Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

Lock, sveikinimai 4u.gif O gydytojai nesakė priežasties, dėl ko galėjo taip atsitikti?
Visoms belaukiančioms susitikimo su savo stebuklais, sėkmės didžiausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Choice @ 2015 09 14, 09:16)
Ko laukiam nežinau, sutarėm nežiūrėti, bus tikras siurprizas 
Jūs irgi jau dideli labai, ko laukiat?
Va ir aš laukiau tos energijos, bet kaip nėra, taip nėra.
Panašiai ir man su dekretu  lotuliukas.gif Deja, dirbu, bet po darbo beveik visą laiką gulimas rėžimas.

As tai nekantri, su tais siurprizais neiskenteciau smile.gif , plius norisi zinoti, kad susipirkti pataliukus, rubelius ir pan., o neutraliu rubeliu nenoriu, uztenka vezimo 😊.
Mums prognozuoja gydytojai mergaites, kita sav einu pas gyd echoskopuotis, tai tikiuos jau tiksliai suzinoti abieju vaiku lytis wub.gif
Linkiu, kad greiciau atsirastu energijos
Dekreta bandysiu pasiankstinti smile.gif , noriu ramiai susiruost, apsiziuret, susideliot viska i vietas, kad ne skubom smile.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 09 14, 09:48)
Va mums 18sav 5d, bet mūsų dar neaplankė bumsinai

Man rimtesni pastuksenimai pasijuto lygiai 21 sav, o pries tai tik tokie paplazdenimai neaiskus mirksiukas.gif , pad mane placentos abi priekineje puseje, tai tikriausiai del to veleliau ir pajutau, gal ir pas tave priekineje?

Beje, ar buvai pas gyd.? Kaip sekesi? Ar pamatavo kleckus? bigsmile.gif

QUOTE(Krown @ 2015 09 14, 12:)

Visoms puskuojancioms linkejimai nuo musu ramuoliu porytes

Gal kada albumiuke pasirodysit wub.gif

QUOTE(Lock @ 2015 09 15, 13:42)
Apsiskelbiau čia jums apie planinį cp, bet likimas viská sudėliojo

Didziausi sveikinimai sulaukus savo leliuku wub.gif . Svarbiausia, kad visi sveiki ir viskas baigesi sekmingai 4u.gif
Atsakyti
Labas pilvuziukems 4u.gif

Maniau, kad as cia tarp musu viena tokia zalia, del nezinojimo, kokius tuos rubelius, kokiu dydziu ir kiek tureti, bent jau i ligonine tai nzn ko ir kiek pirktis doh.gif , esu nusipirkus tik pora sliauztuku 50 dydzio, 2 kepurytes ale i ligonine, BET, paskiau paskaiciau, kad reikia su isvirksciom siulem! biggrin.gif , o as aisku ne tokias nusipirkau doh.gif , nubbet dzin smile.gif, tai vat galvoju, tie vaikai mano sparciai auga, planuoju nesiot ilgai biggrin.gif , bent jau bandau uzsiciklinti, uzsiprogramuoti biggrin.gif , kad taip ir butu ir jei planas pavyks, 50 dydzio tikriausiai gali buti mazi g.gif , tai vat db daugiau rubeliu nieko nebeperku kol kas.
O va mama mano tai jau kiek pririnkus rubeliu ivairiu wub.gif , iki koki puses metu wub.gif Prisiunte nuotrauku, nu grozis neapsakomas, realiai viskas mergaitem, tai mamai sakiau, jei bus berniukai, teks eit man viska pardavinet i turgu ka ji parves biggrin.gif
Atsakyti
Lorde, sveikinu wub.gif ir kaip smagu, kad mažyliai patys sugalvojo laiką ateiti wub.gif

QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 16, 15:47)
*Mums prognozuoja gydytojai mergaites, kita sav einu pas gyd echoskopuotis, tai tikiuos jau tiksliai suzinoti abieju vaiku lytis  wub.gif

**Man rimtesni pastuksenimai pasijuto lygiai 21 sav, o pries tai tik tokie paplazdenimai neaiskus  mirksiukas.gif , pad mane placentos abi priekineje puseje, tai tikriausiai del to veleliau ir pajutau, gal ir pas tave priekineje?

