Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 29tema

QUOTE(Afrodite69 @ 2015 08 31, 22:45)
Sveikutes 4u.gif
Afrodite7,siulau eiti konsultacijai pas hematologa!AFS tai toks sindromas kai kraujas per tirstas.Tavo atveju mazai, raudonuju kuneliu is ko seka anemija(mazakraujyste) ir tai reikia suzinot kokia tau anemija nes ju buna ne viena.Trombocitai atsakingi uz kraujo kresuma.Butinai turi ir ginekologui tai pasakyti.As gulejau su moterim kai buvau  nestuke.gif ,tai ji daznai gulejo ligonineje ir jai labai seke trombocitu kieki kraujyje ir tik pasiekus tam tikra skaiciu paleisdavo namo keliom dienom.As neklausinejau kas ir kaip jos,pasake tik kad per skystas kraujas pas ja.Jai lasino vis lasines,leido vaistus-o ka lasino ir pan.tikrai nezinau.
Linkiu sekmes.Svarbu labai kuo daugiau suzinot ir aiskintis kodel nepavyksta pastot,o pastojus kad sekmingai isnesiot ir niekas netrukdytu.
Prolaktina patarciau irgi ziurek keleta ciklu ir jei tik galimybe yra darytis rimtoj laboratorijoje. Del skydliaukes as irgi patarciau ypac Vilnietems kreiptis pas L.Zabuliene-ji padejo man pasiruost nestumui,palaike per stimuliacijas ir visa nestuma.Vis stebejo skydliaukes tyrimus ir duodavo nurodymus.Saunuole ji 4u.gif
TURKAITEMS DIDELES SEKMES LABAI UZ JUS SERGU wub.gif  thumbup.gif  wub.gif

Dekui uz atsakyma ir patarimus 4u.gif pas kraujo daktara del anemijos as vaiksciojau, gelezies netenku pernelyg daug nukraujuodama per mmm, organizmas gelezi pasisavina gerai, padaryti buvo tyrimai, tai hemataloge israse kompensuojamus vaistus kuriuos gal jau 5 metai ir geriu, nes tik nutraukiu vel kritiniai rodykliai, tada dar nebuvau pastebejusi savo kresumo rodykliu, planuoju i Turkija vykti sausio menesi,nes tik tada turiu atostogu tai dabar bandau visais kanalais tikrintis, tiesa pas maceju operacijai gavau vietos tik lapkricio menesiui doh.gif o su prolaktinu tai as geriu bromo , nes jis visada pas mane arba ant ribos arba virs.
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 01, 08:29)
Na mano ats buna 20 ale kaip ir normoj bet Z nori bent 50 tokį turejau tik vieną kartą daugiau 25 man jis nekyla...bet ale norma. O va vit d tai man mistika kaip jo taip nepasisavina...Nu bet ampuoles papildai kasdien...ir trys metai tik vieną kartą ant apatines ribos su D buvau..

na jeigu normos ribose tai nera ko pergyventi, nes feritinas yra triju menesiu gelezies atsargos, aisku visada norisi kad butu geriau thumbup.gif pas mane vienu metu buvo vos 3 , tai is kart isiunte pas kraujo daktara smile.gif , o del vitamino D, as niekada nesitikrinau jo blush2.gif o jis labai svarbus mums norincioms pastoti?
Atsakyti
Atsiprasau, vakar strigo zinutes, parasiau 2 kartus ta pati..
Atsakyti
Allivo, kaip tu? wub.gif seku tavo naujienas, planus blush2.gif lens.gif

Mano feritinas irgi prieš nestuke.gif buvo žemiau normos, nors hemoglobinas ir geležis norma. Reiks dabar paprašyt, kad patikrintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 09 01, 08:42)
Atsiprasau, vakar strigo zinutes, parasiau 2 kartus ta pati..

Marsale, daugiau tai ne maziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 09 01, 09:39)
Dekui uz atsakyma ir patarimus  4u.gif pas kraujo daktara del anemijos as vaiksciojau, gelezies netenku pernelyg daug nukraujuodama per mmm, organizmas gelezi pasisavina gerai, padaryti buvo tyrimai, tai hemataloge israse  kompensuojamus vaistus kuriuos gal jau 5 metai ir geriu, nes tik nutraukiu vel kritiniai rodykliai, tada dar nebuvau pastebejusi savo kresumo rodykliu,  planuoju i Turkija vykti sausio menesi,nes tik tada turiu atostogu tai dabar bandau visais kanalais tikrintis, tiesa pas maceju operacijai gavau vietos tik lapkricio menesiui doh.gif o su prolaktinu tai as geriu bromo , nes jis visada pas mane arba ant ribos arba virs.
Papildyta:
na jeigu normos ribose tai nera ko pergyventi, nes feritinas yra triju menesiu gelezies atsargos, aisku visada norisi kad butu geriau thumbup.gif pas mane vienu metu buvo vos 3 , tai is  kart isiunte pas kraujo daktara smile.gif , o del vitamino D, as niekada nesitikrinau jo  blush2.gif o jis labai svarbus mums norincioms pastoti?

