QUOTE(Andro @ 2015 09 02, 22:22)
Gal yra kokia etika verčianti atsakinėti ,teisintis ar aiškintis
ne etika, cia nemokejimas pasakyti "ne" ir siaip va, gera sirdis

nu mano dar kaip mano, visko buna, bet Avietine tikrai bozyj oduvanchik
o kam i privat? jeigu tokio tipo klausimai, kaip apie nuotrauku laikyma ar pan, taigi cia galima, galbut dar kam nors pravers. taip, jei privat, tai jau klausimai kitokie greiciausiai. ir tada taip, jau imt kortas. kai matau reikala, as pati i privat atsakau, vietoj temos. taip buna retai. isimtys. arba toms, su kuriom seniai bendrauju ir kurios zinau, nepiktnaudziauja tuo. arba susitarimas del paslaugos uz atlygi. arba feedback, kurio viesai nesinori det. vat sitiem dalykam privat.
Papildyta:
QUOTE(eglvalc @ 2015 09 02, 22:46)
labia negrazu is jusu puses, nes manes nepazystat ir nezinot ko noiu as paklausti....negrazu smeizti zmogu taip...
Papildyta:
kadangi matau kad greiciau cia mane sukapos gabaliukais negu graziai priims tai rasau cia...
as norejau pasiklausti del mirusiu zmoniu daiktu aplamai ar galima laikyti ir ko nepatartina,kas galetu nesti bloga aura namuose...jei galite pasau pasakykite,kaip galima namus apvalyti ir kurie budai yra tikrai verti demesio.
taip pat mano gyvenimo situacija buvo ne islengvuju...todel teko kreiptis pas tarologe, klausti norejau kiek laiko paklaida galetu buti? klasta buvo iki 3 menesiu...nenoriu labai plestis su savo asmniskumais, todel ir norejau asmenine zinute rasyti kad galeciau palciau pasakoti...
aciu kitoms merginoms,kurios siltai prieme
ai, nieko ji nesmeizia, Andro nevynioja vaton to, ka galvoja.
nagi, ziurekite, kas tie mirusieji, kuriu daiktus namuose turite. veidrodziu visokiu itin nepatartina, mirusiu rubus nesiot, papuosalus ir t.t. jeigu aiskiai jauciate, kad kazkokie dar mirusio daiktai Jums sukelia nemalonius jausmus, na ir nereikia ju laikyti. valymas yra cerkvine zvake - vienas metodu, pasiteisinantis. kitas dalykas - zmogaus energetika visada yra stipresne nei daikto ir per kuri laika daiktai prisigeria energetikos zmoniu, pas kuriuos jie yra. kaip kad mano knygu kalnas - tvora is mociutes buto, stovejo ilgai ilgai, net po valymo. kruvos - tvoros pavidalu. kol netapo "mano". Dabar viskas lentynose.
Antikvariniai visokie dalykai nerekomenduojami, nes Jus nezinosite, kas su tais daiktais gyveno ir ko ten nutiko. Del veidrodziu is vis yra atskira tema, as net nenoreciau pasakoti cia visko. Tiesiog geriau ju nereik svetimu, anei mirusiu, anei gyvu zmoniu.
del laiko. vat patingejau sikart parasyti apie tai temos pradzioje. laiko nustatymas Taro kortomis yra absoliuciai nepatikimas dalykas, isskyrus atvejus, kai zmogus jau "stovi ant begiu" ir veikia labai aiskiai ir tikslingai toj srity, apie kuria laiko klausia. To laiko nustatymo yra keli metodai, cia nereikalinga net interpretacija jokia, nieko nereik, tiesiog zinot tuos metodus, jie primityvus. ir todel jie neduoda jokio garantuoto atsakymo.
na, jeigu norite issipasakoti kazka, kas Jums ten nutiko ir kas ka privarazino, jei neduoda ramybes, rasykite tuomet AZ.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys