Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(virga @ 2015 09 13, 09:43)
Man idomu, ar sampunas genda? Ir ar skiedziat sampuna su vandeniu? Man veiseja patare skiesti. Balzama irgi.

Visa kosmetika turi galiojimo laika teoriskai, o praktiskai net nezinau smile.gif
Turi rasyti ant sampuno ir kondicionieriaus pakuotes reikia skiesti ar ne. As turejau 2 firmu kosmetika, ja reikejo skiesti. Tiesa pasakius, mane tas skiedimas erzina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 09 12, 10:57)
Šič merginos, negražu bartis  000189.gif  nono.gif . Mes turim irgi flexsi pavadeli 8m. Man patinka, mieste gal ir per ilgas, bet pas mus yra kur palakstyt tai pats tas. petnesos man yra patogiau, ir Ryciukui patina as tik uz. turim tokias http://www.zoocenter...t-sele-xs-s-m-l.
Sampuna perku vaistyneje, turejom toki http://www.vetma.lt/...derm_shampoo_4/ nes kasesi ir turejo pleiskanu , o dabar toki
http://www.vetma.lt/...niderm_shampoo/. man patinka, tikiuosi ir maziukui  rolleyes.gif grooming sampunai visai nepatiko, turejau dvieju rusiu, tai kasesi ir pleiskanojo, nors buvo nuo pleiskanu g.gif tai dabar su jais tik kojytes paplaunu po pasivaiksciojimo kai prireikia. sunaudosiu smile.gif

****Burgund,o jus po Lenidermo kondicionieriu naudojat ar pakanka sampuno?
Atsakyti
Kirpeja liepe skiesti special one sampuna 1/2 santykiu, ir skiesti po nedideli kieki, max 200ml buteliuka pasidaryti, nes didesnis kiekis praskiestas sugenda, koncetratas ne taip greit. As is jos nusipirkau apie 100ml ir jau ilgai gan naudoju.
O koks konkrecia tiks nezinosi kol nepabandysi,kiekvienam suniukui skirtingai. Vienam idealiai o va kaip musiske k9 alergizavo.
Valpurgija - mielos tikrai ne visos, ir ypac veisejos, jei tavo suniukas misruniukas.Tada uzsipuls, iskolios, iskoneveiks ir isvarys is temos.
Yra kelios supratingos ir mielos nares, su kuriomis malonu bendrauti ir kurioms ner askirtumo suo su dokumentais ar be, svarbu mylimas, priziurimas.

Papildyta:
Ir kas daugumai pasirodys keista, mano suo pirktas is daugintoju, bet su ja mes pasikalbam, negaili patarimu, visada galiu kreiptis. Jei neskambinu menesi koki, skambina pati, teiraujasi, kaip laikosi, kiek uzaugo ir panasiai. Jei esame tame mieste, visada kvieciasi i svecius. Todel manau, kad atsakingas zmogus, ir nebutinai toks turi buti tik veisejas.
Atsakyti
QUOTE(graduated @ 2015 09 13, 11:16)
****Burgund,o jus po Lenidermo kondicionieriu naudojat ar pakanka sampuno?

Pakanka tik sampuno thumbup.gif bet as kas antra maudyma uzdedu nes turiu jo nusipirkus pries 7 men. noriu sunaudot, bet labai nedaug, skiedziu su vandeniu

ps.kondicionierius bio groom firmos, neblogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burgunt: 13 rugsėjo 2015 - 11:28
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 09 13, 11:49)
Ir kas daugumai pasirodys keista, mano suo pirktas is daugintoju, bet su ja mes pasikalbam, negaili patarimu,  visada galiu kreiptis. Jei neskambinu menesi koki, skambina pati, teiraujasi, kaip laikosi, kiek uzaugo ir panasiai. Jei esame tame mieste, visada kvieciasi i svecius.  Todel manau, kad atsakingas zmogus, ir nebutinai toks turi buti tik veisejas.

