Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

Afrodite, zmones pikti, nereikia kreipti demesio 4u.gif as tai isvis nesuprantu tokiu komentaru-tai jei tau uzmokestis netinka, nedirbk. Kam dar cia kazka komentuoti ir reikstis. Be jokios abejones, visos mes noretume augint savo mazylius iki 3 metu, sedet namie ir uzsiimt tik vaiku, deja ne visiems tokios galimybes duotos. Juo labiau, kad musu sie leliai daug kam gime net ne is pirmo IVF, o tai reiskia didziulius pinigus. Tikrai saunu, jei turi galimybe padirbeti namuose, tikrai nieko maziukui nenutiks, juolab, kad salia visad busi 4u.gif

Mano mazius tai tas is dvynuku turbut biggrin.gif nes ramus kaip belgas (tfu tfu tfu). Supt beveik niekad nereikia, nes jei nori miego ir pradedi supt, tada nervuojasi, kam ji kratai biggrin.gif kai miegas matau kad ima, paguldau i lova, atsiguliu salia, merliuka ant veido ir miegam.. ir glostau, nes labai patinka wub.gif na ir aisku kaip be dainos biggrin.gif po pietu jau uzmigt sunkiau, tai reikia, kad mamyte dainuotu smile.gif yra buve pora piktu dienu, bet per 2.5 men keli kartai tik. Na prisigyriau, tai danbar nesiosiu, visad taip buna ypac patinka arabiska muzika, jau kad jokiasi, kad kalba, matyt embriologe mego radija klausytis biggrin.gif ir dar ka atradom-Teletabius bigsmile.gif jei piktukas uzeina, uzleidziam truputi teletabius, tai reiketu matyti vaiko reakcija- lupas delioja, rankom makaluoja, sypsisi, kalba, mimikas tokias juokingas nustato thumbup.gif nezinau, ka 2,5 men vaikas gali suprasti, bet kad patinka ir skiria tai faktas thumbup.gif

Mamos,kas turit Medela piebtraukius-gal zinot kaip ir kur nusipirkt membrana su voztuvu? Radau internete vieninteli psl,bet ten nei pirkt neleidzia, nei kas atraso man i laiskus doh.gif jau kelis issiunciau-nieko. Truputi iskilo voztuvo pertvara, bijau, kad nesugestu kada, nes be pientraukio man amen doh.gif noriu nusipirkt ir pasidet, bet nesuprantu is kur gaut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 09 03, 08:08)
tai tos ismokos, kaip katino asaros sad.gif

o jūs pasidarę, kad už antrus metus gautų daugiau uždirbantis?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na mano dukryte turbut irgi ta is dvynuku wub.gif aisku sako kaip pasidziaugi poto suprasteja reikalai, bet ji tokia gera, pazirzauja, ne lele, kad visai tik guletu, bet tai juokas, ismiega trecia naktis nuo 24 val iki 8 ryto blink.gif pakui pakeiciu pampi, pagugauja su zaisliukais ir vel uzluzta, jau po pietu tai maziau miega, buna irzlesne, bet gal as neatradau kaip su ja dar uzsiimt,kad ir vakare butu pailsejusi.

Atisa del teletabiu geras biggrin.gif o mes dabar kasdien ryte ir vakare beveik po valanda dainuojam biggrin.gif pasileidziu kelias megiamas daineles, tai jai kieciausias gabalas Lape snape, jau per ta net krykstauja, na ir patinka kaip as labai rodai grimasas dainuodama, atrodo issoks is to gultuko kai juda mergina wub.gif

Noretme pasirodyti, bet visos foto telefone, na nemoku as is jo kelt i ta albumeli unsure.gif blush2.gif

Afrodite, bet tikrai, labai sveikintina, kad padirbesi, as nesuprantu tu zmoniu poziurio, viskas jiems blogai, uzsisedi su vaiku blogai, dirbi blogai, gi neisvaziuoji palikus savaitei, kelias valandas per diena, cia labai net gerbtina 4u.gif
maziau suk galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 03, 08:33)
ypac patinka arabiska muzika

