QUOTE(Armante @ 2015 09 03, 12:01)
as irgi esu dirbusi aukle pas mama, kuri dirbo namie, berniukui buvo virs metuku kaip pradejom darbuotis, tai ji tiesiog atsisveikindavo, iseidavo is namu, mes uzsidarydavom kitam kambary kol ji grizdavo ir viskas, jis galvodavo, kad mamos nera, eidama i tualeta man parasydavo sms, mes iseidavom laikinai vel i kita kambari ir viskas.
Bet jei butas atviresnis, kaip daznai dabar buna, butu sunkiau
Renalta su praejusia Jus svente ir zinoma su Pirmuoju metuku

Viso tiko geriuasio ir nuosirdziausio jums linkime
Jo.as suprantu kad nelengva ir greit ateis laikas mamiciuko,taciau kazka panasiai ir galvojau kad darysiu kaip
Armante aprase.

Nes ruosiuos blogiausiam o tikiuos geriausio

Pirmagime sau ramiausiai zaizdavo su aukle ir net nereikejo jai manes,kai as dirbau.O sis labai kitoks vaikas nuo seses-jie abu skiriasi kaip diena nuo nakties.Taip kad dabar paklausau kas ka sako ir ruosiuos ivariom situacijom
Atisa,tikrai siuncia HIPERFARMA,juk mes is ju uzsisakinejome o Siauliuose ju vaistines kiek zinom nera.
o mes is TA.Gavome skiepus.Sake didelis ir tvirtas labai vyras,gydytoja sako jei toliau jis taip augs tai kas bus.Nors mums ir ankstyvosios raidos centre sake,kad tipo jis greit auga o raumenys jo nesuspeja su augimo tempu.Nezinau man atrodo kad jis pagal savo amziu prie zemesniu net

Neaisku pagal ka gydytojai sprendzia.Tai va svoris 8870gr. ir ugis 72cm.
Tai dar si menesi einam pas kardiologa ir vaziuosim vel i Kauna pas neurochirurga.Kazkaip mums per menesi gaunasi vis po kelis medikus pereiti
Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2015 09 03, 13:03)
Merginos, o Jusu vaikuciai seiliojasi? mano tokius burbulus pucia

jei gera nuotaika tai buna visa iki pilvuko slapia, dabar jau dedu toki kaip seilinuka.
A nieko blogo tame nematau, tik vyras sako pasigooglink ar taip buna leliukams. Nes dar ne del dantuku tikrai.
Manau kad normalu,nors nematau liniuotes kiek tavo pupai dabar.Bet musu kazkur apie 3 menesiuku amziaus kaip pradejo seiliotis,nespejau nieko keisti ir iki dabar seiliojas,pucia burbulus,daro brrrrr ir aisku apsjaudo mama

na ir plius dabar prasidejo kandimo manija,bet gydytoja sake kad dar dantukai dienu begyje nelis.
Atisa,va del arabiskos muzikos-as neleidau tai nezinau,reiks pabandyt.Bet...mes is Stambulo prie lovos spinteliu atsivezem lempas.Tai jau kaip jam patinka tos lempos,nesvarbu net kad nedega,o jau kai dega tai vistiek ziuri ir juokias