Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Tino @ 2015 09 07, 17:12)

o aš gi supratau, kodėl paskutinėm dienom stogas važiuoja, žliumbiau be priežasties. ogi PMS  doh.gif oi kaip gerai buvo gyvent be visų šitų...

Nu va, o tu sakai depresija biggrin.gif Dziaugiuos kad visgi po tiek nevilties taviskes neblogai valgo. Ne tiek ir daug cia laiko reikejo mokintis thumbup.gif

O man jau kelinta diena vaidenas kad man kazkas juda pilve blink.gif Net minciu kyla NT pasidaryt biggrin.gif Na bet aisku jei ir buciau iskart pastojus, tai dar niekas negaletu judet istikruju, dar butu anksti, bet istikruju kelis kartus kazkoki silpna bum pajutau. kadangi tie bumsikai visai nesenai buvo, tai ir uzkliuvo tas jausmas; Na bet matyt zarynas irgi moka bumset biggrin.gif
Atsakyti
O mano dar kojos neuzmeta, nu bet nuraminot kad dar nebutinai verstis turi. Cia jauciu prigasdina kad paskui mokamu mankstu imtume.

Jau jauduliukas pries kelione ima,galvoju kad ko nepamirst pasiimti, is vaistu tik paracetamoli ir viburcol, ir ausku nuo putimo, daugiau ka pasiimt neisivaizduoju..
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif

O jums būna, kad valgant iš papulio vaikas imtų krūtį, po to spjautų, ir vėl griebtų, pyksta, nervuojasi. Nu nesuprantu jau kuris laikas mano mergytė taip elgiasi, nors ne visada, dažniausiai vakare. Gal pervargsta ji. Paspaudžiu pienas bėga, kažkokie marazmai. Ką mes ne taip darom? Gal kuriai yra taip buvę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinukas: 07 rugsėjo 2015 - 19:51
QUOTE(Edena @ 2015 09 07, 19:53)
O mano dar kojos neuzmeta, nu bet nuraminot kad dar nebutinai verstis turi. Cia jauciu prigasdina kad paskui mokamu mankstu imtume.

Jau jauduliukas pries kelione ima,galvoju kad ko nepamirst pasiimti, is vaistu tik paracetamoli ir viburcol, ir ausku nuo putimo, daugiau ka pasiimt neisivaizduoju..

As dar emiau nosies trauktuva ir elektrolitu miltelius, termometra.

QUOTE(Delfinukas @ 2015 09 07, 20:46)
Sveikos mamytės smile.gif

O jums būna, kad valgant iš papulio vaikas imtų krūtį, po to spjautų, ir vėl griebtų, pyksta, nervuojasi. Nu nesuprantu jau kuris laikas mano mergytė taip elgiasi, nors ne visada, dažniausiai vakare. Gal pervargsta ji. Paspaudžiu pienas bėga, kažkokie marazmai. Ką mes ne taip darom? Gal kuriai yra taip buvę?

Buvo, buvo. Musiskei is nuovargio budavo. Nuramindavom ir duodavom vel. Daznai padedavo kruti pakeisti.

Paskaiciau apie Tino pms ir pilva mausti pradejo. Nejaugi ir manosios parsivelka? sad.gif
Atsakyti
Delfinuk, manoji taip valge nuo pat antro menesio pradzios. Tiek is (.) tiek is butelio. Budavo pradzioj lyg ir ramiai valgo o po kokio 30ml prasideda muistymaisi- ima , spjauna, galva sukioja ir vel griebia speneli arba buteliuka kaip isbadejus, bet vos pora gurksniu nuryja ir rekia. Na cia manau kai pilvo bedos prasideda, tada taip valgo. Kankinausi pora menesiu taip. geriausiai valgydavo nakti kai apsimiegojus ir po ilgesnio laiko 'bado'. jei kokias 4 valandas buna nevalgius, tada valgo ramiai. Dabar jau reciau buna tokie epizodai. As kai ji taip isiaudrina duodu soskiuka kad aprimtu, nes valgymo vistiek jokio nebelieka, tik kancia jai ir man. Ir kai aprimsta, po koki 10-15 min vel bandau maitinti. 4u.gif

Edena, jau rytoj isleki?

