Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(Ingbri @ 2015 12 23, 15:30)
Mes naudojam tutis zippy natural. Esu labai patenkinta visom 3 dalim, iki siol naudoju jo sportine dalį , lengvas, manevringas, geros apsaugos nuo vėjo ir lietaus. Vasara naudosiu sketuka, bet žiemai tokiu oru man zippy nepamainomas smile.gif

Aciu, Ingbri 4u.gif Pradejau skaiciuoti kada naudociau sportinuka, ogi kaip tik kitu metu rudeni/ ziema. Tos apsaugos kaip tik praverstu g.gif Ziema su sketuku juk nevarysi turbut. O veliau, vasarai visvien reikes ieskoti sketuko.
Nu zodziu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, bambūziukės wub.gif
Mes vakar buvom echo, be dienos 33sav. Tai mūsų drakoniukai visai sakyčiau drakoniškai auga bigsmile.gif mergina 2400g, vaikinas 2700g thumbup.gif per dvi sav styptelėjo kaip reik, nes anąkart svėrė po 1920g bigsmile.gif
Tik mano kaklelis jau patrumpėjęs(berods rašo doke 20mm g.gif )-nelabai aš suprantu ką tiksliai tai reiškia, bet ginė sakė stebėt save ir prasidėjus gimdos susitraukimams važiuot į KMUK brandint plaučiukų. Apie tai ji tarėsi su vedėju po apžiūros, bet nutarė dar nebrandint. Ir pilvūzas mano pasileidęs žemyn, ne tik ginė, bet ir pati pastebėjau.Turbūt ir vaikų svoris prie to prisideda g.gif

Šiaip bugaboo vežimėliai yra l.manevringi ir lengvučiai thumbup.gif

Žiemuze, tu man rods pirma lukštenimosi eilėje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 23 gruodžio 2015 - 17:54
Oi ačiū mamukai už patarimus, žiauriai faina gauti realių patarimų iš šviežią patirtį turinčių 4u.gif 4u.gif

Rosita, bet jūs ir augat thumbup.gif Dar pakalbink chebrytę, kad kažkiek pabūtų namie wub.gif Kaip pati jautiesi?
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2015 12 22, 23:08)
Del pirkiniu tai as radau laiko masiniam apsipirkimui tik isejus i dekreta apie 31 sav. Iki tol turejom tik lovyte. Bet dar nesu visko supirkus iki galo-mano sarasas gal ilgas  lotuliukas.gif Ir vezimelio dar neturim  doh.gif As tik internete vis paskaitau bet pati nupirkti vis nedristu, tai laukiu kol vyras atsilaisvins - vaziuosim kartu pirkt. Greiciausiai tai bus Zippy's is 3 daliu, bet del modelio dar abejoju. Daznai matau skelbimuose kad parduoda, o sportinukas net nenaudotas, truputi keista. Cia gal reiktu klaust jau mamyciu skyreli - koks joms pasiteisino, o kaks ne. Bet dauguma turi po pirma vezima, tai nelabai gali palyginti. Is kitos puses ne karve perkam, jei ka pakeisim  lotuliukas.gif

Laiko mes kaip tik dabar turim, po naujų bus daugiau reikalų, bet kad dabar baisu į parduotuves eiti, visi paklaikusiom akim laksto viską šluoja, o ir eilės doh.gif Baisu, kad pilvo nesubaladotų belakstydami. Ir anksti gal dar mums masiškai užsipirkinėti, net nežinau.
Va dėl tų trys viename mes irgi dideliuose apmąstymuose, nes važiuoklė griozdiška sportinei daliai gaunasi, o jei kažkas lengvesnio, tada baisu, kad lopšys nestabilus būtų. Bet nemačiau nieko gero, kad vien klasikiniai lopšiniai vežimėliai būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 12 23, 18:53)
Sveikos, bambūziukės wub.gif
Mes vakar buvom echo, be dienos 33sav. Tai mūsų drakoniukai visai sakyčiau drakoniškai auga bigsmile.gif mergina 2400g, vaikinas 2700g thumbup.gif per dvi sav styptelėjo kaip reik, nes anąkart svėrė po 1920g bigsmile.gif
Tik mano kaklelis jau patrumpėjęs(berods rašo doke 20mm g.gif )-nelabai aš suprantu ką tiksliai tai reiškia, bet ginė sakė stebėt save ir prasidėjus gimdos susitraukimams važiuot į KMUK brandint plaučiukų. Apie tai ji tarėsi su vedėju po apžiūros, bet nutarė dar nebrandint. Ir pilvūzas mano pasileidęs žemyn, ne tik ginė, bet ir pati pastebėjau.Turbūt ir vaikų svoris prie to prisideda g.gif

