Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(allberto @ 2015 08 31, 19:56)
Jau anksčiau atkreipiau dėmesį, kad tokiais tempais gali prasidėti klausimai:

jau eiti pasisioti, ar dar ne?

praeitą kartą nenuėjau. Tai gal dabar jau reikėtų eiti?

...

doh.gif

drinks_cheers.gif joooo, jau antra kart pritariu Tau, rimtai kad paskyde smegenys kai kuriom. negerbia tarologiu ir saves doh.gif
Atsakyti
as del to ir esu stipriai nusedusi. ir jau ilgai.
Atsakyti
Nu man jau geda uz kitus.... kaip sitaip galima, gerai kazkuri sake, kad kitos jau nores atsiklaust ar sisiot galima... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
labai atsiprasau . As tik dabar pamaciaukad klausimu apie vaikus neatsakineja. Ir gaila ir nuosirdziai suprantukad tai sunku
Atsakyti
Siulau abiem tarologem pailseti nuo kortu ir klausimu, kurie cia niekada nesibaigia. Avietine, visada bus nepatenkintu zmoniu, kad ir kiek besistengtum. Tu nieko niekam neprivalai, juolab uz aciu! Reikia ismokti atsiriboti nuo piktu, reikalaujanciu jiems padeti "tuoj pat cia ir dabar" personu. Kitavertus, gal jie tikrai nuosirdziai mano, kad cia 1 min darbas ir tarologes is neturejimo ka veikti sedi temoje. Reikia tokiems grieztai ir aiskiai pasakyti NE! Suprantama, kad skaudu ir pikta kai taip elgiasi. Pailsek, netikrink pasto kuri laika ir sugrizk cia, labai lauksime;) Bent pasisveikinti uzsuk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elvega @ 2015 08 31, 19:59)
drinks_cheers.gif  joooo, jau antra kart pritariu Tau, rimtai kad paskyde smegenys kai kuriom. negerbia tarologiu ir saves  doh.gif

Pritariu, mane irgi stebina klausimai apie kiekviena berna kuris pamerke aki ar apie nora suzinoti kaip seksis vaikinui x su mergina Y , kurie klausianciajam nei seima , nei artimi zmones, o smalsumas tiesiog.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adriana Lee: 31 rugpjūčio 2015 - 22:32
QUOTE(Adriana Lee @ 2015 09 01,
[cool.gif
Papildyta:[/b]

Pritariu, mane irgi stebina klausimai apie kiekviena berna kuris pamerke aki ar apie nora suzinoti kaip seksis vaikinui x su mergina Y , kurie klausianciajam nei seima , nei artimi zmones, o smalsumas tiesiog.

Parasiau jum i az jei mane turejot galvoj 4u.gif
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif

Su rugsėjo 1 Jus ir vaikučius Jūsų wub.gif

Matau verda temukė komentarais kaip ir dažnai ...tai nirmalu tarp moterų ,kvaksinčių buvo ir bus tongue.gif

Avietine delčia, Jūs pati spręskit kam atsakyti kam ne ( pasilikit sau tokią teisę) ..o privat būtinai turėtų būti mokamas.Juk viskas kas yra privatu yra mokama mirksiukas.gif Pailsėkit dabar kurį laiką ir grįžkit, Jūs ir Amariliai reikalingos čia ,yra juk tikrai svarbių žmonėms klausymų.

Na o man 10 d liko...siaubas kaip laikas bėga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 01, 13:57)
Sveikos rolleyes.gif

Su rugsėjo 1 Jus ir vaikučius Jūsų  wub.gif
Matau verda temukė komentarais kaip ir dažnai ...tai nirmalu  tarp moterų ,kvaksinčių buvo ir bus  tongue.gif

Avietine delčia,  Jūs pati spręskit kam atsakyti kam ne ( pasilikit sau tokią teisę) ..o privat būtinai turėtų būti mokamas.Juk viskas kas yra privatu yra mokama  mirksiukas.gif Pailsėkit dabar kurį laiką ir grįžkit, Jūs ir Amariliai reikalingos čia ,yra juk tikrai svarbių žmonėms klausymų.
Na o man 10 d liko...siaubas kaip laikas bėga  unsure.gif

Pritariu kad atsakyti tik i klausimus kuriuos norite/matote svarbą. Ir niekas negfali priekaistauti, pirmam psl parasykite tai ir viskas.
Atsakyti
[quote=Ritandra,2015 09 01, 10:09]
<!--QuoteBegin-Adriana Lee+2015 09 01,
[b--><div class='quotetop'>QUOTE(Adriana Lee @ 2015 09 01,
[cool.gif</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Papildyta:[/b]

[/quote]

Parasiau jum i az jei mane turejot galvoj 4u.gif
[/quote]
Ne jus, tikrai;) atrasiau jums kai ka. O siaip stiprybes ir sekmes! 4u.gif
Atsakyti

vadinasi jau tema sita galima pamirsti? verysad.gif
Atsakyti
Duokit zmonem pailseti. Ir vel savotiskas spaudimas "jau galima pamirst" . norit pamirskit norite ne, jusu reikalas cia.

Sita tema gyva buvo ne tik del kortu metimo, taip kad galima bendrauti o Avietine Delcia su Amarile prisijungs kada jos nores.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 02, 11:15)
Duokit zmonem pailseti. Ir vel savotiskas spaudimas "jau galima pamirst" . norit pamirskit norite ne, jusu reikalas cia.

Sita tema gyva buvo ne tik del kortu metimo, taip kad galima bendrauti o Avietine Delcia su Amarile prisijungs kada jos nores.

kodel iskart uzsipuolat mane? nebuvo adresuota butent Avietinei delciai ar Amarilei...

as kalbejau bendrai...
Atsakyti