Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 29tema

tiesa ir man dare pabraizyma, ir visai nieko nejutau, ta pati vakara karta patepliojo ir viskas, o sake turi kelias dienas teplioti, tai manau prastai padare doh.gif
Atsakyti
Dar klausimas butu kurios vezetes imunoglobulina i Tr. Kaip jus ji vezetes? g.gif Jis turi buti saltai.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 01, 09:28)
Man irgi Bahceci puikiai suveikė Climara+Cetrotide pasiruošimas prieš IVF 4u.gif

ar Climara skiria ir su dideliu ir su mažu rezervu? g.gif kažkaip man lyg buvo užkliuvę, kad su dideliu blush2.gif
Atsakyti
[quote=Allivo,2015 09 01, 10:29]
[quote=RositaK,2015 09 01, 09:45]
Allivo, kaip tu? wub.gif seku tavo naujienas, planus blush2.gif lens.gif

Aciu, kad domiesi 4u.gif siai dienai thumbup.gif
[/quote]
wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 09 01, 09:15)
rneringa, man TR taikė tokį gydymą, su Climara. Tai trumpas protokas, nes stimuliaciją gonaliu pradeda nuo 2-3 cd, bet ciklą prieš ivf reikia klijuotis climara pleistrą (estrogeną). Tą ciklą reikia su testais pagauti O; nuo tos dienos, kai O testas parodo LH piką, paskaičiuoti berods 10 dienú ir užklijuoti pleistriuką; pleistrus keisti kas antrą dieną, sunaudoti 3 pleistrus ir laukti mm, o sulaukus praktiškai tą pačią dieną skristi į TR. 2-3cd pradeda stimuliaciją. Man Climara skyrė fsh numušti, ir tai suveikė. Be to, Semra per konsultaciją sakė, you have very good cycle now, nes estrogenas kažkaip ten viską pagerina (trumpam sugrąžina jaunystę  lotuliukas.gif )

Marsale, koks tavo rezervas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 09 01, 10:29)
siai dienai  thumbup.gif

Labai išsamiai atsakei biggrin.gif bet svarbu viskas thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Allivo @ 2015 09 01, 10:32)
Dar klausimas butu kurios vezetes imunoglobulina i Tr. Kaip jus ji vezetes?  g.gif  Jis turi buti saltai.

Aš užmatarojau su foliją jį kartu su užšaldytu 0.5lvandens buteliuku ir į šaldkrepšiuką įdėjau 4u.gif
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 01, 10:38)
ar Climara skiria ir su dideliu ir su mažu rezervu? g.gif kažkaip man lyg buvo užkliuvę, kad su dideliu blush2.gif

Kiek pastebėjau iš mūsų temos, skiria ne tik didžiarezervėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 01, 07:27)
Man amh darė Turkijoje. Folių buvo 7, bet vienas peraugęs, 2 nesubrendę, tik 4 buvo tinkami.
Dabar net bijau galvoti koks tas amh, ir kiek galimų folių.

Merginos, ypač tos, kurios jau darėtės Turkijoje IVF atsiliepkite ir labai prašau paaiškinkite. Vakar susirašinėjau su Elis, tai ji rašė, kad šįkart jie taikytų kitą "gydymą", t. y. "We will use short protocol but we will have some preparation before coming, we call it Estrogen priming protocol" (taikytų trumpą protokolą, bet su Estrogenų protokolu, naudojant Climara pleistrus). Kiek skaitau apie Estrogen priming protokolą, tai jis man kaip ilgas protokolas. Nieko nesuprantu kai yra iš tikrųjų g.gif. Žinau, kad kažkada buvo diskutuota apie tuos Climara pleistrus. Gal kuri galit paaiškinti. Būsiu labai dėkinga 4u.gif.

rneringa, o tavo irgi fsh padidėjęs?
nan irgi Aylin sakė, kad taikytų kitokią schemą g.gif tai mąstau, ką pasiūlytų g.gif aš irgi mažarezervė verysad.gif mano amh prieš metus ir 3 mėn. buvo 2,8 (daryta LT). po to turėjau 2 IVF unsure.gif tai galvoju, kad dabar išvis bus nelabai kas likę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 09 01, 10:15)
rneringa, man TR taikė tokį gydymą, su Climara. Tai trumpas protokas, nes stimuliaciją gonaliu pradeda nuo 2-3 cd, bet ciklą prieš ivf reikia klijuotis climara pleistrą (estrogeną). Tą ciklą reikia su testais pagauti O; nuo tos dienos, kai O testas parodo LH piką, paskaičiuoti berods 10 dienú ir užklijuoti pleistriuką; pleistrus keisti kas antrą dieną, sunaudoti 3 pleistrus ir laukti mm, o sulaukus praktiškai tą pačią dieną skristi į TR. 2-3cd pradeda stimuliaciją. Man Climara skyrė fsh numušti, ir tai suveikė. Be to, Semra per konsultaciją sakė, you have very good cycle now, nes estrogenas kažkaip ten viską pagerina (trumpam sugrąžina jaunystę  lotuliukas.gif )