Žino vaikas savo šaknis ir kilmę thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 09 03, 10:27)
megiamas daineles, tai jai kieciausias gabalas Lape snape, jau per ta net krykstauja, na ir patinka kaip as labai rodai grimasas dainuodama, atrodo issoks is to gultuko kai juda mergina  wub.gif

Noretme pasirodyti, bet visos foto telefone, na nemoku as is jo kelt i ta albumeli  unsure.gif  blush2.gif

Lape snape musu grojarasty irgi yra biggrin.gif thumbup.gif bet siuo metu Top'u virsuneje Piratu manksta cool.gif bigsmile.gif

Paspausk apacioj Full site kai oeini i photobucket ir pereisi is mobilaus rezimo i paprasta 4u.gif
QUOTE(RositaK @ 2015 09 03, 10:37)
Žino vaikas savo šaknis ir kilmę thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,maniskis irgi buvo tikrai gera vaikutis,sakau gal jam cia dantys neduoda ramybes,nes mes jau net ji kandziu vadiname lotuliukas.gif Paiimi ant ranku tai isikimba rankytem ir kanda biggrin.gif O siap tikrai budavo gana ramus jau,neskaitant pirmuju menesiuku.
Maniskiui irgi muzika tai viskas wub.gif Uzmiega tik su viena daina ir jeigu piktauja tai irgi ta dainele uzleidziu ir ok.O va teletabiai jam kazkaip nepatinka blush2.gif O cipas ir deilas tai jega thumbup.gif Kai buvom Palangoje tai palikdavom kedutej ir vyras valgyt daro,o as Eldariukui valgyt ruosiu,tai tuo metu kaip tik per TV rode cipa ir deila-o jau emociju kiek,zvygauja,rankytem duodasi ir kojytem.Na bet siaip stengiuos nerodyt TV biggrin.gif
Siandien jau kazkaip dzin man,bet vakar skaudu pasidare.Galvoju,na netinka juk apeik.Kiek seimu gyvena is pasalpu,kiek zmoniu nerada darbo ir pan.As negaunu uz motinyste pinigeliu blush2.gif Vyras dirba ir tikrai daug bet kad jo darbas priklauso nuo pardavimo-o kai jo nera nieko labai nepadarysi.Ir kad uzdirbtu normaliai labai daug istikruju klientu turi aptarnauti,pabraizyti ir pan.Nes ten jam nuo visko mokamas yra procentas.As nesiskundziu,dziaugiuos kad turiu galimybe padirbeti namuose jei susirnks aisku mokiniu.Bei salia darzelis i kuri irgi nunesiau pasiulyma kad teveliai vestu maziukus i anglu k.pamokeles.Tai ziuresiu kas cia gausis.
Laina,as is Siauliu.Ir siuliau 1-1.30 uz valanda.Kadangi dirbt tektu nuo 14 val. kazkur iki 19-30 tai gaunasi kazkur 5.30 val.O gali but anksciau juk darbas kad prasides.Juk realiai man reiktu kad aukle ateitu pries pradedant man darba,kad galeciau pasiruost viska iki galo.O kur isejimas jei pas gydytoja ar pan.Na kiek galiu siai dienai tiek ir moku.Atsirado siaip keleta zmoniu kurie nori ateiti dirbt,dabar tik reiks atsirinkt.
Jo,valandine aukle super thumbup.gif As vasaros metu kai turejau dukros drauge,kuriai tik 16metu.Tai ji paveziodavo,pazaisdavo su juo,o juk buvo mazesnis zymiai,pamaitindavo.As ziurek tai pas gydytoja nulekiu,tai valgyt ramiai gaminu,tai i parduotuve nubegu,arba jei naktis sunki ar prastai jauciuos ji pasaugo man budavo.Ir siaip labai gera mergaite buvo.O kaip ji dziauges kad gali dirbt ir kazkiek uzdirbt,o ir man pagalbininke buvo superine thumbup.gif
Musu visos santaupos tikrai sudege per tuos visus bandymus,paskui genetiniai tyrimai ir t.t. ir ziuri kad na nera.Bet nieko,atsistosim ant koju-del to nepergyvenu.Tik eilini kart stebina zmoniu piktumas. mirksiukas.gif
O mes siandien vaziuojam i TA.Gausim skiepuka ir apziures maziuka. ax.gif
Atsakyti
Manos, o jusi vaikiukams neberia zanduku? Maniskio isberti ir senokai nepraeina g.gif valgo tik mp. Bet nezinau, atrido citrusiniu caisiu nevalgau, pieno prod.irgi ne kazka. Kazi nuo ko cia gali bert ir kaip gydytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 09 03, 10:10)
dirbt tektu nuo 14 val. kazkur iki 19-30 tai gaunasi kazkur 5.30 val.O gali but anksciau juk darbas kad prasides.Juk realiai man reiktu kad aukle ateitu pries pradedant man darba,kad galeciau pasiruost viska iki galo.

