Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

Mamukai, koki misineli perkate savo naujagimiams? Pirmajam nereikejo, o si karta noriu nusipirkti del visa ko.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 09 08, 09:57)
Mamukai, koki misineli perkate savo naujagimiams? Pirmajam nereikejo, o si karta noriu nusipirkti  del visa ko.

pirkau Nestle Nan HA, skirtas į alergiją linkusiems vaikams, dvigubai brangesnis už paprastą mišinuką... doh.gif bet prastovėjo iki 5 mėnesių, nes tik tada pradėjau primaitinti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Tino,na va ir isaiskejo kodel tau tokios nuotaikos mirksiukas.gif Viskas ok :4u:Kiek skaiciau tai primaitinti rekomenduoja sauksteliu.Mums labiausiai tiko avent saukstelis,Tupperware per didelis dar. Ir aisku,jau kiek reikia seilinuku doh.gif Maniskis budavo virtu darzoviu nevalgo,nu niekaip-tekdavo pirkt tyreles-o kaineles doh.gif Dabar jau darzovienes valgo musu virtas,mes dar ipilam i darzovienes Holle aliejaus misinuka kudikiams nuo 4 men. O va kruopas,valgem kol kas tik avizas.Tai irgi vel tas pats.Valgo tik pirktines specialiai vaikams,jam kitokios neskanios ir viskas.Siandien jau bandysim kukuruzus.Na,sakau pavargsim su tom pirktinem ir paskui gal pripras.
Ai,mums va kokia beda buvo.Maziukas kai paragavo keleta skoniu,nebenori gert vandens ir arbatos.Nu niekaip.Net viduriukai uzkietejo,nesvarbu kad Biogaia geriam,kad misinukas skystina vidurius,kad valgydavom slyvu tyrele,o ir darzovienes ne tos buvo kurios kietintu vidurius kaip ir avizos.Bet jau kaip kankinosi maziukas.Staciau du kartus net mikroklizmutes.Paskui emiau ir nupirkau Hipp sultytes ir skiedziau kaip parasyta-tai ne tik kad su malonumu gerdavo bet svarbiausia susitvarke viduriai. thumbup.gif Oi tie gudri musu maziukai.
Armantele,sekmes pas neurologa 4u.gif
Edena,merginos tikrai teisybe sako ir keista kad jus taip visur skubina g.gif Maniskis visai buvo nemegejes ant pilvo gulet,pats apsiverte ant pilvo tik jau 4 menesiu,o iki to jis apsiversdavo ant sono ir stop.Ir kas...juk ir masazus pirkom ir pati kasdien mankstinau.Viskas ok su tavuoju. Kaip mums sake,ateis laikas ir apsivers nera konkreciai pasakyta kad va 3 men ir turi jau ant pilvo gulet.Dabar jis man dar nesivercia nuo pilvo ant nugaros-bet mums sake nesijaudint del to,dar suspes.Dabar pas ji pagrindas apsivercia pastoviai ant pilvo,kojytem dirba uzpakalis vis i virsu ir vis pasistumia su kojytem.Va ko klausia,ar vaikutis guledamas ant pilvo apsisuka aplink.Ir vakar ziurejo logopede ji,tai sake kuo maziau duoti ciulptuka,masazuot pedutes ir vis daryti viru viru kose jam,nes tai gerai veikia kazkaip ten kalbos centrui.
Burbuliacija,man irgi buvo keleta kart toks jausmas kad kazkas pilvuke bumsetu.Suprantu kad tikrai nesilaukiu,bet net asara isspaude.Pasiilgau to jausmo.
O man pries kelias dienas sapnas idomus buvo.Griztu namo o vyras mergytei sukuoja ilgus sviesius plaukus,mergaite labai grazi ir panasus bruozai i Eldariuko.As kazko supanikavau kur Eldariukas,o vyras sako taigi jis darzelyje,o va Arielei sukuojam plaukucius;juk mamyte grazi,tai ir dukryte turi but grazi.
Keisciausia,kad mes abu su vyru niekada negalvojom apie toki varda Ariele ir nesam girdeje.Stebejomes labai abu.Drauge sako,pranasiskas sapnas reiskias turesi dar dukryte ir butinai reiks pavadint Ariele.O man atrodo kad tiesiog pasamone suzaide,nes kazkaip sirdyje noriu dar maziuko ir vis pergyvenu kad daugiau gal ir nebeturesiu vaikelio. blush2.gif
O Eldariukui siandien 6 menesiukai thumbup.gif Vakar ziurejau vakare foto,jetus kaip greit laikas prabego ir koks buvo kruopelyte,o dabar jau koks vyrukas wub.gif Susigraudinau kazkaip.Per greit laikas man bega,per greit noris dar dziaugtis maziuku,o dienos lekte lekia.
Tai siandien mazute svente apturesime,gal iseis pafotkint jei nuotaikoj bus,nes paskutinem dienom oi koks piktukas. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(žieminukė @ 2015 09 08, 09:57)
Mamukai, koki misineli perkate savo naujagimiams? Pirmajam nereikejo, o si karta noriu nusipirkti  del visa ko.

