Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

Sveikos nėštuliukės mirksiukas.gif Labai trumpam prisėdau parašyti, prisiduodu: jau turime savo mažylius, vakar buvo savaitė. Gimė nedidukai, po 2,5 kg., bet labai valgūs, tad vejamės didesniuosius smile.gif Pienuko kol kas tiek, kad dar vienus dvynius galiu išmaitinti, kaupiu atsargas šaldiklyje ax.gif ax.gif Dar, 38 nėštumo savaitę buvo atliktas planinis CP, su dvyniais tai terminas užbaigti nėštumą pasak gyd.
Tai tiek trumpai.
Sėkmės visoms auginančioms pilvukus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 11 24, 12:48)
Sveikos nėštuliukės mirksiukas.gif Labai trumpam prisėdau parašyti, prisiduodu: jau turime savo mažylius, vakar buvo savaitė. Gimė nedidukai, po 2,5 kg., bet labai valgūs, tad vejamės didesniuosius smile.gif Pienuko kol kas tiek, kad dar vienus dvynius galiu išmaitinti, kaupiu atsargas šaldiklyje ax.gif  ax.gif Dar, 38 nėštumo savaitę buvo atliktas planinis CP, su dvyniais tai terminas užbaigti nėštumą pasak gyd.
Tai tiek trumpai.
Sėkmės visoms auginančioms pilvukus 4u.gif  4u.gif

Sveikinimai, Žieminuke 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Smagu del pienuko, tai palinkesiu ramiu nakteliu mirksiukas.gif Kaip praejo pirma savaitele?
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 11 22, 22:58)
As treciadieni irgi einu ten i 4D wub.gif  kiek laiko mazdaug iraso?

Oi lauksim įspūdžių wub.gif žinok labai trumpai, sekundžių tie keli įrašiukai. O tu irgi Mažylyje?

zieminuke, sveikinu labai wub.gif kaip džiugu, kad net iki 38sav išnešiojai thumbup.gif ir kad pienelio per savaitę jau tiek daug drinks_cheers.gif ech, tikiuos ir man taip wub.gif
Atsakyti
Sveikos nėštuliukės mirksiukas.gif Labai trumpam prisėdau parašyti, prisiduodu: jau turime savo mažylius, vakar buvo savaitė. Gimė nedidukai, po 2,5 kg., bet labai valgūs, tad vejamės didesniuosius smile.gif Pienuko kol kas tiek, kad dar vienus dvynius galiu išmaitinti, kaupiu atsargas šaldiklyje ax.gif  ax.gif Dar, 38 nėštumo savaitę buvo atliktas planinis CP, su dvyniais tai terminas užbaigti nėštumą pasak gyd.
Tai tiek trumpai.

Sveikinimai wub.gif 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 11 24, 21:48)
Oi lauksim įspūdžių wub.gif žinok labai trumpai, sekundžių tie keli įrašiukai. O tu irgi Mažylyje?

zieminuke, sveikinu labai wub.gif kaip džiugu, kad net iki 38sav išnešiojai thumbup.gif ir kad pienelio per savaitę jau tiek daug drinks_cheers.gif ech, tikiuos ir man taip wub.gif

Aha, Mazylyje wub.gif
Atsakyti
Tai tiek trumpai.

Didžiausi sveikinimai, kaip fainai skamba viskas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orya: 24 lapkričio 2015 - 21:23
QUOTE(žieminukė @ 2015 11 24, 11:48)
Tai tiek trumpai.

SVEIKINIMAI!!! 4u.gif wub.gif

Papildyta:
[quote=Aivė,2015 11 22, 18:37]
Cestrela, aciu, neblogai, puskuoju bigsmile.gif O po 2 savaiciu kai baigsiu darbus bus dar geriau lotuliukas.gif Nereikes anksti keltis ir valanda stovet kamsciuose kad spet i darba doh.gif

