ne i tema
Dziugu, kad pokalbiai vyksta
ne i tema
nezinau kur det vestuviu nuotraukas, su vyru esam issiskyre, bet sunaikint nesinori, vaikas vis pavarto susirades
manau, kad naikint neverta
gal pakelsiu kur aukstai, ir tiek
ne i tema
Gal kazkas ismestu kortas.
Buciau labai dekynga. Ar mum pavyks isigyti busta,bent per siuos 2015m? Jau puse metu nerandam sau tinkamo varianto.
Kaip tycia,atrodo is skelbimo nu jau sitas tikrai tiks. Nuvaziuojam ir vis kas netinka.
Na va, perskaiciau visa tema, nes biski atitrukusi buvau
Dar karteli sveikos
Briunete laikosi pakankamai gerai, malonu, kad prisimenat
Zinokit po kraustymosi tarsi atgimiau. Net nezinojau, kad vidine savijauta gali taip pasikeisti per viena diena. Viskas atrodo pagaliau pradejo stoti i savo vietas, vel viska sudeliojau, vel jauciu zeme po kojom ir vel turiu plana (kur gi tokia realiste kaip as gyvens be plano
).
Net pagalvoti negalejau, kad dirbate toki darba. As dievinu viska kas susije su makiazu ir kosmetika. Man malonuma teikia tiesiog kosmetiniu priemoniu ciupinejimas, bandymas, uostymas
Baisu pagalvoti kokia dalis atlyginimo nueina kosmetikai
Kai busiu didele ir turtinga butinai nueisiu i kokius rimtesnius kursus
Jau kazka turi pasirinkus?
Nebijok, tie formalumai nera tokie baisus kaip atrodo pradzioj. Viskas kurkas paprasciau
Avietine, neiseik
Jei nesinori delioti kortu, tai nedeliok. Bet tiesiog buk sitoje temoje.
Man bendrai sita tema tokia atgaiva sielai. Taip faina paskaityti jusu patarimus, pastabas, patirti
Dar karteli sveikos
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 17:15)
Kažin kaip briunetė laikosi? neapsireiškia paskutiniu metu.
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 20:29)
Net pagalvoti negalejau, kad dirbate toki darba. As dievinu viska kas susije su makiazu ir kosmetika. Man malonuma teikia tiesiog kosmetiniu priemoniu ciupinejimas, bandymas, uostymas
QUOTE(Adriana Lee @ 2015 08 30, 08:10)
Taip, su paskola. Tai kai atsirinksiu du varinatus, paklausiu kuri pirkt jusu, kad neapgautu;) nes viena viskA darysiu - nuo suradimo iki dokumentu tvarkymo, baisoka truputi, bet busiu drasi:)
Jau kazka turi pasirinkus?
Nebijok, tie formalumai nera tokie baisus kaip atrodo pradzioj. Viskas kurkas paprasciau
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 31, 19:37)
Sveikos. Tiesą sakant, nežinau, ar noriu dar likti šioje temoje.
Avietine, neiseik
Man bendrai sita tema tokia atgaiva sielai. Taip faina paskaityti jusu patarimus, pastabas, patirti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 09 02, 21:25)
Na va, perskaiciau visa tema, nes biski atitrukusi buvau
Dar karteli sveikos
Zinokit po kraustymosi tarsi atgimiau. Net nezinojau, kad vidine savijauta gali taip pasikeisti per viena diena. Viskas atrodo pagaliau pradejo stoti i savo vietas, vel viska sudeliojau, vel jauciu zeme po kojom ir vel turiu plana (kur gi tokia realiste kaip as gyvens be plano
).
Ar tikrai tik butas kaltininkas, kad geriau jautiesi?
Baisu pagalvoti kokia dalis atlyginimo nueina kosmetikai
Kai busiu didele ir turtinga butinai nueisiu i kokius rimtesnius kursus
Man lygiai taip pat patinka uostineti, ziurineti, bandyti naujas priemones, modeliuoti sau veida. Tik kad ryte laiko daug nera, as didele miegale- persibraukiu akis piestuku, kuris man A MUST ir jei speju dar lupas ryskiau padazau, viskas. Kai buvau jaunesne su pilnu makiazu eidavau is namu:) Dabar jauciuos ir taip grazi. Man praktiskai uztektu tik akiu piestuko:)Beje, Avietine, kuriam mieste gyvenat? Jei manajam, kai butu proga, ateiciau makiazo pasidaryti, jeigu sutiktumet:) Tikiuosi proga bus gera- pvz mano vestuves:)
Jau kazka turi pasirinkus? Konkreciai dar ne, tik dairausi:) formalumus kai tvarkysiu pasitarsiu su teisininkais, tikrai siais laikais baisu suklyst ir save 30 metu pasmerkt.[/color][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue]
Avietine, neiseik
Jei nesinori delioti kortu, tai nedeliok. Bet tiesiog buk sitoje temoje.