Vajė wub.gif Tokia nuostabi daugintoja, ir patarimų negaili, o kalei nei tyrimų padaryti negali, nei į parodas įvertinimui nuvesti wub.gif Gal ta kalė brokuota. O ji veisia, veisia ir veisia. Ir vėl aš n-tąjį kartą noriu paklausti, kuo ana puikioji daugintoja prisideda prie veislės gerinimo? Kad yra geros širdies? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 09 13, 11:49)
Kirpeja liepe skiesti special one sampuna 1/2 santykiu, ir skiesti po nedideli  kieki, max 200ml buteliuka pasidaryti, nes didesnis kiekis praskiestas sugenda, koncetratas ne taip greit. As is jos nusipirkau apie 100ml ir jau ilgai gan naudoju.
O koks konkrecia tiks nezinosi kol nepabandysi,kiekvienam suniukui skirtingai. Vienam idealiai o va kaip musiske k9 alergizavo.
Valpurgija - mielos tikrai ne visos, ir ypac veisejos, jei tavo suniukas misruniukas.Tada uzsipuls, iskolios, iskoneveiks ir isvarys is temos.
Yra kelios supratingos ir mielos nares, su kuriomis malonu bendrauti ir kurioms ner askirtumo suo su dokumentais ar be, svarbu mylimas, priziurimas.

Papildyta:
Ir kas daugumai pasirodys keista, mano suo pirktas is daugintoju, bet su ja mes pasikalbam, negaili patarimu,  visada galiu kreiptis. Jei neskambinu menesi koki, skambina pati, teiraujasi, kaip laikosi, kiek uzaugo ir panasiai. Jei esame tame mieste, visada kvieciasi i svecius.  Todel manau, kad atsakingas zmogus, ir nebutinai toks turi buti tik veisejas.

Skiedžiamą kosmetiką reikia prasiskiesti nedideliais kiekiais. Visą praskiestą kiekį reikia sunaudoti per vieną maudymą.

K9 tikrai nėra gera kosmetika. Ją daugelis rekomenduoja įvairiose jorkų augintojų grupėse, greičiausiai, kaip prieinamiausią pagal kainą, o gal kaip labiausiai išpopuliarintą Kikos darbuotojų. Aš irgi nuo jos pradėjau... Bet ji sausina plauką ir tikrai nėra geras (tiksliau - blogas) pasirinkimas.
Atsakyti
retorinis klausimas kas geriau - gal veiseja, kuri turi 10 jorksyru kaliu ir pora patinu bei dar keletos rusiu veisliniu kaliu ir viena nesekminga kale per mazo svorio veisimui buvo sukergta ir darytas cp veliau skelbimuose yra parduodama, tai jei tokia mylinti veiseja, kodel parduoda? Todel kad netinkama niekam daugiau. Kokia gali buti meile? kai sunu n ? Nemanau, kad kiekvienam tenka daug rupescio ir prieziuros:)

Man asmeniskai nera skirtumo mano suo su dok ar be ju - mes ja mylim tokia kokia yra, o jin nuostabi wub.gif Ir galit galvoti kaip tinkamos, nes tikiu, kad atsiras tokiu, kurios sakys, na taip kas belieka, tik sakyti kad myli.

Beje, is kur Jums zinoti, keik vadu turejo tam tikras suo daugintoju? Buna ir tokiu kurie nekergia kaip pakvaise. Ne visi daugintojai blogi, kaip ir ne visi veislynai gerumo isikunijimai. Mano nuomone visur visokiu buna, todel stengiuosi is anksto visu nesmerkti.
Atsakyti
Beviltiška.
Pastebėjimas. Iš daugintojų sąmoningai perkančios karaliauja joršyrų temoje. Jums, man rodos, tema "Mūsų vienetiniai beveisliukai" labiau tiktų.
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 13, 11:59)
Beviltiška.
Pastebėjimas. Iš daugintojų sąmoningai perkančios karaliauja joršyrų temoje. Jums, man rodos, tema "Mūsų vienetiniai beveisliukai" labiau tiktų.

