Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(elvega @ 2015 09 03, 20:11)
aha  biggrin.gif supratau, nesikonfuzyk, ir dar syki aciu Tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sita gi, paskui man duok feedbacka, ok? kai laikas ateis smile.gif

QUOTE(Linusik @ 2015 09 03, 20:46)
Sirdingai aciu. Padejote nerealiai!!!!!

Prasom.
na, ziuriu, jog jau galiu turbut temoj viena klausimeli dienoj, paskui gal dar galesiu. Svarbu budistine ramybe kaip nors atgaut doh.gif

ai dar tiesa, kurios orientuotos kompe, help!
as nemoku elpaste susidelioti laisku kaip turi but ir as ten esu visai pasiklydusi, nesusigaudau savo eilej ir t.t. ten galima kaip nors atskirus pasidaryt katalogus tiem laiskam rusiuot? (dabar galutinai dings mano, kaip kompo zinoves, iliuzinis vaizdas, as gi tik mokausi juo naudotis is tikruju) biggrin.gif Ar man tiesiog uzsivesti i dideli sasiuvini registracijos zurnala? einu einu per tuos laiskus, susidarineju tuos sarasus ir jopstvairoges, vis tiek praleidziu ka nors verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 03 rugsėjo 2015 - 21:22
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 03, 22:16)
sita gi, paskui man duok feedbacka, ok? kai laikas ateis smile.gif
Prasom.
na, ziuriu, jog jau galiu turbut temoj viena klausimeli dienoj, paskui gal dar galesiu. Svarbu budistine ramybe kaip nors atgaut  doh.gif
ai dar tiesa, kurios orientuotos kompe, help!
as nemoku elpaste susidelioti laisku kaip turi but ir as ten esu visai pasiklydusi, nesusigaudau savo eilej ir t.t. ten galima kaip nors atskirus pasidaryt katalogus tiem laiskam rusiuot? (dabar galutinai dings mano, kaip kompo zinoves, iliuzinis vaizdas, as gi tik mokausi juo naudotis is tikruju) biggrin.gif Ar man tiesiog uzsivesti i dideli sasiuvini registracijos zurnala? einu einu per tuos laiskus, susidarineju tuos sarasus ir jopstvairoges, vis tiek praleidziu ka nors  verysad.gif

Apie rusiavima neatsakysiu, bet jusu vietoj daryciau taip: laiskus kopijuociau i word kartu su data ir tada atsispausdinciau, susisegciau i segtuva ir butu tvarka, matytusi eiliskumas, o paste taip pat aisku butu- atidaryti laiskai butu jau tvarkingai nukopijuoti, o neskaityti paryskinti. Be to atsispausdinus ir kompiuteris nereikalingas, padeliotumet kortas kada patogu ir kur patogu nepriklausomai nuo interneto kokybes ar kompiuterio uzluzimu. Atsakyma rasyciau ranka ant tu paciu atspausdintu lapu, o paskui suvesciau i kompiuteri kai daugiau prisikauptu. Be to, suvesti atsakyma ir be ikvepimo jau galima, tiesiog techninis darbas. Gal ir ramiau gyvent ir susigaudyt butu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adriana Lee: 03 rugsėjo 2015 - 21:56
Sveiki.esu labai sudėtingoje situacijoje...nežinau ką daryt ir kaip gyvent. Mane paliko vyras su 2 vaikais.vienas uš jų kūdikis...gal surastumet laiko ir pažiūretumet ar mes turim galimybę susitaikyti ir būtį kartu.ačiū
Atsakyti
Amariliai, apie koki pasta kalbate? Pvz kokiam gmail perskaitus ir neatsakytus galima zvaigzdute pasizymeti, o atsakius ta zvaigzdute paprasciausiai nuimti. Ir ten yra toks pasirinkimas kad galima ziureti tik zvaigzdute pazymetus laiskus, tuomet kiti nebutu po akimis.
Atsakyti
Amariliai.

Dėl pašto...

Aš pasidaręs taip (man patogiausia):

user posted image

Pirmiausiai susikurkite etiketes (Labels).

(krumpliaratis) -> Nustatymai (settings) -> Etiketės (labels)

Tada šiek tiek žemiau yra mygtukas [Sukurti naują etiketę] (Create new label).