Šiaip bugaboo vežimėliai yra l.manevringi ir lengvučiai thumbup.gif

Žiemuze, tu man rods pirma lukštenimosi eilėje wub.gif

Laikyk tvirtai, Rosita, neskubek 4u.gif Palauk manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 12 23, 19:08)
Oi ačiū mamukai už patarimus, žiauriai faina gauti realių patarimų iš šviežią patirtį turinčių  4u.gif  4u.gif
Rosita, bet jūs ir augat  thumbup.gif Dar pakalbink chebrytę, kad kažkiek pabūtų namie wub.gif Kaip pati jautiesi?

Man ir mamyčių patirtis tokia naudinga! Ačiū kurios pasidalinat 4u.gif
Orya, nu aš labai kalbinu juos dar pasibūt pas mane, bet nežinia kaip jiems susišvies rolleyes.gif
Pati priaugau jau 20kg, nors įdomu tai, kad jau dvi savaitės nė kilogramo. Nors apimtis tai uch kaip plečias-jau 119cm! wub.gif tai vat dėlto nugara greit pakerta, ir visa kita: tinimai, naktį rankos užtirpsta, nemiga, širdies permušimai, hemarojus ir pan. blush2.gif vaikštau kaip antis krypu krypu thumbup.gif bet iš esmės tai viskas gerai, nėra kažkokių patologijų, o ir svarbiausia kad vaikai auga wub.gif
QUOTE(Aivė @ 2015 12 23, 20:07)
Laikyk tvirtai, Rosita, neskubek 4u.gif Palauk manes  biggrin.gif

Nu bandau bandau biggrin.gif

Orya, aš tai anksti pradėjau pirktis, nes merginos sakė, kad vėliau ne malonumas, o katorga. To nesinorėjo, o ir norėjau anksčiau viskuo pasirūpinti jei kartais pabirėtų anksčiau rolleyes.gif vežimėlį įsigijom 21sav!
Viskas bus gerai, leseisk minties kad gali atsitikt kažkas, juk jau dideli esat wub.gif mėgaukis apsipirkimu, taip svajotu wub.gif
Atsakyti
Rosita, super augat! Mano galva kaklelis ne tragedija! Mane su kakleliu 2,6, kokiai 32 savaitei siuntė į dienos stacionará Santariškėse stebėjimui. Tai jos truputį juokėsi iš manęs, maždaug kaip su dvyniais tai čia geriau nei gerai. Tai visá laiká ir vaikščiojau po tá stacionará, vis mano ginė jaudinos dėl kaklelio. Galiausiai išnešiojau iki 36+3 ir tai visai ne dėl kaklelio viskas prasidėjo! Tikrai nešiok tik kuo ilgiau:) pūškuok tiksliau:) viskas bus taip, kaip turi būti!
Atsakyti
Taip, rosita - dar nesiok ir del svorio irgi nesijaudink - man jis augo pradzioje o nuo kokios 30 sav. eme ir sustojo, augo tik tiek iek vaikai auga praktiskai ir daugiau ne krust, bet viska buvau uzauginus iki tol tai tikrai nepritruko to svorio hihihi.gif priaugau 25 kg ir po menesio ju visu ir nebeliko praktiskai mirksiukas.gif
Ziemuze sekmes wub.gif 4u.gif
kitoms nestukems linkejimai nuo mano miegaliu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 12 23, 22:28)
Man ir mamyčių patirtis tokia naudinga! Ačiū kurios pasidalinat 4u.gif
Orya, nu aš labai kalbinu juos dar pasibūt pas mane, bet nežinia kaip jiems susišvies rolleyes.gif
Pati priaugau jau 20kg, nors įdomu tai, kad jau dvi savaitės nė kilogramo. Nors apimtis tai uch kaip plečias-jau 119cm! wub.gif tai vat dėlto nugara greit pakerta, ir visa kita: tinimai, naktį rankos užtirpsta, nemiga, širdies permušimai, hemarojus ir pan. blush2.gif vaikštau kaip antis krypu krypu thumbup.gif bet iš esmės tai viskas gerai, nėra kažkokių patologijų, o ir svarbiausia kad vaikai auga  wub.gif