Marsale, Rosita aš dar apie tą Climarą ir IVF protokolus noriu pasiaiškinti.
Trumpas protokolas yra kai foliai pradedami stimuliuoti 2-3 ciklo dieną.
Patikslinkit mane, bet ilgas protokolas yra kai vieno ciklo antroje pusėje pradedi naudoti vaistus, kurie sustabdo kiaušidžių veiklą, o paskui kito ciklo 2-3 dieną pradedamas folių auginimas gonaliu ar kitais vaistais. Šis protokolas leidžia sukontroliuoti folių tolygų augimą.
Aš kaip suprantu Climara pleistrai ir skirti, kad sustabdytų kiaušidžių veiklą. Tai manyčiau, kad šiuo atveju kaip ir ilgas protokolas? Kodėl jis vadinamas trumpu?
O kodėl Tau Rosita skyrė Cetrodite kartu su Climara? Juk jis skiriamas dažniausiai kartu su gonaliu, kad sukontroliuotų/ subrandintų folius? O gal aš čia neteisingai mąstau???? g.gif
Atsakyti
va man irgi čia neaišku, kokią įtaką turi padaryti climara mažarezervėms prieš stimuliacijos ciklą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 01, 10:47)
nan irgi Aylin sakė, kad taikytų kitokią schemą g.gif tai mąstau, ką pasiūlytų g.gif aš irgi mažarezervė verysad.gif mano amh prieš metus ir 3 mėn. buvo 2,8 (daryta LT). po to turėjau 2 IVF unsure.gif tai galvoju, kad dabar išvis bus nelabai kas likę g.gif

Mano fsh kaip ir nebuvo padidėjęs, bent jau niekada neatkreipiau dėmesio, pataikydavo į ribas. Mano labai žemas amh, vasarį buvo tik 0,43. O koks jis dabar net neįsivaizduoju verysad.gif.
Man vakar Elis atrašė, kad taikytų protokolą su Climara. Kadangi pas mane folių būna mažai ir dažniausiai vienas dominuojantis "šauna į priekį", todėl normalių folių buvo tik 4 iš 7, nes 1 buvo perbrendęs, 2 nesubrendę. Tai kiek aš suprantu naudojant Cilamara pleistrus būtų galima gauti tolygesnį folių augimą ir gal gautųsi daugiau tinkamos kokybės folių.
Aš iš viso esu turėjusi 4 IVF: 2 trumpus protokolus ir 2 ilgus protokolus. Kai buvo taikomi ilgi protokolai, tai pas mane nebuvo jokio kibimo verysad.gif verysad.gif verysad.gif. Todėl dabar ir bijau tos Climaros pleistrų, nes man ji atrodo kaip ilgas protokolas.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 01, 09:17)
Na mano geležis ir hemoglobinas labai geri bet va feritino pakelti nelabai einasi kaip ir vit d tik pakyla ir vėl krenta.
Nors papildai kasdienine duona smile.gif
Aš ir K siūlyta imunoglibulina leidaus na tada bandėm natur. Bet ji man pasakė kad jis padeda tik toms kurios su persilridimais ir man kazi ar verta bandyt bet kadangi as sakiau noriu bandyt... Tai va ir mastau kodėl man neskyre tu tyrimu kaip tau  g.gif

Man neskyre niekas tyrimu biggrin.gif As atvaziavus visas laboratorijas apibegau, ir su rezultatais pas Karpenko nulekiau. Norejau pries snaigute buti pasiruosus. Manau nebutu man skyrusi tokiu tyrimu, nes buvo nustebus del rezultatu.

QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 01, 09:29)
Nu bet ampuoles papildai kasdien...ir trys metai tik vieną kartą ant apatines ribos su D buvau..

Gal labai neriebiai valgai? Vitaminui d pasisavinti reikalingi riebalai 4u.gif Dar padeda i saule islisti karts nuo karto biggrin.gif

QUOTE(Afrodite7 @ 2015 09 01, 09:39)
o del vitamino D, as niekada nesitikrinau jo  blush2.gif o jis labai svarbus mums norincioms pastoti?

Toks svarbus, kad mes, originaliai afrikieciai, isblyskom, kad tik geriau ji pasisavinti, kai i siaure pasukom biggrin.gif Lietuvoje du trecdaliai zmoniu zemiau normos, ta pati pasakys laboratorijoj, kai (jei) eisi tyrimo darytis.

QUOTE(Allivo @ 2015 09 01, 10:32)
Dar klausimas butu kurios vezetes imunoglobulina i Tr. Kaip jus ji vezetes?  g.gif  Jis turi buti saltai.

As veziau neypatingai gudriai, supakuota su maistais smile.gif bet kai man veze is Rusijos, sake, kad paprase stiuardesiu i saldytuva ideti. Ale nezinau kaip tas zmogus skrido, gal pirma klase smile.gif

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 01, 10:47)

As nezinau ar cia jau toks tragiskai zemas tas amh, mano irgi pries tiek pat laiko buvo 2.9, po to turejau IVF, per kuri gavau 5 blastas (trys dar liko uzsaldytos) g.gif Ar tu cia man ankstyva menopauze bandai prognozuoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 01, 11:05)
va man irgi čia neaišku, kokią įtaką turi padaryti climara mažarezervėms prieš stimuliacijos ciklą? g.gif

Bernadeta77, mano atveju, tai nori naudoti climara, kad sukontroliuotų tolygų folių augimą, nes vienas folis dažniausiai išsiveržia į priekį ir todėl reikia punktuoti kitus folius, kurie būna nevisai subrendę.
Atsakyti