Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 12, 13:39)
Buvai dingus, jau galvojau, kad pagimdei....

Dar ne. Pagulėjau ligoninėj, daug tyrimų pridarė per tą buvimą. Grįžau kelioms dienoms namo, tada atgal. Tiek čia dėl to kaklelio bijojo visi, ale galiausiai išlindo kitos bėdos.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 11, 10:34)
Tai mes labai panašiai lukštensim savo žvirbliukus drinks_cheers.gif maniškiams 38sav sueina sausio 27d wub.gif

Oooo... gal net kartu cool.gif

QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 11, 17:50)
Tai gerai, kad atradai mus  mirksiukas.gif

Kokie jus jau dideli  thumbup.gif , gal jau zinai ko laukiat?
Smagu, kad nebepykina. Issugulesi, pagimdzius atsilakstysi 😊, tik keista, dazniausiai antram nestumo trimestre nestukes buna gerokai energingesnes nei pirmam ar treciam, as irgi prie siu 😊
O tai nieko nepageri, kas sumazintu gimdos susitraukinejima? Liktais magnis skaiciau merginom padeda...bet bijau sumeluot, nes pati su tuo nesusiduriau. O pilvo tempimas, kaip ankstesnej zinutej rasiau, ir mane "palepina" 😊, auga auga leliukai, pilviukas mano labai greitai auga, tikrai jau didelis . Leliukus jau vis geriau jauciu  wub.gif , jausmas nerealus, tikrai labai dziaugsmingas periodas  wub.gif
Dekreto jau laukiu nesulaukiu, vos ne kryziukus braukau  biggrin.gif O tu, jei gulineji pastoviai, tai nedirbanti esi, ar ant biuliotenio buni?

Ko laukiam nežinau, sutarėm nežiūrėti, bus tikras siurprizas lotuliukas.gif
Jūs irgi jau dideli labai, ko laukiat?
Va ir aš laukiau tos energijos, bet kaip nėra, taip nėra. Bet dar neprarandu vilties.
Geriu magnį ir dar kažkokius homeopatinius nuo gimdos susitraukinėjimo, šiek tiek padeda.
19 sav. proga ir mane apdovanojo lelius judesiukais, nerealus jausmas.
Panašiai ir man su dekretu lotuliukas.gif Deja, dirbu, bet po darbo beveik visą laiką gulimas rėžimas.

QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 12, 12:08)
Šianakt galvojau kad jau gimdysiu... Nuo 12 val iki 3 val. skaičiavau sarėmius. Intervalas buvo kas 10-8 min. Tačiau gaila buvo tik bandomieji. Kelis kart jau galvojau viskas važiuoju į ligoninę... bet gerai kad ir nevažiavau...

Kaip tu? Gal jau? bigsmile.gif

QUOTE(Lock @ 2015 09 12, 12:15)
Man planinis cp trečiadienį, bus 36 ir 6, kaip Krown.
Kažkaip jauduliukas, noris dar dar. Bet ir tai reik džiaugtis, kad tiek leido. O skubina dėl tachikardijos, ir bijo dėl tromboembolijos, tai dar į pabaigą ir fraxiparine leistis gavau.

Spaudžiam kumščius ir laukiam naujienų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Choice @ 2015 09 14, 09:16)
Oooo... gal net kartu 
19 sav. proga

Kas ten žino, gal ir kartu rolleyes.gif o tu irgi KMUK gimdyt ruošies? 4u.gif

Va mums 18sav 5d, bet mūsų dar neaplankė bumsinai doh.gif veda iš kantrybės tėvelius mūsų chebrytė biggrin.gif aš jau laaabai tikiuosi "ant dienų" bumsikų. O laukiu jau nuo 14sav optimistė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 14, 09:48)

Va mums 18sav 5d, bet mūsų dar neaplankė bumsinai doh.gif veda iš kantrybės tėvelius mūsų chebrytė biggrin.gif aš jau laaabai tikiuosi "ant dienų" bumsikų. O laukiu jau nuo 14sav optimistė  lotuliukas.gif

Labux, man iki db bumsiukai l silpni, retai buna, kad l stipriai jausciau, nors maniau du bus viskas greiciau ir stipriau :Dsm 15sav pakutenimai maziuku stipresnibatrode, nei kad db judesiai, nebutu dopplerio buciau senai prazilus jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 14, 08:48)

Va mums 18sav 5d, bet mūsų dar neaplankė bumsinai doh.gif veda iš kantrybės tėvelius mūsų chebrytė biggrin.gif aš jau laaabai tikiuosi "ant dienų" bumsikų. O laukiu jau nuo 14sav optimistė  lotuliukas.gif

Rosita, man bumsikai tokie kur gali matyti pilve iskylimus, prasidejo 21a savaite, iki to irgi tokie paspragsejimai tiktai. visur raso kad tarp 20-24sv prasideda tikrieji judesiai. Taip kad tau jau be 5 minuciu mirksiukas.gif 4u.gif

