Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

O man gražu tas išskirtinumas, kad pavardžių galūnės skirasi 4u.gif
Atsakyti
Aš ta ė..onkė unkė nebūčiau .. schmoll.gif

jau geriau karalevna ir carevna hihihi.gif

Nu žodžiu ištekėjusi ir reikia parodyti kad ištekėjusi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusik @ 2015 09 03, 13:55)
Sveiki
Noriu Jusu paprasyti gal surastumete laiko ir paziuretumete labai rupinu klausimu.
Šiuo metu organizacijoje vyksta reorganizacija. Kokios mano galimybės gauti aukštesnes pareigas nei šiuo metu užimu.
O gal geriau žvalgytis kito darbo.
LABAi ačiū !!!!

Aukstesnes pareigos Jums kaip ir priklauso, jeigu viskas saziningai ir teisingai. YRa galimybiu jas gauti. Taciau Jus liktumete nusivylusi, nes butu daugaiu darbo, neadekvatus atlygis. Kito darbo paieskos is siandien dienos turi sugetinga perspektyva, nematau, kad greitai gautumete toki, kurio esate verta, sitas pokytis butu labai nemalonus. Patarime visoj sioj situacijoj - neskubekite ir stebekite, vertinkite viska itin blaiviai, niekam neatsiverkite ir nesipasakokite. Vadovaukites isskirtinai logika. Zmones, nuo kuriu priklauso Jusu pakelimas pareigose, nesutaria tarpusavy.

Sita gi, man patinka iene but. Nors is tu va trumpinimu esu maciusi viena labai grazu. Mergaites pavarde Balande smile.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 03, 15:49)
Aš nesakyčiau...tik ir vaikų metrikus reiktų keisti būtinai, o santuokos liudijimas?  Tai gal santuokoj esant nekeičia net.. g.gif
Papildyta:
O man ienė nemaiso  cool.gif

I mergautine nešokčiau .o trumpiniai neioatingi gaunas ...tai geriau jai ienė ...kol kas  tongue.gif

Vaikų neturiu, tai šioj vietoj problemų nulis. Bet jeigu nekeičia.. cool.gif Nu gal prieš mirtį įstatymai pasikeis rolleyes.gif

Mergautinės aš net neimčiau. Labai jau populiari. O dabartinė tai reta. Jei kokį sutinki su tokia pavarde, tai išsiaiškini, kad giminė blink.gif rolleyes.gif

QUOTE(BAiste @ 2015 09 03, 16:23)
Juk visais laikais budavo karalius ir karaliene  mirksiukas.gif
sioj vietoj as senamadiska  biggrin.gif

Norėjau būti princesĖ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 03, 17:23)
.
Sita gi, man patinka iene but. Nors is tu va trumpinimu esu maciusi viena labai grazu. Mergaites pavarde Balande smile.gif

Yra ir man gražių tikrai ax.gif

Bet tai retenybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 09 03, 15:29)

Manau , kad marcios ir anytos santykiuose anyta turetu labiau itraukti nagus ir prikasti liezuvi jau vien del tos priezasties, kad ji vyresne, turi daugiau gyvenimo patirties ir isminties. Jaunamartei ir taip daug nervu, viskas nauja ir streso marios. Reikia palaikymo, pagalbos, o ne kontroles ir aiskinimo kaip gyvent.
tad, jei anyta  sito nedaro, tai durna yra, ir ka cia bepridesi.

oi, kokia faina Tu smile.gif klausyk, o Tu viena sunu turi? Juk ne viena?
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 03, 17:27)
Yra  ir man gražių tikrai  ax.gif

Bet tai retenybė smile.gif

4u.gif
Man asmeniškai mano pavardė gražiau skambėtų be -ienė. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė> Sesuo taip pat už blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 03, 16:54)
Aš ta ė..onkė  unkė  nebūčiau .. schmoll.gif

jau geriau  karalevna ir carevna  hihihi.gif

Nu žodžiu ištekėjusi  ir reikia parodyti kad ištekėjusi  wub.gif  4u.gif

Tai kad dabar ir su galūne -Ė, moterys ištekėjusios. Tuokiantis jos pasirenka tą galūnę. Nė iš šio nė iš to netekėjusi mergina neis tvarkyti galūnę g.gif
Papildyta:
http://juristic.lt/k...a-arba-pavarde/

Pačioj teksto apačioje , nurodyta kaip paprastesnė procedūra blush2.gif Nu užsivedžiau dabar jau doh.gif Rytoj pasiskambinsiu arba nueisiu pasitikslinti info cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilda @ 2015 09 03, 10:46)
Prašom  4u.gif
Jis mano antroji pusė, tik neoficialiai dar tada buvo. Kai persikėlėm (sausį), tais pačiais metais, rugsėjį atšokom vestuves.
Aš turėjau omenyje, kad pati viena ieškojau buto, paskolą savo vardu ėmiau, ne jo. Kadangi aš mašinos neturėjau ir neturiu, tai mane pavežiodavo kur reikia. Bet sprendžiau viską pati.
Iki vestuvių užgyventas turtas mano  biggrin.gif Gyvename tame pačiame bute, nesiskundžiu  biggrin.gif

Paeme motera su butu;) vistiek kai dviese,yra su kuo pasitart, jautiesi su uznugariu, o kai vienas kita truputi situacija. As masina turiu ir vairuoju, tai bent jau tiek- galiu vaziuot kur noriu;)) o buta rasiu;)
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 03, 17:28)
oi, kokia faina Tu smile.gif klausyk, o Tu viena sunu turi? Juk ne viena?

4u.gif aciu aciu blush2.gif uz komplimenta wub.gif

turiu du smile.gif
tarp ju 7 metai skirtumas, tad vyresnis jau baiges mokslus, sukures seima jaunas tetis smile.gif
na o mazajam dar daug ka nuveikt, jis studentas, 21 metukai tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvega @ 2015 09 03, 18:01)
4u.gif aciu aciu blush2.gif uz komplimenta wub.gif

turiu du  smile.gif
tarp ju 7 metai skirtumas, tad vyresnis jau baiges mokslus, sukures seima jaunas tetis  smile.gif
na o mazajam dar daug ka nuveikt, jis studentas, 21 metukai tik smile.gif

ai, nes as cia dabar susikonfjuzinau, zinai del ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 03, 19:39)
ai, nes as cia dabar susikonfjuzinau, zinai del ko biggrin.gif

aha biggrin.gif supratau, nesikonfuzyk, ir dar syki aciu Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 03, 17:23)
Aukstesnes pareigos Jums kaip ir priklauso, jeigu viskas saziningai ir teisingai. YRa galimybiu jas gauti. Taciau Jus liktumete nusivylusi, nes butu daugaiu darbo, neadekvatus atlygis. Kito darbo paieskos is siandien dienos turi sugetinga perspektyva, nematau, kad greitai gautumete toki, kurio esate verta, sitas pokytis butu labai nemalonus. Patarime visoj sioj situacijoj - neskubekite ir stebekite, vertinkite viska itin blaiviai, niekam neatsiverkite ir nesipasakokite. Vadovaukites isskirtinai logika. Zmones, nuo kuriu priklauso Jusu pakelimas pareigose, nesutaria tarpusavy.

Sirdingai aciu. Padejote nerealiai!!!!!
Atsakyti