Dar karteli sveikos
Ar tikrai tik butas kaltininkas, kad geriau jautiesi?
Jau kazka turi pasirinkus? Konkreciai dar ne, tik dairausi:) formalumus kai tvarkysiu pasitarsiu su teisininkais, tikrai siais laikais baisu suklyst ir save 30 metu pasmerkt.[/color][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue]
Avietine, neiseik
Labai pritariu, Briunetei, tikrai Avietine pasilik cia su mumis bent pabendrauti:)
QUOTE(eglvalc @ 2015 09 02, 17:03)
toki tikrai nejaukuma duoda....aciu uz patarima,sudeginsiu tada....
o asmeninius tuos klausimus, greiciau patarimus gal galima asmeniskai parasyt?
o asmeninius tuos klausimus, greiciau patarimus gal galima asmeniskai parasyt?
Trukt už vadžių vėl iš pradžių-tai tas pats energetinis vampyravimas kai nesi pažįstamas asmeniškai o prašai asmeniškai patarimų ir pas ką -pas tarologes,nu tai ir arkliui aišku kad ji ims kortas.aš noriu paklausti-kai klausiama banalaus dalyko su klausimo pradžia-ar galėsite pažiūrėti ar pažiūrėkit,atsakyti vie žodžiu -nežiūrėsiu arba negaliu,į klausimą kodel atsakyti-taip nusprendžiau.Gal yra kokia etika verčianti atsakinėti ,teisintis ar aiškintis
Atsiprašau už klaidas nes iš telefono sunku rašyti o ir su regėjimu šiaip sau
QUOTE(Andro @ 2015 09 02, 22:22)
Trukt už vadžių vėl iš pradžių-tai tas pats energetinis vampyravimas kai nesi pažįstamas asmeniškai o prašai asmeniškai patarimų ir pas ką -pas tarologes,nu tai ir arkliui aišku kad ji ims kortas.aš noriu paklausti-kai klausiama banalaus dalyko su klausimo pradžia-ar galėsite pažiūrėti ar pažiūrėkit,atsakyti vie žodžiu -nežiūrėsiu arba negaliu,į klausimą kodel atsakyti-taip nusprendžiau.Gal yra kokia etika verčianti atsakinėti ,teisintis ar aiškintis
labia negrazu is jusu puses, nes manes nepazystat ir nezinot ko noiu as paklausti....negrazu smeizti zmogu taip...
Papildyta:
QUOTE(eglvalc @ 2015 09 02, 22:40)
labia negrazu is jusu puses, nes manes nepazystat ir nezinot ko noiu as paklausti....negrazu smeizti zmogu taip...
kadangi matau kad greiciau cia mane sukapos gabaliukais negu graziai priims tai rasau cia...
as norejau pasiklausti del mirusiu zmoniu daiktu aplamai ar galima laikyti ir ko nepatartina,kas galetu nesti bloga aura namuose...jei galite pasau pasakykite,kaip galima namus apvalyti ir kurie budai yra tikrai verti demesio.
taip pat mano gyvenimo situacija buvo ne islengvuju...todel teko kreiptis pas tarologe, klausti norejau kiek laiko paklaida galetu buti? klasta buvo iki 3 menesiu...nenoriu labai plestis su savo asmniskumais, todel ir norejau asmenine zinute rasyti kad galeciau palciau pasakoti...
aciu kitoms merginoms,kurios siltai prieme
QUOTE(Adriana Lee @ 2015 08 30, 08:10)
Taip, su paskola. Tai kai atsirinksiu du varinatus, paklausiu kuri pirkt jusu, kad neapgautu;) nes viena viskA darysiu - nuo suradimo iki dokumentu tvarkymo, baisoka truputi, bet busiu drasi:)
Drąsos reikia, bet viskas įgyvendinama
QUOTE(Andro @ 2015 09 02, 22:22)
Gal yra kokia etika verčianti atsakinėti ,teisintis ar aiškintis
ne etika, cia nemokejimas pasakyti "ne" ir siaip va, gera sirdis
o kam i privat? jeigu tokio tipo klausimai, kaip apie nuotrauku laikyma ar pan, taigi cia galima, galbut dar kam nors pravers. taip, jei privat, tai jau klausimai kitokie greiciausiai. ir tada taip, jau imt kortas. kai matau reikala, as pati i privat atsakau, vietoj temos. taip buna retai. isimtys. arba toms, su kuriom seniai bendrauju ir kurios zinau, nepiktnaudziauja tuo. arba susitarimas del paslaugos uz atlygi. arba feedback, kurio viesai nesinori det. vat sitiem dalykam privat.
