Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Armante @ 2015 09 08, 12:36)
Nepaklausiau, tos mankstos turbut nemokamos, jei siuncia jos ane?  4u.gif

mūsų poliklinikoje mankštos grupėje, t.y. keturios mamytės su vaikais, tai jos nemokamos. individualiai nėra galimybės eiti, nes labai daug vaikučių. gal pas jus kita tvarka. o masažai pirmi 4 nemokami, bet paprastai skiria kursą 10 kartų, tai 6 reikėjo pirkti. o pas ortopedą eisit, nes jis ir skiria mankštas ir masažus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 rugsėjo 2015 - 11:44
sveikos,
na, mums antra naktis vėl pavyko nuo 21-22val., tik vėl vienu metu naktį vienos akys stačios buvo, bet gan greit užmigo. šiąnakt pavyko numiegot bent 6 val., kad padoriau jausčiaus, bet mišinys stebuklų nepadarė - nu gal valandą ilgiau pratempė, bet po pavalgymo viena labai tampėsi, turbūt atsirūgimas ėjo, nes pririjo miegodama, tai visa valanda nuėjo šuniui ant uodegos. žiūrėsim, kas bus toliau g.gif

Atisa, aš kad ir be kačių, bet įkišiu trigrašį. neseniai skaičiau žurnale "Tavo vaikas" gydytojo patarimus tuo klausimu, tai sakė, kad profilaktiškai nereiktų duot Vermox nuo kirmėlių. kai jau tikrai pamatysi kirmėlių, tai tada ir naudot vaistus, nes vaistai yra vaistai. aš prisiminiau čia neseniai kalbas apie tai, tai gerai užfiksavau tai. taip kad pagalvok, ar tikrai verta duot profilaktiškai.

QUOTE(Pacifica @ 2015 09 08, 11:13)
As jau nebezinau ka su jais daryti, ypac su mazuoju. Atveso orai , vaikai lediniai pasidare. Aprengiu silciausiai, uzkloju siltai, nu nosis ir zandai salti! Pats vaikas kaip ir siltas, nu bet ta ledine nosis tai kazkaip nepatinka man. Namie juk dar nesalta...  Jau galvoju vaziuot ieskot kazkokiu super siltu patalu, nes taip durnai guldyt vaikus miegot su 5 sluoksniais rubu sad.gif

pas mus irgi atšalo, ir man šalta, ir mažiukių nosys šaltos. taip, žinau, kad reikia žiūrėt sprandą, bet kai žiūrėjau sprandą pavasarį, tai jos man klykdavo visus vakarus ir nemiegodavo, taip kad geriau laikyt mūsų neišnešiotukus šiltai - bus ramiau visiems. aš klojau vilnonius adialiukus ir apačioj ir viršuj ir keliais sluoksniais, naudojau šildančią pagalvėlę kojom sušildyt - tada iškart užmigdavo. ir dabar užkloju keliais sluoksniais, durų nelabai darom vėdintis, nes kai atidarom, ankstyvas kėlimasis naktį garantuotas.

Afrodite, su pusmečiu happybday.gif
Atsakyti
Afrodite su pusmeciu jus wub.gif
QUOTE(Tino @ 2015 09 08, 11:59)
pas mus irgi atšalo, ir man šalta, ir mažiukių nosys šaltos. taip, žinau, kad reikia žiūrėt sprandą, bet kai žiūrėjau sprandą pavasarį, tai jos man klykdavo visus vakarus ir nemiegodavo, taip kad geriau laikyt mūsų neišnešiotukus šiltai - bus ramiau visiems. aš klojau vilnonius adialiukus ir apačioj ir viršuj ir keliais sluoksniais, naudojau šildančią pagalvėlę kojom sušildyt - tada iškart užmigdavo. ir dabar užkloju keliais sluoksniais, durų nelabai darom vėdintis, nes kai atidarom, ankstyvas kėlimasis naktį garantuotas.