***Beje, ar buvai pas gyd.? Kaip sekesi? Ar pamatavo kleckus? 

*o kelintą sav matė mergytes? Nes man žiūrėjo abu 16sav ir šiandien pasitvirtino prognozė 100% wub.gif
**aš spragsėjimus jaučiu irgi. Tai taip, abiejų placentos priekinėj sienelėj, tai ir matyt teks laukt 21sav rolleyes.gif
***taip, neseniai grįžau ax.gif šiandien mums pusiaukelė nestuke.gif abu mažiai auga beveik vienodai, laiką su kaupu atitinka: bernužėlis sveria 283g, mergytė-302g; ūgis abiejų apie 16cm wub.gif na ir šykart užtvirtino porytę-dėl mergaitės buvom anąsyk jau tikri, o bernužėlis šykart pasirodė visu savo gražumu thumbup.gif tai jau apsipatenkinus aš wub.gif o ypač vyras-gi giminę galės pratęst cool.gif lotuliukas.gif
Dabar po 3sav vizitas ir paskirs vizitą pas Simanavičiūtę-apžiūrės širdeles.

QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 16, 16:16)
50 dydzio tikriausiai gali buti mazi  g.gif , tai vat db daugiau rubeliu nieko nebeperku kol kas.

Man rodos merginos minėjo, kad 50 dydis pats tas dvynukams, juk jie mažesni gimsta nei vienas 4u.gif tik aišku daug neprisipirk-per kelias sav išaugs thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 15, 09:13)
O as vis paskaitau kaip jums cia sekas puskuot  4u.gif

wub.gif nostalgija? biggrin.gif

QUOTE(1EVA @ 2015 09 15, 16:09)
RositaK mums labai panasus nestumas. man ryt 18 sav. bet irgi dziaugsmelis dar nebumsuoja, o taaaip laukiu smile.gif

Gal irgi įsitaisęs priekinėj sienelėj? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 16 rugsėjo 2015 - 17:43
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 16, 16:16)
Labas pilvuziukems  4u.gif

Maniau, kad as cia tarp musu viena tokia zalia, del nezinojimo, kokius tuos rubelius, kokiu dydziu ir kiek tureti, bent jau i ligonine tai nzn ko ir kiek pirktis  doh.gif , esu nusipirkus tik pora sliauztuku 50 dydzio, 2 kepurytes ale i ligonine, BET, paskiau paskaiciau, kad reikia su isvirksciom siulem!  biggrin.gif , o as aisku ne tokias nusipirkau  doh.gif , nubbet dzin  smile.gif, tai vat galvoju, tie vaikai mano sparciai auga, planuoju nesiot ilgai  biggrin.gif

bent klinikose tai per paskaitele sake kad i gimdykla reik: (vienam leliukui) 2 pampersu, 2 poru vilnoniu kojinyciu, 2 kepureliu, 1 bodziuko ilgom rankovem ir 1 sliaustinuko ilgom rankovem (kojinyciu ir kepureliu po dvi, nes tik pagimdzius, jei viskas gerai, leliuka biski apvalys ir iskart uzdes kojinytes bei kepuryte ir tada iskart mamytei ant krutines paguldys, kad pradetu ieskot (.) ir valgytu), tada paims leliuka apipraus, ismatuos, pasvers, aprengs ir jau reiks kitu kojinyciu ir kepurytes, nes tos bus sudrekusios ax.gif
i palata planuotis po viena drabuzeliu kompekta per diena (bet minejo kad galima ir pora, nes gali atpilti, apsisiusioti ir pan ) ax.gif
Atsakyti
Ziemuze - pasirodysim kada nors, kai paaugsim ir sustipresim 4u.gif dabar as dar nelinkusi viesintis blush2.gif

Rubeliu reikes tikrai ne didesniu kaip 50 dydzio dvynukams ir jie dar bus gerokai dideli biggrin.gif siulau ieskoti ir pirkti kuo siltesnius, nes as savuosius vis dar rengiu dviem sluoksniais apart bodziuko po apacia ir jiems tikrai nera per karsta 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Sveikinimai naujoms mamytems!
Pas mane kol kas jokiu naujienu tai ir sedziu tyliai biggrin.gif Vis paskaitau ir dedu i galva info apie viska.
Rosita, sveikinu su poryte wub.gif wub.gif Tikrai dvigubas dziaugsmas!
Mums dave paskutinisyk tik 80-90 proc.kad bus bernuzelis - tai vyras baisiai apsipatenkintas lotuliukas.gif Laukiu nesulaukiu kito vizito uz 1.5 sav., manau irgi turetu jau tiksliau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 09 16, 20:39)
siulau ieskoti ir pirkti kuo siltesnius

Man draugė sakė, kad labai gerai šildo bodžiukai su merino vilna ir šilku ax.gif
Tik kad jų LT kaina kosminė blink.gif

Krown, vis pamirštu parašyt kokia tu šaunuolė. Dėl visko-pradedant optimizmu, baigiant vaikų auginimu 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2015 09 16, 21:17)
Rosita, sveikinu su poryte  wub.gif  wub.gif Tikrai dvigubas dziaugsmas!
Mums dave paskutinisyk tik 80-90 proc.kad bus bernuzelis - tai vyras baisiai apsipatenkintas  lotuliukas.gif Laukiu nesulaukiu kito vizito uz 1.5 sav., manau irgi turetu jau tiksliau pasakyti.

