Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

Sveikos! Su šventėm visas! santa2.gif

Kaip senai čia buvau, pasiilgau visų, smagiai gyvenat, augat thumbup.gif

RositaK, kokie dideli tavo drakoniukai wub.gif Mano vienas panašaus svorio, bet kaip ir taviškiai neaišku kiek tupės pas mane. Visą nėštumą kankinę spazmai nemažėja, pilvas kietėja, naktimis jau ir paruošiamieji kankina. Spaudžiu kojas, kad tik kuo ilgiau tupėtų biggrin.gif

*Žiemuže*, kaip laikais? Kada tavo terminas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Choice: 29 gruodžio 2015 - 14:03
QUOTE(Choice @ 2015 12 29, 15:02)
Sveikos! Su šventėm visas! santa2.gif

Kaip senai čia buvau, pasiilgau visų, smagiai gyvenat, augat thumbup.gif

RositaK, kokie dideli tavo drakoniukai  wub.gif Mano vienas panašaus svorio, bet kaip ir taviškiai neaišku kiek tupės pas mane. Visą nėštumą kankinę spazmai nemažėja, pilvas kietėja, naktimis jau ir paruošiamieji kankina. Spaudžiu kojas, kad tik kuo ilgiau tupėtų  biggrin.gif

*Žiemuže*, kaip laikais? Kada tavo terminas?  bigsmile.gif

Su sventemis visas pilvuziukes nestuke.gif nestuke.gif

Choise, o ka sako daktarai del tu spazmu ir pilvo kietejimo? g.gif Man irgi kartais taip buna, bet nedaznai... ginius nieko konkretaus nepasako. Jau viena nakti pajutau tokius spazmus kaip per mmm. Cia jau itariu kad paruosiamieji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 12 29, 15:52)
Su sventemis visas pilvuziukes  nestuke.gif  nestuke.gif

Choise, o ka sako daktarai del tu spazmu ir pilvo kietejimo?  g.gif  Man irgi kartais taip buna, bet nedaznai... ginius nieko konkretaus nepasako. Jau viena nakti pajutau tokius spazmus kaip per mmm. Cia jau itariu kad paruosiamieji  g.gif

Jeigu kaklelis uždaras nieko ir nedaro, reikia laukti. Man gulimas rėžimas, einu tik iki tualeto, spaudžiu kojas taip sakant. Aha, tokie spazmai kaip per mmm, pilvas pasidaro kietas, sunkus.
Jeigu neramu geriau nueik pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Su naujaisiais, mielos pilvuziukes! 4u.gif wub.gif
Laukiam savo stebukliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais ir Nauja pradza pilvuziukes smile.gif klausimukas man iskilo. Man 34 savaiteles pirmadieni bus. Bet baisiai kieteja pilvuka vakarais. Buna kaip akmuo ir sunku net vaiksciot. Geriu magni. Daktarui sakiau bet tipo taip turi buti... nu nejaugi taip ir turi buti...?
Atsakyti
Labas mergaites. Pirmiausia su naujais metais! As ant greituju. Po extra cp, 37 sav + 3d. 12.31 13.28 h gime pirmojo dukryte 2940 kg 50 cm, o 13.29 h sesute 2710 kg 49 cm. Esam sveikos ir grazios, pamainom aktyvios smile.gif , kol kas su teveliu stipriai dirbam. Sekmes visoms. Uzbegsiu kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2016 01 04, 08:56)
Labas mergaites. Pirmiausia su naujais metais! As ant greituju. Po extra cp, 37  sav + 3d. 12.31 13.28 h gime pirmojo dukryte 2940 kg 50 cm, o 13.29 h sesute 2710 kg 49 cm. Esam sveikos ir grazios, pamainom aktyvios  smile.gif , kol kas su teveliu stipriai dirbam. Sekmes visoms. Uzbegsiu kada  4u.gif

Didžiausi ir šilčiausi sveikinimai!! wub.gif wub.gif Daug pienuko ir ramių naktų 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites. Pirmiausia su naujais metais! As ant greituju. Po extra cp, 37  sav + 3d. 12.31 13.28 h gime pirmojo dukryte 2940 kg 50 cm, o 13.29 h sesute 2710 kg 49 cm. Esam sveikos ir grazios, pamainom aktyvios  smile.gif , kol kas su teveliu stipriai dirbam. Sekmes visoms. Uzbegsiu kada  4u.gif

Sveikinimai didziausi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2016 01 04, 07:56)

Ech... wub.gif ziemuze - didziausi sveikinimai! Lauksim pas mamas su klausimais, dvejonemis ir dziaugsmais mirksiukas.gif linkiu apsiprasti ir zinoma linkiu ramiu dukryciu bigsmile.gif thumbup.gif dickes gimet ir isnesiotos - nerealiai smagu! thumbup.gif
Atsakyti

Sveikinimai, Ziemuze 4u.gif 4u.gif Daug sveikateles ir pienuko mirksiukas.gif
Lauksime sugriztant su visais ispudziais bigsmile.gif
Atsakyti

sveikinimai su dukruziu gimimu wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ar priimsite su 8 savaitemis? nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti