sveikos,
na, mums antra naktis vėl pavyko nuo 21-22val., tik vėl vienu metu naktį vienos akys stačios buvo, bet gan greit užmigo. šiąnakt pavyko numiegot bent 6 val., kad padoriau jausčiaus, bet mišinys stebuklų nepadarė - nu gal valandą ilgiau pratempė, bet po pavalgymo viena labai tampėsi, turbūt atsirūgimas ėjo, nes pririjo miegodama, tai visa valanda nuėjo šuniui ant uodegos. žiūrėsim, kas bus toliau
Atisa, aš kad ir be kačių, bet įkišiu trigrašį. neseniai skaičiau žurnale "Tavo vaikas" gydytojo patarimus tuo klausimu, tai sakė, kad profilaktiškai nereiktų duot Vermox nuo kirmėlių. kai jau tikrai pamatysi kirmėlių, tai tada ir naudot vaistus, nes vaistai yra vaistai. aš prisiminiau čia neseniai kalbas apie tai, tai gerai užfiksavau tai. taip kad pagalvok, ar tikrai verta duot profilaktiškai.
QUOTE(Pacifica @ 2015 09 08, 11:13)
As jau nebezinau ka su jais daryti, ypac su mazuoju. Atveso orai , vaikai lediniai pasidare. Aprengiu silciausiai, uzkloju siltai, nu nosis ir zandai salti! Pats vaikas kaip ir siltas, nu bet ta ledine nosis tai kazkaip nepatinka man. Namie juk dar nesalta... Jau galvoju vaziuot ieskot kazkokiu super siltu patalu, nes taip durnai guldyt vaikus miegot su 5 sluoksniais rubu
pas mus irgi atšalo, ir man šalta, ir mažiukių nosys šaltos. taip, žinau, kad reikia žiūrėt sprandą, bet kai žiūrėjau sprandą pavasarį, tai jos man klykdavo visus vakarus ir nemiegodavo, taip kad geriau laikyt mūsų neišnešiotukus šiltai - bus ramiau visiems. aš klojau vilnonius adialiukus ir apačioj ir viršuj ir keliais sluoksniais, naudojau šildančią pagalvėlę kojom sušildyt - tada iškart užmigdavo. ir dabar užkloju keliais sluoksniais, durų nelabai darom vėdintis, nes kai atidarom, ankstyvas kėlimasis naktį garantuotas.
Afrodite, su pusmečiu