QUOTE(adija5 @ 2015 09 02, 13:00)
Tik nesakyk,kad tau
Piedmont gardus

Nors labai daug ir palyginti ankstyvas,apkibęs visas tais geltonais kraušukais,ale kažkokio miltingumo turi,nors šiaip visi pirdukai būna skystoki.Nu,
Francūzkij irgi ne tas pomidoras,kurį griebčiau labai valgyt.
Konus irgi .Tik šitas labai derlingas iki viršutinių kekių

.
Piedmont labai gardus, palaikyk, kol jis visas avietinis taps dvispalviškumas dings, saldainiukai..mmm..gražus, derlingas..ko daugiau reik ir vaikams ir sau ir svečiams..
Prancūzas- tai labai derlingas- konservavimo darbams, odelė netrūkinėja, šeimininkėms turėtų labai tikti, ne visi juk tik šviežius niamnina..reik įvairiom paskirtim pomidorinių veislių.
Pas mani Konus, pas tamstą jei gerai pamenu, Priamurskij Konus...tai gal kažkuo skiriasi..
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 02, 12:22)
Labai noriu paklaust apie Blush ir Sungold (kaip suprantu, čia ta pati Sangela). Ar tikrai toks nepakartojamas skonis?
Sakyčiau čeriukai saldainiukai..bet juk skonis toks individualus supratimas o ir nuo maisto medžiagų, priežiūros tas skonis turbūt irgi skiriasi..
Iš čeriukų vieni skaniausių( saldžiausių ir gerai subalansuotų)Šokoladkos žalia ir ruda, Blush, Piedmont, Medovaja Kaplia, Barbaris, Sungold, Santorange, Beibino, Chocmato Baby, Zebrionok. Super derlingi dar ir Cherry FAlls, Iriška, Rozovyj Izium- be to jie kiek didesni.
VA dar neragavau Sunsugar- tany ir kitos čia svaigo nuo jų skonio.. tik minėjo, kad sunku gauti, iš toli siųsti reikia. O norėčiau išmėginit kaip ir Limetto , o gal kuri jau augino gali pasidalinti įspūdžiais apie pastaruosius?
Ar Sungold F1 ir Sangela tas pats negaliu atsakyti..jeipavadinimai skiriasi, spėju, kad ne.
Užmačiau šiandien gražuoliu spomidoru sRiccio Di Parma..užsinorėjo..