sunkoka gali būti, jei dirbsi namie, ir vaikas su aukle bus namie, nes vėliau prasideda "mamičyzmas", tai stovės tau prie durų ir bels, kad įleistum, kažin, ar išeis padirbėti... pati taip aukle kažkada dirbau, tai tekdavo lauke sėdėt, kol mama namie dirba, nes kitaip neįmanoma vaiko dėmesio nukreipt. ir kieme kiek kalbėjau su mamom, yra tokių kur dirba namie, tai labai buvo sunku rasti auklę, nes kai sužinodavo, kad mama bus namie, atsisakydavo, nesigauna vaiko suvaldyt..
bet tikiuosi ir linkiu, kad Jums viskas pavyktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 03, 10:17)
Manos, o jusi vaikiukams neberia zanduku? Maniskio isberti ir senokai nepraeina  g.gif  valgo tik mp. Bet nezinau, atrido citrusiniu caisiu nevalgau, pieno prod.irgi ne kazka. Kazi nuo ko cia gali bert ir kaip gydytis?  g.gif

Musu buvo isbertas aplink burnyte bet tik del to kad labai stipriai seilejosi ir ciulptuka ciulpdavo ir matyt gavosi taip,nes tuo metu vos ne visiems kovinukams buvo ta pati situacija.Bet jei zandukai isberti..hm..net nezinau g.gif
beje,paklausiau vyro is kur jis pirko man Medelos Swing membranas su voztuvu,tai sake kad is Hiperfarma atrodo.Zinau kad pirkome net kelias,nes viena iplyso ir iskart trauka stipriai sumazejo.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2015 09 03, 10:37)
sunkoka gali būti, jei dirbsi namie, ir vaikas su aukle bus namie, nes vėliau prasideda "mamičyzmas", tai stovės tau prie durų ir bels, kad įleistum, kažin, ar išeis padirbėti... pati taip aukle kažkada dirbau, tai tekdavo lauke sėdėt, kol mama namie dirba, nes kitaip neįmanoma vaiko dėmesio nukreipt. ir kieme kiek kalbėjau su mamom, yra tokių kur dirba namie, tai labai buvo sunku rasti auklę, nes kai sužinodavo, kad mama bus namie, atsisakydavo, nesigauna vaiko suvaldyt..
bet tikiuosi ir linkiu, kad Jums viskas pavyktų 4u.gif

