Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Zilute26 @ 2015 09 02, 16:37)
kazkuri auginot Brad's Black Heart. Kaip skonis, derlingumas?

Adija ar antru kartu Carol Chycko's pasitaise?

Aš auginu Čiornojie Sierdcie,tai ne faktas,kad tie patys,nors vizualiai panašūs.Derlingumas geras,nors paprastos raudonos Jaučio širdys buvo derlingesnės,kekės ne po 4-5 pomidorus,o žymiai daugiau buvo.Bet Jaučiai man negardu,o šitų skonis labai geras wub.gif Tik,nepernokinkit,dėl dievo meilės doh.gif .Turi likt tie petukai,kitaip išsibalansuoja skonis,dingsta rūgštelė.

Iš keturių kartų man jie nepasitaisė schmoll.gif Dar bandysiu penktą,nokinu daba ,ale ,panašu,kad man padažinis o padažinis pomidoras.Aš salotų su grietine nevalgau,jei ką,bet ten jis irgi tikrų.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 09 02, 08:37)
ne... si hibrida auginu 1 stiebu... bet kadangi siemet retai uzsukinejau i siltnami, tai antro stiebo pazasteles buvo jau didokos (10-15cm), tai nulauziau nuo abieju pomidoru ir pazasteles (2) pasodinau salia viena kitos, atstumu ~10cm...  o kai augo, kol buvo lankstus, sukiodavau, formuodavau kaip noriu...

Aiškutis smile.gif

QUOTE(adija5 @ 2015 09 02, 12:42)
60+65.Kitąmet bus 40+45,bo iki kaklo ir taip man jų  ax.gif
Papildyta:

kiba jau atsivalgei g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Adija,tik dabar,kaip kokia žirafa,supratau,kad nesupratau - tu augini kiekvienam nepramoniniam šiltnamy po 65, ar per abu tiek?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 02, 19:21)
Adija,tik dabar,kaip kokia žirafa,supratau,kad nesupratau - tu augini kiekvienam nepramoniniam šiltnamy po 65, ar per abu tiek?

Per abu 125 ,matematike biggrin.gif 60+ 65 =kiek bus ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 09 02, 13:00)
Tik nesakyk,kad tau Piedmont gardus  biggrin.gif Nors labai daug ir palyginti ankstyvas,apkibęs visas tais geltonais kraušukais,ale kažkokio miltingumo turi,nors šiaip visi pirdukai būna skystoki.Nu,Francūzkij irgi ne tas pomidoras,kurį griebčiau labai valgyt.Konus irgi .Tik šitas labai derlingas iki viršutinių kekių thumbup.gif .

Piedmont labai gardus, palaikyk, kol jis visas avietinis taps dvispalviškumas dings, saldainiukai..mmm..gražus, derlingas..ko daugiau reik ir vaikams ir sau ir svečiams..
Prancūzas- tai labai derlingas- konservavimo darbams, odelė netrūkinėja, šeimininkėms turėtų labai tikti, ne visi juk tik šviežius niamnina..reik įvairiom paskirtim pomidorinių veislių.
Pas mani Konus, pas tamstą jei gerai pamenu, Priamurskij Konus...tai gal kažkuo skiriasi..biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 02, 12:22)
Labai noriu paklaust apie Blush ir Sungold (kaip suprantu, čia ta pati Sangela). Ar tikrai toks nepakartojamas skonis?  smile.gif

Sakyčiau čeriukai saldainiukai..bet juk skonis toks individualus supratimas o ir nuo maisto medžiagų, priežiūros tas skonis turbūt irgi skiriasi..
Iš čeriukų vieni skaniausių( saldžiausių ir gerai subalansuotų)Šokoladkos žalia ir ruda, Blush, Piedmont, Medovaja Kaplia, Barbaris, Sungold, Santorange, Beibino, Chocmato Baby, Zebrionok. Super derlingi dar ir Cherry FAlls, Iriška, Rozovyj Izium- be to jie kiek didesni.
VA dar neragavau Sunsugar- tany ir kitos čia svaigo nuo jų skonio.. tik minėjo, kad sunku gauti, iš toli siųsti reikia. O norėčiau išmėginit kaip ir Limetto , o gal kuri jau augino gali pasidalinti įspūdžiais apie pastaruosius?
Ar Sungold F1 ir Sangela tas pats negaliu atsakyti..jeipavadinimai skiriasi, spėju, kad ne.

Užmačiau šiandien gražuoliu spomidoru sRiccio Di Parma..užsinorėjo.. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 02 rugsėjo 2015 - 19:14
Apie Sungold galiu pasakyti tik gerus zodzius, tikrai kitamet sesiu ir ne viena - ir pati kemsu pilna burna, ir ka bepavaisinu zavisi ju puikiu skoniu. Ir tikrai derlingi.
Taip pat prisijaukinau ir samocvietus, tikrai skanus, turi skanios rugsteles. Gaila, kad turiu tik viena daiga siemet, ir tas pats labai netikes nuo pat pradziu buvo. Bet kitiems metams prisispjaudziau seklyciu, irgi sesiu smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2015 09 02, 18:41)

Ar Sungold F1 ir Sangela tas pats negaliu atsakyti..jeipavadinimai skiriasi, spėju, kad ne.

Užmačiau šiandien gražuoliu spomidoru sRiccio Di Parma..užsinorėjo.. 

Знаменитый на весь мир гибрид Sungold F1 (ссылка) теперь доступен и в качестве обычного сорта, с которого можно брать свои семена — именно этот сорт и есть Sungella (Сангелла).

O gražuolis tai konkretus visų rebrystų pusbrolis, ar aš klystu? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 09 02, 18:24)
Per abu 125 ,matematike  biggrin.gif  60+ 65 =kiek bus ?

O varge, kaip į vandenį žiūrėjai - tikrai matematinę mokyklą baigus biggrin.gif Tiesiog pasikabinau ant to, kad ne pramoniniai ir ne guminiai, o tokie skaičiai man kažkaip su guminiais labiau asocijuojasi doh.gif
Tai su tokiu kiekiu bent 50 rūšių galima išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 02 rugsėjo 2015 - 20:32
Betgi jin rase kazkada kad turi 200 ar daugiau veisliu, gal dar kasmet papildo po koki 100, tai va kiek metu reik visas isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 09 02, 21:23)
Betgi jin rase kazkada kad turi 200 ar daugiau veisliu, gal dar kasmet papildo po koki 100,  tai va kiek metu reik visas isbandyt biggrin.gif

Nu tai arba adija nemirtinga,arba jai metų 20 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 09 02, 19:41)
Pas mani Konus, pas tamstą jei gerai pamenu, Priamurskij Konus...tai gal kažkuo skiriasi..biggrin.gif
Papildyta:

Iš čeriukų vieni skaniausių( saldžiausių ir gerai subalansuotų)[B]Šokoladkos žalia ir ruda, Blush, Piedmont, Medovaja Kaplia, Barbaris, Sungold, Santorange, Beibino, Chocmato Baby, Zebrionok.[/B] Super derlingi dar ir Cherry FAlls, Iriška, Rozovyj Izium- be to jie kiek didesni.

Pas mani ir tas,ir kitas yr ax.gif Priamurskij man geresnio skonio.Derlingi abudu.

blink.gif Tu tiek čeriukų augini blink.gif ?Gėlynus kiba išnaikinai unsure.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 02, 22:38)
Nu tai arba adija nemirtinga,arba jai metų 20  bigsmile.gif

Aš nemirtinga ir man 18 metų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 09 02, 22:54)
Pas mani ir tas,ir kitas yr  ax.gif Priamurskij man geresnio skonio.Derlingi abudu.

blink.gif Tu tiek čeriukų augini  blink.gif ?Gėlynus kiba išnaikinai  unsure.gif ?
Papildyta:

1. Velniava, vadinasi ne tą pasirinkau, nes iš Konusų tilpo tik vienas biggrin.gif nes tik 1 sėklytę teturėjau..
2.Čia išragauti per 2m. ir labiausiai mano skoninius receptorius atitinkančios čeriukų veislės..biggrin.gif
Dar pernai, aš maniau, kad man čeriukai visai neįdomūs, nes anksčiau kiek auginau visi buvo rūgštūs, tai visai manęs nežavėjo..kol..neparagavau..saldžių, skanių, gražių ir dar ir derlingų... lotuliukas.gif
Dėl gėlynų..radau.naują vietą pomidorams..- atkovojau pietinį patvorį prie garažo..kuris per 30m buvo apaugęs kaimynės vynvyčių ir pūdė garažą..tad gėlynai gali ramiai kvėpuoti..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 02 rugsėjo 2015 - 22:07
o kodel shokoladkos cheriukai g.gif nu ner jos gi vysnios dydzio g.gif ir net ne apvalios g.gif
pas mane zalios shokoladkos tai uz juoda de barao ilgesnes g.gif tai de barao irgi cheriukas butu ?
as tai juos slivkem vadinu 4u.gif
Atsakyti