Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Delfinukas @ 2015 09 01, 12:38)
Nebereik Burbuliuk hanteliukų? biggrin.gif dar pamenu, kad paimdavai karts nuo karto...
Joo, aš irgi jaučiu rankas ir nugarą, maitinant jaučiu kaip kažkokios detalės krypsta, atsisakinėja smile.gif bet pamiegi ir vėl lyg grįžta viskas į savo vėžias.

Zinok ir ganteliukus dar kartais paimu biggrin.gif bet ne taip daznai kaip noretusi .. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Nu ka, katik supratau, kad ir man reiki ieskot budo kaip greiciau pieneli pasildyt tik turbut vargiai kazkas imanoma kai mp saldytuve buna.
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2015 09 01, 13:24)
Apie vyrus. Mano vyras tikrai manęs nepakeistų. Nes papo neturi, o papas yra pagrindinis poreikis. Bet visada padeda paprašytas. Ir nepaprašytas, jei mato, kad kažką reikia sutvarkyt namie. Savaitgalį pusryčius pagamina. Maistą superka. Ir niekad jokio priekaišto dėl betvarkės ar supaprastėjusių patiekalų. O jis pedantas... Žodžiu, neturiu kuo skųstis. O jis ir dirba labai daug, stengiasi aprūpinti ir didelius vaikus ir mus. Ir gal dar vieną bambyną.

Pasigyriau. Kažin kaip bus? biggrin.gif

O dėl antro vaiko noro, tai nesusiję su jokia kantrybe. Tiesiog tas džiaugsmas, kuris atėjo kartu su Ele yra neišmatuojamas. Tai vat ir prabudo gobšumas...dar daugiau smile.gif

Su rugsėjo pirmąja!

Linkiu, kad tas antras kuo greičiau pas jus užsuktų smile.gif

O vyras ir mano gal ne auksinis, bet koks bronzinis tai tikrai. Labai juo džiaugiuosi ir mebijočiau ir savaitgaliui vieną palikti? Ir išplauna indelius, ir pamaitina vienas, jei man išeiti reikia, nesiskundžia smile.gif tik va su tvarka namie liudniau smile.gif

Kai jau vaikas šliaužioja, kiek kartų per dieną plaunat grindis?

QUOTE(Vega56 @ 2015 09 02, 05:03)
Labas rytas. Nu ka, katik supratau, kad ir man reiki ieskot budo kaip greiciau pieneli pasildyt tik turbut vargiai kazkas imanoma kai mp saldytuve buna.

O užvirti virdulį ir tada įpilti jo į bliudelį, o į bliudelį įstatyti induką su mp netinka? Aš tai taip šildau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 09 02, 04:49)
O užvirti virdulį ir tada įpilti jo į bliudelį, o į bliudelį įstatyti induką su mp netinka? Aš tai taip šildau smile.gif

Tai as taip ir darau, bet butelis didelis ir nakti tos kelios min katastrofa pavirto doh.gif kodel negali pabust keliom min anksciau, o ne kai jau baisus noras valgyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 09 02, 05:49)

busiu nepopuliari, bet grindis plaunu gal karta per menesi blush2.gif
prasiurbiu tai pora kart per diena, bet plaut ... ui ne schmoll.gif
lauke prisiryja visokio smelio ir zemiu, tai nuo grindu manau, nieko baisaus 'nepasigaus' biggrin.gif

aplamai, perdetas sterilumas vaikui daug blogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 09 02, 05:49)

ploviau kartą į 2-3 dienas smile.gif bet D.C. iš pradžių išmoko vaikščiot, paskui ropot, ir kadangi jau mokėjo vaikščiot, ropojimas ne itin sudomino.
iki tol ploviau/dabar plaunu kartą į savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 09 02, 07:36)
Tai as taip ir darau,  bet butelis didelis ir nakti tos kelios min katastrofa pavirto doh.gif kodel negali pabust keliom min anksciau, o ne kai jau  baisus noras valgyt.  biggrin.gif

lotuliukas.gif Oj žinau ką tai reiškia kartais smile.gif

O dėl plovimo geras, tikrai galvojau bent kartą, o gal net ir daugiau plaunat/plaudavote bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 09 02, 11:14)
O dėl plovimo geras, tikrai galvojau bent kartą, o gal net ir daugiau plaunat/plaudavote  bigsmile.gif

nu a ko tom grindim purvintis? juk su lauko batais namie nevaikštome. po kelių dienų susidaro dulkės, tai ir prabraukdavau grindis.
čia tas pats, kaip kai kurie tėvai kasdien arba kas antrą dieną maudo kūdikį, kur jų vaikas spėja išsipurvinti, neįsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 02 rugsėjo 2015 - 10:41
QUOTE(Piktukė @ 2015 09 02, 10:14)
lotuliukas.gif  Oj žinau ką tai reiškia kartais smile.gif
O dėl plovimo geras, tikrai galvojau bent kartą, o gal net ir daugiau plaunat/plaudavote  bigsmile.gif

