Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

Miciko, ogogo koks milzinas thumbup.gif pas mane siemet slivkes, tai juokingai pasveriau siandien 100 pudov 672 gr smile.gif cia jau didziausias buvo. tiesa buvo Hill billy didesnis,bet tada nebuvo svarstykliu po ranka smile.gif

QUOTE(Chiromante @ 2015 08 31, 14:32)
Geras bigsmile.gif ir kiek vienetų augini,kad šitiek lieka?

pas mane siltnamye siemet 84 , tiksliau dabar jau 82, ns viena neapsikentus isroviau samosvieta sacharna, mutanta kur ant lapu ugiau dar eme augt. ir vakar ta lemon boy isroviau, nu nes iki keliu buvo, vienu metu visi sunoko ir psio ...

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 08 31, 14:38)
ką tik atsikračiau pusantru kibiru pomidorų-dalį mamai nutįsiau,kaimynei prikroviau. iš likusių sulčių prisispaudžiau.dalį slyvinukų su agurkais savo sultyse kaitinu.ir dar kibiras džiovinimui laukia ax.gif lauke ir virtuvėj beveik tokia pat temperatūra doh.gif nors vaikų kambary,prie pc vėsiau wub.gif vis pitupiu atsigaivint

as vakar deze tokia liepiau prisikraut vaikams veztis, o kita deze prisikrove dukros "uosviams".
as tik keturias parsiveziau. viena deze i sutis suvariau . gavosi beveik 10 litru sulciu . dar trys laukia . ax.gif na ir su turbut paskutiniais agurkais pasizaidziau . dabar biskeli sveikata pasitaisyt ( tempa nusimust) ir reiks toliau makliavotis ka nors. Sulciu dar tikrai reikes smile.gif
dziovinimui ziuriu nelabai ka turiu o dziovintu nuo uzpernai turiu. nors zaejau dziovint. bet gal veliau. kazkaip ir taip man karsta ir is vidaus ir is isores blush2.gif
Atsakyti
Mičiko televizijon bigsmile.gif
maniškis sunkiausias m.spas svėrė niekingus 750g blush2.gif
visus mamukus ir jų vaikučius mokinukus su rugsėjo pirmąjauser posted image[
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 08 31, 22:31)
Vardo nežinau. Tiksliau, pirkau iš Gusevo kaip Orange russian 117. Tris sėjau. Vienas buvo rusas, kiti du vienodi, bet ne rusai. Tai čia tas ne rusas. Bet laaaaabai skanus. Mano zuikė sako, kad dangaus arba rojaus skonio. Labai saldus ir valgosi ne kaip pomidoras, o kaip kažkoks vaisius.

Nu tai , bliamba, pirkdamas pas guru,vistiek gali likti be teisingo ruso verysad.gif o aš jo taip noriu. Aišku,gerai,kad vistiek skanus,nu bet dizaino tikrojo labai norisi.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 08 31, 23:31)
Vardo nežinau. Tiksliau, pirkau iš Gusevo kaip Orange russian 117. Tris sėjau. Vienas buvo rusas, kiti du vienodi, bet ne rusai. Tai čia tas ne rusas. Bet laaaaabai skanus. Mano zuikė sako, kad dangaus arba rojaus skonio. Labai saldus ir valgosi ne kaip pomidoras, o kaip kažkoks vaisius.
Augo dviem stiebais. Pirmoje kekėje keturi. JIS ir kiti tik po kilogramą. Antroje kekėje trys. Bet gal bus kokie 400-600gr. Trečia- penkta kekė mažiukai.

sėklų paspjaudei? pavadinimas yra - Mičiko geltonas mamutas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 09 01, 08:06)
sėklų paspjaudei? pavadinimas yra - Mičiko geltonas mamutas  biggrin.gif

Labai labai norėčiau kokią sėklą, nors ir iš tarpudančio iškrapštytą, išprašyt. Kažin, Mičiko, ar galima naglavot. Stoju į eilę, jei tik leistum. blush2.gif
Atsakyti
ax.gif mergaitės , o jūs šiuo metu ar laistot dar pomikus savo...šiaip tai jau tokiu metų laiku kaip ir nereikdavo, bet šiemet taip sausa...nežinau ką daryt , gal rei dar paliet kokį kartą g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 08 31, 23:31)
Augo dviem stiebais. Pirmoje kekėje keturi. JIS ir kiti tik po kilogramą. Antroje kekėje trys. Bet gal bus kokie 400-600gr. Trečia- penkta kekė mažiukai.

thumbup.gif ...bet Orange russian ne tokie...jie kaip širdies formos...
o čia kaip summer sider panašu , o lapai kokie jo buvo , ne bulviniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 09 01, 08:17)
ax.gif mergaitės , o jūs šiuo metu ar laistot dar pomikus savo...šiaip tai jau tokiu metų laiku kaip ir nereikdavo, bet šiemet taip sausa...nežinau ką daryt , gal rei dar paliet kokį kartą g.gif

dar palaisčiau savaitgalį, dabar žiūrėsiu - jei bus šilta ir sausas oras, tai dar palaistysiu, o jei jau tikras ruduo su vėsa ir apsiniaukęs, tai nebe.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 09 01, 08:20)
dar palaisčiau savaitgalį, dabar žiūrėsiu - jei bus šilta ir sausas oras, tai dar palaistysiu, o jei jau tikras ruduo su vėsa ir apsiniaukęs, tai nebe.

4u.gif jo , ...bet dar bus kaip ir karšta...aplamai anksčiau skaičiau , kad rugsėjį bus afrikos karščiai...neaišku , vienžo , kaip čia bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 09 01, 08:23)
4u.gif jo , ...bet dar bus kaip ir karšta...aplamai anksčiau skaičiau , kad rugsėjį bus afrikos karščiai...neaišku , vienžo , kaip čia bus biggrin.gif

pas mane hibridai praktiškai nepaliesti, tik apačios apskainiotos, tai derės iki šalčių, laistysiu iki galo
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 08 31, 22:21)
ugu  smile.gif  Šian kaip tik gyrėsi per TV kokiu tai niekingu pusantro kilo sveriančiu, kuriam visai nedaug iki rekordinio trūko, tai čia Mičiko iškart LT rekordą sumuštų  wub.gif

O ką aš sakau,dar lai pasako kad jau suvalgė,negalema ans telezviozda
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 09 01, 07:20)
ax.gif mergaitės , o jūs šiuo metu ar laistot dar pomikus savo...

laistau. Savo smėly tokiais orais - kas antrą dieną.
Atsakyti
Siaubas, koks karštis doh.gif Aišku, nieko naujo, ale pakartotinai pasidžiaugsiu, koks nuostabus marinatas betkokiai mėsai iš trintų pomidorų. Nuo pat pirmųjų pomidorų atsiradimo, tik taip marinuoju visokius a la šašlus, sparnus, šonkaulius. Pabandykit, jei kas nebandėt - super biggrin.gif
Atsakyti