Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 10 tema

QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 10 26, 15:37)
nu š.... vadinas vėl kažką prisidirbau  doh.gif  kodėl tas mano raumuo toks silpnas  unsure.gif

O tai anksčiau to jausmo nebuvo? Čia kažkoks naujas dabar atsirado? Ar visąlaik po operacijos tai jautei?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 10 26, 14:30)
Sveikos plepsės 4u.gif

Seniai besilankiau, kažkaip laiko nėra prisėsti prie SM  blush2.gif 

eisiu pasidairysiu į nuotraukytes  ax.gif

Noriu kreiptis į mergaites, kurioms po OP bent metai, kaip jums su pilvo raumeniu, kai darote pilvo preso pratimus  g.gif  man toks jausmas, kad plešia  doh.gif  jaučiu reik eit vėl pas gydytojus doh.gif

Man 9 men , jei ne vienoj pusėj aptirpus oda , tai tos operacijos jokio jautimo
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 10 26, 15:30)
Sveikos plepsės 4u.gif

Seniai besilankiau, kažkaip laiko nėra prisėsti prie SM  blush2.gif 

eisiu pasidairysiu į nuotraukytes  ax.gif

Noriu kreiptis į mergaites, kurioms po OP bent metai, kaip jums su pilvo raumeniu, kai darote pilvo preso pratimus  g.gif  man toks jausmas, kad plešia  doh.gif  jaučiu reik eit vėl pas gydytojus doh.gif

Sveika 4u.gif kaip laikaisi?
Hmmm... labai cia keista g.gif man po antros op beveik puse metu, jau intensyviai sportuoju, darau visus preso pratimus ir nieko g.gif jokio plesimo, tik itempimas jauciasi, viena ko nedarau - tai atsilosimu atgal. Kazkaip abejoju, kad gyd kuom nors pades. Gal geriau pas kinezi nueiti?
Atsakyti
Sveikos ! Susitariau ir as siandien del datos. Lemtinga diena gruodzio 9 wub.gif

Papildyta:
Merginos, kada po operacijos galesiu iseiti i darba? Po 1-2sav? Gal kuri gali palyginti skausma po pilvo plastikos op su Cezariu? ax.gif
Darbas mano sedimas , ar labaibus suku? O vaika pakelti ?Kiek laiko negalesiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 spalio 2015 - 21:02
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 10 26, 14:37)
nu š.... vadinas vėl kažką prisidirbau  doh.gif  kodėl tas mano raumuo toks silpnas  unsure.gif

Man dar tik puse metu bet bent jau jauciu dabar presa gerai. Pvz sedant isitempiam ko iki op nebuvo...
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 10 26, 21:01)
Sveikos ! Susitariau ir as siandien del datos. Lemtinga diena gruodzio 9  wub.gif

Papildyta:
Merginos,  kada po operacijos galesiu iseiti i darba? Po 1-2sav?  Gal kuri gali palyginti skausma  po pilvo plastikos  op su Cezariu?  ax.gif

Sveika. I darba ejau po 3 savaiciu. Bet man dar krutine dare ir pasiurbe nemazai. Manau po savaites sunkiai iseitum. Bent 2 planuokis. Turejau 2 cp bet bent jau man pilvo plastika daug rimciau. Aisku velgi individualu ka ir kiek daro. Kelti negalima ilgai, pacios labui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 10 26, 21:01)
Sveikos ! Susitariau ir as siandien del datos. Lemtinga diena gruodzio 9  wub.gif

Papildyta:
Merginos,  kada po operacijos galesiu iseiti i darba? Po 1-2sav?  Gal kuri gali palyginti skausma  po pilvo plastikos  op su Cezariu?  ax.gif

Labuka smile.gif Aš į darbą išėjau lygiai po 2 sav. jau išsitiesus. Na,mano darbe gali rinktis kiek laiko sėdėt,kiek stovėt,kiek vaikščiot, jokio didelio fizinio krūvio, bet šiaip,jei darbas ne sunkus,manau 2sav. po op užtenka (aišku žiūrint kaip gyja viskas). Man 3 sav. po op aš jau pamiršau operacija thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ačiū už atsakymus ax.gif

Priežastį jau 95proc žinau, jeigu pasitvirtins pranešiu 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės.

/ Lisa /, sveikinu su datos paskyrimu wub.gif

Bandomasis2006, tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 27 spalio 2015 - 10:05
Sveikos mergytes 4u.gif

Pries 7 savaites patirta operacija primena tik ilgas, kol kas ryskiai raudonas, randas ir siek tiek maziau jautri oda po bamba ax.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2015 10 26, 22:01)

Po 1 savaites bus dar per suku visa diena sedeti. As labai lengvai pernesiau operacija ir tikrai greitai gijau, bet po 3 savaiciu isejus i darba visa diena issedeti prie kompo budavo sunkoka, pavargdavau nuo pacio sedejimo. Del vaiko kilnojimo - ziurint kiek tas vaikas sveria. Irgi kiek imanoma ilgiau reikia stengtis nesitampyti su svoriais 4u.gif Kuo skiriasi nuo cezario, negaliu [pasakyti, as cezario neturejus.
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus. Planuosiu po 2 sav. 4u.gif
Fizinio kruvio nera, tik darbas susikaupimo reikalauja. biggrin.gif
Kaip noreciau pamatyti naujas Jusu bambas. Merginos Jusu bambos pries ir po labai skiriasi? Pati forma ? Taip bijau, kad padarys negraziai. unsure.gif
Atsakyti
/ Lisa / sveikute sveikinimai prisijungus i musu bureli,saunu,kad nusprendei pasigrazinti,saunuole smile.gif
as po op issitiesiau tik po poros savaiciu,dabar 4 menesiukai,dar viena puse pilvuko patinusi ir limfa susikaupusi,kai pervargstu,ar per dauk pasportuoju pilvuko presui tai buna raumenukus net toks deginimas,man ilgesnis gyjimas buvo,gal del to,kad op truko 6 valandas ir su komplikacijom siokiom tokiom,bet pas V.K as tokia vienintele per visa jo praktika buvau.
Po op tikrai reik pasisaugoti,stengtis sunkiai nekelti,saugoti save,bet po op dauk dziaugsmo ir skausmas netoks ir baisus,tikrai verta,pradedi naujai gyventi,visa svyti is laimes 4u.gif
audani saunu,kad viskas gerai ir lengvai gyja 4u.gif
bandomasis2006 sveikute,pasiilgom taves,sauniai labai atrodai,tik liudna,kad problemeliu yra,kai tik zinosi iskart butinai parasyk,tikiuosi nieko rimto 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2015 10 27, 21:53)
Aciu merginos uz atsakymus.  Planuosiu po 2 sav.  4u.gif
Fizinio kruvio nera, tik darbas  susikaupimo reikalauja.  biggrin.gif
Kaip noreciau pamatyti naujas Jusu bambas.  Merginos Jusu bambos pries ir po labai skiriasi? Pati forma ? Taip bijau, kad padarys negraziai.  unsure.gif

Man mano bambyte labai labai grazi,as begalo likau patenkinta,mazyte simpatiska,musu nuotraukytes gali pamatyti musu albume,pirmame lape surasytos taisykles,lauksiu tavo foto,kad galetumem balsuoti . thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,

Jau po 5 valandu limfodrenazinio masazo esu, liko dar 5 ziuresim kaip cia kas darysisi. Uzsirasiau pas K.V lapkricio gale vizituj ziuresim ka pasakys. Sueis 4 menesiukai lapkricio 15 tikiuosi vis dar gal pasitaisys. unsure.gif
Atsakyti