QUOTE(Chiromante @ 2015 08 25, 21:16)
Tikiuosi ne betaliuksai skanūs
Nu va, nepatingejau nušliaužt iki virtuvės - pasidariau varškės su trim pomidorais. Tai atskirai visų paragavau - moneymeikerio, marmandinio, kažkokio biški avietinio, tipo, jautis, bet ne jauti, nu ir raudono šeriuko. Visi vienodai rūgštus. Avietinis mažiausiai rūgštus. Kažkodėl man atrodo, kad žali bus saldūs, ar klystu?
kaip pirmi pomidorai jie būna visai nieko

paskui,aišku,tampi išrankesnė
saldūs,su lengva,vos juntama rūgštele,gaivūs,neturi to sunkumo,kuris juntamas raudonuose pomidoruose

nei vienai iš savo auginamų žalių veislių neturiu priekaištų dėl skonio,tik
green pear dar neragavau.ir visus kitąmet auginsiu,net ir kūtvėliuką

sumelavau -ukrainietiškos
''''izumrudnos kriaušės'''' neauginsiu,užima daug vietos,skabymo daug,kad tvarkingas būtų,kas kad skanus.bet nenoriu jo ir psio