Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

As esu uz suns pirkima su dokumentais. Beje, kaip ir loo. Tik kazkodel kelios sio forumo dalyves taip atrodo kad loja kaip dvarniaskos ir pacios nezino ko. loo jus erzina, o jus choru lojat doh.gif Neatsibodo? Net ir tos naujokes, kurios planuoja pirkti suni be dokumentu, jusu neklausys, nes jusu bendravimo stiliukas, mazu maziausiai - keistas.

Tai neadresuota Agnytei ir Dilgelytei, jos geba protingai destyti mintis, ko nepasakyciau apie kai kurias.

Valpurgija, nukeliaukit i spec.gyvunu parduotuve, ten tikrai jus pakonsultuos ir pasiulys geriausia varianta. As suni vedzioju su petnesomis ir stai tokiu pavadeliu. Kol suo buvo mazas, vedziojau su paprastu trumpu pavadeliu, nes verzdavosi prie kiekvieno sutikto suns ir zmogaus.
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2015 09 11, 14:09)
Nesutampa, nes jusu poziuris kvailas.

primine eiline diena kieme kai man buvo kokie 5-9metai smile.gif))) pats tu kvailas-ne tu pats kvailas, o pas mane tetis turtingesnis, o uztat mano stipresnis...ir t.t. thumbup.gif

man super prabangos prekes yra is esmes tustybe (bendro turimo turto santykio mastu)...
Papildyta:
QUOTE(Mantė' @ 2015 09 11, 14:17)

Tai neadresuota Agnytei ir Dilgelytei, jos geba protingai destyti mintis, ko nepasakyciau apie kai kurias.

Valpurgija,

Taip, tendencija pastebejau, sios moterys moka argumentuoti , nors nuomone nevisada gali sutapti smile.gif bet bent jau diskusija idomi, turininga smile.gif

kl del pavadziu mane irgi domina. smile.gif
Atsakyti
Kol buvo mažas vedžiojau su petnešom ir Flexi pavadėliu, Kai paaugo ir nesiveržia, tai uždėjau antkaklį ir tas pats Flexi, bet tik po to kai paaugo ir paklusnumo buvo išmokytas, kitaip smaugtis gali su antkakliu smile.gif Flexi pas mus 5 m.
Mano mama, reikalui esant, jį vedžioja tik ant pavadžio (bijo kad pabėgs ir neklausys jos). Aš dažnai su juo vaikštau, pavadį atsegus, paklusnus ir jei sakai ateik čia, tai ir ateina.
Žinoma, kai kalės rujoja kaimynų, tai tada tik ant pavadžio, ir paėjus toliau į parką ar išvažiavus, paleidžiamas (kur nėra rujojančių).
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 09 11, 14:23)
primine eiline diena kieme kai man buvo kokie 5-9metai smile.gif))) pats tu kvailas-ne tu pats kvailas, o pas mane tetis turtingesnis, o uztat mano stipresnis...ir t.t.  thumbup.gif

man super prabangos prekes yra is esmes tustybe (bendro turimo turto santykio mastu)...
Papildyta:
Taip, tendencija pastebejau, sios moterys moka argumentuoti , nors nuomone nevisada gali sutapti smile.gif bet bent jau diskusija idomi, turininga smile.gif

kl del pavadziu mane irgi domina. smile.gif

Tuomet viso gero, gero kelio jūsų netuščiame gyvenime, nes jūs čia neturite ką veikti biggrin.gif Jorkšyro terjeras ir yra ta prabangos prekė, kurią nusipirkus, išlaidos tik didėja, nes kiekvienas normalus ir atsakingas žmogus nori savo augintiniui užtikrinti kuo geresnę priežiūrą ir suvokia, kad ir šuniui reikia labai daug. Kai šeima pakuojasi į kelionę, pasimato kiek daiktų turi šeimos šuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2015 09 11, 14:34)
Tuomet viso gero, gero kelio jūsų netuščiame gyvenime, nes jūs čia neturite ką veikti biggrin.gif Jorkšyro terjeras ir yra ta prabangos prekė,

ajetamat' net persizegnojau... lotuliukas.gif , ka as cia darau ubage...aciu kad padejote susivokti biggrin.gif
o as tai ir galvojau , ko tos cypos jorkus ant ranku nesioja -pasirodo prabanga. Reiskias teisingai kad nesioja, visokiu Zabyciu prisiklaususios . Prabanga tai prabanaga-taip ir uzsirasom :Zabyte pasake prabanga.

Zabyt, miela, as nesuprantu kaip jus lengvai pasiduodate provokacijai, kiekvienas mano atsakymas, jus ispravokuoja (beje kaip ir beuceron) apsikvailinti/nusisneketi daugumos forumieciu akyse. suvokite tai-ir sis tuscias (bet vietom juokingas) teatralinis show baigsis.

Aliona, hi five, uz atsakyma pagal tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 11 rugsėjo 2015 - 13:48
QUOTE(looo @ 2015 09 11, 14:42)
ajetamat' net persizegnojau... lotuliukas.gif , ka as cia darau ubage...aciu kad padejote susivokti  biggrin.gif
o as tai ir galvojau , ko tos cypos jorkus ant ranku nesioja -pasirodo prabanga. Reiskias teisingai kad nesioja, visokiu Zabyciu prisiklaususios . Prabanga tai prabanaga-taip ir uzsirasom :Zabyte pasake prabanga.

Zabyt, miela, as nesuprantu kaip jus lengvai pasiduodate  provokacijai, kiekvienas mano atsakymas, jus ispravokuoja (beje kaip ir beuceron) apsikvailinti/nusisneketi daugumos forumieciu akyse. suvokite tai-ir sis tuscias (bet vietom juokingas) teatralinis show baigsis.