Papildyta:
QUOTE(eglvalc @ 2015 09 02, 22:46)
Papildyta:
kadangi matau kad greiciau cia mane sukapos gabaliukais negu graziai priims tai rasau cia...
as norejau pasiklausti del mirusiu zmoniu daiktu aplamai ar galima laikyti ir ko nepatartina,kas galetu nesti bloga aura namuose...jei galite pasau pasakykite,kaip galima namus apvalyti ir kurie budai yra tikrai verti demesio.
taip pat mano gyvenimo situacija buvo ne islengvuju...todel teko kreiptis pas tarologe, klausti norejau kiek laiko paklaida galetu buti? klasta buvo iki 3 menesiu...nenoriu labai plestis su savo asmniskumais, todel ir norejau asmenine zinute rasyti kad galeciau palciau pasakoti...
Papildyta:
ai, nieko ji nesmeizia, Andro nevynioja vaton to, ka galvoja.
nagi, ziurekite, kas tie mirusieji, kuriu daiktus namuose turite. veidrodziu visokiu itin nepatartina, mirusiu rubus nesiot, papuosalus ir t.t. jeigu aiskiai jauciate, kad kazkokie dar mirusio daiktai Jums sukelia nemalonius jausmus, na ir nereikia ju laikyti. valymas yra cerkvine zvake - vienas metodu, pasiteisinantis. kitas dalykas - zmogaus energetika visada yra stipresne nei daikto ir per kuri laika daiktai prisigeria energetikos zmoniu, pas kuriuos jie yra. kaip kad mano knygu kalnas - tvora is mociutes buto, stovejo ilgai ilgai, net po valymo. kruvos - tvoros pavidalu. kol netapo "mano". Dabar viskas lentynose.
Antikvariniai visokie dalykai nerekomenduojami, nes Jus nezinosite, kas su tais daiktais gyveno ir ko ten nutiko. Del veidrodziu is vis yra atskira tema, as net nenoreciau pasakoti cia visko. Tiesiog geriau ju nereik svetimu, anei mirusiu, anei gyvu zmoniu.
del laiko. vat patingejau sikart parasyti apie tai temos pradzioje. laiko nustatymas Taro kortomis yra absoliuciai nepatikimas dalykas, isskyrus atvejus, kai zmogus jau "stovi ant begiu" ir veikia labai aiskiai ir tikslingai toj srity, apie kuria laiko klausia. To laiko nustatymo yra keli metodai, cia nereikalinga net interpretacija jokia, nieko nereik, tiesiog zinot tuos metodus, jie primityvus. ir todel jie neduoda jokio garantuoto atsakymo.
na, jeigu norite issipasakoti kazka, kas Jums ten nutiko ir kas ka privarazino, jei neduoda ramybes, rasykite tuomet AZ.
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 02, 23:03)
na, jeigu norite issipasakoti kazka, kas Jums ten nutiko ir kas ka privarazino, jei neduoda ramybes, rasykite tuomet AZ.
Bet šitai,kaip pasakytų bet kuri iš mudviejų dukrų- mane nužudė.Tau mažai ?Nors gal pažiūrėjai į Taro ir matai ką reikia daryt.
QUOTE(Andro @ 2015 09 02, 23:25)
Bet šitai,kaip pasakytų bet kuri iš mudviejų dukrų- mane nužudė.Tau mažai ?Nors gal pažiūrėjai į Taro ir matai ką reikia daryt.
ne, neziurejau. nemanau, kad reikes jai ziuret Taro. Cia irgi buvo keli atvejai, kai ateina kas nors, kam priburta neminesimpavardziunesnegrazu bbz ko apie prakeiksmus, vaiku mirtis ir panasiam stiliuke, nereik kortu ziuret, kad matyt, jog prisneketa nesamoniu arba tragiskai pazeista burimo etika (o ja pazeidineja tos, kurios sneka nesamones, visumiestubureju lygmeny). Gal geda tai pasakot. Nu maza ka.