Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 29tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 01, 10:47)
rneringa, o tavo irgi fsh padidėjęs?
nan irgi Aylin sakė, kad taikytų kitokią schemą g.gif tai mąstau, ką pasiūlytų g.gif aš irgi mažarezervė verysad.gif mano amh prieš metus ir 3 mėn. buvo 2,8 (daryta LT). po to turėjau 2 IVF unsure.gif tai galvoju, kad dabar išvis bus nelabai kas likę g.gif

Pagal mane tai tikrai geras AMH g.gif mano mažesnis buvo (kiek pamenu 2,3) ir folių priaugo, tik žinoma iki užšaldymo liko 5, vieną įdėjo, o kitus užšaldė.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 01, 10:57)
O kodėl Tau Rosita skyrė Cetrodite kartu su Climara? Juk jis skiriamas dažniausiai kartu su gonaliu, kad sukontroliuotų/ subrandintų folius? O gal aš čia neteisingai mąstau???? g.gif

Taip-climara vieną d., cetrotide-kitą. Nežinau kodėl, nesigilinau-pasitikiu gydytoju.
Ilgas prot.kai gale ciklo slopina su diphereline.
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 09 01, 10:12)
As nezinau ar cia jau toks tragiskai zemas tas amh, mano irgi pries tiek pat laiko buvo 2.9, po to turejau IVF, per kuri gavau 5 blastas (trys dar liko uzsaldytos)  g.gif Ar tu cia man ankstyva menopauze bandai prognozuoti?  unsure.gif

oi ne, nieko nenoriu prognozuoti schmoll.gif
au irgi galvojau, kad čia dar normalus, bet lt tik 2 apsivaisino ir 3 d. vienas paliegęs liko, o TR iki 5 d. viena blastutė liko vidutinės kokybės g.gif
labai skirtingai nei tau blush2.gif tai arba man Lt blogai amh nustatė arba tiesiog blogos kiaušialąstės auga pas mane, kad nieko gero g.gif
o ką dar be ovaboost galima kiaušialąstėms gerint? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2015 09 01, 10:17)
Bernadeta77, mano atveju, tai nori naudoti climara, kad sukontroliuotų tolygų folių augimą, nes vienas folis dažniausiai išsiveržia į priekį ir todėl reikia punktuoti kitus folius, kurie būna nevisai subrendę.

pas mane irgi tas pats - du šovė į priekį, o kiti nedabrendo g.gif o ir tie du buvo nefantastiški doh.gif
Atsakyti
Begalo buciau dekinga jei kuri parasytu i az kur galima butu gauti imunoglobulino. dekoju is anksto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 01, 11:37)
au irgi galvojau, kad čia dar normalus, bet lt tik 2 apsivaisino ir 3 d. vienas paliegęs liko, o TR iki 5 d. viena blastutė liko vidutinės kokybės g.gif
labai skirtingai nei tau blush2.gif tai arba man Lt blogai amh nustatė arba tiesiog blogos kiaušialąstės auga pas mane, kad nieko gero g.gif

Papildu nezinau, kiek matau panasus ingredientai i ovaboost (myo inositolis, melatoninas ir pan), jei angliskai skaitai, cia man visai idomiai atrodo:
skaitalai
Jei neskaitai, pasakyk, kazka paversim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 01, 11:37)
Papildyta:

pas mane irgi tas pats - du šovė į priekį, o kiti nedabrendo g.gif o ir tie du buvo nefantastiški doh.gif

Aš vit E geriu inozitoli q10 žuvų taukai vit d tardyferonas foline tiesa atvykus čia pakeitė į fabioli selenas cinkas vit C.
Žiūrėsim kas pas mane bus su kokybe... Na ir aišku savo broma ir tiroksina

Merginos, o kai stimuliavotes nebuvo jums kokiu alergijų? Man vėl ant odos meta dėmės gerai tik tiek kad ši karta ant kojos, praeitą kartą visas veidas nusėtas buvo... Galvoju gal kokio claritino reiktų išgert... Nu bijau kad veido vėl nesimustu demem nes po praeito ivf pora mėn gydziaus antibais ir tepalais alergologu ir dermologu teko aplankyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 01 rugsėjo 2015 - 11:07
QUOTE(orya @ 2015 09 01, 11:51)
Papildu nezinau, kiek matau panasus ingredientai i ovaboost (myo inositolis, melatoninas ir pan), jei angliskai skaitai, cia man visai idomiai atrodo:
skaitalai
Jei neskaitai, pasakyk, kazka paversim smile.gif

