišinys Sodžius, Norfoj, retkarčiais - pusė bėdos), nes juos dedant į visus patiekalus gautųsi vienodas, man , bespalvis, skonis
Visuomet turiu savo šiuos pamėgtus prieskonius: kari, raudonėlį, baltuosius pipiriukus

.
Ne visus esu ragavusi, bet iš išmėgintų labiausiai patiko ir tikrai nekart pirkau ir dar pirksiu tokius: rusiški 'Plovui", Santa Marijos "Barščių prieskoniai", Saldvos "salotų prieskoniai", Santa Marijos "tradiciniai kotletų prieskoniai", dar buvau radus prieskonius troškintiems kopūstams ir guliašui, bet nepamenu, kokios firmos, dabar neturiu...
Nemėgstu tai labiausiai lauro lapų, muskatų.
Į sriubas dedu sultinį ir sojų padažą su grybais, o ką jūs dedat į sriubas?
Ir nerandu normalių prieskonių žuviai, man jokie nepatinka, ką patartumėt , kaip priduot jai geresnio skonio

?