Manieji tai kaip ir ramus uzmiega, bet pastebejau net buna guli nejudedami, palieti zanda siltas, uz 10min saltas, po kiek laiko siltas vel blink.gif

Siandien nuo ryto sedxiu ieskau siltu rubeliu, kombinezonu ir tt... Nemegstu pirkt internetu, paciupinet norisi, bet parduotuvese viska susipirkt tai kosmosas kainos...

Kaz geria Tecnofer gelezi, po kiek lasu duoti jau nebesuprantu... Ligoninej kai svere 2,5kg duodavau po 7, iki dabar taip ir duodu...
Atsakyti
Mes suni turime,bet mums irgi sake duoti nuo kirmeliu jeigu jas pamatysime.O siaip tiesiog nuvezam,patikrina,pasakom kad vaikas ji ciumpa ir pan.pasipasakojam zodziu.Aisku nuvalom rankytes po suniuko ir kilimeli visada valom,bet siaip labai jau neizoliuojame.
Pasifica,mums tai sake gerti 1ml.nes ten pipete yra graduota.Bet taip bent jau mums sake Hematologe.Tai pasakyt sunku labai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus del Vermoxo, nebeduosiu ir as schmoll.gif
O viduriukai ir pas mus buvo laisvoki, bet gyd.sake, kad viduriavimas skaitosi tik kai viskas susigeria i pampersa, uzpskaliukas vos ne svarus lieka, tai as nekreipiau demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 08, 15:07)
Labai aciu uz atsakymus del Vermoxo, nebeduosiu ir as  schmoll.gif
O viduriukai ir pas mus buvo laisvoki, bet gyd.sake, kad viduriavimas skaitosi tik kai viskas susigeria i pampersa, uzpskaliukas vos ne svarus lieka, tai as nekreipiau demesio  4u.gif

Pas mus irgi tas pats drinks_cheers.gif Kakuciai nebudavo kaip kose bet zymiai laisvesni,taciau nesusigerdavom kaip slapimas i pamperiuka.Kietesnes ismatos pasidare tik pradejus primaitinima. 4u.gif
Mums dave seimos gydytoja irgi siuntima mankstoms.Mes nemokamai gavome.Pas mus tik ilgai labai laukti ir kitas dalykas ten jos apziuri vaika ir paskui jau pacios matyt pagal vaika,pagal diagnoze paskiria kiek mankstu priklauso ir pan.Tai mes kadangi birzelio pradzioj gavom vieta tik pasirodyt ankstyvosios raidos tai tipo svarbiausiai gydytojai tik rugpjuti,o mums buvo jau iitarimas del galvytes ir visi sake kad kuo greicua pradesit tuo geriau.Tai mes pirkome 18 masazu su mankstom. Paskui gavosi keliu savaiciu tarpelis ir jau tada nemokamai gavom nuo rugpjucio 24 dienos.Is viso gavome 20 apsilankymu,tai vienas apsilankimas issiminusuoja kadangi ta apziura skaitosi jau kaip apsilankymas,tai like buvo 19.Tai puse jau isvaiksciojom,kinezaterapeute kaip tik siandien baige ta kursa ir palikom likusias 9 spalio pab. nes nori paziuret kaip maziukui seksis iki to laiko,kaip vystysis.
Bent jau mums sake kad masazai priklauso tik viena kart per metus.Bet gal cia tik musu mieste taip. 4u.gif
Jo,namuose salta..as nerasiau nes mes abu su vyru sergam,tai mums pastoviai krecia saltis.Bet kad ir vaikas vesokas,tai ijungiau jau dregmes sugereja,tai pasildo namus tuo paciu o ir dregmes surenka nemazai paskutinem dienoms.
Atsakyti
laba
trumpam ilendu, nes laiko tai visai 0 doh.gif . mazas eina, lipa, kuicia, vercia viska...zodz, negaliu paleist is akiu doh.gif

afrodite, su pusmeciu jumis 4u.gif nepamatysi, o jau ir metukai sukakos biggrin.gif

