Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Dziugu, kad pokalbiai vyksta rolleyes.gif
ne i tema biggrin.gif nezinau kur det vestuviu nuotraukas, su vyru esam issiskyre, bet sunaikint nesinori, vaikas vis pavarto susirades doh.gif manau, kad naikint neverta g.gif gal pakelsiu kur aukstai, ir tiek angel_not.gif
Atsakyti
Negalima išmesti. Nebent deginti.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 02, 17:39)

wink.gif aciuka!
Atsakyti
Gal kazkas ismestu kortas.smile.gif Buciau labai dekynga. Ar mum pavyks isigyti busta,bent per siuos 2015m? Jau puse metu nerandam sau tinkamo varianto. verysad.gif Kaip tycia,atrodo is skelbimo nu jau sitas tikrai tiks. Nuvaziuojam ir vis kas netinka.
Atsakyti
Na va, perskaiciau visa tema, nes biski atitrukusi buvau 4u.gif
Dar karteli sveikos smile.gif
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 17:15)
Kažin kaip briunetė laikosi? neapsireiškia paskutiniu metu.

Briunete laikosi pakankamai gerai, malonu, kad prisimenat smile.gif Zinokit po kraustymosi tarsi atgimiau. Net nezinojau, kad vidine savijauta gali taip pasikeisti per viena diena. Viskas atrodo pagaliau pradejo stoti i savo vietas, vel viska sudeliojau, vel jauciu zeme po kojom ir vel turiu plana (kur gi tokia realiste kaip as gyvens be plano biggrin.gif ).

QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 20:29)
kadangi dirbu visažiste

Net pagalvoti negalejau, kad dirbate toki darba. As dievinu viska kas susije su makiazu ir kosmetika. Man malonuma teikia tiesiog kosmetiniu priemoniu ciupinejimas, bandymas, uostymas wub.gif Baisu pagalvoti kokia dalis atlyginimo nueina kosmetikai doh.gif Kai busiu didele ir turtinga butinai nueisiu i kokius rimtesnius kursus ax.gif

QUOTE(Adriana Lee @ 2015 08 30, 08:10)
Taip, su paskola. Tai kai atsirinksiu du varinatus, paklausiu kuri pirkt jusu, kad neapgautu;) nes viena viskA darysiu - nuo suradimo iki dokumentu tvarkymo, baisoka truputi, bet busiu drasi:)

Jau kazka turi pasirinkus?
Nebijok, tie formalumai nera tokie baisus kaip atrodo pradzioj. Viskas kurkas paprasciau ax.gif

QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 31, 19:37)
Sveikos. Tiesą sakant, nežinau, ar noriu dar likti šioje temoje.

Avietine, neiseik verysad.gif Jei nesinori delioti kortu, tai nedeliok. Bet tiesiog buk sitoje temoje.
Man bendrai sita tema tokia atgaiva sielai. Taip faina paskaityti jusu patarimus, pastabas, patirti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 09 02, 21:25)
Na va, perskaiciau visa tema, nes biski atitrukusi buvau  4u.gif
Dar karteli sveikos smile.gif

Briunete laikosi pakankamai gerai, malonu, kad prisimenat  smile.gif Zinokit po kraustymosi tarsi atgimiau. Net nezinojau, kad vidine savijauta gali taip pasikeisti per viena diena. Viskas atrodo pagaliau pradejo stoti i savo vietas, vel viska sudeliojau, vel jauciu zeme po kojom ir vel turiu plana (kur gi tokia realiste kaip as gyvens be plano  biggrin.gif ).
Ar tikrai tik butas kaltininkas, kad geriau jautiesi? smile.gif
Net pagalvoti negalejau, kad dirbate toki darba. As dievinu viska kas susije su makiazu ir kosmetika. Man malonuma teikia tiesiog kosmetiniu priemoniu ciupinejimas, bandymas, uostymas  wub.gif Baisu pagalvoti kokia dalis atlyginimo nueina kosmetikai  doh.gif  Kai busiu didele ir turtinga butinai nueisiu i kokius rimtesnius kursus  ax.gif Man lygiai taip pat patinka uostineti, ziurineti, bandyti naujas priemones, modeliuoti sau veida. Tik kad ryte laiko daug nera, as didele miegale- persibraukiu akis piestuku, kuris man A MUST ir jei speju dar lupas ryskiau padazau, viskas. Kai buvau jaunesne su pilnu makiazu eidavau is namu:) Dabar jauciuos ir taip grazi. Man praktiskai uztektu tik akiu piestuko:)Beje, Avietine, kuriam mieste gyvenat? Jei manajam, kai butu proga, ateiciau makiazo pasidaryti, jeigu sutiktumet:) Tikiuosi proga bus gera- pvz mano vestuves:)
Jau kazka turi pasirinkus? Konkreciai dar ne, tik dairausi:) formalumus kai tvarkysiu pasitarsiu su teisininkais, tikrai siais laikais baisu suklyst ir save 30 metu pasmerkt.[/color][/COLOR][COLOR=blue][COLOR=blue]
Nebijok, tie formalumai nera tokie baisus kaip atrodo pradzioj. Viskas kurkas paprasciau  ax.gif
Avietine, neiseik  verysad.gif Jei nesinori delioti kortu, tai nedeliok. Bet tiesiog buk sitoje temoje.
Man bendrai sita tema tokia atgaiva sielai. Taip faina paskaityti jusu patarimus, pastabas, patirti  wub.gif

