Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(BAiste @ 2015 08 29, 17:23)
Sveikos.
Gal kuri padeliotu kortas, kaip seksis vienai porai. Mergina N, vyriskis Z.
Aciu 4u.gif

Seksis gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 18:47)
Seksis gerai 4u.gif

Aciu uz greita atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Avietine Delcia,

Gal paziuretumet ir man smile.gif ? Demesi vel pradejo rodyti vaikinas is praeities,komplimentai,neva ilgisi..... Kokie jo ketinimai?Jis dar man kazka jaucia?Mums dar kas iseitu?
Dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 11:31)
Iš tikro, tai gimtadienius ir vertėtų praleisti ne triukšmingoje aplinkoje, o ramybėje, susitelkime. Aš pvz niekada jų nešvenčiu. Nebent simboliškai, bet jokių balių-festivalių. Prieš gimtadienius žmonės dažnai "serga" emociškai.

As savo gimtadieni atsvenciau sveisdama namus,tiek energijos ir noro thumbup.gif aisku pavakari sulaukiau sveikintoju,bet ramiai,sampano taure ir tortas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiper: 29 rugpjūčio 2015 - 19:04
QUOTE(wiper @ 2015 08 29, 20:03)
As savo gimtadieni atsvenciau sveisdama namus,tiek energijos ir noro  thumbup.gif  aisku pavakari sulaukiau sveikintoju,bet ramiai,sampano taure ir tortas.

Su gimtadieniu, wiper! Linkiu būti mylinčiai ir mylimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Nežinau ar čia korektiškas klausimas bus ar ne. Bet ar yra Klaipėdoje koks rimtas tarologas, norėčiau sužinoti kas laukia manęs ateityje. Monėjote, kad ekstrasensų Lietuvoje nėra, tai greičiausiai žinote ir visus kortų dėliotojus. Ir iš vis nuo ko prilauso, kad vieniems pildosi pranašystės, o kitiems - ne.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 19:12)
Su gimtadieniu, wiper! Linkiu būti mylinčiai ir mylimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

Aciu,labai taiklus palinkejimas.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 21:12)
Su gimtadieniu, wiper!
user posted image

Prisidedu prie sveikinimu mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O pvz jusu spalvos neveikia?as nekenciu oranzines..o vat sita geltona puokste tokia sviesi,gaivi pasirode,net akys prisimerke beziurint..megstamiausia zalia ir visi jos atspalviai.
Papildyta:
[quote=BAiste,2015 08 29, 19:22]
Aciu
Atsakyti
Och, tai bent pataikiau su puokštike karsta.gif

Veikia, žinoma, veikia. Aš mėgstu žemės spalvas. Santūrias, šaltas. Nemėgstu ryškių, neoninių. Išskirčiau nebent rožinę, kuri man kartais visai gerai susižiūri aprangoje, jei yra įkomponuotai saikingai ir skoningai. Šiaip beveik visą laiką rengiuosi juodai, bet, kadangi dirbu visažiste, mėgstu ryškiau pasidažyti. Išryškinu lūpas arba akis net eilinę dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 29 rugpjūčio 2015 - 19:29
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 19:29)
Och, tai bent pataikiau su puokštike karsta.gif

Veikia, žinoma, veikia. Aš mėgstu žemės spalvas. Santūrias, šaltas. Nemėgstu ryškių, neoninių. Išskirčiau nebent rožinę, kuri man kartais visai gerai susižiūri aprangoje, jei yra įkomponuotai saikingai ir skoningai. Šiaip beveik visą laiką rengiuosi juodai, bet, kadangi dirbu visažiste, mėgstu ryškiau pasidažyti. Išryškinu lūpas arba akis net eilinę dieną.

As prisipazinsiu,nemoku makiazo darytis.. doh.gif bet reiketu pasimokinti,nes esu blankios isvaizdos.
Atsakyti
Išmokti dėl savęs dažytis nėra sunku, internete daug pamokėlių. Greit prakustumėte 4u.gif Pas mane beveik visi pinigai išeina ant žvakių, ezoterinių reikmenų ir kosmetikos. Na dar ant drabužių. Nebūčiau venera svarstyklėse doh.gif
Atsakyti