Dziaugiuosi 4u.gif zinok, as isejau i dekreta, bet vistiek dirbu smile.gif Man kazkaip norisi judesio, veiklos ax.gif Bara cia mane visi aplinkui, kad duoduosi, bet nu gi negaliu namie nieko neveikt doh.gif
Pamatysi, iseisi motinystes atostogu truks veiklos pradzioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2015 11 21, 21:42)
Oj geras Rosita fainiai 4D thumbup.gif  noreciu ir as  blush2.gif  as kaip ir ok smile.gif pirmadieni laukia didysis echo thumbup.gif  tai ziuresim kaip auga lelius smile.gif lyg jau ir judesiukus pradedu jisti bet lb svelnius:) dar nlb suprantu lotuliukas.gif  jauviu kol normaliai neispirs tol nesuprasiu kad judesiai lotuliukas.gif

As taip pat savo meiles paspardymus pajutau tik 21 sav. pries tai nejo suprasti ar tai judesiukai ar vaidenasi smile.gif
Atsakyti
[quote=cestrella,2015 11 25, 14:40]
SVEIKINIMAI!!! 4u.gif wub.gif

Papildyta:
[quote=Aivė,2015 11 22, 18:37]
Cestrela, aciu, neblogai, puskuoju bigsmile.gif O po 2 savaiciu kai baigsiu darbus bus dar geriau lotuliukas.gif Nereikes anksti keltis ir valanda stovet kamsciuose kad spet i darba doh.gif

Dziaugiuosi 4u.gif zinok, as isejau i dekreta, bet vistiek dirbu smile.gif Man kazkaip norisi judesio, veiklos ax.gif Bara cia mane visi aplinkui, kad duoduosi, bet nu gi negaliu namie nieko neveikt doh.gif
Pamatysi, iseisi motinystes atostogu truks veiklos pradzioje smile.gif
[/quote]

nea, turiu uzklasines veiklos t.y. antra darba -savo sielai, tai manau neliudesiu biggrin.gif
Atsakyti
O as likau labai nusivylus 4D verysad.gif dziugu, kad mergyte atrodo sveika wub.gif bet buvo labai nepatenkinta ir susiraukusi biggrin.gif bet i diska irase tik 6 ( ! ) sekundziu video, kuriam nieko neina suprast.. prisiziurejau youtube video ir isivaizdavau, kad cia taippat bus.
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 11 25, 20:18)
O as likau labai nusivylus 4D verysad.gif  dziugu, kad mergyte atrodo sveika wub.gif  bet buvo labai nepatenkinta ir susiraukusi biggrin.gif  bet i diska irase tik 6 ( ! ) sekundziu video, kuriam nieko neina suprast.. prisiziurejau youtube video ir isivaizdavau, kad cia taippat bus.

Nu nano įrašiukuose tai matosi kur kas kaip g.gif gal KMUK ar kažkur privačiai kitas echo ir geriau matosi g.gif

O mes po echo-abu mažyliai auga tolygiai ir jau kokie dideli man atrodo wub.gif sesė siekia 1550g, brolis-1588g thumbup.gif tai per 1sav paaugo po 200g! O aš puškioju kaip reik karsta.gif

Orya, kaip tavo stebuklas auga? wub.gif
Atsakyti
sveikos,

noreciau prisijungti.
maciau siandien savo mazyli, vartesi, krutejo - 10 savaite eina wub.gif

kokia tyli tema... gal ir si grupe persikele I fb, kaip dabar madinga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 11 25, 21:39)
Nu nano įrašiukuose tai matosi kur  kas kaip g.gif gal KMUK ar kažkur privačiai kitas echo ir geriau matosi g.gif

O mes po echo-abu mažyliai auga tolygiai ir jau kokie dideli man atrodo wub.gif sesė siekia 1550g, brolis-1588g thumbup.gif tai per 1sav paaugo po 200g! O aš puškioju kaip reik karsta.gif

Orya, kaip tavo stebuklas auga? wub.gif

Bet tai kaip laikas eina, Rosita!!!! bigsmile.gif kazkas nerealaus, jau 30 savaite skaiciuoji wub.gif labai sveikinu su tokiu sklandziu nestumu ir kad poryte sekmingai punta tavo pilvelyje biggrin.gif thumbup.gif labai lauksim taves ir kitu pas mamas temuteje savu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti