Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(Cit @ 2015 09 14, 23:36)

Burbuliacija, aciu uz linkejimus, vis paskaitau mamu tema, kaip sekas tau grozius augint smile.gif

O as vis paskaitau kaip jums cia sekas puskuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 15, 09:13)
O as vis paskaitau kaip jums cia sekas puskuot  4u.gif

As jauciu pora savaiciu ir tikrai puskuosiu jau, nes nuo anos savaites mano apsisukimai leteja vis, nebegaliu greit eit ir t t, vis padustu vakar seimos daktaro isprasiau tyrimi, kad man echo vidaus organu padarytu, kaip ten mano kepenys, inkstai ir t t gyvena, db tik kraujo tyrimu lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Apsiskelbiau čia jums apie planinį cp, bet likimas viská sudėliojo kitaip:) sekmadienio naktį gimė mūsú mažyliai:) vienas svėrė 3,3 kg, kitas-2,3 kg. nors jiems trūko 4 dienú iki išnešiotú statuso, bet juos gavom į palatá tá pačiá diená, žodžiu stiprūs mažiai!
O gimdymas buvo gan ekstremalus. Tiesiog naktį pajutau kažká šilto bėgant per kojas, o pasirodo tai buvo kraujas, daug daug jo, tai kvietėm greitájá, mane gulinčiá ir nutransportavo į ligoninę, kur viskas įvyko tiesiog žaibiškai. Po 1,5 val nuo to nubėgimo jau buvo gimę mažiukai. Man atšoko placenta. Nei kas nei kaip nei kodėl nesidomėjau, bet buvau tikrai rami, kad viskas yra gerai ir dabar gyvenu kitais rūpesčiais. Nors ir iš greitosios, ir ligoninės visú lakstymo supratau, kad padėtis rimta ir reikia skubėti.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 09 15, 13:42)
Apsiskelbiau čia jums apie planinį cp, bet likimas viská sudėliojo kitaip:) sekmadienio naktį gimė mūsú mažyliai:) vienas svėrė 3,3 kg, kitas-2,3 kg. nors jiems trūko 4 dienú iki išnešiotú statuso, bet juos gavom į palatá tá pačiá diená, žodžiu stiprūs mažiai!
O gimdymas buvo gan ekstremalus. Tiesiog naktį pajutau kažká šilto bėgant per kojas, o pasirodo tai buvo kraujas, daug daug jo, tai kvietėm greitájá, mane gulinčiá ir nutransportavo į ligoninę, kur viskas įvyko tiesiog žaibiškai. Po 1,5 val nuo to nubėgimo jau buvo gimę mažiukai. Man atšoko placenta. Nei kas nei kaip nei kodėl nesidomėjau, bet buvau tikrai rami, kad viskas yra gerai ir dabar gyvenu kitais rūpesčiais. Nors ir iš greitosios, ir ligoninės visú lakstymo supratau, kad padėtis rimta ir reikia skubėti.

Lock - na ir nuotykiai blink.gif skaitosi tai baisiai, bet jeigu tau paciai buvo ramu ir juolabiau kad viskas baigesi labai sekmingai ir net leliukai palatoj buvo iskart tai viskas super - sveikinu su seimos pagausejimu! Sveikatos jums, atsigauk pati ir lauksim pas mamaytes taves bigsmile.gif wub.gif svoriai tiirai nemazi, saunuole, uzauginai juos didelius ir stiprius - supermama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 09 15, 12:42)

Pirmiausia sveikinus tapus dviejų mažylių mama. Labai smagu, kad viskas labai gerai baigėsi. Man jaučiu būtų buvęs šokas... g.gif nes esu didelė bailė ax.gif
Greičiau atsigaukite!! daug, daug pienelio!!
Bet mažiukų kokie skirtingi svoriai...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 14, 08:48)
Kas ten žino, gal ir kartu rolleyes.gif o tu irgi KMUK gimdyt ruošies? 4u.gif