Mes naudojom Hipp Combiotic Ha1 4u.gif Irgi skirtas vaikams galimai linkusiems i alergija,jis savaime laisvina viduriukus.Kaina jo superine,tikrai brangus. Ir kaip mums sake,kad buna jog ne visi vaikai geria,nes visi anti alerginiai yra kartoko skonio.Na bet musiskis valge be problemu ir uz keliu dienu jau baigiam Hipp Combiotic Ha1 ir pereisim i Hipp Combiotic 2.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 09 08, 09:18)
Sveikutes 4u.gif
Tino,na va ir isaiskejo kodel tau tokios nuotaikos mirksiukas.gif Viskas ok :4u:Kiek skaiciau tai primaitinti rekomenduoja sauksteliu.Mums labiausiai tiko avent saukstelis,Tupperwa

Afrodite, su 6 menesiais jus birthday.gif 4u.gif Jau visi puse metuku bigsmile.gif
Nu va matai, ne as viena cia 'judesius' jauciu doh.gif biggrin.gif . Sapnas tavo tikrai idmomus. Gali buti ir pasamones pasekmes, gali buti ir pranasiskas, ypac del vardo daugiau i pranasiska panasu bigsmile.gif Na, linkiu jums kad stebuklas aplankytu wub.gif o jus tik naturaliai stebuklo tikesites, IVF daugiau nebesidarysit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 09 08, 10:15)
Paskui emiau ir nupirkau Hipp sultytes ir skiedziau kaip parasyta-tai ne tik kad su malonumu gerdavo bet svarbiausia susitvarke viduriai. thumbup.gif Oi tie gudri musu maziukai.

Tai siandien mazute svente apturesime

D.C. irgi turėjo problemų su viduriais, ir ilgokai, gal iki 1,5 metų.. maitinimas nekietinančiu maistu nepadėjo, slyvų tyrelės irgi ne kažką.. tik vanduo, ir kadangi irgi buvo visko išragavęs ir nebepatiko, tai įberdavau truputį fruktozės, sueidavo, gali pabandyti smile.gif

gražios šventės 4u.gif

įdėjau kelias nuotraukėles iš darželio gyvenimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 rugsėjo 2015 - 09:30
QUOTE(žieminukė @ 2015 09 08, 10:57)

Mes Aptamil 1 pirkom, tik sunaidojom viena dezute, daugiau neprireike, bet mums tiko 4u.gif

Burbuliacija, teoriskai nestuke.gif imanoma juk, bet praktiskai turbut ankstoka judesiukai blush2.gif matyt vistik zarnos gurguliuoja ax.gif o noretum? bigsmile.gif

Afrodite, su pusmetuku Eldariuka birthday.gif o sapnas sunelio pusmecio diena labai panasus i pranasiska bigsmile.gif linkiu, kad taip ir butu 4u.gif tikrai sutinku su tavim, laikas bega be galo greitai ir dar taip noretusi pasidziaugti tuo kudikisku amziumi.. bet vaikiukai auga akyse..ir smagu, zinoma, ir dar tas akimirkas sustabdyt noretusi blush2.gif as irgi jau su nostalgija ziuriu i nestuke.gif ir galvoju, kad dar vaziuosim seses i TR wub.gif

