Afrodite, zmones pikti, nereikia kreipti demesio

as tai isvis nesuprantu tokiu komentaru-tai jei tau uzmokestis netinka, nedirbk. Kam dar cia kazka komentuoti ir reikstis. Be jokios abejones, visos mes noretume augint savo mazylius iki 3 metu, sedet namie ir uzsiimt tik vaiku, deja ne visiems tokios galimybes duotos. Juo labiau, kad musu sie leliai daug kam gime net ne is pirmo IVF, o tai reiskia didziulius pinigus. Tikrai saunu, jei turi galimybe padirbeti namuose, tikrai nieko maziukui nenutiks, juolab, kad salia visad busi
Mano mazius tai tas is dvynuku turbut

nes ramus kaip belgas (tfu tfu tfu). Supt beveik niekad nereikia, nes jei nori miego ir pradedi supt, tada nervuojasi, kam ji kratai

kai miegas matau kad ima, paguldau i lova, atsiguliu salia, merliuka ant veido ir miegam.. ir glostau, nes labai patinka

na ir aisku kaip be dainos

po pietu jau uzmigt sunkiau, tai reikia, kad mamyte dainuotu

yra buve pora piktu dienu, bet per 2.5 men keli kartai tik.
Na prisigyriau, tai danbar nesiosiu, visad taip buna ypac patinka arabiska muzika, jau kad jokiasi, kad kalba, matyt embriologe mego radija klausytis

ir dar ka atradom-Teletabius

jei piktukas uzeina, uzleidziam truputi teletabius, tai reiketu matyti vaiko reakcija- lupas delioja, rankom makaluoja, sypsisi, kalba, mimikas tokias juokingas nustato

nezinau, ka 2,5 men vaikas gali suprasti, bet kad patinka ir skiria tai faktas
Mamos,kas turit Medela piebtraukius-gal zinot kaip ir kur nusipirkt membrana su voztuvu? Radau internete vieninteli psl,bet ten nei pirkt neleidzia, nei kas atraso man i laiskus

jau kelis issiunciau-nieko. Truputi iskilo voztuvo pertvara, bijau, kad nesugestu kada, nes be pientraukio man amen

noriu nusipirkt ir pasidet, bet nesuprantu is kur gaut