QUOTE(Anastaze @ 2015 08 24, 18:18)
Sveikos,
<...> Tik nuo to laiko kai draugas man pasipiršo, tėvai niekaip nenurimsta ir su lik kiekviena diena vis labiau man "i akis" kalba, jog jis man visai netinka, jog mes tikėjomės kad susirasi geresnį žmogų. <...> Esmė, jog tėvai bijo, kad aš tokį prastą vyrą, sau nelygų susiradau.
Įdomiausia, jog draugo mama mano, jog aš jam per gera, per tobula. <...>
Žodžių, abejų pusių tėvų nuomonės sutampa: jūs - ne pora. Minusas vedybiniam gyvenimui.
<...>Aš ir išsilavinus ir darbą turiu, ir susitaupau, o jis nei mokslų nebaigęs, nors darbą turi, bet pinigus iššvaisto, jog praperka daug ant cigarečių, jog man mažai nuperka, neduoda pinigų. ,<...> Dar labai užstrigo tėvams, jog mano draugas labai lėtų apsukų, jog kaimo darbams jis net nebūtų tinkamas. O mama tai iš viso pasakė, kad jis net vinies nemoka gal įkalt.
Škes, išsilavinimas skirtingas, socialinė padėtis skirtinga, požiūris į pinigus skirtingas. Minusas vedybiniam gyvenimui.
Darbštumu nepasižymi. Minusas.
<..> Jie labai daug trūkumų ieško ir randa pas mano draugą. Taip, jam yra kur pasistengti, bet su ydom, tokiom kaip rūkymas, manau juk galima susidoroti..?
Gyvenate iliuzijomis, kad po vedybų pakeisite savo draugą. Minusas.
Mūsų draugystės pradžia buvo sunkoka, draugas darbo ilgą laiką neturėjo, ir ilgą laiką man reikėjo mus išmaitinti ir net skolas padėt gražint, ir tai nebuvo gerai pradžiai, tačiau kažkaip mes išsilaikėm...
Išėjus jums motinystės atostogų, gali vienas ir nepatempti finansinio krūvio. Didelis minusas.
atrodo galiu ramiai su draugu ugdyti santykius. Lyg atrodo, kad jie auga,
Dar ir santykiai tokie, kuriuose ne būnama drauge, o juos reikia ugdyti. Ir ne visad jie gali augti. Nu tai aišku, kad minusas.
Žodžiu, minusų daug, bet tėvų neklausykit, ženykitės. Sukursit čia mums daug gerų temų apie tai, kaip vyras neskiria dėmesio, neišlaiko šeimos ir t.t. O paskui, kai atsibos ta situacija, išsiskirsit. Ar mažai Lietuvoje skiriasi, ne jūs pirma, nei paskutinė.