Susikuriat kiek reikia „katalogų“ (pvz., "Skubūs", "Neskubūs", "Kai turėsiu laiko")

Tada einat į punktą Gautieji (Inbox)

Gautųjų tipas (Inbox type): Svarbiausi gautieji (Priority inbox)

Gautųjų skiltys (Inbox sections):
Ten yra 4 punktai eilės tvarka, kuriuos pasirinksite, kokia eilės tvarka bus išfiltruojami laiškai. Pvz.
1. Neskaityti (Unread)
2. Pasirinkti savo sukurtą katalogą, pvz. "Skubūs" iš Daugiau parinkčių (More options...)
3. Pasirinkti savo sukurtą katalogą, pvz. "Neskubūs" iš Daugiau parinkčių (More options...)
4. Visa kita (Everything else) - kiti laiškai, perskaityti, bet nepriskirti neskaitytiems ir skubiems.

Tikiuosi aiškiai surašiau. Jeigu kils klausimų - rašykit...
Atsakyti
QUOTE(spinduliukėa @ 2015 09 02, 20:04)
Gal kazkas ismestu kortas.smile.gif Buciau labai dekynga. Ar mum pavyks isigyti busta,bent per siuos 2015m?  Jau puse metu nerandam sau tinkamo varianto. verysad.gif Kaip tycia,atrodo is skelbimo nu jau sitas tikrai tiks. Nuvaziuojam ir vis kas netinka.

Atsakyti
QUOTE(Adriana Lee @ 2015 09 03, 21:53)
Apie rusiavima neatsakysiu, bet jusu vietoj daryciau taip: laiskus kopijuociau i word kartu su data ir tada atsispausdinciau, susisegciau i segtuva ir butu tvarka, matytusi eiliskumas, o paste taip pat aisku butu- atidaryti laiskai butu jau tvarkingai nukopijuoti, o neskaityti paryskinti. Be to atsispausdinus ir kompiuteris nereikalingas, padeliotumet kortas kada patogu ir kur patogu nepriklausomai nuo interneto kokybes ar kompiuterio uzluzimu. Atsakyma rasyciau ranka ant tu paciu atspausdintu lapu, o paskui suvesciau i kompiuteri kai daugiau prisikauptu. Be to, suvesti atsakyma ir be ikvepimo jau galima, tiesiog techninis darbas. Gal ir ramiau gyvent ir susigaudyt butu wink.gif

QUOTE(BAiste @ 2015 09 04, 06:09)
Amariliai, apie koki pasta kalbate? Pvz kokiam gmail perskaitus ir neatsakytus galima zvaigzdute pasizymeti, o atsakius ta zvaigzdute paprasciausiai nuimti. Ir ten yra toks pasirinkimas kad galima ziureti tik zvaigzdute pazymetus laiskus, tuomet kiti nebutu po akimis.

QUOTE(allberto @ 2015 09 04, 07:47)
Amariliai.

Dėl pašto...

Aš pasidaręs taip (man patogiausia):

user posted image

Pirmiausiai susikurkite etiketes (Labels).

(krumpliaratis) -> Nustatymai (settings) -> Etiketės (labels)

Tada šiek tiek žemiau yra mygtukas [Sukurti naują etiketę] (Create new label).

Susikuriat kiek reikia „katalogų“ (pvz., "Skubūs", "Neskubūs", "Kai turėsiu laiko")

Tada einat į punktą Gautieji (Inbox)

Gautųjų tipas (Inbox type): Svarbiausi gautieji (Priority inbox)

Gautųjų skiltys (Inbox sections):
Ten yra 4 punktai eilės tvarka, kuriuos pasirinksite, kokia eilės tvarka bus išfiltruojami laiškai. Pvz.
1. Neskaityti (Unread)
2. Pasirinkti savo sukurtą katalogą, pvz. "Skubūs" iš Daugiau parinkčių (More options...)
3. Pasirinkti savo sukurtą katalogą, pvz. "Neskubūs" iš Daugiau parinkčių (More options...)
4. Visa kita (Everything else) - kiti laiškai, perskaityti, bet nepriskirti neskaitytiems ir skubiems.
Tikiuosi aiškiai surašiau. Jeigu kils klausimų - rašykit...

