QUOTE(laina12 @ 2015 09 02, 20:48)
edena, as kazkada tokia pusiau pedante buvau. o dabar ismokau nebekreipt demesio nei i dulkes, nei i ismetytus zaislus, nei i purvinas grindis (pas mus pirmam aukste ir su batais praeinama ,ir sunes du ateina, ir dukra savo arkli atsiveda

) zodziu, nebematau as netvarkos, ir sirdies man neskauda. O jei kam trukdo is apsilankiusiu, tai galiu pasiulyt siurbli ir grindu sluoste - lai issivalo

...
Sveikutes
Va va,butent dabar tas pats pas mane.

Seniau erzino daiktas padetas ne ten,kadangi vaikstau basom ar su kojinem tas pojutis zemiu ir pan.o dabar dzin-kada turiu laiko nusluostau dulkes,isplaunu,prasluoju arba su siurbliu praeinu ir ok.
Mano maziukas "pagedo"

nezinau ar jam tikrai dantys nes nesimato kad baltuotu,bet koks zyzalas,piktas,paguldai zviegia,uzmiega sunkiai nors matau kad nori miego-neisivaizduoju kas jam darosi.Nakciai dedu viburcol tai verkia per miegus jau reciau zymiai.Matyt kazkoks periodas.ž augimo.
Tai neiseina net uzeiti ir parasyt jums.O dar ne tik kad sunki diena,bet sugalvojau FB idet skelbima kad ieskau aukles ir nurodziau uz kiek noreciau ir kad butu ne studente,ne mama pati auginanti vaikeli mazameti,ne mama kuri susirenka i savo namus aibe vaiku kartu su savo vaikais.Tai tooookiu komentaru sulaukiau

Toks jausmas kad musu mieste gyvena vien tik milijonieriai ir super uzdirbantys,kaip viena parase kad uzdirba tiek ri tiek neturinti net issilavinimo.Zodziu,pagadino nervus,as istryniau skelbimus.Ir aisku atsirado kelios moterys kurios noretu dirbt.
Jo,vaikas bus su aukle ir del to esu labai bloga mama.Bet blyn kad su finansais prastai

O viskas kainuoja,pacios zinot.Galvoju,na ka as blogo darau,juk pati busiu namuose visa laika tik dirbsiu kitame kambaryje.Jei kas rasiu minutele iseit ir paziuret kas nutiko,o ir man ramiau taip. Na nera laisvu mociuciu,tetu ir pan.Vasaros metu maziuka pasaugodavo tokia mergyte,mano dukros drauge,tai jei man reikejo pas gydytoja ar i parduotuve nulekt,pas dantiska,arba juoda migrena uzeidavo-tai ji ateidavo ir pabudavo.O mano mazius patenkintas budavo ir sypsojosi iki ausu,juk tiek jam demesio.Ech..bajuriai jauciuos kazkaip
Ir visdelto galvoju,kad tikrai kaip buvo sakyta kad kai gimsta trynukai ar dvynukai-kazkaip matyt yra uzprogramuota kad jie ramesni,ar gal kad jie jaucia vienas kita.nerandu paaiskinimo.Nes jei du tokie kaip mano-tikrai butu sunku.Turiu pazystama viena kuri turi dvynukus,tai jie abu triuksmauja tiek kiek mano vienas

ir dazniausiai neramus buna vienas o kita ramesne.Na bet kol nepajautei to ant savo kailio mes galim tik speliot ar tikrai tai tiesa.