Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(vaidastep @ 2015 08 29, 21:44)
Tai vat kad turejo verysad.gif

Pas mane Čaplinas, gautas iš Auksės, buvo rebrystas smile.gif Apatinės kekės labai gražios, pomidorų daug, dideli. Ketvirtoj- penktoj kekėj nei vieno pomidoro, nes nubyrėjo žiedai per karščius. Mėsingi, bet ir sulčių turi, švelnaus skonio. Ryškumo skonyje man trūko, galėtų būti arba rūgštesnis, arba saldesnis, arba ir taip, ir taip tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 08 29, 17:55)
Argi negražu wub.gif Čarlis Čaplinas,kai pirkau ant paveiksliuko pavaizduoti buvo visai kitokie  schmoll.gif

user posted image

Maniškis irgi toks g.gif
Kažkas surijo mano atidėtą Arbūzinį tai nenufotkinau blush2.gif Gal tu saviškį gali parodyti nes ten kur jis turėjo pas mane augti kažkoks nežiniukas avietinius pomidorus mezgė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 08 29, 23:17)
Pas mane Čaplinas, gautas iš Auksės, buvo rebrystas  smile.gif  Apatinės kekės labai gražios, pomidorų daug, dideli. Ketvirtoj- penktoj kekėj nei vieno pomidoro, nes nubyrėjo žiedai per karščius.  Mėsingi, bet ir sulčių turi, švelnaus skonio. Ryškumo skonyje man trūko, galėtų būti arba rūgštesnis, arba saldesnis, arba ir taip, ir taip  tongue.gif

Man labai neša i Puzata xata šis Čaplinas g.gif o kaip skonis nepanašus i ją?

QUOTE(saridon'e @ 2015 08 30, 00:46)
Maniškis irgi toks  g.gif
Kažkas surijo mano atidėtą Arbūzinį tai nenufotkinau  blush2.gif Gal tu saviškį gali parodyti nes ten kur jis turėjo pas mane augti kažkoks nežiniukas avietinius pomidorus mezgė  doh.gif

Gal toks truputi pailgas tas avietinis? Nes pas man irgi kažkas tokio yra vienas ,o set nesejau nieko tokio ,tai gal čia tas tipo arbuzinis? g.gif o pas sese,man rodos ne arbuzinis nes eilinis raudonas pomidoras ,o arbuzinis juk turi but su tokiais dryžiais kaip arbuzo ,bet kiek mačiau foto fb,beje parodyt negaliu ,nes ne pas mane jis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 08 29, 22:55)

Ar teko ką girdėti? Vadinasi Artisan Green Tiger. Yra ir pink. Niekur nerandu, kaip derantis krūmas atrodo.

Oi,koks gražus wub.gif Forma į korėjietišką panašus. Tik nieks kažkodėl nekalba apie tuos korėjietiškus. Nevertas dėmesio gal?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 30, 07:41)
Oi,koks gražus  wub.gif Forma į korėjietišką panašus. Tik nieks kažkodėl nekalba apie tuos korėjietiškus. Nevertas dėmesio gal?

Kokius korijietiškus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 08 30, 07:44)
Kokius korijietiškus?  g.gif

Корейские длиноплодные. Deja,iš telefono nemoku foto įkelt. Man jis labai patinka ir pagal pjūvį atrodo turėtų būti skanus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 30 rugpjūčio 2015 - 07:54
Korėjietiškus jau turiu sekantiems metams ax.gif , keliaus į bandymų poligoną

user posted image

Parsisiunčiau kartu su Fox nose

user posted image

ir Oslinije ushi. Dėl jų visų skonio neturiu iliuzijų, džiovinimui tiks - pagrindinis mano pomidorų apdorojimo būdas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 30, 08:53)
Корейские длиноплодные. Deja,iš telefono nemoku foto įkelt. Man jis labai patinka ir pagal pjūvį atrodo turėtų būti skanus.
http://happygarden.c...?productID=1164
blink.gif blink.gif o kaip ,tamsta,pagal pjūvį skonį vertini?paslaptį prašau tėkšt viešumon g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 30, 08:42)
blink.gif  blink.gif o kaip ,tamsta,pagal pjūvį skonį vertini?paslaptį prašau tėkšt viešumon g.gif

Ai, nu man šiame etape skanūs atrodo (maksimali galimybė,jei tiksliau smile.gif) tie,kurių pjūvis miltinis ar mėsinis. O kur matosi kad daug sėklų ir skysčio - man neatrodo skaniai. Ir visa paslaptis smile.gif. Bet čia tik man taip. Nu ir intuicija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 08 30, 07:01)
Man labai neša i Puzata xata šis Čaplinas g.gif o kaip skonis nepanašus i ją?

Nežinau. Neragavus xatos. Bet panašus į Corazon. Aš kažkodėl įsivaizduoju, kad visi sūrmaišiniai panšaus skonio rolleyes.gif

Korėjietišką Adija šiemet augina. Kaip jo skonis, Adija? ir mane jis domina ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, ačiū kuri parekomendavot pomidorus Jantar. Aš pati geltonų ne mėgėja, bet šitas labai patiko. Skonis toks švelnus, kaip persikas, bet turi truputį ir pomidorinės rūgštelės.
Atsakyti
QUOTE(MiSole @ 2015 08 30, 08:40)
Korėjietiškus jau turiu sekantiems metams ax.gif , keliaus į bandymų poligoną

Parsisiunčiau kartu su Fox

O iš kur siunteisi? Aš tą kubinską irgi planuoju turėti savo kolekcijoj. Net jei būtų nelabai valgomas smile.gif. O lapę irgi planuoju. Tik kažkur buvau radus ne parodiniam variante,tai tokia pusiau lapė. Aišku spalva reta. Yra dar vienas pomidoras tokia spalva. Gaila kad iš tel.negaliu parodyt. Havaiskyj ananas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 30 rugpjūčio 2015 - 13:17