Aš ta ė..onkė unkė nebūčiau ..
jau geriau karalevna ir carevna
Nu žodžiu ištekėjusi ir reikia parodyti kad ištekėjusi

QUOTE(Linusik @ 2015 09 03, 13:55)
Sveiki
Noriu Jusu paprasyti gal surastumete laiko ir paziuretumete labai rupinu klausimu.
Šiuo metu organizacijoje vyksta reorganizacija. Kokios mano galimybės gauti aukštesnes pareigas nei šiuo metu užimu.
O gal geriau žvalgytis kito darbo.
LABAi ačiū !!!!
Noriu Jusu paprasyti gal surastumete laiko ir paziuretumete labai rupinu klausimu.
Šiuo metu organizacijoje vyksta reorganizacija. Kokios mano galimybės gauti aukštesnes pareigas nei šiuo metu užimu.
O gal geriau žvalgytis kito darbo.
LABAi ačiū !!!!
Aukstesnes pareigos Jums kaip ir priklauso, jeigu viskas saziningai ir teisingai. YRa galimybiu jas gauti. Taciau Jus liktumete nusivylusi, nes butu daugaiu darbo, neadekvatus atlygis. Kito darbo paieskos is siandien dienos turi sugetinga perspektyva, nematau, kad greitai gautumete toki, kurio esate verta, sitas pokytis butu labai nemalonus. Patarime visoj sioj situacijoj - neskubekite ir stebekite, vertinkite viska itin blaiviai, niekam neatsiverkite ir nesipasakokite. Vadovaukites isskirtinai logika. Zmones, nuo kuriu priklauso Jusu pakelimas pareigose, nesutaria tarpusavy.
Sita gi, man patinka iene but. Nors is tu va trumpinimu esu maciusi viena labai grazu. Mergaites pavarde Balande

QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 03, 15:49)
Aš nesakyčiau...tik ir vaikų metrikus reiktų keisti būtinai, o santuokos liudijimas? Tai gal santuokoj esant nekeičia net.. 
Papildyta:
O man ienė nemaiso
I mergautine nešokčiau .o trumpiniai neioatingi gaunas ...tai geriau jai ienė ...kol kas

Papildyta:
O man ienė nemaiso

I mergautine nešokčiau .o trumpiniai neioatingi gaunas ...tai geriau jai ienė ...kol kas

Vaikų neturiu, tai šioj vietoj problemų nulis. Bet jeigu nekeičia..

Mergautinės aš net neimčiau. Labai jau populiari. O dabartinė tai reta. Jei kokį sutinki su tokia pavarde, tai išsiaiškini, kad giminė

QUOTE(BAiste @ 2015 09 03, 16:23)
Norėjau būti princesĖ

QUOTE(Amariliai @ 2015 09 03, 17:23)
.
Sita gi, man patinka iene but. Nors is tu va trumpinimu esu maciusi viena labai grazu. Mergaites pavarde Balande

Yra ir man gražių tikrai

Bet tai retenybė

QUOTE(elvega @ 2015 09 03, 15:29)
Manau , kad marcios ir anytos santykiuose anyta turetu labiau itraukti nagus ir prikasti liezuvi jau vien del tos priezasties, kad ji vyresne, turi daugiau gyvenimo patirties ir isminties. Jaunamartei ir taip daug nervu, viskas nauja ir streso marios. Reikia palaikymo, pagalbos, o ne kontroles ir aiskinimo kaip gyvent.
tad, jei anyta sito nedaro, tai durna yra, ir ka cia bepridesi.
oi, kokia faina Tu

QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 03, 17:27)

Man asmeniškai mano pavardė gražiau skambėtų be -ienė. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė> Sesuo taip pat už

Papildyta:
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 03, 16:54)
Aš ta ė..onkė unkė nebūčiau ..

Tai kad dabar ir su galūne -Ė, moterys ištekėjusios. Tuokiantis jos pasirenka tą galūnę. Nė iš šio nė iš to netekėjusi mergina neis tvarkyti galūnę

Papildyta:
http://juristic.lt/k...a-arba-pavarde/
Pačioj teksto apačioje , nurodyta kaip paprastesnė procedūra

QUOTE(Tilda @ 2015 09 03, 10:46)
Prašom
Jis mano antroji pusė, tik neoficialiai dar tada buvo. Kai persikėlėm (sausį), tais pačiais metais, rugsėjį atšokom vestuves.
Aš turėjau omenyje, kad pati viena ieškojau buto, paskolą savo vardu ėmiau, ne jo. Kadangi aš mašinos neturėjau ir neturiu, tai mane pavežiodavo kur reikia. Bet sprendžiau viską pati.
Iki vestuvių užgyventas turtas mano
Gyvename tame pačiame bute, nesiskundžiu 

Jis mano antroji pusė, tik neoficialiai dar tada buvo. Kai persikėlėm (sausį), tais pačiais metais, rugsėjį atšokom vestuves.
Aš turėjau omenyje, kad pati viena ieškojau buto, paskolą savo vardu ėmiau, ne jo. Kadangi aš mašinos neturėjau ir neturiu, tai mane pavežiodavo kur reikia. Bet sprendžiau viską pati.
Iki vestuvių užgyventas turtas mano

Paeme motera su butu;) vistiek kai dviese,yra su kuo pasitart, jautiesi su uznugariu, o kai vienas kita truputi situacija. As masina turiu ir vairuoju, tai bent jau tiek- galiu vaziuot kur noriu;)) o buta rasiu;)
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 03, 17:28)

turiu du

tarp ju 7 metai skirtumas, tad vyresnis jau baiges mokslus, sukures seima jaunas tetis

na o mazajam dar daug ka nuveikt, jis studentas, 21 metukai tik

QUOTE(elvega @ 2015 09 03, 18:01)

turiu du

tarp ju 7 metai skirtumas, tad vyresnis jau baiges mokslus, sukures seima jaunas tetis

na o mazajam dar daug ka nuveikt, jis studentas, 21 metukai tik

ai, nes as cia dabar susikonfjuzinau, zinai del ko

QUOTE(Amariliai @ 2015 09 03, 19:39)
aha

QUOTE(Amariliai @ 2015 09 03, 17:23)
Aukstesnes pareigos Jums kaip ir priklauso, jeigu viskas saziningai ir teisingai. YRa galimybiu jas gauti. Taciau Jus liktumete nusivylusi, nes butu daugaiu darbo, neadekvatus atlygis. Kito darbo paieskos is siandien dienos turi sugetinga perspektyva, nematau, kad greitai gautumete toki, kurio esate verta, sitas pokytis butu labai nemalonus. Patarime visoj sioj situacijoj - neskubekite ir stebekite, vertinkite viska itin blaiviai, niekam neatsiverkite ir nesipasakokite. Vadovaukites isskirtinai logika. Zmones, nuo kuriu priklauso Jusu pakelimas pareigose, nesutaria tarpusavy.

Sirdingai aciu. Padejote nerealiai!!!!!