Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 26, 17:03)
tada ni chrena man jo nereik,nei dėl formos,nei dėl išsilaikymo schmoll.gif šiandien dar sukirtau atbulais dantim vieną,neeeeee,ne mano pomidoras schmoll.gif

Pas tavi  ne Aukštaitija [/color] tongue.gif

To ta ,gal baigsi trizniot - noriu noriu tongue.gif Aš dar laukiu tos šokoladinės spalvos ,tada pasakysiu.Faktas,kad jei čia jie,tai pas man kūdi,užriestu galiuku ir nei vieno širdies formos nėr.Faktas,kad pas mani jiems reik kalio papildomai daduot ir neypatingai derlingi.
Klausyk,o gal jie turi subręst,ilgiau pastovėt?Nu,pvz.kaip tos Aladino lempos g.gif Nes man jos užpernai buvo fe,o paskui kažkuri parašė,kad reikia išlaukt to skonio.Tai šiemet pasisodinau specialiai,lauksiu ir ragausiu ax.gif

Taigi,kad ne ta vieta,kita pieska g.gif Nu,bet,jei jau tau gardus,tai tada pabandyt noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 26 rugpjūčio 2015 - 16:26
QUOTE(adija5 @ 2015 08 26, 17:19)
To ta ,gal baigsi trizniot - noriu noriu  tongue.gif  Aš dar laukiu tos šokoladinės spalvos ,tada pasakysiu.Faktas,kad jei čia jie,tai pas man kūdi,užriestu galiuku ir nei vieno širdies formos nėr.Faktas,kad pas mani jiems reik kalio papildomai daduot ir neypatingai derlingi.
Klausyk,o gal jie turi subręst,ilgiau pastovėt?Nu,pvz.kaip tos Aladino lempos  g.gif Nes man jos užpernai buvo fe,o paskui kažkuri parašė,kad reikia išlaukt to skonio.Tai šiemet pasisodinau specialiai,lauksiu ir ragausiu  ax.gif

Taigi,kad ne ta vieta,kita pieska  g.gif Nu,bet,jei jau tau gardus,tai tada pabandyt noriu.

jie turėtų kelis mėn nuskinti išsilaikyt.na neįsivaizduoju,kaip bręsdamas jis gali rūgštelės įgyt,realiai tada cukrus turi gamintis,o jis be to jau per saldus g.gif
Aladino lempa [pasidaro skani ,kai oranžine patampa wub.gif
ok.tu ten į savo norų sąrašą įsirašyk mirksiukas.gif
ragavau lietuvybę viltis,nei nedanokęs,nei prinokęs schmoll.gif kitąmet neauginsiu,marfa ir ta skanesnė.
RUtuliai labai skanūs ir derlingi,kitų metų auginamų sąraše +uždėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 26 rugpjūčio 2015 - 16:55
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 26, 17:52)
jie turėtų kelis mėn nuskinti išsilaikyt.

Taigi,man irgi atrodo,kad bus ilgo laikymo anie.Ir šiaip,bent pas man,tai jie vėlyvi labai.Pamatysi,kokie gardūs bus per Naujus Metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 08 26, 15:21)
Chiromante,

Ot as tau turiu 'rebrysta' viena || OT REBRYSTAS  tai TIKRAI tau patiktu, tik nezinau kada man kas nuotrauka ikels, na gal savaitgali nebent.

Oi, kaip dėkui wub.gif Turbūt bevardis, ane? biggrin.gif Šiandien dar vieną grožį atradau Zapotec'ą wub.gif Meksikonas, kaip ir Cutla biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

Ir pradedu turėti įtarimų, kad yra Tlacolula ir Tlacolula ribbed. Gal ir klystu, bet kiek skaitau apie veisles, sutinku ir tokį ir tokį. Plius - visgi išvaizda truputį skiriasi g.gif Gusevinė Cutla yra ribbed.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 26 rugpjūčio 2015 - 18:22
QUOTE(adija5 @ 2015 08 26, 18:21)
Taigi,man irgi atrodo,kad bus ilgo laikymo anie.Ir šiaip,bent pas man,tai jie vėlyvi labai.Pamatysi,kokie gardūs bus per Naujus Metus  biggrin.gif

nu joooo,tu gi gurmanė g.gif maniškiai tuoj suropos į marmalus,savo burnos daugiau neteršiu tokia beskonybe schmoll.gif
mano jablokai išprotėjo,tuščių žiedų vietose pradėjo lįst pomikai -po tos kalio injekcijos unsure.gif babuškino su spas'u iš paskos g.gif beje,tu kiekvienąkart laistydama kaliu šeri?nes eros'ai ir amerikanskij dlinnyj vistiek jo trūkumą demonstruoja,ai ir kupalos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 26 rugpjūčio 2015 - 19:54
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 26, 20:51)
beje,tu kiekvieną kart laistydama kaliu šeri?nes eros'ai ir amerikanskij dlinnyj vistiek jo trūkumą demonstruoja,ai ir kupalos unsure.gif

