Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Lusasita @ 2015 09 02, 23:23)
o kodel shokoladkos  cheriukai g.gif  nu ner jos gi vysnios  dydzio  g.gif  ir net ne apvalios g.gif
pas mane zalios shokoladkos tai uz juoda de barao ilgesnes g.gif  tai de barao irgi cheriukas butu ?
as tai juos slivkem vadinu  4u.gif

Pas man ir pailgos ir nemažos schmoll.gif ,pas kita ponia išaugo viena pailga kita apvali biggrin.gif abi sake skanios bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos,o Maiklą Polaną kas nors turit? Gal,sakau,būtų alternatyva kokiam geranium kisui - kažko jis manęs netraukia,ale norisi ko nors toookio daug smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

jaučiu čia beskaitinėdama pagaliau subrendau mėlyniems pomidorams. Labai jau užsinorėjau, ieškau visur, bet.. ar yra tokiu, kurie sunokę mėlyni būna g.gif Aš įsivaizduoju tokią kaip juodojo serbento spalvą g.gif Nes kiek žiūrinėju, kai sunoksta, tai daugelis lyg tokios ryžos spalvos pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2015 09 03, 10:20)
Labas rytas,

jaučiu  čia beskaitinėdama pagaliau subrendau mėlyniems pomidorams. Labai jau užsinorėjau, ieškau visur, bet.. ar yra tokiu, kurie sunokę mėlyni būna g.gif  Aš įsivaizduoju tokią kaip juodojo serbento spalvą g.gif  Nes kiek žiūrinėju, kai sunoksta, tai daugelis lyg tokios ryžos spalvos pasidaro biggrin.gif

indigo rose ne mėlyna dalis tampa tamsiai raudona,sinij-taip pat.HROT 34 ŽIOLTYJ-geltona.ryžo nei vieno neturiu g.gif beje ,kuo daugiau saulės vaisiai gauna,tuo daugiau mėlynos-juodos spalvos būna.deja,tai tik odelės spalva-minkštimas arba geltonas arba rausvas -raudonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 03 rugsėjo 2015 - 09:37
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 03, 10:35)
indigo rose ne mėlyna dalis tampa tamsiai raudona,sinij-taip pat.HROT 34 ŽIOLTYJ-geltona.ryžo nei vieno neturiu g.gif beje ,kuo daugiau saulės vaisiai gauna,tuo daugiau mėlynos-juodos spalvos būna.deja,tai tik odelės spalva-minkštimas arba geltonas arba rausvas -raudonas

stai del ko ... as jau galvojau kad indigo rose grazesni, daugiau melyna, o cia tik del to kad siemet anie ant saules kepinasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 03, 09:35)

O skonis? Toks kaip daugumos pomidorų,ar jaučiasi kokių nors antivėžinių natų? biggrin.gif kadangi tik tiesioginės saulės spinduliuose gaminasi tas anticianas,ar kaip jis ten, tai aš jau numačius anam vietelę,kur visą dieną galės kepti atviroj saulėj palei šiltnamio duris ir sau mėlynuoti bei juoduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 03, 10:48)
O skonis? Toks kaip daugumos pomidorų,ar jaučiasi kokių nors antivėžinių natų? biggrin.gif  kadangi tik tiesioginės saulės spinduliuose gaminasi tas anticianas,ar kaip jis ten, tai aš jau numačius anam vietelę,kur visą dieną galės kepti atviroj saulėj palei šiltnamio duris ir sau mėlynuoti bei juoduoti  biggrin.gif

man indigas skanesnis nei hrot 34.pastarasis dar ir greit ištęžta
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 03, 09:35)

Tai reiks saulėto kampo ieškot smile.gif
Atsakyti
Iš hibridų nustebino Pink Rise, ačiū adijai.. tikrai ne tik kad derlingas, bet ir skanus, o dar ir rausvas, kas reta..
ir Bolzano daug kartų aptartas- gražuoliukas, derlingas, ir ..skanus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 03 rugsėjo 2015 - 14:44
QUOTE(nijole0619 @ 2015 09 02, 23:02)
Dėl gėlynų..radau.naują vietą pomidorams..- atkovojau pietinį patvorį prie garažo..

Nu,jei tavo pomidorligė ir toliau taip progresuos,tai tuoj ne tik savo,ale ir kaimynų apleistus patvorius atkovosi ir apsodinsi pomidorais biggrin.gif
QUOTE(nijole0619 @ 2015 09 03, 15:44)
Iš hibridų nustebino Pink Rise

Man Likač Vils daug gardesnis .Pats gardžiausias kol kas ragautas avietinis arba rausvas pomidoras .Su charakteriu,nes šiaip jau visi avietiniai skonio išraiškingumu ir poskoniais nepasižymi schmoll.gif Ir labai derlingas,nors vieta jam kliuvo labai neočien tokia-antros eilės kampas.
Atsakyti
Ir violetinį jasperį lyg kažkas augina, jei neklystu. Gražus, bet ar valgomas kaži g.gif

user posted image

Sukergta žalia sasyska su cheroke purple biggrin.gif

user posted image

Nu va, primarinavau šašlų ir sparnų su trintais pomidorais wub.gif
Atsakyti
as auginu Violetini jasperi . ir labai panasu samocviet sacharnyj . aisku del grozio norejau paziuret .
jasperis derlingas ir grazus biggrin.gif

user posted image

user posted image

bet man nevalgomas. o kaip zinia, man beveik visi pomidorai budavo skanus. ar as cia jau isranki emiau darytis doh.gif skura kieta , o vidus toks miltingas . malu i sultis ir padazus

samocviet sacharnyj panasus tik didesni. bet kazkokie mutantai , sakos ant lapu pas juos auga. o pomidoras vienas kitas. viena isroviau lauk. kitas dar yra. bet neiko gero is jo .

Atsakyti