Aliona, hi five, uz atsakyma pagal tema.

Tai prisipažįstate, kad jus trolis provokatorė? Dar viena provokacija ir iš karto jus priduodu moderatoriams. Užsibaigs tas jūsų cirkas, grįšite iš kur atėjusi
Atsakyti
Zabyte jus matote tik mane? saves nematote? ar leksim abi mirksiukas.gif -kaip siulot?

beje "saudomes" grieztai apie sunis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 11 rugsėjo 2015 - 14:01
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 11, 08:06)
Su mažesnėmis pajamomis ir Chanel rankinės visai neblogos iš pogrindžio išeina. Turėtumėt turėt ir tokią. Prie bedokumenčio labai tinka hah.gif Viską juk galima suderinti wub.gif

jei jus rankine renkates pagal branda - tada kodel ne, as renkuos pagal kitus kriterijus - forma, spalva, is ko pagaminta, kokybe - ir man absoliuciai nesvarbu yra ant jos koks zenkliukas (guci, chanel) ar ne...

QUOTE(Alion@ @ 2015 09 11, 10:52)
Kriiste, bet ar negeriau tada buvo paimti iš prieglaudos? Juk suteiktumėte šansą laimingai gyventi išmestam į gatvę šuniukui smile.gif
Tiesiog dabar sąmoningai parėmėte daugintojus.

nea, negeriau... Nes prieglaudoje nebuciau gavus suns, kuris neuzaugs daugiau nei 3 kg, nebuciau gavus tokio - kuriam galima suristi kasyte, nebuciau gavus tokio, kuris nesiseria mirksiukas.gif As neskirstau zmoniu i daugintojus ar ne - jei jie neskriaudzia augintiniu, jais rupinasi, juos myli - nemenkinu ir nezeminu. Mano nuomone yra tikrai tragisku veislynu ir taip pat nuostabiu seimininku tiesiog siaip suslaukianciu suniuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 09 11, 15:01)
Zabyte jus matote tik mane? saves nematote? ar leksim abi  mirksiukas.gif -kaip siulot?

beje "saudomes" grieztai apie sunis smile.gif

Aš nei vieno žmogaus neprovokavau, tik gyniau veislės poziciją kaip ir priklauso šiai temai. O jei jūs joje padarėte tyčia balaganą, tai manau ir atsakysite už tai. Jūs šuns dar net neturite, tai tylėkite ir skaitykite apie juos. Jei jūsų netenkina informacija esanti šioje temoje ir atrodo, kad niekas nieko nešneka, tai susiraskite tą, kuri jus tenkins, viskas labai paprasta. Jei galvojate, kad čia kada nors bus kitaip ir blevyzgos bet kas bele ką, tai labai klystate, nes jei bus nors vienas žmogus, turintis veislės atstovą ir gerbiantis veislę, jis niekada su tokiomis kaip jūs nesutiks ir jūsų pažiūrų negerbs, nes jos eina prieš veislę, o ateinate į veislės temą. Tai jei nenorite amžinai kariauti ir būti skundžiama už tai, nutilkite.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 09 11, 15:04)
nea, negeriau... Nes prieglaudoje nebuciau gavus suns, kuris neuzaugs daugiau nei 3 kg, nebuciau gavus tokio - kuriam galima suristi kasyte, nebuciau gavus tokio, kuris nesiseria mirksiukas.gif As neskirstau zmoniu i daugintojus ar ne - jei jie neskriaudzia augintiniu, jais rupinasi, juos myli - nemenkinu ir nezeminu. Mano nuomone yra tikrai tragisku veislynu ir taip pat nuostabiu seimininku tiesiog siaip suslaukianciu suniuku mirksiukas.gif

Nu. Ir ką tokiam žmogui pasakyti biggrin.gif Pasiduodu.

Dėl pavadėlio, tai turiu tik flexi cat. Pavargęs toks. Dabar galvoju, kad būtų užtekę ir virvės ilgesnės, kol naudoji komandai pas mane ir reflesui nebėgti tolyn ir netraukti, nes truktels, sukelti. Sočiai užtenka pagal stiprumą. 3 m. Kasdien be pavadėlio. Nėra reikalo, nes reakcija į aplinką adekvati. Sterilizuota, socializuota, fejerverkų nebijo, šunų, žmonių, žoliapjovės, dulkių siurblio bei oro baliono pučiamo garso taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 11, 15:14)
Nu. Ir ką tokiam žmogui pasakyti biggrin.gif  Pasiduodu.

Aš irgi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valpurgija @ 2015 09 11, 12:03)
Radau jorkšyrų temą ir galvojau patarimą dėl pavadėlio gausiu - kokius naudojat,kokio ilgio geriausia mažiukui ir t.t. ,bet čia pasirodo ohoho doh.gif  - tikras žiežulų smabūris ! nesigilinu kas kaip ir kodėl taip įsiučiu taškosi,tik keista,kaip jūs tada su savo augintiniais bendraujat? doh.gif  doh.gif

o jei apie pavadėlius kas pasidalins patirtimi,tai ačiū iš anksto  4u.gif

****Mums patare irgi petneseles suniukui ir pavadeli flexi kaip Mante imete nuoroda,mes 5m pirkom tai mazyliui yra kur pasilakstyt kai komandu ir paklusnumo nedaug.Prie to paties ka naudojat suniuko maudynems,sampuniuka koki?Mes pries kelione i namucius po atostogu nusiprausem su Trixie firmos tai mazylis lyg ir noretu pasikasyti truputeli,o veislyno duota pamirsom pas uosviene ir nebebuvo galimybes pasiimt verysad.gif
Atsakyti