Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(vaidastep @ 2015 08 30, 07:01)
Man labai neša i Puzata xata šis Čaplinas g.gif o kaip skonis nepanašus i ją?
Gal toks truputi pailgas tas avietinis? Nes pas man irgi kažkas tokio yra vienas ,o set nesejau nieko tokio ,tai gal čia tas tipo arbuzinis? g.gif o pas sese,man rodos ne arbuzinis nes eilinis raudonas pomidoras ,o arbuzinis juk turi but su tokiais dryžiais kaip arbuzo ,bet kiek mačiau foto fb,beje parodyt negaliu ,nes ne pas mane jis  blush2.gif

Nežiniukas buvo vidutinio ūgio gal net prie žemaūgių priskirčiau, pirmoj kekėj iš pradžių suskaičiavau 13vnt. bet jų tikrai daugiau buvo o viršuj ne kažką užmezgė. O vaisiai patys avietiniai, apvalūs arba plokštesni, ne smulkūs. Pažiūrėjus googlėj tai Arbūzinis tamsesnis turėtų būti o tas nežiniukas lauke lyg ir panašus, prisikrapščiau sėklų blush2.gif
Beje ir Šerchanas iš Mydobro pirktas kažkoks paprikinis, rožinis flamingas irgi nė iš tolo prie pokelio negulėjęs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 30 rugpjūčio 2015 - 13:11
QUOTE(vaidastep @ 2015 08 29, 22:44)
Tai vat kad turejo verysad.gif

O ko čia nepatenkinta,gi pati sakei ,kad gražu g.gif ?Derlingi,tinka įdarymui.Labai jau tu tuos sūrmaišinius valgai?Jaučiu,tik makalošėn eina biggrin.gif
QUOTE(Riolita. @ 2015 08 30, 11:21)
Korėjietišką Adija šiemet augina. Kaip jo skonis, Adija? ir mane jis domina  ax.gif

user posted image...
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 30, 14:02)
O iš kur siunteisi? Aš tą kubinską irgi planuoju turėti savo kolekcijoj. Net jei būtų nelabai valgomas smile.gif

čia mirksiukas.gif
Ir lapės nosis su asilo ausimis iš to paties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 30, 13:22)

lotuliukas.gif tai į ką panašus? Kartonkė,muilas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 30 rugpjūčio 2015 - 13:59
QUOTE(Chiromante @ 2015 08 30, 14:58)
lotuliukas.gif tai į ką panašus? Kartonkė,muilas ?

Skonis - joks ir dar pati konsistencija,kaip korėjietės močiutės perkramtyta .Minkšti jie net nesunokę,o paskui tai iš viso ta mėsa,kaip košukė kažkokia,ištęžta burnoj user posted image.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 30, 15:30)
Skonis - joks ir dar pati konsistencija,kaip korėjietės močiutės perkramtyta  .Minkšti jie net nesunokę,o paskui tai iš viso ta mėsa,kaip košukė kažkokia,ištęžta burnoj user posted image.

lotuliukas.gif
Džiovinant gal nesubyrės toks perkramtytas, tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MiSole @ 2015 08 30, 15:38)
Džiovinant gal nesubyrės toks perkramtytas, tikiuosi bigsmile.gif

Džiovint ,manau,tikrai tiks,ne miltinga ta pergromuliuota mėsa ir nemažai jos.Skūra nekieta.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 30, 15:43)
Džiovint ,manau,tikrai tiks,ne miltinga ta pergromuliuota mėsa ir nemažai jos.Skūra nekieta.

Super ok.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 30, 13:22)
O ko čia nepatenkinta,gi pati sakei ,kad gražu  g.gif ?Derlingi,tinka įdarymui.Labai jau tu tuos sūrmaišinius valgai?Jaučiu,tik makalošėn eina  biggrin.gif

Puzata xata ne tusčia ,o ir gardi tongue.gif taip kad ne visi surmaišiniai tušti tongue.gif Kaip tik šendien užsiemiau aš tuo čaplinu biggrin.gif bandau nauja recepta iš fb ,šeip jie yra storasieniai tokie,tik skonio tai nelabai schmoll.gif kažko truksta ,beskoniai kažkokie g.gif
Atsakyti
Skonis - joks ir dar pati konsistencija,kaip korėjietės močiutės perkramtyta   .Minkšti jie net nesunokę,o paskui tai iš viso ta mėsa,kaip košukė kažkokia,ištęžta burnoj user posted image.

taip vaizdžiai apibūdinai,kad to paties kaip smailikas vos nepadariau,nors šiaip nesibridiju niekuo doh.gif
vadinasi,skonio nustatymas iš pjūvio nieko vertas variantas schmoll.gif
beje,ir green copia man schmoll.gif nei sunokęs ,nei pernokęs schmoll.gif galvojau ,perspjaus vintage-riebiai tekštelėjo....į prastąja pusę ax.gif sueis marmalams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 30 rugpjūčio 2015 - 15:35
Skonis - joks ir dar pati konsistencija,kaip korėjietės močiutės perkramtyta  .Minkšti jie net nesunokę,o paskui tai iš viso ta mėsa,kaip košukė kažkokia,ištęžta burnoj user posted image.

Na tu duodi blink.gif blink.gif Man Koreijski dlinnoplodnj vienas is skaniausiu- saldus, sultingas ir mesingas! Ir Oslinyje ushi- super geras thumbup.gif O dar ir labai derlingas.
Bet kaip gi skiriasi- nuo sleikstulio iki gardumo biggrin.gif Man siu metu nusivilimas pagal skoni Medovyj spas ir Rozovyj med schmoll.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 08 30, 18:42)
Na tu duodi blink.gif  blink.gif  Man Koreijski dlinnoplodnj vienas is skaniausiu- saldus, sultingas ir mesingas! Ir Oslinyje ushi- super geras thumbup.gif O dar ir labai derlingas.
Bet kaip gi skiriasi- nuo sleikstulio iki gardumo .
......

Na vkus i cviet, tovariščia niet. 4u.gif
Atsakyti