Visoms belaukiančioms susitikimo su savo stebuklais, sėkmės didžiausios
Lock, sveikinimai
O gydytojai nesakė priežasties, dėl ko galėjo taip atsitikti?
QUOTE(Choice @ 2015 09 14, 09:16)
Ko laukiam nežinau, sutarėm nežiūrėti, bus tikras siurprizas
Jūs irgi jau dideli labai, ko laukiat?
Va ir aš laukiau tos energijos, bet kaip nėra, taip nėra.
Panašiai ir man su dekretu
Deja, dirbu, bet po darbo beveik visą laiką gulimas rėžimas.
Jūs irgi jau dideli labai, ko laukiat?
Va ir aš laukiau tos energijos, bet kaip nėra, taip nėra.
Panašiai ir man su dekretu
As tai nekantri, su tais siurprizais neiskenteciau
Mums prognozuoja gydytojai mergaites, kita sav einu pas gyd echoskopuotis, tai tikiuos jau tiksliai suzinoti abieju vaiku lytis
Linkiu, kad greiciau atsirastu energijos
Dekreta bandysiu pasiankstinti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 14, 09:48)
Va mums 18sav 5d, bet mūsų dar neaplankė bumsinai
Man rimtesni pastuksenimai pasijuto lygiai 21 sav, o pries tai tik tokie paplazdenimai neaiskus
Beje, ar buvai pas gyd.? Kaip sekesi? Ar pamatavo kleckus?
QUOTE(Krown @ 2015 09 14, 12:)
Gal kada albumiuke pasirodysit
QUOTE(Lock @ 2015 09 15, 13:42)
Apsiskelbiau čia jums apie planinį cp, bet likimas viská sudėliojo
Didziausi sveikinimai sulaukus savo leliuku
Labas pilvuziukems
Maniau, kad as cia tarp musu viena tokia zalia, del nezinojimo, kokius tuos rubelius, kokiu dydziu ir kiek tureti, bent jau i ligonine tai nzn ko ir kiek pirktis
, esu nusipirkus tik pora sliauztuku 50 dydzio, 2 kepurytes ale i ligonine, BET, paskiau paskaiciau, kad reikia su isvirksciom siulem!
, o as aisku ne tokias nusipirkau
, nubbet dzin
, tai vat galvoju, tie vaikai mano sparciai auga, planuoju nesiot ilgai
, bent jau bandau uzsiciklinti, uzsiprogramuoti
, kad taip ir butu ir jei planas pavyks, 50 dydzio tikriausiai gali buti mazi
, tai vat db daugiau rubeliu nieko nebeperku kol kas.
O va mama mano tai jau kiek pririnkus rubeliu ivairiu
, iki koki puses metu
Prisiunte nuotrauku, nu grozis neapsakomas, realiai viskas mergaitem, tai mamai sakiau, jei bus berniukai, teks eit man viska pardavinet i turgu ka ji parves
Maniau, kad as cia tarp musu viena tokia zalia, del nezinojimo, kokius tuos rubelius, kokiu dydziu ir kiek tureti, bent jau i ligonine tai nzn ko ir kiek pirktis
O va mama mano tai jau kiek pririnkus rubeliu ivairiu
Lorde, sveikinu
ir kaip smagu, kad mažyliai patys sugalvojo laiką ateiti
*o kelintą sav matė mergytes? Nes man žiūrėjo abu 16sav ir šiandien pasitvirtino prognozė 100%
**aš spragsėjimus jaučiu irgi. Tai taip, abiejų placentos priekinėj sienelėj, tai ir matyt teks laukt 21sav
***taip, neseniai grįžau
šiandien mums pusiaukelė
abu mažiai auga beveik vienodai, laiką su kaupu atitinka: bernužėlis sveria 283g, mergytė-302g; ūgis abiejų apie 16cm
na ir šykart užtvirtino porytę-dėl mergaitės buvom anąsyk jau tikri, o bernužėlis šykart pasirodė visu savo gražumu
tai jau apsipatenkinus aš
o ypač vyras-gi giminę galės pratęst
Dabar po 3sav vizitas ir paskirs vizitą pas Simanavičiūtę-apžiūrės širdeles.
