Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(Nuojauta @ 2015 11 14, 14:57)
Sveikutes  4u.gif

Gal as nelabai i tema, bet gal pasidalinkite pas koki gyd lankotes Vilniuje. Noriu uzsirasyti pirmai konsultaxijai is anksto. Bet pati kazkaip neapsisprendziu kur eiti... blush2.gif

As pradzioje lankiausi pas O.K. Eugenijos klinikoje, jei atsirastu problemeliu labiau pagelbetu tokia gine nei paprasta is poliklinikos. Bet jei viskas ok, galima iskart registruotis Motinyste centre Antakalnyje arba Santariskese arba bet kur kuo pasitikit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 11 16, 14:58)
As pradzioje lankiausi pas O.K. Eugenijos klinikoje, jei atsirastu problemeliu labiau pagelbetu tokia gine nei paprasta is poliklinikos. Bet jei viskas ok, galima iskart registruotis Motinyste centre Antakalnyje arba Santariskese arba bet kur kuo pasitikit wink.gif

Ačiū, Aive.

O Santariškėse irgi prižiūri nėštumą nuo pat pradžių? blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, gal teko kuriai nors salinti papilomas dabar nestumo metu?
Kokia jusu nuomone? Man labai opi tema, nes uzaugo viena ant pilvo ir nuolat kliuna doh.gif Ginius leido bet dermatologai bijo, nes atseit nestuke doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2015 11 16, 15:00)
Ačiū, Aive.

O Santariškėse irgi prižiūri nėštumą nuo pat pradžių?  blush2.gif

Taip 4u.gif Susirask www, ten rasi visus daktariukus

Cestrela kaip tu laikaisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 16 lapkričio 2015 - 14:37
merginos, padėkim ir kitiems sulaukti savo stebuklų, pasirašykim peticiją!
http://www.peticijos...1867/pasirasyti
Atsakyti
Laba diena, neštuliukai 4u.gif

Visų pirmą tai didžiausi sveikinimai jau pagimdžiusioms mamytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Visoms kitoms neštuliukėms daaaaug sveikatos ir gražių neštumų! wub.gif

Atsiprašau, kad taip dingau, bet vis kažkaip laiko nebudavo parašyt blush2.gif Aš vis dar nepagimdžiau, nors visą neštumą pergyvenau dėl savo kaklelio, kad neatlaikys, bet va, viskas atvirkščiai. lotuliukas.gif
Atsakyti
[/quote]
Laba laba 4u.gif
Aive, malonu, kad prisimeni mane 4u.gif
As skaiciuoju 35 savaite wub.gif Turesime mergyte wub.gif Jauciuosi (tfu tfu tfu) gerai, dar nulekiu ir i darba mirksiukas.gif Kolkas nestumas tikrai nera sunkus, bet dar liko pats sunkiausias laikas smile.gif Musu panele sveria 1883 kg, anot daktares smulkute, bet sakiau nieko tokio, atmaitinsim kaip gims biggrin.gif Labai laukiu jau savo susitikimo su mazaja panele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2015 11 20, 11:48)
Laba diena, neštuliukai  4u.gif

Visų pirmą tai didžiausi sveikinimai jau pagimdžiusioms mamytėms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif 
Visoms kitoms neštuliukėms daaaaug sveikatos ir gražių neštumų! wub.gif

Atsiprašau, kad taip dingau, bet vis kažkaip laiko nebudavo parašyt blush2.gif Aš vis dar nepagimdžiau, nors visą neštumą pergyvenau dėl savo kaklelio, kad neatlaikys, bet va, viskas atvirkščiai. lotuliukas.gif

Sveika 4u.gif Nekalbios siuo metu nestukes musu biggrin.gif
kaip tavo sveikatele? Kur planuoji gimdyti?

O as siandiena po vizito ax.gif Labai trumpai apziurejo, bet nematavo ir svorio nesake, tik patikrino vaisiaus vandenu kieki. Ir suleido antikunus jau. Maziukas nuolat malasi pilvuke wub.gif Darbe paskutines savaiteles, laukiu nesulaukiu atostogu thumbup.gif
Papildyta:
[quote=cestrella,2015 11 20, 20:48]
[/quote]
Laba laba 4u.gif
Aive, malonu, kad prisimeni mane 4u.gif
As skaiciuoju 35 savaite wub.gif Turesime mergyte wub.gif Jauciuosi (tfu tfu tfu) gerai, dar nulekiu ir i darba mirksiukas.gif Kolkas nestumas tikrai nera sunkus, bet dar liko pats sunkiausias laikas smile.gif Musu panele sveria 1883 kg, anot daktares smulkute, bet sakiau nieko tokio, atmaitinsim kaip gims biggrin.gif Labai laukiu jau savo susitikimo su mazaja panele wub.gif
[/quote]

