Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(RositaK @ 2015 11 09, 19:30)
Jėga, kad nekraujuoji thumbup.gif tai išsivalė hematoma?
Nu aš leidausi po ampolę dar į savaitę kartą iki kažkur 20-24sav, kažkaip ir aš  saugiau jaučiausi jį leisdamasi blush2.gif

Aha issivale smile.gif oj zinok as irgi saugiau jauciuis vartodama blush2.gif bet yra padidejes gimdos tonusas dabar smile.gif bet siaip paskutinem dienom jau gerai jauciuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 11 07, 10:03)
Šiąnakt sulaukėme 51cm, 3535g dukrytės wub.gif

Didžiuliai sveikinimai sulaukus dukriuko wub.gif

Buvau šiek tiek dingusi, nei nuotraukų įkėliau savo pilvūzo, persigandusibuvau . Buvo prasidėję skausmai, tai gavau gulimą rėžimą kolkas. Priešlaikinio gimdymo simtomai doh.gif gimda susitraukinėja, kieta ir skausmas šonuose geliantis. Tai gulinėju, šiek tiek gal jau geriau, bent skausmas sumažėjo, bet visdar pilvas akmeniu virsta. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 11 11, 10:)

Buvau šiek tiek dingusi, nei nuotraukų įkėliau savo pilvūzo, persigandusibuvau . Buvo prasidėję skausmai, tai gavau gulimą rėžimą kolkas. Priešlaikinio gimdymo simtomai  doh.gif gimda susitraukinėja, kieta ir skausmas šonuose geliantis. Tai gulinėju, šiek tiek gal jau geriau, bent skausmas sumažėjo, bet visdar pilvas akmeniu virsta. verysad.gif

Ujej 4u.gif , gulek, ilsekis ir saugok savo zuiki 4u.gif

Labas rytas 4u.gif . As pirmadieni buvau apziuroj, kaip ir viskas ok, jei ne jau kuri laika aptinkamas baltymas slapime, randami tik pedsakai, bet vistiek negerai, nes jo visai neturi aptikti... Reikia stebeti spaudima, tinimus, na ir gerti daug daug vandens, jau vos ne po tris litrus isgeriu kasdien. Laukiu jau su nekantrumu mazyliu, nes vis tiek vienokios ar kitokios baimes vis apipuola... Dar kokias 7 savaiteles istempt reikia. Tikiu, kad viskas bus gerai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 11 11, 10:38)
Ujej  4u.gif , gulek, ilsekis ir saugok savo zuiki  4u.gif

Labas rytas  4u.gif . As pirmadieni buvau apziuroj, kaip ir viskas ok, jei ne jau kuri laika aptinkamas baltymas slapime, randami tik pedsakai, bet vistiek negerai, nes jo visai neturi aptikti... Reikia stebeti spaudima, tinimus, na ir gerti daug daug vandens, jau vos ne po tris litrus isgeriu kasdien. Laukiu jau su nekantrumu mazyliu, nes vis tiek vienokios ar kitokios baimes vis apipuola... Dar kokias 7 savaiteles istempt reikia. Tikiu, kad viskas bus gerai!  wub.gif

Ziemuze - laikyk dar savo pupsikus ir nepaleisk bigsmile.gif wub.gif viskas tikrai bus gerai, istempsi kiek noresi 4u.gif

Zuiki - laikykis 4u.gif tau magnio liepe naudoti daugiau del to kieto pilvuko? magnis tau turetu sutvarkyti kietejimus, o jau nuo 30-32 sav. ji reiktu nutraukt bet as geriau iki paskutines dienos blush2.gif

visoms kitoms nestukems sekmes ir sveikatos isnesioti 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 11 07, 09:03)
Šiąnakt sulaukėme 51cm, 3535g dukrytės wub.gif

Valio!!! smile.gif sveikinimai smile.gif kaip jauciasi mamyte ir dukryte? wink.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 11 11, 10:23)
Buvau šiek tiek dingusi, nei nuotraukų įkėliau savo pilvūzo, persigandusibuvau . Buvo prasidėję skausmai, tai gavau gulimą rėžimą kolkas. Priešlaikinio gimdymo simtomai  doh.gif gimda susitraukinėja, kieta ir skausmas šonuose geliantis. Tai gulinėju, šiek tiek gal jau geriau, bent skausmas sumažėjo, bet visdar pilvas akmeniu virsta. verysad.gif

