Išmokit argumentuot problemą, ne kabinėtis prie žmogaus amžiaus, veido ar išdirbinėti nick'us.
Iki to laiko laisva

<!--QuoteBegin-dilgelyt+2015 09 11, 00:49
--><div class='quotetop'>QUOTE(dilgelyt @ 2015 09 11, 00:49
)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->*Mano abu sunys su dokumentais ir is puikiausiu veislynu, viena puikiai tinkanti parodoms,bet as neinu ,nes neturiu motyvacijos.
**Veislynai nesaziningi viena vada priduoda klubai ir parduoda su dokais, kitos vados neparodo klubui (nes negalima kergti 2kart metuose) ir jau ta vada be dokumentu buna paleista pigiau, bet buna gryniausi savo veisles atstovai.
***Suniukai be dokumentu nebutinai misrunai, jie yra kvailu zmoniu veiklos pasekme. O kvailiu veiklas remia tik kiti kvailiai.
[/quote]
*Gal nueikit. Ir pasimatys, kiek kalė išties potencialo turi. Dabar gaunas, kad tuščias iliuzijas puoselėjat.
**Kurie čia tokie? Paviešinkit.
***Bedokių šeimininkės, girdėjot?

Mano plytelių klojėjas su 10 klasių išsilavinimo šitai supranta ir todėl pirkosi stafordšyro terjerą iš veislyno. Kaip čia esančios nesuvokia, man sunku suprasti

Su mažesnėmis pajamomis ir Chanel rankinės visai neblogos iš pogrindžio išeina. Turėtumėt turėt ir tokią. Prie bedokumenčio labai tinka

Ak, koks nuostabus rytas

[/quote]
Kokias dar iliuzijas? Kokias? Koks dar potencialas? Apie ka jus cia?

Jus cia apie tai,kad as ketinu savo suniui breketus ant dantu sudeti ?

Ar kad galvoju,jog vienas mano suo puikiai tinka parodoms,nes man taip veiseja sako ir palaiko,kad eiciau i parodas, bet as neinu nes veisti nenoriu, o eiti seip gaila laiko ir pinigu.
Skaityt lyg mokate,bet esmes taip ir nesupratote.
Del veislyno ,neketinu niekam daryti reklamu ar antireklamu, sio pasakymo esme buvo,kad su dokumentais sunys dar nera kazkokie tobuli, ir veislynai nera visi sventi ,reikia labai atidziai ir atsakingai rinktis ir juos, ar man papriestarausite?
Kad esu pries daugintojus ir "veislinius be dokumentu" bei tokius veislinius be dokumentu laikau kvailu zmoniu pasekmem, turejo buti aisksu jums senai,jei nenaujoke esate.
Bet as zodi misruna naudoju ,kai sunio kraujai misrus, o ne susidauginus konkretiems dviems kilmingiems sunims.
Tarkim jus, auginate motina ir sunu/sese ir broli vokieciu aviganiu veisles, per jusu kvailuma susikergia motina su sunumi, gimsta jusu namuose suniukai. Kad tai blogai net diskutuoti neverta ir apie tai as nediskutuoju, nes man neidomu ,nenaujoke sunu pasauly esu, bet ar tie suniukai bus misrunai , t.y nuo zodzio misru? Paaiskinkite,kas misraus tarp dvieju vokeiciu aviganiu ,motinos ir sunaus?
Papildyta:
QUOTE(looo @ 2015 09 11, 08:50)
Kristi, breed
Jos oficialiai ir nera...cia suo tinkamas parodoms, bet be titulu...gaves teigiamus reikalingus ivertinimus....
Bauceron- 23 m su 2 m vaikais, jus turetumet dar tik bakalaure mokytis, o ne taupyti masinom, namams, sunims, vaiku tevui puragus kepti. Kad viska spejat-makaronu nepriimam, zinom kaip yr ir buna...
Emma, jei bauceron jos mintys Del amziaus dar atleistinos,tai jus atrodote tesiog juokingai gyvenimo kontekste, nebent dar turite sansa prisipazinti kad jums irgi tarp 12 ir 25 ...suaugusi moteris is principo mastyti taip negali...
Dilgelyt- as tik tyciojuosi,turetumet suprasti...jei teigti visuomet tuo paciu "teisingiausioju" stiliuku, pacios teisingiausios gali pasimauti ant savo sventu taisykliu...
Jos oficialiai ir nera...cia suo tinkamas parodoms, bet be titulu...gaves teigiamus reikalingus ivertinimus....
Bauceron- 23 m su 2 m vaikais, jus turetumet dar tik bakalaure mokytis, o ne taupyti masinom, namams, sunims, vaiku tevui puragus kepti. Kad viska spejat-makaronu nepriimam, zinom kaip yr ir buna...
Emma, jei bauceron jos mintys Del amziaus dar atleistinos,tai jus atrodote tesiog juokingai gyvenimo kontekste, nebent dar turite sansa prisipazinti kad jums irgi tarp 12 ir 25 ...suaugusi moteris is principo mastyti taip negali...
Dilgelyt- as tik tyciojuosi,turetumet suprasti...jei teigti visuomet tuo paciu "teisingiausioju" stiliuku, pacios teisingiausios gali pasimauti ant savo sventu taisykliu...
???
O Jus nesupratot,kad supratau? Manet,kad labai rimtai kalbu,sakydama,kad sudesiu savo pet klases suniui breketus,kad butu nebebrokas?

Jei daugiau nesupratusiu- nedesiu breketu savo sunims

Tik virenai dar pirmos rujos nebuvo,tad reikia palaukt.
Papildyta:
QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 09 11, 00:58)
Šuniukai be dokumentų nebeturi veislės vardo, jie nebeneša veislė, nes kas yra veislė - tai yra tam tikrų bruožų perdavimas, atsekamas giminės medis ir tinkamumas veisti, naudoti pilnavertiškai šunį veisliniame darbe, o jei tas šuo iš dvejų dokumentuotų šuo dokumentų neturi - jis jau nebegali dalyvauti veisimo darbe, selekcijoje, dėl to jis nėra veislinis
Tokius elementarius dalykus, manau cia zinom visos..
Bet as idomesne situacija pateikiau, iskeliau klausima,ar labai teisinga vadinti misrunais visus sunis be isimties, neturincius dokumentu, kai aiskiai zinome,kad abu tevai kilmingi veisles atstovai, ir jusu akyse atsivede vada.
Su visa pagarba selekcininkams ir meile savo veislei, as net negalvoju eiti i parodas,nes zinau,kad tobulai selekcija neuzsimciau,mat neturiu tiek laiko ir pinigu, o gadinti mylimos veisles nenoriu.