Cit, linkejimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 09 14, 11:38)
Labux, man iki db bumsiukai l silpni, retai buna, kad l stipriai jausciau, nors maniau du bus viskas greiciau ir stipriau :Dsm 15sav pakutenimai maziuku stipresnibatrode, nei kad db judesiai, nebutu dopplerio buciau senai prazilus jau  lotuliukas.gif

Tai vat man tas pats-atrodė auga gi du, tai turėčiau greičiau ir pajaust blush2.gif ir dopleriukas man išsigelbėjimas nuo nukvakimo belaukiant echo umn.gif:

QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 14, 11:51)
Taip kad tau jau be 5 minuciu  mirksiukas.gif  4u.gif

Oi ilgos tos minutės lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Vitaleja - sveikinimai 4u.gif

Lock, Ruta - sekmes jums ir kuo sklandesnio susitikimo su savo maziukais wub.gif

Visoms puskuojancioms linkejimai nuo musu ramuoliu porytes biggrin.gif kol kas namuose tylu ir gera, vakarais siek tiek issiderinam, nes kazkaip jie besociai ir daznai keliasi mums, na bet ir pilve 24 h jie man duodavosi tai prasau dabar ta pati ir turim biggrin.gif ir kol kas gvenam tik miego,valgymo ir kakojimo rezimu, jokiu budravimu, jokiu kitu ivykiu dar neturim :-) pieno gamyba vis dar vienam paskaiciuota - gamta kazko nesusigaude biggrin.gif bet itin nepergyvenu, neprimelsi gi is tuscio biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau pavargau, man kažkodėl paruošiamieji sąrėmiai prasideda vis naktį. Šiandien nuo 2 nakties iki 7 ryto nemiegojau, skaičiavau... Jau ruošiausi apie 5 ryto važiuoti, bet pagalvojau palauksiu iki 5 min.kada kartosis ir tada važiuojam.. bet taip nuo 7 min iki 5 min nepagreitėjo... tai ir nevažiavau... o paskui ir praėjo... schmoll.gif

Kaip sunku suprasti... kada bus jie tikrieji...Geriau nubėgtų vandenys ir viskas aišku būtų.
Atsakyti
Kaip smagu jus jau besidziaugiancias arba besilukstenancias skaityti wub.gif

Atrodo jetau kaip negreit tos kaledos ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 14, 10:48)

pas mane dvyniai ir smile.gif
pirmus bumsiukus pajutau 20sav 4d. smile.gif buvo tikras dziaugsmas!!!
na o db pas mane pilve ferverkai 4u.gif
snd buvom pas gine, viskas liux, treciadieni einam pas Gintauta, ziures kakleli blush2.gif tarsimes del gimdymo. nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 14, 13:50)
Aš jau pavargau, man kažkodėl paruošiamieji sąrėmiai prasideda vis naktį. Šiandien nuo 2 nakties iki 7 ryto nemiegojau, skaičiavau... Jau ruošiausi apie 5 ryto važiuoti, bet pagalvojau palauksiu iki 5 min.kada kartosis ir tada važiuojam.. bet taip nuo 7 min iki 5 min nepagreitėjo... tai ir nevažiavau... o paskui ir praėjo... schmoll.gif
Kaip sunku suprasti... kada bus jie tikrieji...Geriau nubėgtų vandenys ir viskas aišku būtų.

Ruta, kiek nebedaug liko tau mirksiukas.gif Gu dabar kaip tiksinti bomba thumbup.gif 4u.gif Bet kada jau
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 14, 12:44)
Tai vat man tas pats-atrodė auga gi du, tai turėčiau greičiau ir pajaust blush2.gif ir dopleriukas man išsigelbėjimas nuo nukvakimo belaukiant echo umn.gif:
Oi ilgos tos minutės  lotuliukas.gif  4u.gif

O sian jau vyrukai daugiau pasparde mane i vakara, bet vis geriau jaucias ranka pridejus, arba maike uzraitojus, jauciu kai lasinuku yra, tai ir bumsikai silpniau jaucias biggrin.gif
Mano pilvas l pakiles, kazkaip sunkoka kvepuot buna, nuo anos savaites kazkokia visa be jegu ir nuotaikos, diskomfortiskai jauciuos biggrin.gif o cia dar tik pradzia to pulvo augimo, kas bus toliau.. Esu is tu zmoniu, nemegstu silpnai jaustis, ar be jegu biggrin.gif
Apetito iki db beveik ner, pagal sian svarstykles turiu kolkas +1kg butu mano valia, galeciau beveik nieko nevalgyt biggrin.gif rubelius bijau pirkt, nueinu i parde paciupineju ir iseinu, visad maniau pastosiu, tai jau pirksiu... Ir siaip, berniukam daug maziau graziu daltku yra, nei merginom verysad.gif man iki db mistika kokiu dydziu rubus pirkt, kokiu dydziu kombinzonus ziuret, vis ziuriu nete ir uzmetu ta reikala bo nervai neatlaiko biggrin.gif
Arba iki db negaliu patiket, kad viskas bus gerai, tai ir bijau as tu daiktu ziuretis doh.gif

Burbuliacija, aciu uz linkejimus, vis paskaitau mamu tema, kaip sekas tau grozius augint smile.gif
Atsakyti