Laikykis! Suprantu ká išgyveni. Aš su kietėjančia nuolatos gimda pragyvenau nuo kokios 24 nėštumo savaitės iki pat pabaigos, ty 36 plius 3 d. Visá laiká gulėjau, gėriau magnį, reguliariai tikrinaus. Nemalonu, per nervus eina, džiaugdavaus pratempus dar savaitę, bet paskui, kai buvo saugesnis metas, jau nebekreipiau dėmesio, nors man kietėdavo ištisai-nesvarbu, eidavau, sėdėdavau ar gulėdavau nejudėdama.. O ir gimdymas prasidėjo net ne nuo to. Laikykis!
Atsakyti
Didžiuliai sveikinimai sulaukus dukriuko  wub.gif

Laikykis, zuikuti25 4u.gif Gal truputeli persistengei kazka darydama ar pasinervinai? Ka gine sako kodel taip atsitinka? g.gif
Man irgi buvo skausmeliai kaip pries mmm kelis kartus, bet as ta susiejau su patirtu stresu doh.gif Ne
visi mano kad reikia pasaugoti nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2015 11 09, 19:51)
Aha issivale smile.gif oj zinok as irgi saugiau jauciuis vartodama blush2.gif  bet yra padidejes gimdos tonusas dabar smile.gif bet siaip paskutinem dienom jau gerai jauciuosi thumbup.gif

Super, kad švaru 4u.gif o tau jau tonusus skaičiuoja?
Man nė karto dar nežiūrėjo-ten kaip širdutės plakimą įvertinantis "aparatas"? blush2.gif kažin nuo kada jau tuos tonusus tikrint pradeda?

Hm, nerandu tavo foto įkeltų g.gif
Dėl tų sukietėjimų tai tfu tfu tfu į medį, bet kolkas nežinau kas tai tokio cool.gif tokio kaip tu sakai feliančios skausmo šonuose nejaučiau. Gulinėk, gerk magnį ir tėvelio atpalaiduojamų masažiukų prašyk wub.gif 4u.gif

O man endokrinologė paskyrė gert 25mg thyroxino dėl žemo FT4 unsure.gif visad skydl.tyrimai buvo geri, o va per nėštumą išlindo...Kartos tyrimus po mėnesio, matysim ar reguliuojasi.
Vis taip pat tinstu nors šlapimas geras. delnai ir pėdos nuolat dega-jei taip toliau, tai žiemą žieminių batų nereiks biggrin.gif svarbiausia, kad mažiukai drakoniukai spardosi wub.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už palaikymą 4u.gif

QUOTE(Krown @ 2015 11 11, 13:24)
Ziemuze - laikyk dar savo pupsikus ir nepaleisk  bigsmile.gif  wub.gif viskas tikrai bus gerai, istempsi kiek noresi  4u.gif

Zuiki - laikykis  4u.gif tau magnio liepe naudoti daugiau del to kieto pilvuko? magnis tau turetu sutvarkyti kietejimus, o jau nuo 30-32 sav. ji reiktu nutraukt bet as geriau iki paskutines dienos  blush2.gif

visoms kitoms nestukems sekmes ir sveikatos isnesioti  4u.gif  nestuke.gif

magnį geriu du pakelius per dieną. gulinėju. Ginė nesakė nuo ko... Išviso matytdama mane tokią ir paskyrus gulėjimą, pasakė, kad susitikimas kitas po mėnesio, nežinau, gal man vienai taip atrodo, kad čia nelabai rimta priežiūra...
Rositėle, nėštum metu tų hormonų nesupaisysi, svarbu kad jums visiems būtų viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 11 11, 15:01)

magnį geriu du pakelius per dieną. gulinėju. Ginė nesakė nuo ko... Išviso matytdama mane tokią ir paskyrus gulėjimą, pasakė, kad susitikimas kitas po mėnesio, nežinau, gal man vienai taip atrodo, kad čia nelabai rimta priežiūra...

Gal pas kita nueik pasikonsultuot dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 11 11, 15:01)
ačiū mergaitės už palaikymą  4u.gif
Rositėle, nėštum metu tų hormonų nesupaisysi, svarbu kad jums visiems būtų viskas gerai

Pamegink spaskuorele zvakuciu panaudoti atoalaiduoja gimdos raumenis gal praeis. Man ligonineje dave.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal as nelabai i tema, bet gal pasidalinkite pas koki gyd lankotes Vilniuje. Noriu uzsirasyti pirmai konsultaxijai is anksto. Bet pati kazkaip neapsisprendziu kur eiti... blush2.gif
Atsakyti