Na,kol kas jis dar maziukas mirksiukas.gif O kai bus didesnis,tai gal stengsiuos kazkaip spresti ta problema.O paskui tai jau i darzeli eis,yra uzrasytas.Bus matyt kaip ten eisis.Na blogiausiu atveju teks kazka mastyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 03, 10:17)
Manos, o jusi vaikiukams neberia zanduku? Maniskio isberti ir senokai nepraeina  g.gif  valgo tik mp. Bet nezinau, atrido citrusiniu caisiu nevalgau, pieno prod.irgi ne kazka. Kazi nuo ko cia gali bert ir kaip gydytis?  g.gif

nuo bet ko gali bert, reik eksperimentuot su maistu. D.C. tokio amžiaus jau pasireiškė alergija katei, irgi prasidėjo nuo veido, paskui visas kūnelis šiurkštus tapo. o ir šiaip jis turi polinkį į atopinį dermatitą. reik klausti gydytojo, nueit pas alergologą, kad įvertintų tą bėrimą, galbūt ir odos lopų tyrimus padarytų.
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 09 03, 10:40)
Na,kol kas jis dar maziukas mirksiukas.gif O kai bus didesnis,tai gal stengsiuos kazkaip spresti ta problema.O paskui tai jau i darzeli eis,yra uzrasytas.Bus matyt kaip ten eisis.Na blogiausiu atveju teks kazka mastyt. 4u.gif

oi kaip laikas prabėgs irnesakyk.gif o tas mamamamama prasideda apie metus, vieniems anksčiau, kitiems vėliau smile.gif bet tikiu, kad susitvarkysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 03, 07:33)
Afrodite,
Mamos,kas turit Medela piebtraukius-gal zinot kaip ir kur nusipirkt membrana su voztuvu? Radau internete vieninteli psl,bet ten nei pirkt neleidzia, nei kas atraso man i laiskus  doh.gif jau kelis issiunciau-nieko. Truputi iskilo voztuvo pertvara, bijau, kad nesugestu kada, nes be pientraukio man amen  doh.gif noriu nusipirkt ir pasidet, bet nesuprantu is kur gaut  unsure.gif

O kuri ten dalis membrana skaitos, gali aprasyt arba kokia foto parodyt? pas mane atlike yra du atsarginiai tokie balti diskeliai kaip is popieriaus atrodo, gal tie? atsiusciau jei tie 4u.gif

Afrodite tikrai nesiggadink nervu del tu komentaru. Man tai isvis FB tuose komentaruose labai daznai tokiu neispruseliu pasirodo ( nesakau kad visos tikrai) bet buna buna ten , kai pasireiskia... doh.gif o suneliuj manau tikrai gali buti dantuku pradzia, ypac jeigu kandziojasi, reiskia jam ten dirgina. laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 03 rugsėjo 2015 - 10:22
QUOTE(zuzla @ 2015 09 03, 11:37)
sunkoka gali būti, jei dirbsi namie, ir vaikas su aukle bus namie, nes vėliau prasideda "mamičyzmas",

manyciau, kad nuo vaiko ir aukles labai daug kas priklauso 4u.gif as dirbau namie kai dukryte auginau, nuo metu laiko. Zinodavo, kad pas mane eiti negalima ir neidavo kazkaip. Aukle uzimdavo, sakydavo dabar nera mamytes, arba atnesdavo pas mane, paziuredavo pora minuciu jr vel uzkalbinusi iseidavo zaist kartu. Kazkaio nebuvo jokiu problemu 4u.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 03, 11:53)
O kuri ten dalis membrana skaitos, gali aprasyt arba kokia foto parodyt? pas mane atlike yra du atsarginiai tokie balti diskeliai kaip is popieriaus atrodo, gal tie? atsiusciau jei tie  4u.gif

Aciu, Burbuliuk, nusipirksiu vietoj, vistiek gausiu kazkur 4u.gif taip, Membrana tas gumos baltos gabaliukas, o vozti as tas geltonas daikciukas, ant kurio membrana dedasi. Afrodite, aciu, bamdysiu gal hiperfarmoj tada ieskoti. Tikiuosi, jie siuncia ax.gif
Atsakyti