Ačiū Orya 4u.gif.
Įdomu ar visi tie papildai iš tiesų padeda? AŠ begalę kartų klausiau Elis dėl galimybės pagerinti kiaušialąstes, tai ji man visada atrašo, kad nieko šiuo klausimu nėra išrasta.
Aš tai planuoju įsigyti ovaboost. Taip pat vartoti turkišką folatą, vitaminą D3, omega 3.
Norėčiau pabandyti dar CoQ10, bet kaip šiame straipsnyje rašoma ubiquinol forma.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 09 01, 11:26)
Taip-climara vieną d., cetrotide-kitą. Nežinau kodėl, nesigilinau-pasitikiu gydytoju.
Ilgas prot.kai gale ciklo slopina su diphereline.

O tau Rosita koks buvo taikomas protokolas su climara ir cetrotide? Ilgas ar trumpas?
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 01, 10:38)
ar Climara skiria ir su dideliu ir su mažu rezervu? g.gif kažkaip man lyg buvo užkliuvę, kad su dideliu blush2.gif

Na, mano rezervas labai mažas.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 01, 10:42)
Marsale, koks tavo rezervas? g.gif

Mano amh pries metus buvo 0,26.. Dabar jau turbūt kiauras 0 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 01, 13:18)
O tau Rosita koks buvo taikomas protokolas su climara ir cetrotide? Ilgas ar trumpas?

trumpas 4u.gif
Atsakyti
AŠ begalę kartų klausiau Elis dėl galimybės pagerinti kiaušialąstes, tai ji man visada atrašo, kad nieko šiuo klausimu nėra išrasta.
Papildyta:

Man ir Elis, ir Semra sakė tą patį verysad.gif
Bet nervams nuramint ko tik aš negėriau - q10, maca, žuvú taukus, b grupės vitaminus, chlorellą, bičiú pienelį naudojau, folio rūgštį, aišku, + akupunktūra.
Embriologė sakė, kad kiaušialąsčiú kokybė nebloga, bet kas ten jú genetikoj, kad rezultatas 0, niekas nežino.

Man taikytą protokolą su climara vadino trumpu. Ir climara man skyrė dėl aukšto fsh.
Atsakyti
Ačiū Orya 4u.gif.
Įdomu ar visi tie papildai iš tiesų padeda? AŠ begalę kartų klausiau Elis dėl galimybės pagerinti kiaušialąstes, tai ji man visada atrašo, kad nieko šiuo klausimu nėra išrasta.
Aš tai planuoju įsigyti ovaboost. Taip pat vartoti turkišką folatą, vitaminą D3, omega 3.
Norėčiau pabandyti dar CoQ10, bet kaip šiame straipsnyje rašoma ubiquinol forma.

Manau geras planas, vis tiek geriau kazka daryti, nei nieko 4u.gif Beje, man ovaboost pakeite ciklo trukme, jei neklystu, tai turek omeny, kad gali planus koreguoti.

QUOTE(Marsale @ 2015 09 01, 14:18)
Man ir Elis, ir Semra sakė tą patį  verysad.gif
Bet nervams nuramint ko tik aš negėriau - q10, maca, žuvú taukus, b grupės vitaminus, chlorellą, bičiú pienelį naudojau, folio rūgštį, aišku, + akupunktūra.
Embriologė sakė, kad kiaušialąsčiú kokybė nebloga, bet kas ten jú genetikoj, kad rezultatas 0, niekas nežino.

As manau, kad visi papildai pagerina situacija toms, kurioms tu konkreciu medziagu truksta g.gif Kaip ir vyrams, kai kuriems profertiliai visi stebuklingai suveikia, o kitiems ir lieka nefontanai.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 01, 14:09)

Rosita 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(orya @ 2015 09 01, 14:29)
Manau geras planas, vis tiek geriau kazka daryti, nei nieko  4u.gif Beje, man ovaboost pakeite ciklo trukme, jei neklystu, tai turek omeny, kad gali planus koreguoti.

Orya, o kaip pasikeitė tavo ciklas? Pailgėjo? Patrumpėjo?
Aš prieš IVF sugėriau tik vieną dėžutę, bet man kažkaip viskas buvo taip pat.
Atsakyti