Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Chiromante @ 2015 08 28, 15:11)

Kolkas tikrai nežadu skirti vietos hibridams - kam man jie?  smile.gif

Kodel?as auginu toro,ir bais patenkinta derlingumu.kibiriuka susirenku sultims,nes jie ne sausi
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 08 28, 14:34)
Na, na... veislės kaip ir baigiasi, vienas kitas kabo... šiais metais sunoko praktiškai visi vienu metu  doh.gif  Dabar atėjo hibridų metas, valgomi jie tampa į rudenį  biggrin.gif

Suprantu smile.gif Man tai labai tinka. Aš jau dabar pasiilgau savo žieminio raciono - pavargau ėst tas daržo gėrybes biggrin.gif O kur dar kalnai moliūgų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2015 08 28, 14:51)
Kodel?as auginu toro,ir bais patenkinta derlingumu.kibiriuka susirenku sultims,nes jie ne sausi

Kam reikia perdirbimui, tai suprantama, kad gerai hibridai, o man nereikia - aš tik kurybiniam procesui, grožiui, nu ir , aišku, valgymui. smile.gif 50 krūmų pilnai tam užtenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 28, 15:20)
Ir Spasas pirmoj vietoj,ir de Barao black pirmoj,ir Purple rusian plum,ir Samocvietas kažkokis,ir tas Juodas Krymas,ir daug ten toj pirmoj,o antroj, trečioj iš viso krūva stumdosi,net ir hibridų yra toj krūvoj .Žiūrint,ko būtent tam tikru metu norisi-sūraus,saldaus,rūgštaus  ax.gif Ir šiaip,keičiasi tas skonis .

Na ir išvardijai blink.gif atrodo susirinkai mano skaniausius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 28, 16:01)

Kam reikia perdirbimui, tai suprantama, kad gerai hibridai, o man nereikia - aš tik kurybiniam procesui, grožiui, nu ir , aišku, valgymui. smile.gif  50 krūmų pilnai tam užtenka  biggrin.gif

As turiu maziau nei 50.taigi, nesuvalgysi.da as bliudais dalinu visiems,darau padazus,sultis,o ju vis daug ir daug.na man daug.jei tik pavalgymui tai pakaktu 10 ,kelmu
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 28, 14:20)
Ir Spasas pirmoj vietoj,ir de Barao black pirmoj,ir Purple rusian plum,ir Samocvietas kažkokis,ir tas Juodas Krymas,ir daug ten toj pirmoj,o antroj, trečioj iš viso krūva stumdosi,net ir hibridų yra toj krūvoj .Žiūrint,ko būtent tam tikru metu norisi-sūraus,saldaus,rūgštaus  ax.gif Ir šiaip,keičiasi tas skonis .

Spasas ir juodas barao yra sąraše, o purple rusian patinka, bet į sąrašus kolkas neįtrauktas. Turbūt bereikalo g.gif Juodasis Mauras jo vietą užima smile.gif Ir Čigonas smile.gif Dėl skonio, tai nemėgstu rūgštaus skonio. Tik saldaus norisi, nes jokių kitų saldumynų nėra, tai saldūs pomidorai pats tas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 28, 16:01)
Aš jau dabar pasiilgau savo žieminio raciono - pavargau ėst tas daržo gėrybes

Nu ir čiudna ax.gif Aš norėčiau kiaurus metus turėt savo šviežių pomidorų.Tada nereiktų nieko nei vakuot,nei spaust.Su kitom daržovėm,uogom,vaisiais irgi-ateini,pasiskini,išsirauni ko reik,nei tau koncervuot,nei šaldyt wub.gif .O gi gardžiau viskas šviežia,neperdirbta.Et,o ne už kalnų- prišla zima,uviali pomidori...
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 28, 15:07)
As turiu maziau nei 50.taigi, nesuvalgysi.da as bliudais dalinu visiems,darau padazus,sultis,o ju vis daug ir daug.na man daug.jei tik pavalgymui tai pakaktu 10 ,kelmu

Mūsų šeimyna didelė ir ėdri. Sakiau gi, vien diedas prausbliūdį su grietine pasidaro. Užkandžiui biggrin.gif Dalint nėra kam - kaimynkos pačios auginasi. Prisisodino hibridų ir nesupranta, ko anie nevalgomi (konkrečiai Raisa). Kitamet irgi augins normalius smile.gif O su 10 kelmų, tai turėčiau išdavinėt po pomidora pagal sąrašą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 08 28, 15:16)
Nu ir čiudna  ax.gif Aš norėčiau kiaurus metus turėt savo šviežių pomidorų.Tada nereiktų  nieko nei vakuot,nei spaust.Su kitom daržovėm,uogom,vaisiais irgi-ateini,pasiskini,išsirauni ko reik,nei tau koncervuot,nei šaldyt  wub.gif .O gi gardžiau viskas šviežia,neperdirbta.Et,o ne už kalnų- prišla zima,uviali pomidori...

Kaip kam smile.gif Vaisių ir uogų aš nemėgstu - gal net daugumos skonio nepamenu. Daržovių irgi man gali nebūti, bet va vasara tai smaguma. Gerai, kad neilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 28, 16:14)
Spasas ir juodas barao yra sąraše, o purple rusian patinka, bet į sąrašus kolkas neįtrauktas. Turbūt bereikalo  g.gif Juodasis Mauras jo vietą užima  smile.gif Ir Čigonas  smile.gif  Dėl skonio, tai nemėgstu rūgštaus skonio. Tik saldaus norisi, nes jokių kitų saldumynų nėra, tai saldūs pomidorai pats tas  wub.gif

Juodas mauras beveik tas pats,kaip de Barao,tik man ne toks valgomas pasirodė.
Nu,saldūs,tai žali.O Malachitovaja škatulka ,ypač gerokai panokus,tai jau net šleikščiai saldi.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 28, 15:24)
Juodas mauras beveik tas pats,kaip de Barao,tik man ne toks valgomas pasirodė.
Nu,saldūs,tai žali.O Malachitovaja škatulka ,ypač gerokai panokus,tai jau net šleikščiai saldi.

Jo, tiksliai - labai panašūs jie. Reiks galvot. O iš žalių sąraše Škatulka, Boloto, Chile Verdi. Dabar dar apie Zoloto Cherokee Green rimtai mąstau . Labai man ryškiai oranžiniai patinka - sąraše kolkas Churma, Strawbery, šeriai sungela ir blusch'ai. Beje, ar augina kasnors tuos šerius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 28 rugpjūčio 2015 - 15:41
Chiromante,pas mane tik tokia spalvu gama

user posted image
cia mano didziausias

O cia mano didziausias

[IMG]http://www.part.lt/img/95f184594ef9788d5f2edcb8aca423c2250.jpg[/ 4u.gif IMG]
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 28, 16:40)
Chiromante,pas  mane tik tokia spalvu gama
user posted image

Nu va - tai ir aš taip noriu wub.gif
Atsakyti
Kas man galetu duoti,parduoti viena sekla 100 pudov
Buciau labai dekinga
Atsakyti