QUOTE(RositaK @ 2016 01 05, 21:32)
Man vakare irgi būna kietas kietas, bet tai manau normalu

tik va jei su skausmais tas sukietejimas (kitaip gimdos susitraukimai) tada reik pasisakyt gyd. Man tai be skaismų, tik kietas po dienos nuovargio bei suvalgyto maisto

ryte minkštesnis žymiai, nebetempia taip
Liskaus, sveikinu su tokiu grožiu

įsidėk liniuotę
Man pradžioj krūtinė tik pastandėjo ir pajautrėjo, bet nedidėjo. O vat persivertus į 3 trimestrą išvis atslūgo viskas
Žiemuze, labai sveikinu su mazyliu atejimu

ir kokios nemažos

kaip sekasi su žindymu?
Mes šnd buvom pas ginę: Kazkaip šykart pamatavo mažesnius, atseit anąkart pervertino, bet atitinka visus augimus. Dabar Bernužėlis sveria 2572g, mergužėlė-2371g 😍jau abu žemyn galva. Kitą treč.vėl einam į echo
nemoku liniuotės
oi koki Rositėle jūs jau dideli

jau greit krykštaus stebūkliukai ant tėvelių rankyčių
bet vistiek man dar rūpi tas pats krūtinės klausimas,kadangi po praeito persileidimo krūtinę atleido septintą savaitę,tai buvo ženklas kad viskas baigta

vadinasi krūtinė atslūgs?bet vėlyvam neštume?
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2016 01 05, 21:32)
Man vakare irgi būna kietas kietas, bet tai manau normalu

tik va jei su skausmais tas sukietejimas (kitaip gimdos susitraukimai) tada reik pasisakyt gyd. Man tai be skaismų, tik kietas po dienos nuovargio bei suvalgyto maisto

ryte minkštesnis žymiai, nebetempia taip
Liskaus, sveikinu su tokiu grožiu

įsidėk liniuotę
Man pradžioj krūtinė tik pastandėjo ir pajautrėjo, bet nedidėjo. O vat persivertus į 3 trimestrą išvis atslūgo viskas
Žiemuze, labai sveikinu su mazyliu atejimu

ir kokios nemažos

kaip sekasi su žindymu?
Mes šnd buvom pas ginę: Kazkaip šykart pamatavo mažesnius, atseit anąkart pervertino, bet atitinka visus augimus. Dabar Bernužėlis sveria 2572g, mergužėlė-2371g 😍jau abu žemyn galva. Kitą treč.vėl einam į echo
nemoku liniuotės
oi koki Rositėle jūs jau dideli

jau greit krykštaus stebūkliukai ant tėvelių rankyčių
bet vistiek man dar rūpi tas pats krūtinės klausimas,kadangi po praeito persileidimo krūtinę atleido septintą savaitę,tai buvo ženklas kad viskas baigta

vadinasi krūtinė atslūgs?bet vėlyvam neštume?