Nu gal aš ne tiksliai išsireiškiau blush2.gif norma yra bet Z nori daugiau nes sako biski apačioj sedziu. Nu bet aisku ne tokia kritinė situacija kaip tavo.
Vit d labai svarbus, yra nemažai darbų parsytu ir stebėjimų atlikta kad norint pastoti vit d organizme geriau kad netrūktų.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 08 31, 22:18)
As ir taip galvojau kad jei prailgintas krešėjimas tai kraujas skystas ir trombų neturėtu buti, bet vakar perskaičiau spcituoju: Diagnostika
Remiamasi klinikiniais simptomais (dažni persileidimai bei trombozės, kurios linkusios pasikartoti, nepasiant antikoaguliacinės terapijos). Atliekami išsamūs kraujo krešėjimo tyrimai, antikūnų nustatymas. Taipogi tiriama, ar nėra trombocitų, svarbių už kraujo krešėjimą, sumažėjimo, anemijos (tai dažnai kartu pasireiškia su šiuos sindromu).
o pas mane amžina anemija ir trombocitu tai sumažėja tai ant ribos , ber gi jei trombocitu sumažėja tai tada kraujas prasčiau kreša ir čia priskiriama prie diagnostikos, visai pasimečiau  g.gif

g.gif nežinau, kodėl taip.. O jus dėl AFS tyrė?
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 09 01, 08:59)
g.gif nežinau, kodėl taip.. O jus dėl AFS tyrė?

dar nesityriau, neturejau persileidimu, ir pastojimu, kazkaip galvojau to sindromo man tikrai nera, nes kraujas skystas, o dabar tikrai reiks issityrti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 09 01, 10:04)
dar nesityriau, neturejau persileidimu, ir pastojimu, kazkaip galvojau to sindromo  man tikrai nera, nes kraujas skystas, o dabar tikrai reiks issityrti  blush2.gif

Afrodite 7 bet jūs turejot ivf čia lt? Ar maisau g.gif sekubivf tema tai lyg ir daret. ..
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 01, 08:27)
Man amh darė Turkijoje. Folių buvo 7, bet vienas peraugęs, 2 nesubrendę, tik 4 buvo tinkami.
Dabar net bijau galvoti koks tas amh, ir kiek galimų folių.

Merginos, ypač tos, kurios jau darėtės Turkijoje IVF atsiliepkite ir labai prašau paaiškinkite. Vakar susirašinėjau su Elis, tai ji rašė, kad šįkart jie taikytų kitą "gydymą", t. y. "We will use short protocol but we will have some preparation before coming, we call it Estrogen priming protocol" (taikytų trumpą protokolą, bet su Estrogenų protokolu, naudojant Climara pleistrus). Kiek skaitau apie Estrogen priming protokolą, tai jis man kaip ilgas protokolas. Nieko nesuprantu kai yra iš tikrųjų g.gif. Žinau, kad kažkada buvo diskutuota apie tuos Climara pleistrus. Gal kuri galit paaiškinti. Būsiu labai dėkinga 4u.gif.

rneringa, man TR taikė tokį gydymą, su Climara. Tai trumpas protokas, nes stimuliaciją gonaliu pradeda nuo 2-3 cd, bet ciklą prieš ivf reikia klijuotis climara pleistrą (estrogeną). Tą ciklą reikia su testais pagauti O; nuo tos dienos, kai O testas parodo LH piką, paskaičiuoti berods 10 dienú ir užklijuoti pleistriuką; pleistrus keisti kas antrą dieną, sunaudoti 3 pleistrus ir laukti mm, o sulaukus praktiškai tą pačią dieną skristi į TR. 2-3cd pradeda stimuliaciją. Man Climara skyrė fsh numušti, ir tai suveikė. Be to, Semra per konsultaciją sakė, you have very good cycle now, nes estrogenas kažkaip ten viską pagerina (trumpam sugrąžina jaunystę lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 01, 09:08)
Afrodite 7 bet jūs turejot ivf čia lt?  Ar maisau  g.gif sekubivf tema tai lyg ir daret. ..

taip dariausi Lietuvoje viena IVF, dar sita men FET bus, ir jei sekme mane aplenks tada sausio menesi i trukija keliausiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2015 09 01, 10:15)
i, ir tai suveikė.

Man irgi Bahceci puikiai suveikė Climara+Cetrotide pasiruošimas prieš IVF 4u.gif
Atsakyti
[quote=RositaK,2015 09 01, 09:45]
Allivo, kaip tu? wub.gif seku tavo naujienas, planus blush2.gif lens.gif

Aciu, kad domiesi 4u.gif siai dienai thumbup.gif
Atsakyti