O del tu vartymusi, tai maniskis isvis nieko nedaro, visai neseniai tik galva pradejo tvirtai kelti ir islaikyt ilgai. Apue vartymasi tai jokiu kalbu schmoll.gif ir mes siandien pas neurologa einam, ziuresim, ka sakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 09 08, 10:28)
D.C. irgi turėjo problemų su viduriais, ir ilgokai, gal iki 1,5 metų.. maitinimas nekietinančiu maistu nepadėjo, slyvų tyrelės irgi ne kažką.. tik vanduo, ir kadangi irgi buvo visko išragavęs ir nebepatiko, tai įberdavau truputį fruktozės, sueidavo, gali pabandyti smile.gif

gražios šventės 4u.gif

įdėjau kelias nuotraukėles iš darželio gyvenimo smile.gif

Aciu,aciu uz sveikinimus.
Jo,pats pirmas dalykas ka isbandem tai dejom ir fruktozes ir gliukozes-na niekaip.Tai dabar kol kas duodam tas Hipp sultytes,skiedziam na ir geria.Nors tuo dziaugiames.Atrodo juk istroskes gertum bet ka-bet musiskis nu nieko,nei po mankstu negerdavo,nei siaip po darzovienes ir pan.Ir taip vos ne 2 sav. doh.gif Tai kadangi buvo akcija Maximoj Hipp pabandem nupirkt sultytes,aisku su didele baime,nes sako kad sultys negerai ir t.t.Bet va sultis skietas tikrai geria,pasakem gydytojai sako,na geriat juk nuo 4 men.skirtas sultis ir skiedziat,viskas ok.
Burbuliacija, nea jau kitam IVF pinigu nebesutaupytumem. Aisku,gal Latvijai ir surinktumem,bet mes nebepasitikim niekuo tik turkais. O ir vyras mano kazko,ai nenoriu vaiko ir pan. Tai jei man viskas susitvarkys su gimda,sakiau stebesiu kaip vyksta ovuliacija,gal reiktu pagert koki agnus kastus ar pan. na ir tikiuos kad natur pavyks blush2.gif Aisku,viltis kvailiu mama bet tiketis galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 08, 09:51)
Mes Aptamil 1 pirkom, tik sunaidojom viena dezute, daugiau neprireike, bet mums tiko  4u.gif

Burbuliacija, teoriskai  nestuke.gif  imanoma juk, bet praktiskai turbut ankstoka judesiukai  blush2.gif matyt vistik zarnos gurguliuoja  ax.gif  o noretum?  bigsmile.gif

Oi ne, tik teoriskai gal ir noreciau, bet praktiskai tai tikrai ne. uzteks manau man dvynuku siam kartui biggrin.gif nebent sakau, ant senatves dar sudurniuosiu ir po kokiu 3-4 metu leliuko uzsimanysiu. bet negarantuoju kad taip bus.
Zinau kad neimanoma man istiesu jokiu cia judesiu jaust. Bet kazka labai panasaus tikrai jutau, todel tiesiog idomu pasidare nuo ko cia..

Nu taviskiui anksti tikrai dar vartytis, manau anksciau kaip 3men ne vienas verstis dar net nebando 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 09 08, 10:58)
Atrodo juk istroskes gertum bet ka

Tai kadangi buvo akcija Maximoj Hipp pabandem nupirkt sultytes,aisku su didele baime,nes sako kad sultys negerai ir t.t.Bet va sultis skietas tikrai geria,pasakem gydytojai sako,na geriat juk nuo 4 men.skirtas sultis ir skiedziat,viskas ok.

man ir taip sakė, bet vaikai juk nesupranta dar savo norų schmoll.gif tas pats kai kuriems su maistu būna, to ano nevalgo, mama pradeda "auklėt" tipo išalks suvalgys, bet vaikas gali visą dieną būti alkanas ir to nepajus, ir vistiek nevalgys jam siūlomo maisto, jei jis jam nepatinka.

tai jei skirtos kūdikiams, ko bijot smile.gif neatsimenu nuo kada pradėjom, bet geriam iki šiol, skiestas 1:3.
Atsakyti
Sveikos,
As jau nebezinau ka su jais daryti, ypac su mazuoju. Atveso orai , vaikai lediniai pasidare. Aprengiu silciausiai, uzkloju siltai, nu nosis ir zandai salti! Pats vaikas kaip ir siltas, nu bet ta ledine nosis tai kazkaip nepatinka man. Namie juk dar nesalta... Jau galvoju vaziuot ieskot kazkokiu super siltu patalu, nes taip durnai guldyt vaikus miegot su 5 sluoksniais rubu sad.gif

Ir dar... Mazajam nuo sekmadienio labai palaisvejo vuduriukai, ne vandenukas, bet tokia skystoka turele varo ir gana daznai ir daug! Paskambinu siandien daktarei, sako ai tai nieko tokio jei temperaturos nera, duok geru bakteriju. Sakau kad duodu, tai sako duok ne 5 o 10 lasu... Ir viskas... Galvojau gal nuo misinuko, naudojam aptamili nuo atpylimo, vakar pradejau duot hipp bet niekas nesikeicia. Tai man dabar ka tik didint tas bakterijas ir laukt geresniu laiku?sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 09 08, 10:13)

