Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(girene @ 2015 08 28, 18:10)
Kas man galetu duoti,parduoti viena sekla  100 pudov
Buciau labai dekinga

viena gali nesudygt, nors 2-3 prašyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 28, 10:10)
visą gyvenimą žinojau, kad lietuviai buožės iš prigimties  biggrin.gif Čia gerąja prasme, ne tinginiai  biggrin.gif Kur bebūtų, ar Sibire, ar Bbulgarijoj, vis tiek vietiniams yra ko iš jų mokytis  thumbup.gif
Papildyta:
kas rebrystus mėgstat, tokių bjaurybių dar neturit? Lygtai dar negirdėtas pavadinimas mūsų forume  g.gif

Tai sitoki ir noriu Chiromantei ipirsti, tik pavadinimas kitoks , rusiskas, bet vis nuotraukos nieks neideda , gal siandien ar rytoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 28, 20:45)
viena gali nesudygt, nors 2-3 prašyk biggrin.gif

As labai kukli,tai ir prasau kukliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 08 29, 09:40)
Tai sitoki ir noriu Chiromantei ipirsti, tik pavadinimas kitoks , rusiskas, bet vis nuotraukos nieks neideda , gal siandien ar rytoj g.gif

wub.gif biggrin.gif aš visus rebrystus mėgstu. Tik turi būti tikras rebrystas,o ne koks pusbrolis su trim bangelėm biggrin.gif Va,ka tik su diedų grįžom iš savo šeštadieninės kavos pagėrimo labai gražioj vietoj,tai,pasirodo,apsauginis užkietėjęs pomidorų augintojas. Kaip aš jam prirodžiau egzotikos nuotraukų,tai jis kalbos dovaną prarado. Jau prisižadėjau jam sėklų duoti,o jis mane iki gyvenimo pabaigos nemokamai kava girdyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Argi negražu wub.gif Čarlis Čaplinas,kai pirkau ant paveiksliuko pavaizduoti buvo visai kitokie schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 29 rugpjūčio 2015 - 17:55
Chiromante,2015 08 tai,pasirodo,apsauginis užkietėjęs pomidorų augintojas. Kaip aš jam prirodžiau egzotikos nuotraukų,tai jis kalbos dovaną prarado. Jau prisižadėjau jam sėklų duoti,o jis mane iki gyvenimo pabaigos nemokamai kava girdyti lotuliukas.gif
[/quote]
ama ir prarado mano pomu augintojas.ans augina daigus pardavimui,paskui vaisius parduoda. Veza net kaunan.senas vilkas..kai pamate,eme seklai po kelis i pomus
mane da moke,kaip sodint,daigint
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 08 29, 19:18)
ama ir prarado mano pomu augintojas.ans augina daigus pardavimui,paskui vaisius parduoda. Veza net kaunan.senas  vilkas..kai pamate,eme seklai po kelis i pomus
mane da moke,kaip sodint,daigint

Jooooo,ir aš dabar tik pastebėjau,kad ilgamečiai pomidorų augintojai jokio supratimo neturi apie tai,kad būna ne tik raudonų apvaliu....nu dar slyvinių. Viskas. Net geltonas retenybė. O jau apie pavadinimus ir skirtumus tarp veislių,tai net nėra ką kalbėt irnesakyk.gif aš neilgametė,bet irgi tris metus taip auginau smile.gif šitie jau ketvirti. Šuniui ant uodegos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 08 29, 17:55)
Argi negražu wub.gif Čarlis Čaplinas,kai pirkau ant paveiksliuko pavaizduoti buvo visai kitokie 

O jie neturėtų kažkiek į Cutlas būti panašūs? g.gif
Atsakyti
Pamate peni ir balta,irka susileido
Zalias,dryzas da jiem ne cciuxas,tik matyt neinamas turguose
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 28, 08:56)
man valgymui skaniausi juodžiai

Pritariu 100 proc.
Gal būtų galima porą sėklyčių Mičiko dramblių gauti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2015 08 13, 20:17)
http://aj-receptai.b...zas-ziemai.html
tik su tam tikrais pataisimais darau... labai skanu  thumbup.gif

Pasaka wub.gif , tikrai po tokio pirktinio nesinorės ... Kitais metais nebedalinsiu pomidorų į visas puses- virsiu padažą thumbup.gif
Sudėjau pernokusius juočkius pomidorus- cygan, black krym ir raudonus- penius (neskanūs jie man).
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 28, 08:56)
medvežja lapa, kengūros širdis - irgi ryškiausio skonio.

Palade, o kaip kengūros širdies derlingumas? Ir žiedus per karščius barstė/ nebarstė?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 29, 19:39)

Papildyta:
O jie neturėtų kažkiek į Cutlas būti panašūs? g.gif

Tai vat kad turejo verysad.gif
Atsakyti
user posted image

Ar teko ką girdėti? Vadinasi Artisan Green Tiger. Yra ir pink. Niekur nerandu, kaip derantis krūmas atrodo.
Atsakyti