QUOTE(Adriana Lee @ 2015 09 03, 21:53)
Apie rusiavima neatsakysiu, bet jusu vietoj daryciau taip: laiskus kopijuociau i word kartu su data ir tada atsispausdinciau, susisegciau i segtuva ir butu tvarka, matytusi eiliskumas, o paste taip pat aisku butu- atidaryti laiskai butu jau tvarkingai nukopijuoti, o neskaityti paryskinti. Be to atsispausdinus ir kompiuteris nereikalingas, padeliotumet kortas kada patogu ir kur patogu nepriklausomai nuo interneto kokybes ar kompiuterio uzluzimu. Atsakyma rasyciau ranka ant tu paciu atspausdintu lapu, o paskui suvesciau i kompiuteri kai daugiau prisikauptu. Be to, suvesti atsakyma ir be ikvepimo jau galima, tiesiog techninis darbas. Gal ir ramiau gyvent ir susigaudyt butu
QUOTE(BAiste @ 2015 09 04, 06:09)
Amariliai, apie koki pasta kalbate? Pvz kokiam gmail perskaitus ir neatsakytus galima zvaigzdute pasizymeti, o atsakius ta zvaigzdute paprasciausiai nuimti. Ir ten yra toks pasirinkimas kad galima ziureti tik zvaigzdute pazymetus laiskus, tuomet kiti nebutu po akimis.
QUOTE(allberto @ 2015 09 04, 07:47)
Amariliai.
Dėl pašto...
Aš pasidaręs taip (man patogiausia):
Pirmiausiai susikurkite etiketes (Labels).
(krumpliaratis) -> Nustatymai (settings) -> Etiketės (labels)
Tada šiek tiek žemiau yra mygtukas [Sukurti naują etiketę] (Create new label).
Susikuriat kiek reikia katalogų (pvz., "Skubūs", "Neskubūs", "Kai turėsiu laiko")
Tada einat į punktą Gautieji (Inbox)
Gautųjų tipas (Inbox type): Svarbiausi gautieji (Priority inbox)
Gautųjų skiltys (Inbox sections):
Ten yra 4 punktai eilės tvarka, kuriuos pasirinksite, kokia eilės tvarka bus išfiltruojami laiškai. Pvz.
1. Neskaityti (Unread)
2. Pasirinkti savo sukurtą katalogą, pvz. "Skubūs" iš Daugiau parinkčių (More options...)
3. Pasirinkti savo sukurtą katalogą, pvz. "Neskubūs" iš Daugiau parinkčių (More options...)
4. Visa kita (Everything else) - kiti laiškai, perskaityti, bet nepriskirti neskaitytiems ir skubiems.
Tikiuosi aiškiai surašiau. Jeigu kils klausimų - rašykit...
Dekui. Jauciu sitaip darysiu, kaip Alberto pasiule.
As anksciau isties persirasydavau, bet ten buna ne po viena laiska visame susirasinejime ,tai man susiveldavo vel viskas.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys