Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 14, 13:24)
Vasarosziedai kada tau i padimatyma su maziuku?
777 laukiam ziniu is taves  4u.gif

Liskaus, man pirmadieni thumbup.gif labai laukiu,susirasysiu klausimus kad nepamirsti:)
Kada jus pasisakete darbdaviui apie nestuma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 14, 14:01)
Liskaus, man pirmadieni thumbup.gif labai laukiu,susirasysiu klausimus kad nepamirsti:)
Kada jus pasisakete darbdaviui apie nestuma?  4u.gif

Oi lauksim ziniu wub.gif o koki tau klausimai kyla, pasidalink ? smile.gif
Esu pati darbdave lotuliukas.gif bet darbuotoju vengiu,nu jeigu jau pati save matau kad nesu liekna, tai kitam tuo labiau matyti pasikeitimai.vakar mama visa para sveciavosi ,tai storiausia pizama ir prabuvau ta para apsivilkus lotuliukas.gif gerai kad ziaugciojimai jau praejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 14, 14:49)
Oi lauksim ziniu  wub.gif  o koki tau klausimai kyla, pasidalink ? smile.gif
Esu pati darbdave  lotuliukas.gif  bet darbuotoju vengiu,nu jeigu jau pati save matau kad nesu liekna, tai kitam tuo labiau matyti pasikeitimai.vakar mama visa para sveciavosi ,tai storiausia pizama ir prabuvau ta para apsivilkus  lotuliukas.gif  gerai kad ziaugciojimai jau praejo  biggrin.gif

Man kol kas baisu sakyti, po IVF, maza ka, noriu nôrs 12 sav. Palaukti. Dar geriau butu po genetiko, kad jau visai ramu butu... g.gif
As apklausiau drauges, kurioms pasakiau- sake pavalgiusi mergina, bet pilvas nenesciosios lotuliukas.gif

O kodel mamai nepasakai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 14, 14:54)
Man kol kas baisu sakyti, po IVF, maza ka, noriu nôrs 12 sav. Palaukti. Dar geriau butu po genetiko, kad jau visai ramu butu... g.gif
As apklausiau drauges, kurioms pasakiau- sake pavalgiusi mergina, bet pilvas nenesciosios lotuliukas.gif

O kodel mamai nepasakai?smile.gif

Todel kad praeita karta pasakiau,gailiuosi tai padariusi, nes alpo kai teko nusiviti doh.gif
O kaip su valgymu? As ir valgau daugiau.tai aisku ir nuo maisto tunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 14, 16:15)
O kaip su valgymu? As ir valgau daugiau.tai aisku ir nuo maisto tunku  :

As gal panasiai valgau, gerai kad saldumynu nebesinori, taciau isvis nejudu doh.gif tai irgi nekazka...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2016 01 13, 22:25)
Maniškiai išvis gal.kokiys 4 kartus žagsėjo kiek esu pajautus rolleyes.gif
Nu mokosi ryti tai ir žagsi wub.gif

Tai gal tu labai nedaug saldumynų valgai, figūrą saugai? biggrin.gif Mano žagsi turbūt visada, kai kažką saldesnio suvalgau, ir dar dažniau smile.gif

Džiaugiuosi bet kokia jos veikla wub.gif Gal išskyrus kai alkūnytėm pūslę masažuoja, tada neypač biggrin.gif
QUOTE(zuikutis25 @ 2016 01 14, 12:17)
Maniškis tai labai dažnai, kelis kartus dienoj žagsi. Jau žagsuliuku praminiau  biggrin.gif tai trunka tikrai netrumpai, bet paskui nukreipi dėmesį ir nepajaučiu kaip baigia.

Aš vakar vyro klausiu: "kaip manai, ką mūsų vaikas veikia?" V: "miega?" Aš: "spėk dar kartą", V: "žaagsi" biggrin.gif

QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 14, 12:49)
Mergaites, o jums pilve maziukas zagsi ir girdisi? Ar tik jauciasi?  biggrin.gif

Jaučiasi biggrin.gif tokie ritmingi bumsiukai vienoj vietoj būna kelias minutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 14, 18:24)
Tai gal tu labai nedaug saldumynų valgai, figūrą saugai? biggrin.gif Mano žagsi turbūt visada, kai kažką saldesnio suvalgau, ir dar dažniau smile.gif

Džiaugiuosi bet kokia jos veikla  wub.gif Gal išskyrus kai alkūnytėm pūslę masažuoja, tada neypač  biggrin.gif

nu žinok su nėštumu saldumynai eina į trasą, tiksliau saldūs kepiniai ax.gif kažkaip su jais ir nesusiejau žagsėjimo g.gif o jei begemotas turi figūrą tada taip, mano talijos linijos idealios lotuliukas.gif
šiaip kai žagsi tai man reik nejudint atsisėdus ar atsigulus pajausti, nes nėra tas žagsėjimas kažkoks stiprus, tik kai ten viskas vandeny tai ir nubanguoja iki mūsų odos smile.gif

Tegu masažuoja, tegu - tik ji vienintelė ten turi priėjimą biggrin.gif maniškiai šitą masažą pastaruoju metu itin ištobulino doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 14 sausio 2016 - 17:49
QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 14, 13:24)
Vasarosziedai kada tau i padimatyma su maziuku?
777 laukiam ziniu is taves  4u.gif

Merginos buvau echo pasidaryt, viskas su žirniuku tvarkoje, atitinka 9w2d. o man dabar 9w1d thumbup.gif thumbup.gif sirdute plaka thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 14, 16:42)
As gal panasiai valgau, gerai kad saldumynu nebesinori, taciau isvis nejudu doh.gif  tai irgi nekazka...

As taip pat laabai mazai judu, nebesportuoju ir siaip daugiau gulineju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 01 14, 21:00)
Merginos buvau echo pasidaryt,  viskas su žirniuku tvarkoje,  atitinka 9w2d. o man dabar 9w1d thumbup.gif  thumbup.gif sirdute plaka thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip super!!!! thumbup.gif o ka del apsiuvimo sako?
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 14, 21:04)
Kaip super!!!! thumbup.gif  o ka del apsiuvimo sako?

Cia dabar buvau pas echoskopuotoja, del gimdos kaklelio apsiuvimo vaziuosiu 27d.pas alisauska, jis man ir dare gimdos operacija. Paklausiu ka jis mano, nes cia vietinis ginius tai sake nemato priezasties, kad to reikėtų g.gif nu bet as dar nuvarysiu pas alisauska pasikonsultuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 01 14, 21:00)
Merginos buvau echo pasidaryt,  viskas su žirniuku tvarkoje,  atitinka 9w2d. o man dabar 9w1d thumbup.gif  thumbup.gif sirdute plaka thumbup.gif  thumbup.gif

jau kaip miela wub.gif net ašaros trykšta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 14, 21:07)
jau kaip miela  wub.gif  net ašaros trykšta  4u.gif

Tikrai nerealus vaizdas monitoriuje ir jausmas kai matai savo žirniuką wub.gif wub.gif aš tik galiu įsivaizduoti kaip jus merginos jaučiatės kai matote jau gerokai paaugusį savo mažių wub.gif wub.gif
Atsakyti