Orya, aš tai anksti pradėjau pirktis, nes merginos sakė, kad vėliau ne malonumas, o katorga. To nesinorėjo, o ir norėjau anksčiau viskuo pasirūpinti jei kartais pabirėtų anksčiau rolleyes.gif vežimėlį įsigijom 21sav!
Viskas bus gerai, leseisk minties kad gali atsitikt kažkas, juk jau dideli esat wub.gif mėgaukis apsipirkimu, taip svajotu wub.gif

Tikiu, kad dar pabus wub.gif
Faina, kad viskas šiaip gerai, ir užjaučiu dėl napatogumų - pati jau prastokai miegu, tai tik įsivaizduoti galiu kaip dvigubas džiaugsmas spaudžia biggrin.gif

Tai va, galvoju gal po naujų iškart ir pradėsiu, kai dovanų pirkimo vajus praeis smile.gif O jums anksčiau pradėti ir priklauso, jūs turbūt visgi anksčiau ir susitiksit, o ir su rimtu pilvūzu vėliau vaikščioti sunkiau. Nors vakar kelias valandas su drauge po parduotuves pasitryniau, tai jau į galą dienos visiška ragana buvau, toks nuovargis ir irzlumas užpuolė biggrin.gif
QUOTE(Krown @ 2015 12 24, 00:22)
kitoms nestukems linkejimai nuo mano miegaliu  bigsmile.gif  4u.gif

Linkėjimai tavo miegaliams wub.gif
Atsakyti
Tegul Kalėdų angelas atneša ramybę ne tik į Jūsų namus, bet ir į Jūsų širdis... Tegul kitais metais išsipildo truputį daugiau nei Jūs norite...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 12 23, 18:53)
Tik mano kaklelis jau patrumpėjęs

Žiemuze, tu man rods pirma lukštenimosi eilėje

Na tavo drakoniukai oho kokie dideli wub.gif , isduok paslapti ka vartoji biggrin.gif ?! Maniskes apie savaitele mazesnes pagal echo smile.gif
Kojeles dar laikyk stipriai suspaudus kelias savaiteles mirksiukas.gif , kitam forume mamyte su dvynukais nuo berods 25 sav vaiksto su visai sutrumpejusiu kakleliu, o jai jau 35 sav smile.gif , tad viskas ok, 2 cm kiek skaiciau dar labai normaliai mirksiukas.gif

Na tikiuos, kad as pirma biggrin.gif , kazkaip dar siemet noretusi patapti mamyte smile.gif , nelabai noreciau per savo jubilieju pasigimdyt biggrin.gif , na bet cia panelem jau neisakysi, kaip jau jos sugalvos, virsininkes, taip ir bus wub.gif

Ziemuze sekmes 
kitoms nestukems linkejimai nuo mano miegaliu  bigsmile.gif  4u.gif

4u.gif
Buckiai tavo porytei wub.gif

Labas rytas. Su Šv. Kalėdom, kad kiekviena jusu suptu meile, nuosirdus bei istikimi zmones newyear.gif
Atsakyti
Su sventemis nestukes wub.gif bigsmile.gif Bukit sveikos ir dziaukites kiekviena akimirka augant pilveliui 4u.gif

Mano mazuliukai siuncia jums karsciausius linkejimus - rytoj jiems bus metai kaip ju gyvybe uzsimezge, vis griztu prisiminimais i preitus metus ir ta stebuklinga laika wub.gif kiekviena turite irgi ta momenta - branginkite ji ir sveskite savo asmenine ir labai jautria, o mano atveju ir slapta svente wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 12 23, 23:14)
Rosita, super augat! Mano galva kaklelis ne tragedija!

Taip, rosita - dar nesiok ir del svorio irgi nesijaudink

Ačiū, nuraminot 4u.gif wub.gif

QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 12 25, 11:43)
Na tavo drakoniukai oho kokie dideli  wub.gif , isduok paslapti ka vartoji  biggrin.gif ?! Maniskes apie savaitele mazesnes pagal echo  smile.gif

Nežinau, kodėl taip sparčiai auga, bet gal genetiškai nes iš mamos pusės visi nemaži gimė, tam tarpe ir aš pati ax.gif o valgau viską, nesivaržau. bile auga wub.gif
Duokis žinot apie savo princesių atėjimą wub.gif

Krown, kaip smagu prisiminti tą stebuklingą užsimezgimo laiką wub.gif
Atsakyti