Eeee ne ne ne blink.gif schmoll.gif Mums beveisliuku temoje ir be situ poniu gerai! lotuliukas.gif man uztenka savaitines dozes uzsukti cia ir pakikenti. Beveisliukuose renkasi zmones, kurie be problemu pripazista, kad suo neturi jokios veisles ir yra laimingi su savo beveisliais. Tiesa ne tik beveisliai ten renkasi.
Turiu pripazinti, kad jorksyru tema seku jau keleta metu ir kai pradejau, nepatingejau perskaityti ir visas tuometines senas temas. Todel nesuprantu kodel, jei man net neperkant sitos veisles buvo pakankamai idomu paskaityti (tevai planavo isigyti ir as rinkau jiems info). Ir kiekvienoj temoje, kiekviena menesi tas pats per ta pati: nusipirkom ir nezinom nei kuo maitinti, nei kokias sukas naudoti, nei kaip daznai maudyti, nei koki sampuna pirkti, nei kaip prie lauko pratinti. Senbuves jau seniai nebesilanko ir nesivargina ta pati per ta pati aiskinti. Na, net mane uzkniso skaityti ta pati bruda. Kokio velnio normalioms narems cia sedeti? Kada kiekvienai naujai daugintoju aukai ta pati kartoti? Jei neidomu perzvelgti senas temas ar pirmam puslapyje pateiktas nuorodas, kokio velnio toki suni pirkti? Kazkas kitas turi viska sukramtyti ir i burna dar ideti.
Atsakyti
Bet kas liepia toms naujokems isvis ka nors atsakineti ? Man kai kokia nors tema neidomi, as nesivarginu dalyvauti diskusijoje, rasyti. Tikriausiai senbuves nebeturi apie ka rasyti? Nes apie prieziura kalbetis negalima, nes neduok Dieve pamatys tos, kurios pirko be dokumentu, o be to ir nera prasmes, nes viska ir taip zino. Apie parodas nieko neraso, ateina tik pasibarti, gara nuleisti. Tai irgi nera normalu, kaip ir nuolatos tuos pacius klausimus uzduodancios naujokes.
Atsakyti
[quote=k_azu,2015 09 13, 16:05]
Eeee...

kaip aš jums pritariu, keliu alaus bokalus drinks_cheers.gif
nors pati auginu šios nuostabios veislės atstovę, bet šiame forume nesilankau jau keletą metų, tiesa kartais paloju, nes tie kvaili klausimai taip užkala....
Atsakau: perka nesubrendusios asmenybės, neturinčios nė menkiausio supratimo apie šunis, nes pokalbiai/ klausimai praktiškai apie kosmetiką, rankines, .... žodžiu dvelkia peroksidiniai plaukais, silikonu ir kitokios chemijos "žinovėmis".....

P.S. ir kaip gerai, kad yra forumas kaip pvz beveisiukai ir kt., kur tiek naudingos info 4u.gif Sėkmės tiems forumams.
Atsakyti
Na jo....Deja is daugumos cia esanciu sedi SM tik tam kad pasikapot ir pasididziuot!Aciu mergaitems kurios atsaket pataret pasidalinot.Kol planuoji (musu atveju) 4 metus deliojom + ir - suniukui,domejomes,skaitem berods viska issiaiskinom,bet deja isigijus tik pirmos sav superines,po to kiekvienam tiek suneliui tiek katinukui nutinka ivairiausios alergijos sampunams,maistukui ir panasiai,nes kiekvienas gyvunukas yra asmenybe ir kas tinka vienam ne butinai tiks kitam.Davini gavom is veislyno LT,pabaigem beveik ir beda nes gyvenam UK o kai kurias prekes reik siustis,todel prasiau pasidalinti jusu ka naudojat.Bet kaip ir minejau-dauguma mieliau kapojasi nei kazkokia patirtim dalinasi.O paskutiniai postai visai "pritrenke" todel manau kaip ir dauguma susirinksiu manatkes ir dingsiu.Aciu dar karta patarusioms merginoms!*****Oh kiek pripiskunau rasliavos 😂. P.S.Gaila kad nera mygtuko Like-butu kaip padeka supratingoms narems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graduated: 13 rugsėjo 2015 - 17:06