Įkraunama...
Įkraunama...

Draudimo kainos

QUOTE(sheeva @ 2006 08 05, 16:14)
Vilniuje už 20 lt tikrai nelabai apsidrausi Baltikume.Aš dirbu šioj firmoj ir man kaip darbuotojai draudimas su 50 procentų nuolaida mėnesiui kainuoja 18 lt.Už dvidešimt litų apdraust galima būtų nebent mašinyte su 1,1 variklio tūriu,registruota kokiam mažam miestelyje ir vairuotojos jos turėtų turėti dvidešimt metų stažo be avarijų...

labai neatidūs kai kurie rolleyes.gif aš juk ir minėjau, kad maniškė registruota ne didmiestyje, o stažo aš iš vis neturiu, nes dar važinėju tik su instruktorium, bet Balticume man dėl to pinigų ne prisidėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2006 08 07, 12:42)
Jei mašina lygiai 1,3 ir 24 metai,tai maždaug 510lt ,jei būtų 25m,kainuotų 440lt,jei didesnė kubatūra,kad ir 1,37,tai kaina pakiltų keliom dešimtim litų,šiaip dar turi reikšmės kur registruota mašina,jei vln,tai kainos tokios kaip rašiau,jei kituose miestuose kaina būyų mažesnė.

Dėkui Sheeva labai,o būna,kad draudėjai nuolaidėlę padaro kokią nors?
Atsakyti
QUOTE(ROMA'ntike @ 2006 08 07, 20:28)
Dėkui Sheeva labai,o būna,kad draudėjai nuolaidėlę padaro kokią nors?

Taip,padaro
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2006 08 07, 19:51)
Taip,padaro
  rolleyes.gif

O kiek maždaug procentų,aišku jeigu ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ROMA'ntike @ 2006 08 08, 10:49)
O kiek maždaug procentų,aišku jeigu ne paslaptis blush2.gif

Savo šeimos nariams turiu teisę daryti 50 procentų nuolaidą,bičiuliams kuklesnė 20 procentų nuolaidėlė.

Papildyta:
QUOTE(iride @ 2006 08 06, 21:46)
Man irgi įdomu pasidarė. Neturiu ko paklausti, gal man padėsi, kaip dirbanti draudimo firmoj. Paskutinis draudimas buvo Balticums, 65 litai. Dvi avarijos per dvi savaites, stažas 5 metai. Kiek girdėjau sekantis draudimas bus brangiau. O kiek? Draudžiuos trims mėnesiams, gal išeina brangiau, bet iš karto ne taip jaučiasi.

Pasitikslinau dėl tavo situacijos,reikalas toks:
Jei būsi pripažinta vienos avarijos kaltininke,tai draudimas kainuos keturiasdešimt procentų brangiau draudimo sumos,jei būsi pripažinta abiejų avarijų kaltininke teks mokėt septyniasdešimt procentų brangiau,jei tau nėra dvidešimt penkių metų,teks paklot visų šimta procentų,pateiksiu pavyzdį:
jei mašinos variklis 1,8 vairuotojui neturinčiam dvidešimt penkerių ir padariusiam dvi nesunkias avarijas metų bėgyje už du mėnesius draudimo tektų sumokėt 156 lt,jei jo mašina registruota ne Vilniuj ir jis turi tris metus stažo.
Po metų nuo paskutinio autoįvykio papildomai mokėti nebereikėtų.
Jei drausies kitame draudime ir nutilėsi apie auto avarijas,įvykus auto įvykiui negautum nė cento.
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2006 08 08, 15:17)
Jei drausies kitame draudime ir nutilėsi apie auto avarijas,įvykus auto įvykiui negautum nė cento.

o ba na blink.gif gal galėtum smulkiau... tarkim jei buvo avarija 2006 metų sausio mėnesį (mes kaltininkai) ir po to, kai liepą baigėsi draudimas apsidraudėm kitam draudime ir dėl avarijų niekas nieko neklausė, tai dabar jei padarom avariją kas mum tada bus? o jei į mus įvažiuoja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2006 08 08, 15:17)
Savo šeimos nariams turiu teisę daryti 50 procentų nuolaidą,bičiuliams kuklesnė 20 procentų nuolaidėlė.

