Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Chiromante @ 2015 08 30, 23:04)
Nu, jebyštvajumat doh.gif  nepagalvojau . O galejau daug kur prisispjaudyt - ir turkijoj ir egipte...

Ajajaijajai rolleyes.gif Turėtų būti žiauriai apmaudu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MiSole @ 2015 08 30, 23:10)
Ajajaijajai  rolleyes.gif Turėtų būti žiauriai apmaudu  doh.gif

Bet pagalvojau,kad vistiek vietoj spjaudyt nei šis nei tas,o kimšt į tašę - irgi nekas. Apsivogt religinėj bendruomenėj kažkaip mažiausiai norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 31 rugpjūčio 2015 - 07:38
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 31, 08:07)
Bet pagalvojau,kad vistiek vietoj spjaudyt nei šis nei tas,o kimšt į tašę - irgi nekas. Apsivogt religinėj bendruomenėj kažkaip mažiausiai norėčiau  rolleyes.gif

reikėjo sakyt,kad veži vaikams paragaut tokį gardėsį doh.gif
Atsakyti
Bet pagalvojau,kad vistiek vietoj spjaudyt nei šis nei tas,o kimšt į tašę - irgi nekas. Apsivogt religinėj bendruomenėj kažkaip mažiausiai norėčiau  rolleyes.gif

o tai jie ne žmonės. Kalbėti reikia, kai kažko nori ir aplamai kalbėti reikia, niekas minčių skaityti nemoka. Ne mažas vaikas esat. Nejaugi visada laukiat, kad jūsų mintis atspėtų? 4u.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 31 rugpjūčio 2015 - 08:49
Apsivogt religinėj bendruomenėj kažkaip mažiausiai norėčiau  rolleyes.gif

Aš būčiau paprašius ax.gif Bet aišku, ir tai priklauso nuo situacijos, ne visada išeina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 08 31, 08:48)
o tai jie ne žmonės. Kalbėti reikia, kai kažko nori ir aplamai kalbėti reikia, niekas minčių skaityti nemoka. Ne mažas vaikas esat. Nejaugi visada laukiat, kad jūsų mintis atspėtų? 4u.gif  blink.gif

blink.gif čia dabar. Niekur nieko iš nieko nelaukiu. Ten važiavau kitais tikslais ir šiltnamiai buvo netikėtas atradimas. Taigi juokais ir pasidalinau įspudžiais temoje. Tuo metu net mintis nešmėkštelėjo apie sėklas. Kalbant su bendruomenės moterimis,viena sakė, kad sūnus atvažinėja iš rusijos. Tai matyt ir atveža sėklų.
Papildyta:
QUOTE(MiSole @ 2015 08 31, 08:50)
Aš būčiau paprašius  ax.gif  Bet aišku, ir tai  priklauso nuo situacijos, ne visada išeina mirksiukas.gif

Kitą kart taip ir padarysiu. Prieš du metus kai buvau,tai net dėmesio nekreipiau į tuos šiltnamius,o šiemet viską apžiūrėjau,diedas tuneliukų konstrukcijas nusifotkino. Juk trenksiu iš vieno šiltnamio paprikas ir agurkus - reik laisvint vietą mano būsimam grožiui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 31, 10:14)

Kitą kart taip ir padarysiu. Prieš du metus kai buvau,tai net dėmesio nekreipiau į tuos šiltnamius,o šiemet viską apžiūrėjau,diedas tuneliukų konstrukcijas nusifotkino. Juk trenksiu iš vieno šiltnamio paprikas ir agurkus - reik laisvint vietą mano būsimam grožiui  biggrin.gif

paroooooo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 31, 09:29)

Nu jums tai tikrai ten nebus nieko netikėto,manau. Kažkada Paladė savo rodė,pamenu,tai ten panašiai,tik susivynioja iš abiejų pusių ir ne taip tvarkingai padaryta. Nu ir maštabai ne kaip ant šeimos,o kaip ant pusės kaimo biggrin.gif
ir plius nemoku įkelti nuotraukų iš telefono smile.gif
Atsakyti
Lusasita, jau tikriausiai n-tąjį kartą kartosit, bet gal galit priminti, kokį padažą vis verdat, sakėt lyg vyro kolegės receptas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 08 31, 11:16)
Lusasita, jau tikriausiai n-tąjį kartą kartosit, bet gal galit priminti, kokį padažą vis verdat, sakėt lyg vyro kolegės receptas  g.gif

įtariu, kad su džiovintais abrikosais turi omeny?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 31, 11:22)

Gali būt, pas save radau su auksinėm razinom ir abrikosis, suabejojau, tas ar ne tas. Jei tas, tai radau jau ir konservavimo temoj tavo rašytą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 31, 10:22)

Šitą aš irgi užsirašius ir pasidėjus virtuvėj,bet iki šiol niekaip pomidorų nelieka biggrin.gif
Atsakyti