Labai pritariu, Briunetei, tikrai Avietine pasilik cia su mumis bent pabendrauti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adriana Lee: 02 rugsėjo 2015 - 20:39
QUOTE(eglvalc @ 2015 09 02, 17:03)
toki tikrai nejaukuma duoda....aciu uz patarima,sudeginsiu tada....
o asmeninius tuos klausimus, greiciau patarimus gal galima asmeniskai parasyt?

Trukt už vadžių vėl iš pradžių-tai tas pats energetinis vampyravimas kai nesi pažįstamas asmeniškai o prašai asmeniškai patarimų ir pas ką -pas tarologes,nu tai ir arkliui aišku kad ji ims kortas.aš noriu paklausti-kai klausiama banalaus dalyko su klausimo pradžia-ar galėsite pažiūrėti ar pažiūrėkit,atsakyti vie žodžiu -nežiūrėsiu arba negaliu,į klausimą kodel atsakyti-taip nusprendžiau.Gal yra kokia etika verčianti atsakinėti ,teisintis ar aiškintis
Atsiprašau už klaidas nes iš telefono sunku rašyti o ir su regėjimu šiaip sau
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 09 02, 22:22)
Trukt už vadžių vėl iš pradžių-tai tas pats energetinis vampyravimas kai nesi pažįstamas asmeniškai o prašai  asmeniškai patarimų ir pas ką -pas tarologes,nu tai ir arkliui aišku kad ji ims kortas.aš noriu paklausti-kai klausiama banalaus dalyko su klausimo pradžia-ar galėsite pažiūrėti ar pažiūrėkit,atsakyti vie žodžiu -nežiūrėsiu arba negaliu,į klausimą kodel atsakyti-taip nusprendžiau.Gal yra kokia etika verčianti atsakinėti ,teisintis ar aiškintis 
Atsiprašau už klaidas nes iš telefono sunku rašyti o ir su regėjimu šiaip sau

labia negrazu is jusu puses, nes manes nepazystat ir nezinot ko noiu as paklausti....negrazu smeizti zmogu taip...
Papildyta:
QUOTE(eglvalc @ 2015 09 02, 22:40)
labia negrazu is jusu puses, nes manes nepazystat ir nezinot ko noiu as paklausti....negrazu smeizti zmogu taip...

kadangi matau kad greiciau cia mane sukapos gabaliukais negu graziai priims tai rasau cia...

as norejau pasiklausti del mirusiu zmoniu daiktu aplamai ar galima laikyti ir ko nepatartina,kas galetu nesti bloga aura namuose...jei galite pasau pasakykite,kaip galima namus apvalyti ir kurie budai yra tikrai verti demesio.

taip pat mano gyvenimo situacija buvo ne islengvuju...todel teko kreiptis pas tarologe, klausti norejau kiek laiko paklaida galetu buti? klasta buvo iki 3 menesiu...nenoriu labai plestis su savo asmniskumais, todel ir norejau asmenine zinute rasyti kad galeciau palciau pasakoti...

aciu kitoms merginoms,kurios siltai prieme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adriana Lee @ 2015 08 30, 08:10)
Taip, su paskola. Tai kai atsirinksiu du varinatus, paklausiu kuri pirkt jusu, kad neapgautu;) nes viena viskA darysiu - nuo suradimo iki dokumentu tvarkymo, baisoka truputi, bet busiu drasi:)