Nenuprotėk,aš gi čią vasarą kas antrą dieną lieju biggrin.gif Kas dvi savaites.Kalis-mano pieskos silpna vieta.Ir kas dvi savaites Schultz .Magnio šiemet tik keli rodė trūkumą,kai pernai masiškai margavosi lapai.Kalcio tik Amerikanskas ilgasis panorėjo ,bet daba jau susitvarkė ir tie,nei vienas nesupuvo išmetamai schmoll.gif .
Aš tai dar ir poryt tręšiu ,ir liesiu,kol sausa bus ax.gif Nes dar daug maliukų pirzių viršūnėse kaba.Nes paskui verkaujam,kad bais suprastėja skonis nehibridų rudeniop.A kaži ko ?Nei vandens,nei trąšos negauna,šventu oru gyvi,tai va jum ir špygos ,o ne skonio .Nu,su hibridais kitaip,vos ne atvirkščiai gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien nugirdau tokį bais interesną pomidorų konservavimo receptą - sukiši į trilitriaką, užpili kažkiek ten spirito, uždegi, o paskui užsuki dangteliu. Tipo, kai žiemą atsidarai, tai skonis - kaip ką tik nuo krūmo. g.gif Dabar galvoju - jei profės tokio recepto nebandžiusios ir čia nereklamuoja, tai š..., o ne receptas g.gif ??? Nu man tie nokinti dėžėse tarp popierių tiesiu taikymu į kompostą keliauja, kai prinoksta... baisiai neskanūs.
Atsakyti
Mielosios, patarkit, kuo tručyt voratinklinę erkę šiltnamyje? Ir ar dabar ekologiškai, ar kai jau rasiu lauk viską kuo nors stipriu pavaryt? Ji gi žiemoja, ane? Gal šaškę padegti žiemą?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 26, 17:19)

Klausyk,o gal jie turi subręst,ilgiau pastovėt?Nu,pvz.kaip tos Aladino lempos  g.gif Nes man jos užpernai buvo fe,o paskui kažkuri parašė,kad reikia išlaukt to skonio.Tai šiemet pasisodinau specialiai,lauksiu ir ragausiu  ax.gif

Taigi,kad ne ta vieta,kita pieska  g.gif Nu,bet,jei jau tau gardus,tai tada pabandyt noriu.



QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 26, 17:52)
jie turėtų kelis mėn nuskinti išsilaikyt.na neįsivaizduoju,kaip bręsdamas jis gali rūgštelės įgyt,realiai tada cukrus turi gamintis,o jis be to jau per saldus g.gif
Aladino lempa [pasidaro skani ,kai oranžine patampa wub.gif
ok.tu ten į savo norų sąrašą įsirašyk  mirksiukas.gif


Ia ri


a jus rimtai apie ilga laikyma aladino?nes pirmos mano kekes buvo menkos,o dabar didzzzziules
Dar zalios
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 26, 21:07)
Kas dvi savaites.Kalis-mano pieskos silpna vieta.Ir kas dvi savaites Schultz .Magnio šiemet tik keli rodė trūkumą,kai pernai masiškai margavosi lapai.Kalcio tik Amerikanskas ilgasis panorėjo


Galima diletantišką klausimą? Ar čia atskirų veislių sąvybė, kad trūksta konkrečių medžiagų, ar tiesiog netrešiama kompleksinėm? Sory, jei tasai Schulcas tai kompleksinės. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 08 26, 22:16)
Šiandien nugirdau tokį bais interesną pomidorų konservavimo receptą - sukiši į trilitriaką, užpili kažkiek ten spirito, uždegi, o paskui užsuki dangteliu. Tipo, kai žiemą atsidarai, tai skonis - kaip ką tik nuo krūmo.  g.gif Dabar galvoju  - jei profės tokio recepto nebandžiusios ir čia nereklamuoja, tai š..., o ne receptas  g.gif ??? Nu man tie nokinti dėžėse tarp popierių tiesiu taikymu į kompostą keliauja, kai prinoksta... baisiai neskanūs.

Pamegit stikaini.daug kam supuvo
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 08 26, 22:16)
Šiandien nugirdau tokį bais interesną pomidorų konservavimo receptą - sukiši į trilitriaką, užpili kažkiek ten spirito, uždegi, o paskui užsuki dangteliu.

Kažkas tikrai bandė,tik neatgaminu kas ,gal atsilieps.
QUOTE(girene @ 2015 08 26, 22:27)
a jus rimtai apie ilga laikyma aladino?nes pirmos mano kekes buvo menkos,o dabar didzzzziules

Rimčiausiai.

QUOTE(Chiromante @ 2015 08 26, 22:27)
Ar čia atskirų veislių sąvybė, kad trūksta konkrečių medžiagų, ar tiesiog netrešiama kompleksinėm?

Ir veislių savybė,ir dirvų,ir net to paties vandens,kuriuo liejama, skirtumai .Pas man ir dirva pieska,ir vandenas su geležies trūkumais ir visais kitais komponentais per daug nepraturtintas.Taip,kad nėra vieno recepto,kiek,ko ir dėl ko.
Atsakyti