Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 10 tema

QUOTE(pinkshade @ 2015 10 29, 23:04)
Ir dar tiek nezinomybes unsure.gif O tos ligos jau nebuvo darant op?

buvo apgesinta ir nebesimaišė man doh.gif čia aišku su moteriškom bėdelėm susiję, bet ale narkozės vėl iššaukt galėjo doh.gif plius dar pilvo ertmė judinta doh.gif
Atsakyti
Bandomasis, laikykis 4u.gif viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 10 30, 11:33)
Bandomasis, laikykis  4u.gif viskas susitvarkys  4u.gif

tai kada nors tikiu kad susitvarkys, kitaip ir būt negali blush2.gif tik žiauriai nervina, kad jau atrodo viskas tobula viskas gerai ir šast kas nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 10 30, 10:50)
tai kada nors tikiu kad susitvarkys, kitaip ir būt negali  blush2.gif  tik žiauriai nervina, kad jau atrodo viskas tobula viskas gerai ir šast kas nors  doh.gif

Bandomasis laikykis 4u.gif

Pas mane problemeles po op pilvas vis dar istines kaip ka tik po operacijos, nepadeda masazai, delto nerimstu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2015 10 30, 14:46)
Pas mane problemeles po op pilvas vis dar istines kaip ka tik po operacijos, nepadeda masazai, delto nerimstu  doh.gif

O ka masazistas sake apie pilva? O nenorit pasirodyt chirurgui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2015 10 30, 14:46)
Bandomasis laikykis  4u.gif
Pas mane problemeles po op pilvas vis dar istines kaip ka tik po operacijos, nepadeda masazai, delto nerimstu  doh.gif

primink kiek tau laiko po OP g.gif man ilgai buvo lyg patinęs, bet aš daug komplikacijų turėjau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif prisiduodu, sveika gyva. Ryt laukia mini operacija, gal užteks tik vietiškai nuskausmint, bet gyvensiu. Labai nesiplėsiu, nes su plastika tai spėju mažai ryšio turi verysad.gif
Atsakyti
Laba diena.

Bandomasis, moteriskos problemos ane? Linkiu kuo sklandesnes op ir greito, lengvo sveikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 11 02, 13:35)
Laba diena.

Bandomasis, moteriskos problemos ane? Linkiu kuo sklandesnes op ir greito, lengvo sveikimo 4u.gif

dar viskas nusikelia gun_bandana.gif: man baigia nervus ištampyt, jau nei valgyt negaliu nei miegot doh.gif
Atsakyti
labuka visom, merginos kurios turit prisijungimus ar jus ieinat i albumus? man neleidzia
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 11 03, 13:22)
dar viskas nusikelia gun_bandana.gif: man baigia nervus ištampyt, jau nei valgyt negaliu nei miegot  doh.gif

Sveikute uzjauciu, bet ir daktarai,dar kankina,laikykis 4u.gif
redy sveikute neleidzia ir man reikia moketi $1.43 i menesi,norejau sumoketi,bet kol kas negaliu nes pavoge pinigine,saskaitos uzblokuotos,laukiu kol naujos korteles ateis.Dabar visada reiks moketi ot sikniai sad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 11 03, 14:31)
labuka visom, merginos kurios turit prisijungimus ar jus ieinat i albumus? man neleidzia

Kaip rase fotki uzblokavo. Dabar mokama. Jei norit atkurti tai reikes uz metus moketi. Bent jau kitoje temoje merginos taip rase kad uz menesi neiseina. Net nespejau foto i kompa issikelti, viskas dingo...
Atsakyti