Gal paziuretumet ir man smile.gif ? Demesi vel pradejo rodyti vaikinas is praeities,komplimentai,neva ilgisi..... Kokie jo ketinimai?Jis dar man kazka jaucia?Mums dar kas iseitu? Dekinga.
Iš tikro, tai gimtadienius ir vertėtų praleisti ne triukšmingoje aplinkoje, o ramybėje, susitelkime. Aš pvz niekada jų nešvenčiu. Nebent simboliškai, bet jokių balių-festivalių. Prieš gimtadienius žmonės dažnai "serga" emociškai.
Nežinau ar čia korektiškas klausimas bus ar ne. Bet ar yra Klaipėdoje koks rimtas tarologas, norėčiau sužinoti kas laukia manęs ateityje. Monėjote, kad ekstrasensų Lietuvoje nėra, tai greičiausiai žinote ir visus kortų dėliotojus. Ir iš vis nuo ko prilauso, kad vieniems pildosi pranašystės, o kitiems - ne.
O pvz jusu spalvos neveikia?as nekenciu oranzines..o vat sita geltona puokste tokia sviesi,gaivi pasirode,net akys prisimerke beziurint..megstamiausia zalia ir visi jos atspalviai. Papildyta:
[quote=BAiste,2015 08 29, 19:22]
Aciu
Veikia, žinoma, veikia. Aš mėgstu žemės spalvas. Santūrias, šaltas. Nemėgstu ryškių, neoninių. Išskirčiau nebent rožinę, kuri man kartais visai gerai susižiūri aprangoje, jei yra įkomponuotai saikingai ir skoningai. Šiaip beveik visą laiką rengiuosi juodai, bet, kadangi dirbu visažiste, mėgstu ryškiau pasidažyti. Išryškinu lūpas arba akis net eilinę dieną.
Veikia, žinoma, veikia. Aš mėgstu žemės spalvas. Santūrias, šaltas. Nemėgstu ryškių, neoninių. Išskirčiau nebent rožinę, kuri man kartais visai gerai susižiūri aprangoje, jei yra įkomponuotai saikingai ir skoningai. Šiaip beveik visą laiką rengiuosi juodai, bet, kadangi dirbu visažiste, mėgstu ryškiau pasidažyti. Išryškinu lūpas arba akis net eilinę dieną.
Išmokti dėl savęs dažytis nėra sunku, internete daug pamokėlių. Greit prakustumėte Pas mane beveik visi pinigai išeina ant žvakių, ezoterinių reikmenų ir kosmetikos. Na dar ant drabužių. Nebūčiau venera svarstyklėse