Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 10 tema

QUOTE(Kirisama @ 2015 10 10, 10:07)
Zinai, juokas juokais, bet sitas dalykas ir man idomus. Is anksciau zinau tokias kalbas forume, kad po op seke nestumas ir viskas buvo ok. Bet cia tik kalbos. Kai as konsultavausi Santariskese, tai sake, kad nestumas galimas, bet "tuomet op beprasmiska, nes reiks antra karta operuotis". O TA sake, kad nei tokia op, nei tinklelis pilve (kaip mano atvejis) nestumui netrukdo ir op rezultatas tikrai islieka. Zinoma nestumo metu reik save ziuret, o ne kimst kilogramais ledus ir bandeles (mano atvejis  doh.gif ). Su vyru iki siol antro vaikucio nesugalvojom, bet kaip sakoma Dievo keliai nezinomi wink.gif

Nebutinai nuo nestumo metu daug priaugto svorio atsiranda odos perteklius ant pilvo. As priaugau su pirmu vaiku 7 kg, su antru tik 5 kg, o kenguros maisa nenusakomo dydzio turejau doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 10 11, 18:10)

Įmečiau kelias foto į albumėlį wink.gif
Papildyta:
QUOTE(KELV'ita @ 2015 10 11, 18:29)
Oho, nemazai nusiurbe! Kazkaip isivaizduoju du mazus coca colos buteliukus riebalu laugh.gif

As nusiemus korseta ne tai kad negaliu kvepuoti, bet labai bijau biggrin.gif  ne, nedusina manes visai.

O tu jau issitiesus pilnai?

Gal  kad ir krutys keltos ir didintos as niekaip negaliu issitiesti! Jau ir neramu unsure.gif

Dar ne visai išsitiesusi, labai nugara kenčia dėl to,pjauna tiesiog net indus plaunant :/ Ryt rodysiuos R.B. pažiūrėsim ką jis pasakys wink.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(audani @ 2015 10 11, 23:03)
Įmečiau kelias foto į albumėlį wink.gif
Papildyta:
Dar ne visai išsitiesusi, labai nugara kenčia dėl to,pjauna tiesiog net indus plaunant :/ Ryt rodysiuos R.B. pažiūrėsim ką jis pasakys wink.gif

Pokytis tikrai matomas thumbup.gif Aisku, dar gerokai patinusi. Viskas priesaky 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 10 12, 08:57)
Labas rytas

Pokytis tikrai matomas thumbup.gif Aisku, dar gerokai patinusi. Viskas priesaky 4u.gif

Buvau pas daktariuką,sakė super viskas gyja,pjūvis jau kaip seniai operacija būtų daryta smile.gif Ketvirtadienį išims bambikės siūlus. Patinimai apačioje šiandien stipresni pasirodė,bet gal dėl to,kad gydytojas minkė šiek tiek biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Audani, kaip šiandien jautiesi?

Nesijuokit, bet man pasistojo toks klausimas. O pilvo pjūvio nesiuva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 10 14, 07:52)
Labas rytas.

Audani, kaip šiandien jautiesi?

Nesijuokit, bet man pasistojo toks klausimas. O pilvo pjūvio nesiuva blush2.gif

Labuka wink.gif jaučiuosi puikiai, judu gerau jau,paskausta šiek tiek,bet visumoj-super smile.gif

O dėl pilvo pjūvio-jį siūna,bet vidine siūle,t.y. siūlai lieka po oda ir tirpsta ten smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kiek cm jums sumazejo liemens apimtis po operacijos? As dabar turiu -12 cm doh.gif Ir kiek laiko praejus po operacijos nusistovejo apimtys. Mastau ar jau rizikuoti pirkti naujus dzinsus ar dar palaukti. Tinimu jau lyg ir nebera.

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 10 14, 21:02)
Mergaites, kiek cm jums sumazejo liemens apimtis po operacijos? As dabar turiu -12 cm  doh.gif Ir kiek laiko praejus po operacijos nusistovejo apimtys. Mastau ar jau rizikuoti pirkti naujus dzinsus ar dar palaukti. Tinimu jau lyg ir nebera.

Labas vakaras  4u.gif

Primink kiek laiko po op praėjo? ar laikeisi dietos specialios kad toliau svorį mest? Man jau 10 dienų po op,tinimai šiek tiek atslūgo,bet užsidėjus korsetą vos užsegu kelnes,kurias dėvėjau iki op... Gal per daug skubu...
Atsakyti
Sveikutes mergytes audani pokyciai matosi super thumbup.gif man keitesi apimtys,nusipirkau vienas kelnes po menesio reikejo mazesnes pirkti,visos apimtys keitesi,tai net nezinau,gal geriau palaukti kol nuslugs tinimai,as sveikos mitybos laikausi,pradejau pries op,dar kiek iseina truputuka pasportuoju,bet nezymiai,nes dar raumenukai paskausta padegina.
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2015 10 14, 22:31)
Primink kiek laiko po op praėjo? ar laikeisi dietos specialios kad toliau svorį mest? Man jau 10 dienų po op,tinimai šiek tiek atslūgo,bet užsidėjus korsetą vos užsegu kelnes,kurias dėvėjau iki op... Gal per daug skubu...

Per daug per daug. As gal tik po menesio pradejau tilpt i priesoperacines kelnes.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 10 15, 15:11)
Per daug per daug. As gal tik po menesio pradejau tilpt i priesoperacines kelnes.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 10 14, 21:02)
Mergaites, kiek cm jums sumazejo liemens apimtis po operacijos? As dabar turiu -12 cm  doh.gif Ir kiek laiko praejus po operacijos nusistovejo apimtys. Mastau ar jau rizikuoti pirkti naujus dzinsus ar dar palaukti. Tinimu jau lyg ir nebera.

Labas vakaras  4u.gif

Is karto po op -10 cm tikrai turejau. Bet man dar sonus siurbe.
Atsakyti