As kasdien plaunu bet del to kad erzina jos apsitasko vandeniu ir jau matos, nu tokios nevykusios ( pas mus virtuve su salonu) tai nuo gaminimo ir buteliuku plovimu prisitasko ir vsio:( dabar deciau kokias margas sviesias praktiskas grindis
Atsakyti
edena, as kazkada tokia pusiau pedante buvau. o dabar ismokau nebekreipt demesio nei i dulkes, nei i ismetytus zaislus, nei i purvinas grindis (pas mus pirmam aukste ir su batais praeinama ,ir sunes du ateina, ir dukra savo arkli atsiveda biggrin.gif ) zodziu, nebematau as netvarkos, ir sirdies man neskauda. O jei kam trukdo is apsilankiusiu, tai galiu pasiulyt siurbli ir grindu sluoste - lai issivalo biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 09 02, 20:48)
edena, as kazkada tokia pusiau pedante  buvau. o dabar ismokau nebekreipt demesio nei i dulkes, nei i ismetytus zaislus, nei i purvinas grindis (pas mus pirmam aukste ir su batais praeinama ,ir sunes du ateina, ir dukra savo arkli atsiveda biggrin.gif ) zodziu, nebematau as netvarkos, ir sirdies man neskauda. O jei kam trukdo is apsilankiusiu, tai galiu pasiulyt siurbli ir grindu sluoste - lai issivalo biggrin.gif ...

Sveikutes 4u.gif
Va va,butent dabar tas pats pas mane. drinks_cheers.gif Seniau erzino daiktas padetas ne ten,kadangi vaikstau basom ar su kojinem tas pojutis zemiu ir pan.o dabar dzin-kada turiu laiko nusluostau dulkes,isplaunu,prasluoju arba su siurbliu praeinu ir ok. blush2.gif
Mano maziukas "pagedo" doh.gif nezinau ar jam tikrai dantys nes nesimato kad baltuotu,bet koks zyzalas,piktas,paguldai zviegia,uzmiega sunkiai nors matau kad nori miego-neisivaizduoju kas jam darosi.Nakciai dedu viburcol tai verkia per miegus jau reciau zymiai.Matyt kazkoks periodas.ž augimo.
Tai neiseina net uzeiti ir parasyt jums.O dar ne tik kad sunki diena,bet sugalvojau FB idet skelbima kad ieskau aukles ir nurodziau uz kiek noreciau ir kad butu ne studente,ne mama pati auginanti vaikeli mazameti,ne mama kuri susirenka i savo namus aibe vaiku kartu su savo vaikais.Tai tooookiu komentaru sulaukiau blink.gif doh.gif Toks jausmas kad musu mieste gyvena vien tik milijonieriai ir super uzdirbantys,kaip viena parase kad uzdirba tiek ri tiek neturinti net issilavinimo.Zodziu,pagadino nervus,as istryniau skelbimus.Ir aisku atsirado kelios moterys kurios noretu dirbt.
Jo,vaikas bus su aukle ir del to esu labai bloga mama.Bet blyn kad su finansais prastai verysad.gif O viskas kainuoja,pacios zinot.Galvoju,na ka as blogo darau,juk pati busiu namuose visa laika tik dirbsiu kitame kambaryje.Jei kas rasiu minutele iseit ir paziuret kas nutiko,o ir man ramiau taip. Na nera laisvu mociuciu,tetu ir pan.Vasaros metu maziuka pasaugodavo tokia mergyte,mano dukros drauge,tai jei man reikejo pas gydytoja ar i parduotuve nulekt,pas dantiska,arba juoda migrena uzeidavo-tai ji ateidavo ir pabudavo.O mano mazius patenkintas budavo ir sypsojosi iki ausu,juk tiek jam demesio.Ech..bajuriai jauciuos kazkaip blush2.gif
Ir visdelto galvoju,kad tikrai kaip buvo sakyta kad kai gimsta trynukai ar dvynukai-kazkaip matyt yra uzprogramuota kad jie ramesni,ar gal kad jie jaucia vienas kita.nerandu paaiskinimo.Nes jei du tokie kaip mano-tikrai butu sunku.Turiu pazystama viena kuri turi dvynukus,tai jie abu triuksmauja tiek kiek mano vienas smile.gif ir dazniausiai neramus buna vienas o kita ramesne.Na bet kol nepajautei to ant savo kailio mes galim tik speliot ar tikrai tai tiesa. 4u.gif
Atsakyti
Laba is ryto

Afrodite, o jei ne paslaptis, kokia kaina mazdaug aukles (valanda ar diena) ? tu vilniuje?

o tu mamyciu, kur skelbiasi auklem, ir kartu savo vaikiuka augina, as kazkaip nelabai pasitikiu. Kaip gali priziuret svetima vaika, jei pagrinde , savam demesi skiri... Kazkada domejausi, tai dar ir kaina tokia parase, kaip normalios aukles doh.gif

man paciai labai noretusi bent valandines aukles, kad paprasciausia turet pora trejeta laisvu valandu, per kurias butu galima normaliai apsitvarkyt namus, pailset ir pan. Gyvena salia ta tetule, ji paziuri joriuka po pora valandu bent pora trejeta kartu per savaite, bet ... nesinori dazniau prasyt. Arba tada jau reik sutarti, uz koki mokesti ji tai darys unsure.gif Nes prasidejo antri metai...tai tos ismokos, kaip katino asaros sad.gif
Atsakyti