Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Acqua Alta @ 2015 08 28, 10:02)
Pas mane suveike tas faktas kad naujas darzas , visi cia kazkokia zaraza uzsikrete , o mano ruskiai pasirode atsparus tai ligai , tik black cherry susirgo . Tai dabar net lentele kaba ant vartu - pomidoru ner . O pardaviau kokius 10 kibiru . Ir dar kiek tlacocutlu uz dyka po viena isejo .


visą gyvenimą žinojau, kad lietuviai buožės iš prigimties biggrin.gif Čia gerąja prasme, ne tinginiai biggrin.gif Kur bebūtų, ar Sibire, ar Bbulgarijoj, vis tiek vietiniams yra ko iš jų mokytis thumbup.gif
Papildyta:
kas rebrystus mėgstat, tokių bjaurybių dar neturit? Lygtai dar negirdėtas pavadinimas mūsų forume g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 28 rugpjūčio 2015 - 09:08
QUOTE(Paladė @ 2015 08 28, 08:56)
man valgymui skaniausi juodžiai, skonis ryškiausias - Mičiko drambliai geri, Noire de crimee (čia tie patys black krim arba čiornyj krim) nors ir nederlingi, čiornamor, paul robeson. Kuo šviesesni, tuo mažiau skonio. geltoni nelabai, o iš oranžinių ryškiausio skonio yra medovyj spas, orange german strawberry. Raudonus valgo šeimyna, tai gerai eina medvežja lapa, kengūros širdis - irgi ryškiausio skonio.

Aišku. Ačiū. Vadinasi nuo orange strawbery braukiu klaustuką - labai jis man patinka, ale nemažiau kitų panašių patinka, bet negaliu sau leist po dešimt vos ne vienodų pomidorų - 50 vietu tai ne 250 irnesakyk.gif Orange Rusian 117 labai patinka , Calkuta vilioja, Inžiras irgi. Nu vienu žodžiu noriu kad būtų ivairovė vaizdinė ir spalvinė biggrin.gif
Atsakyti
As ir esu buoze is prigimties . Baisus cia daiktas . Bet va toks auginimas tai gyvenimo pilnatve ,nereikia laukt pavasario amzinai , pirmas derlius geguze .
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 28, 09:10)

kas rebrystus mėgstat, tokių bjaurybių[/url] dar neturit? Lygtai dar negirdėtas pavadinimas mūsų forume  g.gif



Būtų toks kaip ir kiti rebrysti, bet galva kažkokia neteisinga g.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 08 28, 09:15)
As ir esu buoze is prigimties . Baisus cia daiktas . Bet va toks auginimas tai gyvenimo pilnatve ,nereikia laukt pavasario amzinai , pirmas derlius geguze .

Jo, šitas momentas tai smaguma biggrin.gif Nors asmeniškai man tai užtenka mūsų vasaros atsiryjimui. Paskui vel grįžti prie mėsos su kopūsto lapu ir lauki pavasario wub.gif Paskui vasaros, kad pamatyt, ko ten prisiauginai biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, papasakokit savo įspudžius apie visus priešvėžinius mėlynuosius-fioletinius. Nuotraukose matėsi, kad nemažai kas augina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 28, 09:56)
man valgymui skaniausi juodžiai, skonis ryškiausias - Mičiko drambliai geri, Noire de crimee (čia tie patys black krim arba čiornyj krim) nors ir nederlingi, čiornamor, paul robeson. Kuo šviesesni, tuo mažiau skonio. geltoni nelabai, o iš oranžinių ryškiausio skonio yra medovyj spas, orange german strawberry. Raudonus valgo šeimyna, tai gerai eina medvežja lapa, kengūros širdis - irgi ryškiausio skonio.


Palade, o kaip jums Carbon?
Atsakyti
QUOTE(Zilute26 @ 2015 08 28, 10:45)
Palade, o kaip jums Carbon?


jis man nepavyko, vieną kartą auginau ir nepasižymėjo nei skoniu, nei derlingumu. Atidėjau kitą bandymą vėlesniam laikui, šiemet neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 28, 07:29)
kitą vasarą pasakyk, ar viską įveikėt. Kai vienais metais nuvalgai tik dalį gėrybių, bet ne todėl, kad nepavyko ar neskanu, o todėl, kad pridarei tiek, kad tik savanorių armija tai suvalgytų, tai kitais metais sėdama pomidorus labai ir labai pagalvoji, kad visgi reikia mažinti daigų kiekį, nes tie bjaurybės tokie vislūs ir derlingi, kad tegu juos velnias  biggrin.gif
** zaprasto, kuo daugiau darai, tuo daugiau padarai  lotuliukas.gif


Agurku apie 70 l liko,ir vel puse rusio naujai darytu.pernyksciai eina i kaire-desine,kas neturi.morkas svogunus,cesnakus valgau iki kito derliaus.tas gerai.o va tik negaliu blyn palikt agurko darze.nu negaliu.reik kazkaip pasispardyt sau subine.pati zinau,kad nafik tiek reik.ir ziurek vel su kibiriuku is darzo pareinu.padazus darau pirma karta,ir sultis.ziuresim ar seimai prilips.bolonijos ivertintas ir vaiku labai gerai
pamidoru as jau ir nenoriu.atsivalgiau.vakar su diedu atsidarem raugintu agurku sloika.pernyksciu.jau man norisi rugsteles
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 28, 11:30)
Agurku apie 70 l liko,ir vel puse rusio naujai darytu.pernyksciai eina i kaire-desine,kas neturi


savižudė doh.gif
pas mane rūsy dar nesibaigė pernykščiai, tai šiemet tik valgymui sėjau. dabar labai eina šviežiai sūdyti, trijų dienų agurkėliai biggrin.gif
Atsakyti
as agurku tris metus is eiles tik pavalgymui sejau. siemet pasejau jau daugiau, ale pakonservavau tik 10 atiklainiuku po 720 ml doh.gif
o pomidorai geriausiai sueina pom padazo pavidalu. ir ta kose marmaliose su dziovintais abrikosais. Dabar siemet jau viena karta konservavau , tai 4 po 1,5 l sulciu ir padazo puslitriuku neskaiciavau kiek . Dabar po atostogu, tai pirmadieni jau darbo parsivesiu zaist su pomidorais biggrin.gif o gal sulciaspaude i soda ant pievutes vesiuos, kaip kazkada zadejau lotuliukas.gif
Atsakyti

O kaip Asilo ausys? Lygtai irgi kažkas augina smile.gif Pristatomas, kaip itin retas ir labai labai saldus pomidoras smile.gif. Nu ir gražus visai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 28, 12:57)
O kaip Asilo ausys? Lygtai irgi kažkas augina  smile.gif  Pristatomas, kaip itin retas ir labai labai saldus pomidoras  smile.gif. Nu ir gražus visai  smile.gif




neišsiskiria iš visos masės. Retas, kaip žąsies kiaušiai ar kengūros širdis, kaip meškos lapcė, bet pomidoras, kaip visi, tikrai ne blogesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 28 rugpjūčio 2015 - 12:28
QUOTE(Paladė @ 2015 08 28, 12:28)
neišsiskiria iš visos masės. Retas, kaip žąsies kiaušiai ar kengūros širdis, kaip meškos lapcė, bet pomidoras, kaip visi, tikrai ne blogesnis.

Aišku. Vadinasi ir mešką reikia braukt iš klaustukinių sąrašų.
Atsakyti