Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 19:38)
Išmokti dėl savęs dažytis nėra sunku, internete daug pamokėlių. Greit prakustumėte 4u.gif Pas mane beveik visi pinigai išeina ant žvakių, ezoterinių reikmenų ir kosmetikos. Na dar ant drabužių. Nebūčiau venera svarstyklėse doh.gif

Zvakes deginat su tikslu?ar kaip malonu fona?
Atsakyti
QUOTE(wiper @ 2015 08 29, 21:05)
Zvakes deginat su tikslu?ar kaip malonu fona?

Įvairiais ezoteriniais tikslais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 21:29)
Och, tai bent pataikiau su puokštike karsta.gif

Veikia, žinoma, veikia. Aš mėgstu žemės spalvas. Santūrias, šaltas. Nemėgstu ryškių, neoninių. Išskirčiau nebent rožinę, kuri man kartais visai gerai susižiūri aprangoje, jei yra įkomponuotai saikingai ir skoningai. Šiaip beveik visą laiką rengiuosi juodai, bet, kadangi dirbu visažiste, mėgstu ryškiau pasidažyti. Išryškinu lūpas arba akis net eilinę dieną.

As isvis nesidazau ... nemoku.. nu tusas nebent smile.gif bet kaip noreciau save ismokt padazyt... subtiliai taip. Et...
Papildyta:
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 21:38)
Išmokti dėl savęs dažytis nėra sunku, internete daug pamokėlių. Greit prakustumėte 4u.gif Pas mane beveik visi pinigai išeina ant žvakių, ezoterinių reikmenų ir kosmetikos. Na dar ant drabužių. Nebūčiau venera svarstyklėse doh.gif

O kaip zinot kur kas kame? Kad svarstykle zinau wink.gif o kas dar ir kur nelabai suprantu kur ziuret?!
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 08 29, 21:46)
As isvis nesidazau ... nemoku.. nu tusas nebent smile.gif  bet kaip noreciau save ismokt padazyt... subtiliai taip. Et...
Papildyta:
O kaip zinot kur kas kame? Kad svarstykle zinau wink.gif o kas dar ir kur nelabai suprantu kur ziuret?!

Pagal tikslią gimimo datą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wiper @ 2015 08 28, 23:13)
Labas.sunkus tas metas pries gimtadieni,ar jum tai veikia?dziaugtis nelabai yra kuom..na yra,tik vienas dalykas del kurio jauciuosi laiminga.

Sveika, mano gimtadienis irgi arteja ir tikrai veikia - labai sunku, vieni nesusipratimai su artimaisiais, draugais, bendradarbiais. Kosmaras kazkoks, greiciau ateitu ir praeitu tas gimtadienis. Nors noro svesti nera jokio - buvo siaubingi metai, ir mano gimtadienyje nebus zmogaus, su kuriuo labiausiai ji noreciau atsvesti. Guodziuosi posakiu: Viskas praeina, ir tai praeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adriana Lee: 29 rugpjūčio 2015 - 21:35
QUOTE(Adriana Lee @ 2015 08 29, 22:18)
Sveika, mano gimtadienis irgi arteja ir tikrai veikia - labai sunku, vieni nesusipratimai su artimaisiais, draugais, bendradarbiais. Kosmaras kazkoks, greiciau ateitu ir praeitu tas gimtadienis. Nors noro svesti nera jokio - buvo siaubingi metai, ir mano gimtadienyje nebus zmogaus, su kuriuo labiausiai ji noreciau atsvesti. Guodziuosi posakiu: Viskas praeina, ir tai praeis.

Adriana console.gif 4u.gif

Dviejų širdžių ištikima draugystė
Jokių nepaiso kliūčių kelyje.
Juk meilė dar – ne meilė, jeigu ją
Sutriuškina klasta ir išdavystė.
Atsakyti
[quote=Avietinė Delčia.,2015 08 29, 22:39]
Aciu uz soneta, grazu smile.gif . Buvau siandien baznycioj, pasimeldziau ir uzdegiau zvakute. Paprasiau stiprybes. Darbe prasidejo pagaliu kaisiojimai i ratus, dar tas asmeninis gyvenimas doh.gif Pradejau ieskoti buto, reikia man savo erdves.
Cia ziuriu temute verda, merginos diskutuoja, guodziasi ir praso pagalbos, veiksmas vyksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adriana Lee: 29 rugpjūčio 2015 - 21:46
Planuoji butą pirkti?
Atsakyti
Sveikos,aš su prašymu-klausimu -
po audrų uraganų ir žemės drebėjimų gyvenime atėjo tyla ir ramybė,net spengia ausyse...čia perkeltine prasme,žinoma.Praeitis liko praeičiai.O tą ramybę,kuri mane visai tenkina,aplinkiniai vis įkalbinėja keisti,atseit reikia permainų,nes taip ir dulkės padengs gyvenimą storu sluoksniu biggrin.gif Keist gyvenamą vietą,dar ką nors,ieškoti kažko...o mano vidinis balsas sako palikt viską kaip yra ir laukti,laukti kantriai,kol ateis tai,kas likimo skirta.Gal tai viso labo apatija ar net tinginystė?
kaip mano situaciją rodo kortos?ar aš teisi nieko nedarydama ir laukdama pokyčių,o gal turėčiau tikrai kažką keist iš esmės,kad ir gyvenamą vietą?

Jaučiuosi keistai panirusi į apmąstymų gelmes,todėl ir klausimai tokie keisti,bet kaip be būtų,labai ačiū iš anksto už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 12:00)
Sveiki, nemanau, kad jūs ten jausitės labai labai blogai, bet tikėtina, kad šventėje įvyks konfliktas dėl kokios visiškos nesąmonės, lygioje vietoje.

Labai aciu uz atsakyma. Belieka tiketis, kad tas konfliktas nebus susijes su manim.

Grazaus Jums paskutinio vasaros savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 22:55)
Planuoji butą pirkti?

Taip, su paskola. Tai kai atsirinksiu du varinatus, paklausiu kuri pirkt jusu, kad neapgautu;) nes viena viskA darysiu - nuo suradimo iki dokumentu tvarkymo, baisoka truputi, bet busiu drasi:)
Atsakyti
Wiper, sveikinimai mirksiukas.gif

Atsakyti