Man rodos merginos minėjo, kad 50 dydis pats tas dvynukams, juk jie mažesni gimsta nei vienas
tik aišku daug neprisipirk-per kelias sav išaugs 
Papildyta:
nostalgija?
Gal irgi įsitaisęs priekinėj sienelėj?
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 16, 15:47)
*Mums prognozuoja gydytojai mergaites, kita sav einu pas gyd echoskopuotis, tai tikiuos jau tiksliai suzinoti abieju vaiku lytis
**Man rimtesni pastuksenimai pasijuto lygiai 21 sav, o pries tai tik tokie paplazdenimai neaiskus
, pad mane placentos abi priekineje puseje, tai tikriausiai del to veleliau ir pajutau, gal ir pas tave priekineje?
***Beje, ar buvai pas gyd.? Kaip sekesi? Ar pamatavo kleckus?
**Man rimtesni pastuksenimai pasijuto lygiai 21 sav, o pries tai tik tokie paplazdenimai neaiskus
***Beje, ar buvai pas gyd.? Kaip sekesi? Ar pamatavo kleckus?
*o kelintą sav matė mergytes? Nes man žiūrėjo abu 16sav ir šiandien pasitvirtino prognozė 100%
**aš spragsėjimus jaučiu irgi. Tai taip, abiejų placentos priekinėj sienelėj, tai ir matyt teks laukt 21sav
***taip, neseniai grįžau
Dabar po 3sav vizitas ir paskirs vizitą pas Simanavičiūtę-apžiūrės širdeles.
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 16, 16:16)
50 dydzio tikriausiai gali buti mazi
, tai vat db daugiau rubeliu nieko nebeperku kol kas.
Man rodos merginos minėjo, kad 50 dydis pats tas dvynukams, juk jie mažesni gimsta nei vienas
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 15, 09:13)
QUOTE(1EVA @ 2015 09 15, 16:09)
RositaK mums labai panasus nestumas. man ryt 18 sav. bet irgi dziaugsmelis dar nebumsuoja, o taaaip laukiu 
Gal irgi įsitaisęs priekinėj sienelėj?
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 16, 16:16)
Labas pilvuziukems
, esu nusipirkus tik pora sliauztuku 50 dydzio, 2 kepurytes ale i ligonine, BET, paskiau paskaiciau, kad reikia su isvirksciom siulem!
, o as aisku ne tokias nusipirkau
, nubbet dzin
, tai vat galvoju, tie vaikai mano sparciai auga, planuoju nesiot ilgai
bent klinikose tai per paskaitele sake kad i gimdykla reik: (vienam leliukui) 2 pampersu, 2 poru vilnoniu kojinyciu, 2 kepureliu, 1 bodziuko ilgom rankovem ir 1 sliaustinuko ilgom rankovem (kojinyciu ir kepureliu po dvi, nes tik pagimdzius, jei viskas gerai, leliuka biski apvalys ir iskart uzdes kojinytes bei kepuryte ir tada iskart mamytei ant krutines paguldys, kad pradetu ieskot (.) ir valgytu), tada paims leliuka apipraus, ismatuos, pasvers, aprengs ir jau reiks kitu kojinyciu ir kepurytes, nes tos bus sudrekusios
i palata planuotis po viena drabuzeliu kompekta per diena (bet minejo kad galima ir pora, nes gali atpilti, apsisiusioti ir pan )
Ziemuze - pasirodysim kada nors, kai paaugsim ir sustipresim
dabar as dar nelinkusi viesintis
Rubeliu reikes tikrai ne didesniu kaip 50 dydzio dvynukams ir jie dar bus gerokai dideli
siulau ieskoti ir pirkti kuo siltesnius, nes as savuosius vis dar rengiu dviem sluoksniais apart bodziuko po apacia ir jiems tikrai nera per karsta
Rubeliu reikes tikrai ne didesniu kaip 50 dydzio dvynukams ir jie dar bus gerokai dideli
Sveikutes
Sveikinimai naujoms mamytems!
