QUOTE(RositaK @ 2015 09 11, 10:34)
Tai mes labai panašiai lukštensim savo žvirbliukus

maniškiams 38sav sueina sausio 27d
Oooo... gal net kartu
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 11, 17:50)
Tai gerai, kad atradai mus
Kokie jus jau dideli

, gal jau zinai ko laukiat?
Smagu, kad nebepykina. Issugulesi, pagimdzius atsilakstysi 😊, tik keista, dazniausiai antram nestumo trimestre nestukes buna gerokai energingesnes nei pirmam ar treciam, as irgi prie siu 😊
O tai nieko nepageri, kas sumazintu gimdos susitraukinejima? Liktais magnis skaiciau merginom padeda...bet bijau sumeluot, nes pati su tuo nesusiduriau. O pilvo tempimas, kaip ankstesnej zinutej rasiau, ir mane "palepina" 😊, auga auga leliukai, pilviukas mano labai greitai auga, tikrai jau didelis . Leliukus jau vis geriau jauciu

, jausmas nerealus, tikrai labai dziaugsmingas periodas
Dekreto jau laukiu nesulaukiu, vos ne kryziukus braukau

O tu, jei gulineji pastoviai, tai nedirbanti esi, ar ant biuliotenio buni?
Ko laukiam nežinau, sutarėm nežiūrėti, bus tikras siurprizas

Jūs irgi jau dideli labai, ko laukiat?
Va ir aš laukiau tos energijos, bet kaip nėra, taip nėra. Bet dar neprarandu vilties.
Geriu magnį ir dar kažkokius homeopatinius nuo gimdos susitraukinėjimo, šiek tiek padeda.
19 sav. proga ir mane apdovanojo lelius judesiukais, nerealus jausmas.
Panašiai ir man su dekretu

Deja, dirbu, bet po darbo beveik visą laiką gulimas rėžimas.
QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 12, 12:08)
Šianakt galvojau kad jau gimdysiu... Nuo 12 val iki 3 val. skaičiavau sarėmius. Intervalas buvo kas 10-8 min. Tačiau gaila buvo tik bandomieji. Kelis kart jau galvojau viskas važiuoju į ligoninę... bet gerai kad ir nevažiavau...
Kaip tu? Gal jau?
QUOTE(Lock @ 2015 09 12, 12:15)
Man planinis cp trečiadienį, bus 36 ir 6, kaip Krown.
Kažkaip jauduliukas, noris dar dar. Bet ir tai reik džiaugtis, kad tiek leido. O skubina dėl tachikardijos, ir bijo dėl tromboembolijos, tai dar į pabaigą ir fraxiparine leistis gavau.
Spaudžiam kumščius ir laukiam naujienų