Oj, kaip smagu girdeti -dukryte wub.gif uzaugs dar, gal ir mamyte smulkute mirksiukas.gif Kada zada pasirodyti mazyte ?
Tikiuosi dazniau cia uzsuksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj, kaip smagu girdeti -dukryte wub.gif uzaugs dar, gal ir mamyte smulkute mirksiukas.gif Kada zada pasirodyti mazyte ?
Tikiuosi dazniau cia uzsuksi mirksiukas.gif
[/quote]
Mamyte nera tokia smulkute kaip dukryte lotuliukas.gif
Terminas sausio 3 d., bet planinis CP, tai leido daktare pasirinkti data nuo gruodzio 28 d. iki sausio 3 d. smile.gif
Uzsuku as daznai, tik tyliai blush2.gif
Kaip tu laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 20 lapkričio 2015 - 20:33
QUOTE(Aivė @ 2015 11 20, 20:59)
O as siandiena po vizito  ax.gif Labai trumpai apziurejo, bet nematavo ir svorio nesake, tik patikrino vaisiaus vandenu kieki. Ir suleido antikunus jau. Maziukas nuolat malasi pilvuke 

Antikūniai dėl skirtingų vyro ir tavo +- grupių?
Oi, gera ane, kai pilvuke malasi stebuklas wub.gif aš ir mėgaujuos kiekvienu spyriuku wub.gif o taviškis jau gal taip duodasi, kad ant pilvo didelės bangos matosi? Maniškiai tai ne dar, tik mažos bangelės kartkartėmis biggrin.gif
Vakar buvau 4D įrašui (Mažylyje), tai mergina taip gražiai šypsojosi, nerealiai wub.gif o brolis užsisuko ir vos vos spėjom kažką užfiksuot. Bet šiaip tikėjausi kad geriau matysis, kad įrašas ilgesnis bus. Bet kaip supratau su dvyniais reik eit anksčiau, nes paskui maža vietos ir todėl daug kas užstoja vaizdą (rankytės, kojytės, virkštelė).
Einam kt.treč. pas ginę, žiūrėsim kiek drakoniukai paaugo wub.gif

AnaMari thumbup.gif

Mistres, kaip jūs augat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 21 lapkričio 2015 - 21:19
Oj geras Rosita fainiai 4D thumbup.gif noreciu ir as blush2.gif as kaip ir ok smile.gif pirmadieni laukia didysis echo thumbup.gif tai ziuresim kaip auga lelius smile.gif lyg jau ir judesiukus pradedu jisti bet lb svelnius:) dar nlb suprantu lotuliukas.gif jauviu kol normaliai neispirs tol nesuprasiu kad judesiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2015 11 20, 21:32)
Kaip tu laikaisi? 4u.gif

Cestrela, aciu, neblogai, puskuoju bigsmile.gif O po 2 savaiciu kai baigsiu darbus bus dar geriau lotuliukas.gif Nereikes anksti keltis ir valanda stovet kamsciuose kad spet i darba doh.gif

Rosita, taip, antikunai del to kad mano rezus minus, o vyro pliusas ax.gif
Del bangavimo tai kol kas tik 'bangeles', bet kasdiena vis smarkiau ir dazniau duodasi biggrin.gif
Geros tau apziuros, nepamirsk su mumis pasidziaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 11 21, 22:17)
Antikūniai dėl skirtingų vyro ir tavo +- grupių?
Oi, gera ane, kai pilvuke malasi stebuklas wub.gif aš ir mėgaujuos kiekvienu spyriuku wub.gif o taviškis jau gal taip duodasi, kad ant pilvo didelės bangos matosi? Maniškiai tai ne dar, tik mažos bangelės kartkartėmis biggrin.gif
Vakar buvau 4D įrašui (Mažylyje), tai mergina taip gražiai šypsojosi, nerealiai wub.gif o brolis užsisuko ir vos vos spėjom kažką užfiksuot. Bet šiaip tikėjausi kad geriau matysis, kad įrašas ilgesnis bus. Bet kaip supratau su dvyniais reik eit anksčiau, nes paskui maža vietos ir todėl daug kas užstoja vaizdą (rankytės, kojytės, virkštelė).
Einam kt.treč. pas ginę, žiūrėsim kiek drakoniukai paaugo wub.gif

AnaMari thumbup.gif

Mistres, kaip jūs augat? 4u.gif

As treciadieni irgi einu ten i 4D wub.gif kiek laiko mazdaug iraso?
Atsakyti