Ir dar... Mazajam nuo sekmadienio labai palaisvejo vuduriukai, ne vandenukas, bet tokia skystoka turele varo ir gana daznai ir daug!  Paskambinu siandien daktarei, sako ai tai nieko tokio jei temperaturos nera, duok geru bakteriju. Sakau kad duodu, tai sako duok ne 5 o 10 lasu... Ir viskas... Galvojau gal nuo misinuko, naudojam aptamili nuo atpylimo, vakar pradejau duot hipp bet niekas nesikeicia. Tai man dabar ka tik didint tas bakterijas ir laukt geresniu laiku?sad.gif

Pasifica, na man asmeniskai taip pat ir mano mazajai nuo geruju bakteriju ir pralaisveja viduriai. Nezinau ar tavo atveju verta didint doze, gali isvis vandeniu paleist. Gal kaip tik pabandyk neduot kelias dienas ir paziurek ar susitvarkys. Nes as visa laik jas naudoju jei pakieteja viduriai. Ir savo mazajai duodu ju tik koki karta ar 2 i sav. Kasdiena manau nereikia. Na vieniems nebuna tokio poveikio, o kitiem tikrai pralaisvina vidurius. tad atsargiai. Del saltumo, tai svarbiausia kad nugara nesalta butu. O galunes saltos turbut del to nes kraujotaka dar nera labai gera pas vaikucius. Gal manksteles kokias padaryt vertetu g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Taiva va del tu ipratimu, gerai Zuzla sako, nekreipt demesio smile.gif as ir vakar pagalvojau iki 16likos nenores gi,kad jungciau ta fena biggrin.gif as jungiu irgi tik per pietu miega ir pries ta naktini miega.
Kitais atvejais nakti pati uzmiega, tuo kolkas labai dziaugiuosi.

Vakar buvom pas neurologa, tai sako, jog beveik triju men vaikutis, maniskei uz 9niu d 3 men, turi jau kelti galvyte geriau nei kelia musu mergyte, gal peciu juosta silpnoka, nes vis rankutes traukia i sonus ir tada nepajegia galvytes atkelt, gausim mankstu, tik pries tai reikia pas ortopeda, klubiuku echoskopas mums padarytas, bet vistiek reikia pasirodyti ortopedui.

Nepaklausiau, tos mankstos turbut nemokamos, jei siuncia jos ane? 4u.gif

Na ir kadangi grizom velokai, mergina dar grizus snaude, nezadinau, bet paskui nuplauke man migdymas 7 val. nu as kazkaip dar pati atrodo nesuvokiu kaip tokiu laiku migdyt, pati neisivaziuoju.
O paskui pasigailejau, jau nuo 20,30 pradejo zysti akys raudonos, ant ranku pratampem iki puses 11 ir uzmigo, bet miegojo gerai, kelesi tik puse 4, 7 ir paskui puse 11, issimiegojom 4u.gif biggrin.gif abi.

et toj knygj taip ir raso,jei paguldai 19val tevai turi laisva vakara, nes jei ne tada vaikas buna irzlus ri su juo prasisupuoji visa vakara be reikalo.
As dar neikertu tos knygs, dar reik man suprasti gerai ja paciai.

Eldariuka su puse metu bigsmile.gif kaip fainai, smagiai paminekit smile.gif o sapnas, manrods pranasiskai skamba rolleyes.gif

Edenai isivaizduoju kiek reikalu.

Na, o del kaunieciu, jei ka tarsites praneskit, jei iseitu prisijungtume smile.gif
Tino, man su rubais irgi panasiai, pavasari as visada prazistu, bet si buvau nescia atrode neapsimoka pirkt nieko, vasara krito svoris, o dabar vel ruduo, nesioju is senu resursu ka turiu, atsinaujinsiu pilnai turbut tik pavasari.
Papildyta:
Pasifica, man irgi sake visada ziureti kakliuka nugaroj, jei jau jis saltas tada tikrai vaikuciams salta.

Merginos, o as niekad nekreipiau demesio, maniau nuo MP vaikuciai daro skysciau, bet ji vsada skysai,jokios koseles, nesuprantu, tai cia blogai unsure.gif
Geruju bakteriju neduodu, jau praktiskai nevartojam vaistuku nuo plvuko, tai mastau ir as pradeti naudoti tas gerasias bakterijas jai, eisiu pas gyd 17 d. reikes pasidometi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 08 rugsėjo 2015 - 11:38