[quote=Tino,2015 09 08, 12:59]
Atisa, aš kad ir be kačių, bet įkišiu trigrašį. neseniai skaičiau žurnale "Tavo vaikas" gydytojo patarimus tuo klausimu, tai sakė, kad profilaktiškai nereiktų duot Vermox nuo kirmėlių. kai jau tikrai pamatysi kirmėlių, tai tada ir naudot vaistus, nes vaistai yra vaistai. aš prisiminiau čia neseniai kalbas apie tai, tai gerai užfiksavau tai. taip kad pagalvok, ar tikrai verta duot profilaktiškai.
[/quote]

aplamai, geriausia butu istirt vaiko kaki- jei ras helmintu kiausineliu - butinai reik suduot. jei ne, kam be reikalo nuodyt organizma? Net zirgams yra siuloma ne profilaktiskai suduot du kart metuose, o butent - istirt, ar reikalinga... tai vaikui - tuo labiau .

[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laina12: 08 rugsėjo 2015 - 15:20
QUOTE(Pacifica @ 2015 09 08, 10:13)
Sveikos,
As jau nebezinau ka su jais daryti, ypac su mazuoju. Atveso orai , vaikai lediniai pasidare. Aprengiu silciausiai, uzkloju siltai, nu nosis ir zandai salti! Pats vaikas kaip ir siltas, nu bet ta ledine nosis tai kazkaip nepatinka man. Namie juk dar nesalta...  Jau galvoju vaziuot ieskot kazkokiu super siltu patalu, nes taip durnai guldyt vaikus miegot su 5 sluoksniais rubu sad.gif

Maniske sianakt pabudo grynas ledukas. Miegojo su bodziu, plonu miegmaisiu ir kaldryte kuria kazkaip sugebejo nuspardyt. Tai nakti dar ikisau i sliauztinius ilgom rankovem. O siandien intensyviai ieskau per skelbimus silto miegmaisio. Kol miega lopsiuke tai kaldryte paprasta, o turim didele Fereti, bet cia jau kai persikelsim i didele lova.
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 09 08, 16:36)
Maniske sianakt pabudo grynas ledukas. Miegojo su bodziu, plonu miegmaisiu ir kaldryte kuria kazkaip sugebejo nuspardyt. Tai nakti dar ikisau i sliauztinius ilgom rankovem. O siandien intensyviai ieskau per skelbimus silto miegmaisio. Kol miega lopsiuke tai kaldryte paprasta, o turim didele Fereti, bet cia jau kai persikelsim i didele lova.

paieskok skuduryne mirksiukas.gif visokiausiu graziu miegmaisiuku yra, ir kainuoja labai pigiai smile.gif
nes labai greit isauga...
Atsakyti
Sveikinu su gimtadieniu Eldariuka! Linksmai atsveskit!

Chm gal tada ir mums neduoti nuo kirminu profilaktiskai... reiks tyrimus padaryti. Aciu, kad dalinates patirtim.
Atsakyti
Priminet, kad ir mes turim miegmaisiuka, reikes isbandyti.

Na, vakar gyd. dave oastabas, kad nelaiko galvytes, tai siandien ji jau mergina kaip reikiant ja iskelus palaike, kelis kartus dienoj leidau jai taip pabuti, kol visiskai nesupyksta.

Na, as guliu vonioj vacation4.gif
Tik, kad be kokteilio biggrin.gif
Mazajai prileidom vonia, pasiplukde su ratu nemazai wub.gif pavalge ir lygiai 19 val. Be jokiu fenu uzmigo wub.gif kaip pagal knyga biggrin.gif ziuresim koks bus tesinys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 09 08, 16:38)
paieskok skuduryne  mirksiukas.gif  visokiausiu graziu miegmaisiuku yra, ir kainuoja labai pigiai smile.gif
nes labai greit isauga...

Ačiū už idėją, reiks savaitgalį palikt su tėveliu ir prasinešt. Ir jam bus nauda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as juk su rimtu reikalu, kad vaikas nesušaltų ax.gif
Atsakyti