Nu o musu trecia naktis 7os val mikdymas tesiasi dar iki dabar doh.gif Kai nereikedavo tai patys tokiu laiku jau miegot noredavo, o kai jau rezima bandom isivest, tai sunkiai su tom 7 val doh.gif
Berniukas vel vezime tik miega. Mergyte lovoj uzmigo, parsinesiau berniuka, tas issibudino ir ja isbudino ir dabar kankinames toliau... sh doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 07 rugsėjo 2015 - 20:21
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 07, 20:16)

Edena, jau rytoj isleki?
Nu o musu trecia naktis 7os val mikdymas tesiasi dar iki dabar  doh.gif  Kai nereikedavo tai patys tokiu laiku jau miegot noredavo, o kai jau rezima bandom isivest, tai sunkiai su tom 7 val doh.gif
Berniukas vel vezime tik miega. Mergyte lovoj uzmigo, parsinesiau berniuka, tas issibudino ir ja isbudino ir dabar kankinames toliau... sh  doh.gif

Penktadieni, bet kai pirma kelione su leliuku tai jau ruosiuos nuo pirmadienio doh.gif biggrin.gif
Oi su 2 tikiu kad sunku dar kai 1 neuzmiega.. 1 tai kazkaip vistiek uzlauzi o 2.. Na tikesimes bernuzelis gris prie ritmo .. Bet va su berniukais sunkiau sakyk ka nori doh.gif
Musu tai viskas ok, parpia.. Aisku nakti mes kilnojames vistiek.. Eisiu miegot jau ir as pas ji smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, kad atrašėt, nes jau maniau kad kažką ne taip darom. Kaip Burbuliuk aprašei taip ir yr. Naktį, ryte normaliai, į vakarą jau nervuojasi, draskosi. O normaliau valgo kaip ir rašei biški pabadavusi. Aš irgi jai duodu biški po tų nervukų, kai praeina. Na vien žo reik tikėtis praeis.

O jūsų mažyliams jau baigėsi tos pilvelių bėdos? Įdomu kiek čia tęsis. Tas sab simplex ir mums truputį padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 09 07, 20:51)
Penktadieni, bet kai pirma kelione su leliuku tai jau ruosiuos nuo pirmadienio  doh.gif biggrin.gif
Oi su 2 tikiu kad sunku dar kai 1 neuzmiega.. 1 tai kazkaip vistiek uzlauzi o 2.. Na tikesimes bernuzelis gris prie ritmo .. Bet va su berniukais sunkiau sakyk ka nori  doh.gif
Musu tai viskas ok, parpia.. Aisku nakti mes kilnojames vistiek.. Eisiu miegot jau ir as pas ji smile.gif

na su leliukais ir as ruosciaus savaite pries, viskas cia normalu mirksiukas.gif
Nu jo, berniukai reiklus. nors del pilvo pas mane mergyte kentejo berniukas beveik ne 4u.gif

Delfinuk, aprimo tos pilvelio bedos. Nepasakyciau kad visai jau dingo, bet tikrai jau daug daugiau kartu ji valgo normaliai ir daugiau suvalgo. Lukterk dar, praeis ir jum 4u.gif Tik nerodo liniuotes ppas tave, kiek taviskei laiko?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 07, 21:50)

Delfinuk, aprimo tos pilvelio bedos. Nepasakyciau kad visai jau dingo, bet tikrai jau daug daugiau kartu ji valgo normaliai ir daugiau suvalgo. Lukterk dar, praeis ir jum  4u.gif Tik nerodo liniuotes ppas tave, kiek taviskei laiko?

Mums jau greit 1,5 mėn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 09 07, 21:54)
Mums jau greit 1,5 mėn. smile.gif

maniskiui 2 meenesiai kaip ir neturrejo pilvo dideliu bedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 09 08, 01:31)
maniskiui 2 meenesiai kaip ir neturrejo pilvo dideliu bedu  ax.gif

Ir mes dideliu nrturejom, viena kita piktesne diena tik pasitaikiusi yra drinks_cheers.gif

Edena, o tai jus irgi i usa skrendat? Kaip as galvojau, kad tik MV skrenda, o jus kazkur vietoj psilset su tevais? Jau busiu nedaskaicius kazko doh.gif
Atsakyti
Noriu paklaust mamu, kurios turi vyresniu vaiku ir augina gyvunus namie ax.gif
Ar jus profilaktiskai nukirminat vaikus/kitus seimos narius? As duodavau vermox 2k/metuose, bet niekur nerandu dozavimo doh.gif parasyta tik nuo konkreciu kirmeliu kiek gert. O kaip profilaktiskai? Gal kas irgi duodat?
Atsakyti