Dekui. Jauciu sitaip darysiu, kaip Alberto pasiule.
As anksciau isties persirasydavau, bet ten buna ne po viena laiska visame susirasinejime ,tai man susiveldavo vel viskas.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Nusprendžiau ir aš parašyti. Ruošiames su vyrų antram IVF užsienyje. Padaryti visi tyrimai, bet staiga vyras labai neigiamai pradėjo apie tai kalbėti, sako, išsekinsi organizmą, pasensi greičiau, greitai ateis klimaksas, o nieks mums nesigaus, nes netikiu unsure.gif O tyrimai kaip tik neblogi. Tik mano kiaušidžių rezervas senka, trečio karto gali ir nebūti. Gal galite patarti, ar verta bandyti? Ruošiames startuoti artimiausiu metu, rugsėjį-spalį...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 09 04, 13:34)
Laba diena  4u.gif

Nusprendžiau ir aš parašyti. Ruošiames su vyrų antram IVF užsienyje. Padaryti visi tyrimai, bet staiga vyras labai neigiamai pradėjo apie tai kalbėti, sako, išsekinsi organizmą, pasensi greičiau, greitai ateis klimaksas, o nieks mums nesigaus, nes netikiu  unsure.gif  O tyrimai kaip tik neblogi. Tik mano kiaušidžių rezervas senka, trečio karto gali ir nebūti. Gal galite patarti, ar verta bandyti? Ruošiames startuoti artimiausiu metu, rugsėjį-spalį...

ir be kortu patarciau bandyti, paskui gailesites visa gyvenima kad "o jei..." verysad.gif unsure.gif juo lab kad sakot kad trecio kart gali ir nebuti... Sunkus siti reikalai, zinau is aplinkos artimos tad linkiu optimizmo ir dideles sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 04, 12:52)
ir be kortu patarciau bandyti, paskui gailesites visa gyvenima kad "o jei..."  verysad.gif  unsure.gif  juo lab kad sakot kad trecio kart gali ir nebuti... Sunkus siti reikalai, zinau is aplinkos artimos tad linkiu optimizmo ir dideles sekmes  4u.gif

Pas mus vyro nevaisingumas, jei jis abejoja, gal net neverta tada su juo ir tęsti bendrą gyvenimą... schmoll.gif

Taip, trečio karto gali ir nebūti, jei pasidarysiu dabar IVF, nes išsekinsiu galutinai kiaušides. O jei nesidarysiu, tai natūraliai galiu pastoti dar ilgus metus į priekį... Nes kiaušidžių rezervas nebus išsekintas galutinai dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 04 rugsėjo 2015 - 11:55
QUOTE(Nuojauta @ 2015 09 04, 12:54)
Pas mus vyro nevaisingumas, jei jis abejoja, gal net neverta tada su juo ir tęsti bendrą gyvenimą...  schmoll.gif

Taip, trečio karto gali ir nebūti, jei pasidarysiu dabar IVF, nes išsekinsiu galutinai kiaušides. O jei nesidarysiu, tai natūraliai galiu pastoti dar ilgus metus į priekį... Nes kiaušidžių rezervas nebus išsekintas galutinai dar...

O jūs prieš ištekėdama už jo tai žinojote? Jeigu taip, tai sakyčiau nesąžininga ir amoralu būtų jį palikti. Tikrai nenoriu įžeisti, tačiau tuokdamiesi prisiekiame būti ir laimėje, ir nelaimėje.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 04, 13:48)
O jūs prieš ištekėdama už jo tai žinojote? Jeigu taip, tai sakyčiau nesąžininga ir amoralu būtų jį palikti. Tikrai nenoriu įžeisti, tačiau tuokdamiesi prisiekiame būti ir laimėje, ir nelaimėje.

Jeigu galima, prašau nerašyti tuščių komentarų apie gyvenimą ir moralę. Mano emocinės būsenos net nežinote, kiek teko išgyventi ir apverkti MAN. Amoralu jam nenorėti padaryti viską, kad mes turėtume vaikų. Juolab ne dėl mano kaltės. Moters prigimtis yra būti žmona ir MAMA. Jei jau tektų rinktis, norėčiau turėti vaikų labiau, nei turėti vyrą.

Klausiau ne to. Klausiu, ar verta vykti, ar pavyks. Nes pati rizikuoju tapti nevaisinga, jei nesupratote.
Atsakyti