Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Mičiko @ 2015 08 31, 22:31)
Vardo nežinau. Tiksliau, pirkau iš Gusevo kaip Orange russian 117. Tris sėjau. Vienas buvo rusas, kiti du vienodi, bet ne rusai. Tai čia tas ne rusas. Bet laaaaabai skanus. Mano zuikė sako, kad dangaus arba rojaus skonio. Labai saldus ir valgosi ne kaip pomidoras, o kaip kažkoks vaisius.
Augo dviem stiebais. Pirmoje kekėje keturi. JIS ir kiti tik po kilogramą. Antroje kekėje trys. Bet gal bus kokie 400-600gr. Trečia- penkta kekė mažiukai.

blyn kol susiruošiau nufotografuoti šitą rusą tai ir sutrūkinėjo bekabėdamas dar kažkas iš apačios apgraužė doh.gif Tai tik į mišrainę susipjausčiau, sėklų prisikrapsčiau... gardus ir gražus wub.gif

Va Krasnyj lis derlingas bet kad skanus schmoll.gif

http://oi59.tinypic.com/fwm3dd.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 02 rugsėjo 2015 - 09:50
QUOTE(saridon'e @ 2015 09 02, 10:49)

Va Krasnyj lis derlingas bet kad skanus  schmoll.gif

http://oi59.tinypic.com/fwm3dd.jpg

Man jį Sėklelėje pardavė kaip spec. pomidorą džiovinimui. Tik pas mane jis nederlingas.... Vienžo - nebuvo geros sąlygos matyt smile.gif kažkokie iš pavasario susisukę buvo, prastai augo . Lauke vienas daigas papuolė - tai net gražesnis buvo už šiltnaminius. Į vasaros pabaigą atsigavo ir šiltnaminiai , kažkiek ...
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2015 09 02, 10:14)
Sveikos, gal pagelbėsit ir atpažinsit veislę?

Gal Taiko?
Vakar prisiskyniau.Titan , Sungold F1, Francuzkij Grozdevoi, Blush, Konus, Alsu, Medovo Sacahrnyj, Piedmont, Šokoladka Green, Iriška.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 02 rugsėjo 2015 - 10:29
QUOTE(nijole0619 @ 2015 09 02, 10:23)
Gal Taiko?
Vakar prisiskyniau.Titan , Sungold F1, Francuzkij Grozdevoi, Blush, Konus, Alsu, Medovo Sacahrnyj, Piedmont, Šokoladka Green, Iriška.

Labai noriu paklaust apie Blush ir Sungold (kaip suprantu, čia ta pati Sangela). Ar tikrai toks nepakartojamas skonis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 09 02, 11:23)
Gal Taiko?

Tik nesakyk,kad tau Piedmont gardus biggrin.gif Nors labai daug ir palyginti ankstyvas,apkibęs visas tais geltonais kraušukais,ale kažkokio miltingumo turi,nors šiaip visi pirdukai būna skystoki.Nu,Francūzkij irgi ne tas pomidoras,kurį griebčiau labai valgyt.Konus irgi .Tik šitas labai derlingas iki viršutinių kekių thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas norėtų kooperuotis sėklų pirkimui iš ebay? Ar gal paskui kas nors norėtų keistis? Manau, kad 20 vienos veislės sėklų man tikrai perdaug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 02 rugsėjo 2015 - 12:03
QUOTE(adija5 @ 2015 09 02, 12:00)
Tik nesakyk,kad tau Piedmont gardus  biggrin.gif Nors labai daug ir palyginti ankstyvas,apkibęs visas tais geltonais kraušukais,ale kažkokio miltingumo turi,nors šiaip visi pirdukai būna skystoki.Nu,Francūzkij irgi ne tas pomidoras,kurį griebčiau labai valgyt.Konus irgi .Tik šitas labai derlingas iki viršutinių kekių thumbup.gif .

Adija, o kodėl tu šiemet Blush'o neauginai? Ir Zapotec'o ? Nepatiko, ar šiaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 02 rugsėjo 2015 - 12:25
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 02, 13:13)
Adija, o kodėl tu šiemet Blush'o neauginai? Ir Zapac'o ? Nepatiko, ar šiaip?

Netilpo.Neauginusi aš dar jų,nežinau ar patiko biggrin.gif .Pas mani du šiltnamiai,bet ne pramoniniai ir ne guminiai schmoll.gif Naujienų krūvos, taip,kad eni beni diki daki ir šitie nepapuolė ir ne faktas,kad ir kitąmet papuls ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 09 02, 12:24)
Netilpo.Neauginusi aš dar jų,nežinau ar patiko  biggrin.gif  .Pas mani du šiltnamiai,bet ne pramoniniai ir ne guminiai  schmoll.gif Naujienų krūvos, taip,kad eni beni diki daki ir šitie nepapuolė ir ne faktas,kad ir kitąmet papuls  ax.gif

Supratau smile.gif O kiek vienetų sutalpini i du nepramoninius?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 02, 13:28)
Supratau  smile.gif  O kiek vienetų sutalpini i du nepramoninius?

60+65.Kitąmet bus 40+45,bo iki kaklo ir taip man jų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2015 09 02, 10:49)
blyn kol susiruošiau nufotografuoti šitą rusą tai ir sutrūkinėjo bekabėdamas dar kažkas iš apačios apgraužė  doh.gif

g.gif O tai jis toks nederlingas,kad reik po vieną pomidorą laukt,kol sunoks ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 09 02, 12:42)
g.gif O tai jis toks nederlingas,kad reik po vieną pomidorą laukt,kol sunoks ?

Su tais derliais tai kartais sunku suvokti. Vienam savo šiltnamyje esu išskyrus viena atsieką padružkei. Tą patį auginam, tos pačios sąlygos. Ir taip jau trys metai. Visada vienodai. Pas ją kaip koks bezprizornikas. Net Pokusa ir ta su keliom varganom šakelėm. Nu gal pusė prasta. Nesuprantu g.gif
Atsakyti
Sveikos,
kazkuri auginot Brad's Black Heart. Kaip skonis, derlingumas?

Adija ar antru kartu Carol Chycko's pasitaise?
Atsakyti