Ačiū, sutinku -apdovanojo mus 4u.gif wub.gif
Oi, tai jau tiksliai tiksliai pasakys po 1.5sav ką auginsit 4u.gif oi, tie mūsų vyrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 16, 18:50)

Dabar po 3sav vizitas ir paskirs vizitą pas Simanavičiūtę-apžiūrės širdeles

Na ir šaunu, manau nuramins ir ramiai lauksit gimdymo smile.gif Nuostabi gydytoja, jei dar karta būsiu nėščia, tai lankysiuos tik pas ja. Labai geri ir šilti prisiminimai liko smile.gif
Atsakyti
Lock, sveikinu wub.gif Kaip jautiesi po visko?
QUOTE(RositaK @ 2015 09 16, 18:50)
abu mažiai auga beveik vienodai, laiką su kaupu atitinka: bernužėlis sveria 283g, mergytė-302g; ūgis abiejų apie 16cm wub.gif na ir šykart užtvirtino porytę-dėl mergaitės buvom anąsyk jau tikri, o bernužėlis šykart pasirodė visu savo gražumu thumbup.gif tai jau apsipatenkinus aš wub.gif o ypač vyras-gi giminę galės pratęst  cool.gif  lotuliukas.gif

wub.gif wub.gif Kaip faina, sveikinu thumbup.gif

QUOTE(šifonyte @ 2015 09 16, 20:13)
bent klinikose tai per paskaitele sake kad i gimdykla reik: (vienam leliukui) 2 pampersu, 2 poru vilnoniu kojinyciu, 2 kepureliu, 1 bodziuko ilgom rankovem ir 1 sliaustinuko ilgom rankovem (kojinyciu ir kepureliu po dvi, nes tik pagimdzius, jei viskas gerai, leliuka biski apvalys ir iskart uzdes kojinytes bei kepuryte ir tada iskart mamytei ant krutines paguldys, kad pradetu ieskot (.) ir valgytu), tada paims leliuka apipraus, ismatuos, pasvers, aprengs ir jau reiks kitu kojinyciu ir kepurytes, nes tos bus sudrekusios  ax.gif
i palata planuotis po viena drabuzeliu kompekta per diena (bet minejo kad galima ir pora, nes gali atpilti, apsisiusioti ir pan ) ax.gif

Kokie jūs jau dideli, jau nebe už kalnų susitikimas wub.gif

Ar čia dauguma mergaičių Kaune gimdysit? Gali būti, kad grįšim į Lietuvą gimdyti, tai pradėjau skaitinėtis apie variantus Vilniuje. Tai pradėjau mąstyt apie važiavimą gimdyti į Kauną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 09 17, 02:26)
Ar čia dauguma mergaičių Kaune gimdysit? Gali būti, kad grįšim į Lietuvą gimdyti, tai pradėjau skaitinėtis apie variantus Vilniuje. Tai pradėjau mąstyt apie važiavimą gimdyti į Kauną  biggrin.gif

Ne visos Kaune ir Vilniuje yra kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 09 17, 02:26)

Kokie jūs jau dideli, jau nebe už kalnų susitikimas  wub.gif

Ar čia dauguma mergaičių Kaune gimdysit? Gali būti, kad grįšim į Lietuvą gimdyti, tai pradėjau skaitinėtis apie variantus Vilniuje. Tai pradėjau mąstyt apie važiavimą gimdyti į Kauną  biggrin.gif

augam wub.gif is pradziu iki kokio 25 sav laikas letai ejo, visokiu baimiu ir pan buvo, o paskui vis greiciau ir greiciau wub.gif
na del mano bukles (buvusiu operaciju, IVF) gydytoja sake kad gimdysiu tik klinikose ir ne tik akuseres bet ir gydytojo prieziuroje smile.gif beto man kaunas arciau, jei butu vilnius, tai jauciu kokiose santariskese reiktu gimdyt (kur trecio lygio gydytojai dirba) g.gif
Atsakyti