4u.gif Prisiminiau save. Pati irgi viena susiradau, nusižiūrėjau vieną variantą, į banką ėjau, paskola, krūvos dokumentų.. Būsimas vyras tik nuvežė į nusižiūrėtą butą ir vėliau padėjo persikraustyti.
Drąsos reikia, bet viskas įgyvendinama 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2015 09 02, 22:22)
Gal yra kokia etika verčianti atsakinėti ,teisintis ar aiškintis 

ne etika, cia nemokejimas pasakyti "ne" ir siaip va, gera sirdis biggrin.gif nu mano dar kaip mano, visko buna, bet Avietine tikrai bozyj oduvanchik smile.gif

o kam i privat? jeigu tokio tipo klausimai, kaip apie nuotrauku laikyma ar pan, taigi cia galima, galbut dar kam nors pravers. taip, jei privat, tai jau klausimai kitokie greiciausiai. ir tada taip, jau imt kortas. kai matau reikala, as pati i privat atsakau, vietoj temos. taip buna retai. isimtys. arba toms, su kuriom seniai bendrauju ir kurios zinau, nepiktnaudziauja tuo. arba susitarimas del paslaugos uz atlygi. arba feedback, kurio viesai nesinori det. vat sitiem dalykam privat.
Papildyta:
QUOTE(eglvalc @ 2015 09 02, 22:46)
Papildyta:
kadangi matau kad greiciau cia mane sukapos gabaliukais negu graziai priims tai rasau cia...
as norejau pasiklausti del mirusiu zmoniu daiktu aplamai ar galima laikyti ir ko nepatartina,kas galetu nesti bloga aura namuose...jei galite pasau pasakykite,kaip galima namus apvalyti ir kurie budai yra tikrai verti demesio.
taip pat mano gyvenimo situacija buvo ne islengvuju...todel teko kreiptis pas tarologe, klausti norejau kiek laiko paklaida galetu buti? klasta buvo iki 3 menesiu...nenoriu labai plestis su savo asmniskumais, todel ir norejau asmenine zinute rasyti kad galeciau palciau pasakoti...
aciu kitoms merginoms,kurios siltai prieme 4u.gif

ai, nieko ji nesmeizia, Andro nevynioja vaton to, ka galvoja.

nagi, ziurekite, kas tie mirusieji, kuriu daiktus namuose turite. veidrodziu visokiu itin nepatartina, mirusiu rubus nesiot, papuosalus ir t.t. jeigu aiskiai jauciate, kad kazkokie dar mirusio daiktai Jums sukelia nemalonius jausmus, na ir nereikia ju laikyti. valymas yra cerkvine zvake - vienas metodu, pasiteisinantis. kitas dalykas - zmogaus energetika visada yra stipresne nei daikto ir per kuri laika daiktai prisigeria energetikos zmoniu, pas kuriuos jie yra. kaip kad mano knygu kalnas - tvora is mociutes buto, stovejo ilgai ilgai, net po valymo. kruvos - tvoros pavidalu. kol netapo "mano". Dabar viskas lentynose.
Antikvariniai visokie dalykai nerekomenduojami, nes Jus nezinosite, kas su tais daiktais gyveno ir ko ten nutiko. Del veidrodziu is vis yra atskira tema, as net nenoreciau pasakoti cia visko. Tiesiog geriau ju nereik svetimu, anei mirusiu, anei gyvu zmoniu.
del laiko. vat patingejau sikart parasyti apie tai temos pradzioje. laiko nustatymas Taro kortomis yra absoliuciai nepatikimas dalykas, isskyrus atvejus, kai zmogus jau "stovi ant begiu" ir veikia labai aiskiai ir tikslingai toj srity, apie kuria laiko klausia. To laiko nustatymo yra keli metodai, cia nereikalinga net interpretacija jokia, nieko nereik, tiesiog zinot tuos metodus, jie primityvus. ir todel jie neduoda jokio garantuoto atsakymo.
na, jeigu norite issipasakoti kazka, kas Jums ten nutiko ir kas ka privarazino, jei neduoda ramybes, rasykite tuomet AZ.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 02, 23:03)

na, jeigu norite issipasakoti kazka, kas Jums ten nutiko ir kas ka privarazino, jei neduoda ramybes, rasykite tuomet AZ.

Bet šitai,kaip pasakytų bet kuri iš mudviejų dukrų- mane nužudė.Tau mažai ?Nors gal pažiūrėjai į Taro ir matai ką reikia daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andro: 02 rugsėjo 2015 - 23:27
QUOTE(Andro @ 2015 09 02, 23:25)
Bet šitai,kaip pasakytų bet kuri iš mudviejų dukrų- mane nužudė.Tau mažai ?Nors gal pažiūrėjai į Taro ir matai ką reikia  daryt.

ne, neziurejau. nemanau, kad reikes jai ziuret Taro. Cia irgi buvo keli atvejai, kai ateina kas nors, kam priburta neminesimpavardziunesnegrazu bbz ko apie prakeiksmus, vaiku mirtis ir panasiam stiliuke, nereik kortu ziuret, kad matyt, jog prisneketa nesamoniu arba tragiskai pazeista burimo etika (o ja pazeidineja tos, kurios sneka nesamones, visumiestubureju lygmeny). Gal geda tai pasakot. Nu maza ka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 02 rugsėjo 2015 - 23:32