O tai tada gaunasi 510 - 20%=408 lt. blush2.gif
Tai reikia tapti kokios nors draudėjos bičiule blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ROMA'ntike: 09 rugpjūčio 2006 - 12:33
QUOTE(*VICI* @ 2006 08 08, 19:57)
o ba na blink.gif gal galėtum smulkiau... tarkim jei buvo avarija 2006 metų sausio mėnesį (mes kaltininkai) ir po to, kai liepą baigėsi draudimas apsidraudėm kitam draudime ir dėl avarijų niekas nieko neklausė, tai dabar jei padarom avariją kas mum tada bus? o jei į mus įvažiuoja? unsure.gif

Draudėjai dažnai nepaklausia,ar buvo avarijų,jei pirmą kartą draudžiatės draudime,kompiuteryje norodo,ar kita firma mokėjo už padaryta žala,jei toje draudiesi,kuri jau mokėjo draudimą,kompe šie duomenys turi būti,tačiau ne visos panelės pasižiūri,jei Balticume draudėtės ir nepranešėt apie padaryta avarija,didelė tikimybė,jog padarius auto įvykį,ši firma atsisakys padengt nuostolius.Jei įvykus auto įvykiui,kaltė bus priskirta kitam asmeniui,ji draudusi firmą žala padengs
Atsakyti
Sheeva, o kas dabar per akcija - jei draudies balticums draudime, į iki premia kortelę gauni 25 lt. Parašyta, kad daugiau info www.baltikums.lt, tačiau ten tokios informacijos nėra. Tai kas čia per akcija?
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2006 08 09, 14:21)
Draudėjai dažnai nepaklausia,ar buvo avarijų,jei pirmą kartą draudžiatės draudime,kompiuteryje norodo,ar kita firma mokėjo už padaryta žala,jei toje draudiesi,kuri jau mokėjo draudimą,kompe šie duomenys turi būti,tačiau ne visos panelės pasižiūri,jei Balticume draudėtės ir nepranešėt apie padaryta avarija,didelė tikimybė,jog padarius auto įvykį,ši firma atsisakys padengt nuostolius.Jei įvykus auto įvykiui,kaltė bus priskirta kitam asmeniui,ji draudusi firmą žala padengs

ne ne schmoll.gif mes dabar apsidraudėm Ergo Lietuva, nebe Balticume, tai ir sakau, negi dabar jeigu ką Ergo nuo mūsų nusisuks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 08 09, 19:38)
ne ne schmoll.gif mes dabar apsidraudėm Ergo Lietuva, nebe Balticume, tai ir sakau, negi dabar jeigu ką Ergo nuo mūsų nusisuks unsure.gif

Nesu 100 procentų garantuota,bet manau,jog Ergo sužinoję,jog nepranešėt apie prieš tai buvusį auto įvykį noriai mokėtų pinigus.Balticums tikrai nesumokėtų.
Šiaip,bet kokia draudimo firma atlygina labaaai nenoriai žala,o ją stengiasi sumažint iki minimalios sumos.

Papildyta:
QUOTE(Kira @ 2006 08 09, 15:26)
Sheeva, o kas dabar per akcija  - jei draudies balticums draudime, į iki premia kortelę gauni 25 lt. Parašyta, kad daugiau info www.baltikums.lt, tačiau ten tokios informacijos nėra. Tai kas čia per akcija?

Manęs kol kas apie tokią akciją nieks neperspėjo,negaliu žinot,gal draudimo centre vykdomi tokie pinigų pervedimai arba bankas perveda pagal sutarti,aš tik žmones "nugręžiu" už draudimą.
Atsakyti
QUOTE(Agniecka @ 2006 07 16, 22:54)
Sveikuciai!!! Labai domina dabartines draudimo kainos . Turiu omeni ta privaloma draudima. Girdejau kad labai pbrango . Cia gandas ar tikra tiesa!!!! Aciu
schmoll.gif

kai paskaitau foruma, man plaukai siausiasi del nusisnekejimu ir nezinanciu komentaru.
jei kyla klausimu, klausk manes, gali paskambint. dirbu draudimo brokere, esu licencijuota, darbas su absoliuciai visom draudimo rusim tiek negyvybes tiek gyvybes ir VISOM draudimo bendrovem. tiek trumpai, gincytis del nesamoniu kurias perskaitau, tiesiog nebeturiu jegu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sheeva @ 2006 08 07, 20:51)
Taip,padaro
  rolleyes.gif

Panasu, kad dirbat "
Baltikumse"
Beje, DRAUDEJAI nuolaidu negali daryt, jie jas nori gauti, o daryt nuolaidas gali DRAUDIKAI tongue.gif
Atsakyti