Va mums 18sav 5d, bet mūsų dar neaplankė bumsinai doh.gif veda iš kantrybės tėvelius mūsų chebrytė biggrin.gif aš jau laaabai tikiuosi "ant dienų" bumsikų. O laukiu jau nuo 14sav optimistė  lotuliukas.gif

RositaK mums labai panasus nestumas. man ryt 18 sav. bet irgi dziaugsmelis dar nebumsuoja, o taaaip laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 09 15, 12:01)
As jauciu pora savaiciu ir tikrai puskuosiu jau, nes nuo anos savaites mano apsisukimai leteja vis, nebegaliu greit eit ir t t, vis padustu vakar  seimos  daktaro isprasiau tyrimi, kad man echo vidaus organu padarytu,  kaip ten mano kepenys, inkstai ir t t gyvena, db tik kraujo tyrimu lauksiu biggrin.gif

Na jo, tas organu susipresavimas neisvengiamas, na bet isgyvenamas. Organizmas prisitaiko.

O kokia padetim tavo leliukai isitaise?

Lock, sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Va mums 18sav 5d, bet mūsų dar neaplankė bumsinai doh.gif veda iš kantrybės tėvelius mūsų chebrytė biggrin.gif aš jau laaabai tikiuosi "ant dienų" bumsikų. O laukiu jau nuo 14sav optimistė  lotuliukas.gif

As su dvynukem pajutau bumsiukus 18sav ir 4 d. wub.gif bet iskarto tokie stipresni,o si karta nuo 16 sav jauciu tokius silpnus pakutenimus,o va snd 18 sav ir vis dar silpni pakutenimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 15, 18:18)
Na jo, tas organu susipresavimas neisvengiamas, na bet isgyvenamas. Organizmas prisitaiko.

O kokia padetim tavo leliukai isitaise?
Lock, sveikinimai 4u.gif  4u.gif

Man sake, kad jie vienas virs kito yra, nes ir klijavo juos man gimdoj taip, virsutinis krebzda apie skrandi kazkur jau, apatinis labai zemai, per echo visad ir nuotraukose jie vienas virs kito, jei as gwrai suprantu.
Lock, sveikinimai, ale bauginanciai cia biski... Bet db pagaliau turi savo leliukus jau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 09 15, 13:42)

Sveikinimai didžiausi wub.gif svarbiausia jums visiems viskas laimingai baigėsi ir dabar džiaugiatės vienas kitu wub.gif aukit sveikučiai, o tau ramių naktelių mirksiukas.gif
Tų bumsiukų lauki lauki, o kai pažiūri kaip dar daug man jų laukti, tai eina sau doh.gif
Atsakyti
Sveikos

Taip, planuoju KMUK gimdyt.
Vedė ir mus iš kantrybės... Ir kaip tyčia vis kas klausė dar nejauti? Toks pyktis paima biggrin.gif

QUOTE(austela @ 2015 09 14, 21:21)
snd buvom pas gine, viskas liux, treciadieni einam pas Gintauta, ziures kakleli blush2.gif  tarsimes del gimdymo. nestuke.gif  4u.gif

Lauksim naujienų. O kur Ginatutas dirba?

Cit, neperku dar nei rūbelių, nei kitų daiktų, nepaaiškinamas nenoras man. Dėl dydžių irgi nieko neišmanau, net nežinau ko reikės. Nesuku galvos, išeisiu į dekretą, bus laiko viskam mirksiukas.gif

Lock, vajetau blink.gif man tikriausiai isteriją būtų, bailė esu. Visos IVF procedūros man buvo kančia, vos ne iki alpimo. Bet svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi thumbup.gif
Sveikinu susitikus su mažuliukais, ramių naktelių, džiaugsmeliai wub.gif

Atsakyti
lock didziausi sveikinimai sulaukus savo pupuliuku, aukit sveikuciai, daug pienuko ir ramiu nakteliu wub.gif
Atsakyti