Pas mane kol kas jokiu naujienu tai ir sedziu tyliai
Vis paskaitau ir dedu i galva info apie viska.
Rosita, sveikinu su poryte
Tikrai dvigubas dziaugsmas!
Mums dave paskutinisyk tik 80-90 proc.kad bus bernuzelis - tai vyras baisiai apsipatenkintas
Laukiu nesulaukiu kito vizito uz 1.5 sav., manau irgi turetu jau tiksliau pasakyti.
Pas mane kol kas jokiu naujienu tai ir sedziu tyliai
Mums dave paskutinisyk tik 80-90 proc.kad bus bernuzelis - tai vyras baisiai apsipatenkintas
QUOTE(Krown @ 2015 09 16, 20:39)
siulau ieskoti ir pirkti kuo siltesnius
Man draugė sakė, kad labai gerai šildo bodžiukai su merino vilna ir šilku
Tik kad jų LT kaina kosminė
Krown, vis pamirštu parašyt kokia tu šaunuolė. Dėl visko-pradedant optimizmu, baigiant vaikų auginimu
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2015 09 16, 21:17)
Tikrai dvigubas dziaugsmas!
Laukiu nesulaukiu kito vizito uz 1.5 sav., manau irgi turetu jau tiksliau pasakyti.
Ačiū, sutinku -apdovanojo mus
Oi, tai jau tiksliai tiksliai pasakys po 1.5sav ką auginsit
QUOTE(RositaK @ 2015 09 16, 18:50)
Na ir šaunu, manau nuramins ir ramiai lauksit gimdymo
Lock, sveikinu
Kaip jautiesi po visko?
Kaip faina, sveikinu
Kokie jūs jau dideli, jau nebe už kalnų susitikimas
Ar čia dauguma mergaičių Kaune gimdysit? Gali būti, kad grįšim į Lietuvą gimdyti, tai pradėjau skaitinėtis apie variantus Vilniuje. Tai pradėjau mąstyt apie važiavimą gimdyti į Kauną
QUOTE(RositaK @ 2015 09 16, 18:50)
abu mažiai auga beveik vienodai, laiką su kaupu atitinka: bernužėlis sveria 283g, mergytė-302g; ūgis abiejų apie 16cm
na ir šykart užtvirtino porytę-dėl mergaitės buvom anąsyk jau tikri, o bernužėlis šykart pasirodė visu savo gražumu
tai jau apsipatenkinus aš
o ypač vyras-gi giminę galės pratęst

QUOTE(šifonyte @ 2015 09 16, 20:13)
bent klinikose tai per paskaitele sake kad i gimdykla reik: (vienam leliukui) 2 pampersu, 2 poru vilnoniu kojinyciu, 2 kepureliu, 1 bodziuko ilgom rankovem ir 1 sliaustinuko ilgom rankovem (kojinyciu ir kepureliu po dvi, nes tik pagimdzius, jei viskas gerai, leliuka biski apvalys ir iskart uzdes kojinytes bei kepuryte ir tada iskart mamytei ant krutines paguldys, kad pradetu ieskot (.) ir valgytu), tada paims leliuka apipraus, ismatuos, pasvers, aprengs ir jau reiks kitu kojinyciu ir kepurytes, nes tos bus sudrekusios
i palata planuotis po viena drabuzeliu kompekta per diena (bet minejo kad galima ir pora, nes gali atpilti, apsisiusioti ir pan )
Ar čia dauguma mergaičių Kaune gimdysit? Gali būti, kad grįšim į Lietuvą gimdyti, tai pradėjau skaitinėtis apie variantus Vilniuje. Tai pradėjau mąstyt apie važiavimą gimdyti į Kauną
QUOTE(orya @ 2015 09 17, 02:26)
Ne visos Kaune ir Vilniuje yra kur
QUOTE(orya @ 2015 09 17, 02:26)
augam
na del mano bukles (buvusiu operaciju, IVF) gydytoja sake kad gimdysiu tik klinikose ir ne tik akuseres bet ir gydytojo prieziuroje