Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 10 tema

labas rytelis! 4u.gif

Šešta diena po OP. vis labiau norisi judėti,kažką veikti,savijauta nebloga drinks_cheers.gif Šiandien planuoju į žmones pasivažinėt kažkur,bent valandikei, ne per anksti? blush2.gif Užsisėdėjau namuose,užsigulėjau, jau nugara,šikna ir šonkauliai skauda nuo gulėjimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2015 10 10, 11:12)
labas rytelis! 4u.gif

Šešta diena po OP. vis labiau norisi judėti,kažką veikti,savijauta nebloga drinks_cheers.gif Šiandien planuoju į žmones pasivažinėt kažkur,bent valandikei, ne per anksti?  blush2.gif Užsisėdėjau namuose,užsigulėjau, jau nugara,šikna ir šonkauliai skauda nuo gulėjimo thumbup.gif

Zinoma eik, tik atsargiai, nepervark 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 10 spalio 2015 - 10:22
QUOTE(Shagrifa @ 2015 10 10, 10:22)
Zinoma eik, tik atsargiai, nepervark 4u.gif

Kol namie tol šustra,o kai pavaikščiot po prekybcentrį,tai energijos nebeliko blink.gif Geriau namie gulėt lovoj kol kas...
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2015 10 10, 18:11)
Kol namie tol šustra,o kai pavaikščiot po prekybcentrį,tai energijos nebeliko blink.gif Geriau namie gulėt lovoj kol kas...

Mane ispejo gyd, kad lovoje gulint atrodys, kad kalnus gali nuversti, o istikruju jegu nebus. Man 19d po op... As dar kuprinuosi ir pavargstu labai. Po 6d ne minciu i prekybcentri eiti nebuvo! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KELV'ita @ 2015 10 10, 19:25)
Mane ispejo gyd, kad lovoje gulint atrodys, kad kalnus gali nuversti, o istikruju jegu nebus. Man 19d po op... As dar kuprinuosi ir pavargstu labai. Po 6d ne minciu i prekybcentri eiti nebuvo! smile.gif

Pritariu thumbup.gif Bet kažkaip reik įsivažiuot ir į darbus, bet savęs per daug nepertempti... lotuliukas.gif Dar porą dieninkių,gal bus tos energijos daugiau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(KELV'ita @ 2015 10 10, 19:25)

Pritariu thumbup.gif Bet kažkaip reik įsivažiuot ir į darbus, bet savęs per daug nepertempti... lotuliukas.gif Dar porą dieninkių,gal bus tos energijos daugiau wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(audani @ 2015 10 11, 08:06)
Papildyta:

Jooo... Reikia atrasti aukso viduriuka 4u.gif per daug judant ar gulint gali pradeti kauptis vandenys, todel pajudejus ilgiau vis prigulti, pailseti...nereikia persitempti.
Man dvi savaites buvo toks kaip sastingis, nei gerejo, nei blogejo... O dabar jauciu, kaip fiziskai imu stipreti ir atsigauti thumbup.gif
Tiesa, as po tribugos op, todel ir atsigavimas ilgesnis 4u.gif

O tau tik pilveli grazino? Ar siurbe riebaliukus?Man issiurbti soniukai labiausiai nemalonumu kele doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Alioo @ 2015 10 09, 23:17)
Ne nieko neturiu 😒

Oi, mergyt... O gal gali laika susiplanuoti taip, kad butu galimybe kazkam tave lydeti ar priglausti?
Bet siaip jei pvz pilvelio raumenuku nesius, nesiurbs, krutines nereikia kelti, tai greitai atsigausi. Nors tai taip individualu!
Bent jau lovadieni papildoma uzsisakyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KELV'ita: 11 spalio 2015 - 09:30
QUOTE(KELV'ita @ 2015 10 11, 08:36)
Labas rytas 4u.gif

Jooo... Reikia atrasti aukso viduriuka 4u.gif per daug judant ar gulint gali pradeti kauptis vandenys, todel pajudejus ilgiau vis prigulti, pailseti...nereikia persitempti.
Man dvi savaites buvo toks kaip sastingis, nei gerejo, nei blogejo... O dabar jauciu, kaip fiziskai imu stipreti ir atsigauti  thumbup.gif 
Tiesa, as po tribugos op, todel ir atsigavimas ilgesnis 4u.gif

O tau tik pilveli grazino? Ar siurbe riebaliukus?Man issiurbti soniukai labiausiai nemalonumu kele doh.gif
Papildyta:

Oi, mergyt... O gal gali laika susiplanuoti taip, kad butu galimybe kazkam tave lydeti ar priglausti?
Bet siaip jei pvz pilvelio raumenuku nesius, nesiurbs, krutines nereikia kelti, tai greitai atsigausi. Nors tai taip individualu!
Bent jau lovadieni papildoma uzsisakyk 4u.gif
labas rytas:) papildoma lovadienini pasiimsiu butinai.man darys pilna pilvo plastika sius ir raumenukus.ir krutines didinimas.kai Mano drauge skrido operuotis i Kauna,jai K.M rekomendavo kazkokius sveciu namus,tai jie ja is orouosto pasieme ir nuveze i ji,tai Nezinau reiks pasiteirauti Kas Kaip ten..butu gerai rasti zmogu kur nusisamdyti kad man padetu tas pora savaiciu.
Atsakyti
@KELV'ita,

Man pilvo plastika pilna ir nusiurbė 600ml. riebaliukų wink.gif Šiandien jau stipresnė,porą val. prasivaikštinėjau smile.gif Tiesa,klausimas iškilo, ar nusiėmus korsetą jūsų nedusino? Aš nusiimu atrodo kaip kvėpuot nebėr su kuo, gal diafragmos raumuo po operacijos koks suslabėjęs? Su korsetu viskas gerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audani: 11 spalio 2015 - 16:54
Audani, prie progos nufotkink pjuvi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 10 11, 17:06)
Audani, prie progos nufotkink pjuvi bigsmile.gif

Niu šiandien vakare pati tvarkysiuos tvarsčius,tai gal nusifotkinsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2015 10 11, 19:13)
Niu šiandien vakare pati tvarkysiuos tvarsčius,tai gal nusifotkinsiu wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2015 10 11, 15:53)
@KELV'ita,
Man pilvo plastika pilna ir nusiurbė 600ml. riebaliukų wink.gif Šiandien jau stipresnė,porą val. prasivaikštinėjau smile.gif Tiesa,klausimas iškilo, ar nusiėmus korsetą jūsų nedusino? Aš nusiimu atrodo kaip kvėpuot nebėr su kuo, gal diafragmos raumuo po operacijos koks suslabėjęs? Su korsetu viskas gerai wink.gif

Oho, nemazai nusiurbe! Kazkaip isivaizduoju du mazus coca colos buteliukus riebalu laugh.gif

As nusiemus korseta ne tai kad negaliu kvepuoti, bet labai bijau biggrin.gif ne, nedusina manes visai.

O tu jau issitiesus pilnai?

Gal kad ir krutys keltos ir didintos as niekaip negaliu issitiesti! Jau ir neramu unsure.gif
Atsakyti